⭕️ جنگ اصلاحطلبان امکان بازتولید احمدینژاد را میدهد
👤 ناصر ایمانی؛ فعال سیاسی اصولگرا
🔹اگر مردم مجموعا از شرایط یک دولت ناراضی باشند معلوم نیست که چه فردی در انتخابات بعدی از صندوق آرا بیرون بیاید. ممکن است فردی کاندیدا شود که با یک حرکت هیجانی بتواند آرا مردم را جذب کند که به هیچ وجه به نفع کشور نیست بنابراین امکان بازتولید احمدی نژاد وجود دارد.
🔹در دولت دوم آقای خاتمی هم به دلیل برخی رفتارهای دولت و طرفدارانش کشور به نوعی به آشوب سیاست داخلی کشیده شد بنابراین مردم از شرایط احساس نارضایتی داشته و به دنبال کسی بودند که آرامش را به کشور و دولت بازگرداند، در این شرایط شخصی از صندوق بیرون آمد که هیچ کس حتی خودش هم تصور نمی کرد.
🔹برای حفظ انسجام باید همراهی بیشتری بین دولت و اصلاح طلبان وجود داشته باشد تا در انتخابات ریاست جمهوری آینده شاهد این اتفاق نباشیم.
🔹مشکل اصلی این است که اصلاح طلبان و طیف طرفدار دولت نمی خواهند مسئولیت انتخاب خود را در حمایت از دولت بر عهده گیرند. اگر اصلاح طلبان و طیف طرفدار دولت مسئولیت حمایت از دولت را برعهده گیرند موضوع تا اندازه زیادی حل می شود، این گروه ها برای فرافکنی و تطهیر خود نزد مردم به پرخاشگری سیاسی می پردازند که در نتیجه آن شاهد بهم ریختگی سیاسی در دولت و نوعی جنگ داخلی بین طیف های مختلف اصلاح طلب هستیم.
🔹اگر طیف های مختلف اصلاح طلب مسئولیت حمایت از دولت را برعهده گیرند جنگ های داخلی گروه های طرفدار دولت فروکش کرده و فضا آرام می شود؛ در این شرایط دولت هم احساس تزلزلی در حمایت این گروه ها از خود نمی کند و حتی با قدرت به کار خود ادامه می دهد اما اصلاح طلبان نمی خواهند مسئولیت اقدامات خود را برعهده گیرند./ خبرآنلاین
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران:
🔹بارها در جریان مناظره با اصولگرایان در دانشگاهها گفته ام که شما یک مورد، و فقط هم یک مورد، نشان دهید که آمریکا ستیزی کدام نفع را برای منافع ملی ایران در پی داشته؟و من درمقابل یک دوجین مورد نشان میدهم که آمریکا ستیزی چگونه ظرف چهل سال گذشته تیشه بر ریشه منافع ملی مان زده.
@Rasad_tahlil
⭕️ قانون منع استفاده از قانون بازنشستگان به نفع تندروها شده است
👤 عباس عبدی، تحلیلگر سیاسی اصلاح طلب در روزنامه اعتماد نوشت:
🔹اگر مشکل حضور بازنشستگان در مصادر مدیریت است، قطعا این قانون حداقل در این مرحله مشکل را حل میکند یا تخفیف میدهد. ولی اگر مشکل سوءمدیریت و فساد و ناکارآمدی آن است این قانون قطعا مشکل را حل نمیکند. زیرا عاملی که موجب انتخاب افراد ناکارآمد یا زمینهساز ناکارآمدی است با رفتن بازنشستگان حل نخواهد شد، حداکثر اینکه جوانان مشابه جایگزین آنان میشوند.
🔹مساله این است انگیزههایی که موجب شکلگیری این نوع مدیریتها بوده است، همچنان وجود دارد و این انگیزه خود را در انتخاب مدیران جوان متجلی خواهد کرد. با این حال من با این قانون موافقم و آن را یک گام (فقط یک گام) برای انجام برخی اقدامات میدانم اگر ارادهای برای برداشتن گامهای بعدی باشد که بعید میدانم شاهدش باشیم.
🔹مشکل اصلی این قانون در جای دیگر است. در زمان محدود دوماهه آن است. دوره 8 ساله احمدینژاد انقطاعی جدی را در ساختار مدیریتی کشور ایجاد کرد و این انقطاع چیزی نیست که در عرض دو ماه حل شود. بنابراین بهتر بود فرصت بیشتری مثلا یک سال یا 18 ماه قرار میدادند.
🔹البته به نظرم برخی از پستها را حتما باید مستثنا میکردند. متاسفانه برخی افراد توجهی به پستهایی که شامل این قانون میشدند نکردهاند. برای نمونه اعضای دیوان عالی کشور از جمله مکانهایی است که نباید شامل این قانون شود. قضات برجسته کشور معمولا بالای 30 سال سابقه دارند. به دلیل اینکه به دستگاه قضایی انتقاد داریم نباید مسائل و مصالح این دستگاه را نادیده گرفت. این قانون به نفع تندروها شده است. برخی پستها مثل استادان دانشگاه و قضات دیوان عالی کشور و دیوان عدالت اداری به کلی با پستهای عادی مثل معاون فلان وزارتخانه تفاوت دارند.
🔹در مورد شهرداران کلانشهرها و حتی شهرهای کوچک نیز به نظرم چون مربوط به انتخاب نمایندگان مردم میشود باید تمایز قایل شد. برخی دنبال انتخابی کردن شهرداران هستند، چرا باید برای انتخاب مردم محدودیت قایل شد؟ مگر برای نمایندگان مجلس و شوراها و ریاستجمهوری چنین محدودیت خاصی قایل شدهاند؟ این قانون تبعیضآمیز است زیرا نمایندگان مجلس، انتخابشوندگان خود مثل وزرا را مستثنا کردهاند ولی انتخابشوندگان شورای شهر را مشمول نمودهاند! هرچند بسیاری از حقوقدانان معتقدند که این قانون شامل حال شهرداران به ویژه شهردار تهران که قانون خاص دارد، نمیشود.
🔹به علاوه بنده الان 62 ساله هستم. حداکثر سابقه بیمه من 15 سال است اگر بعد هم سابقه بیمه داشته باشم، تا 15 سال دیگر میتوانم در این پستها باشم ولی دوستی که 55 سال سن دارد ولی بازنشسته است، نمیتواند؟! روشن است که منطق این قانون برای کارهای دولتی و استخدامی است و نه کارهایی که اصطلاحا «اورکادر» شناخته میشوند و استخدام در مورد آنها معنایی ندارد./ اعتمادآنلاین
@Rasad_tahlil
⭕️ درآمد صدا و سیما از برنامه های کنکوری، بیش از 500 میلیارد تومان است
🔹صدا و سیما شبکه آموزش را با شعار «عدالت آموزشی» راه انداخت؛ اما این عدالت حالا تبدیل به فرصتی برای موسسات کنکور و تبلیغات آنها شده تا درآمدزایی عجیب و غریبی را برای صدا و سیما رقم بزند.
🔹این آموزشها و مشاورهها شامل حدودا ۱۳ برنامه (۱۲ برنامه در سیما و یک برنامه رادیویی) است که هر روز یا بهجز جمعهها یا روزهای فرد پخش میشود و بهصورت میانگین ۲۵۲ برنامه در ماه مربوط به برنامههای آموزشی و تبلیغاتی کنکوری است. اگر میانگین زمان پخش این برنامهها را هم یک ساعت در نظر بگیریم، ۲۵۲ ساعت در صدا و سیما صرف تبلیغات مربوط به موسسات کنکوری میشود. البته این تعداد جدا از تبلیغهای مستقیم موسسات کنکوری است که مافیای اصلی را دارند.
🔹طبق تعرفههای مشخصشده صدا و سیما برای برنامههای تبلیغاتی کنکور، جمع کل ۱۳ برنامه در یکساعت، دو میلیارد و ۲۸۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و جمع کل ۱۳ برنامه در یکماه، ۵۷۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است. این در حالی است که تکرار این برنامههای نیز شامل تعرفه میشود و هزینه جداگانهای برای آن محاسبه میشود.
🔹در واقع برنامههای آموزشی صدا و سیما برای کنکور و مشاورههای کنکوری ماهانه به بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان میرسد که این درآمد کلان، جدا از آگهیهای تبلیغاتی برای کنکور است./ خبرآنلاین
@Rasad_tahlil
⌛️رصد یکشنبه (13آبان، 25صفر، 4نوامبر):
1325؛ رحلت عالم بزرگوار و فقیه كبیر "سیدابوالحسن اصفهانی" مرجع اعلای شیعه
1328؛ اعدام انقلابی "عبدالحسین هژیر" وزیر رژیم پهلوی توسط "سیدحسین امامی" از اعضای فدائیان اسلام
1343؛ امامخمینی شبانه در خانه مسكونی خود در قم دستگیر و پس از انتقال به تهران، به تركیه تبعید شدند
1357؛ كشتار دانش آموزان در دانشگاه تهران توسط مزدوران رژیم پهلوی و "روز دانشآموز". متعاقب اين حادثه بازار تهران تعطيل شد
1358؛ تسخیر سفارتخانه و لانه جاسوسی آمریكا و "روز مبارزه با استكبار جهانی"
1995م؛ هلاكت "اسحاق رابین" نخستوزیر جنایتكار رژیم اشغالگر قدس
@Rasad_tahlil
⭕️ قاب طلایی امروز
✍️احسان محمدی، روزنامه نگار
🔹 این عکس از دانش آموزان مدرسه ای در یک نقطه محروم از کشور مورد توجه قرار گرفت.
🔹 دختران و پسرانی که روی زمین کنار هم نشسته اند و احتمالاً به لطف اینترنت معلم توانستند بازی را ببینند. کاش قرمزها می بردند تا این بچه ها شادمان شوند.
🔹 وزیر ارتباطات گفت برای آنها تلویزیون می خرد. فارغ از برخی نقدها که گفتند وزیر جوان از آب، کره گرفته، همین که بچه های این مدرسه صاحب تلویزیون می شوند_حتی اگر خیلی اجازه پیدا نکنند برنامه هایش را در مدرسه ببینند_ اتفاق خوبی است.
🔹 این شبکه های مجازی چه ها که نمی کنند. مهمترین تدبیر برخی اما هنوز فیلتر است!
@Rasad_tahlil
⭕️وحدت، بلوغی که نیست!
👤محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر دولت اصلاحات
🔹 ما به بلوغی نیاز داریم که به وقت تهدید و تحریم ترامپ که تاثیرتلخش بر مردم ایران است، همه زیر پرچم ایران یکپارچه شویم.
🔹اما این بلوغ نه در گروههای سیاسی داخل ونه در بخش زیادی از بدنه حکومت و نه در بخشی از خارج نشین ها یافت می نشود.
🔹باور کنیم هزینه تحریم را ملت ایران می پردازد.تنها با وحدت ملی می توانیم فشار آمریکا را کم کنیم.
🔹ماجرای تحریم ظالمانه آمریکا، قربانی کردن یک ملت است و نه مقابله با حکومت ایران.
🔹این بار رفتار تحریم با رفتار تحقیر آمیز ترامپ فقط اقتصاد را نشانه نرفته است، غرور تاریخی ملت مغرور و سرافراز ایران را هدف قراداده است.
@Rasad_tahlil
#حافظه_تاریخی
⭕️مواضع دو اصلاح طلب در مورد تسخیر لانه جاسوسی
👤بهزاد_نبوی
🔹جنگ ما با #آمریکا با مسئله گروگان ها [ #تسخیر_لانه_جاسوسی ] شروع نشده و با حل این مسئله هم خاتمه پیدا نخواهد کرد جنگ ما جنگ استقلال و جنگ آمریکا جنگ مسلط شدن است این جنگ از قبل بوده است
کیهان ، 10 دی 1359 ، صفحه 2
👤سعید حجاریان در مصاحبه با روزنامه سلام
🔸تسخیر لانه جاسوسی را بایستی تداوم انقلب و معلول عللی بدانیم که خود انقلاب را بوجود آورد.
@Rasad_tahlil
⭕️پدر ها فاتح لانه شیطان بزرگ، فرزندان در خانه شیطان بزرگ
✍️نادر فتوره چی
🔹ای کاش جناب «حبیبالله بیطرف» از اعضای فعال «تسخیر لانه جاسوسی»، به مردم توضیح دهد چه شد دخترشان (حمیده بیطرف) که در ایران و مصادف با وزارت ایشان بابت طرح «شهادت آب» (بررسی تغیییرات مولکولهای آب با شنیدن نام خدا) برگزیده جشنواره خوارزمی شده بود را برای تحصیل به «ویریجنیا» ی «شیطان بزرگ» فرستادند.
🔹ای کاش جناب محسن میردامادی، از اعضای شورای مرکزی دانشجویان خط امام هم به مردم ایران توضیح دهند چه شد آقازادهشان (آقا مهدی) «شیطان بزرگ» را برای تحصیل و «تولید علم» انتخاب فرمودند.
▪️لازم به ذکر است فرزند معصومه ابتکار نیز در حال تحصیل در آمریکا است./مکتوبات
@Rasad_tahlil
⭕️انتخاب روحانی کشور را نجات داد/تسخیر سفارت امریکا باعث وحدت ملی شد و کشور را آرام کرد
👤گفتگوی جنجالی محمد رضا خاتمی نایب رییس مجلس ششم بابرنامه رو در رو
🔹كاش معين سال ٨٤ به نفع كروبي كنار مي رفت
🔹تسخیر سفارت امریکا باعث وحدت ملی شد و کشور را آرام کرد
🔹اینکه می گویند مشکلات ما از تسخیر سفارت امریکا شروع شد حرف درستی نیست
🔹مشکل امریکا با ایران ریشه ای است چون انقلاب اسلامی، ایران را از دست امریکا خارج کرد و به ما استقلال داد
🔹جناح چپ با آیت الله خامنه ای اختلاف نظر داشت اما از انتصاب ایشان به رهبری خوشحال هم شد
🔹نه تنها سال 68، امروز هم اگر دو دو تا چهارتا کنیم مگر فردی بهتر از ایشان برای رهبری وجود دارد؟!!!
🔹در همه جای دنیا چیزی به اسم ولی فقیه وجود دارد اما اسمش فرق می کند، مثلا اختیارات حقوقی رییس جمهور امریکا از ولی فقیه ما هم بیشتر است!!!
🔹سال 84 می دانستیم که هر کسی با هاشمی به دور دوم انتخابات برود پیروز خواهد شد اما فکر نمی کردیم آن فرد احمدی نژاد باشد
🔹یک روزی منتقد هاشمی رفسنجانی بودیم اما بعدا متحد او شدیم، چون هم او عوض شد هم ما
🔹بزرگترین اشتباه اصلاح طلبان در سال 88 این بود که کاندیدا معرفی کردند، نباید این کار را می کردیم
🔹حوادث بعد از انتخابات سال 88 هیچ ارتباطی با اصلاح طلبان نداشت
🔹سال 88 اصلاح طلبان خواستار ابطال انتخابات نبودند!!!
🔹بعد از سخنان رهبری در 29 خرداد 88 هیچ کس از اصلاح طلبان مردم را به حضور خیابانی دعوت نکرد
🔹نمی دانم بیانیه های حزب مشارکت بعد از انتخابات سال 88 را چه کسی می نوشت، ما که نمی نوشتیم!
🔹سال 88 مجموعا 8 میلیون رای به احمدی نژاد در وزارت کشور اضافه کردند، این را به نقل از کسانی می گویم که نمی توانم اسمشان را به شما بگویم
🔹اگر نظارت استصوابی نبود اصلاح طلبان کاندیداهای بهتری داشتند اما نمی توانم اسم هیچ کدام از این کاندیداها را به شما بگویم
🔹سال 92 گزینه اصلاح طلبان (عارف) به نفع روحانی کنار رفت چون رای کمتری داشت
🔹انتخاب روحانی کشور را نجات داد
🔹شاید 1400 به این نتیجه برسیم که اصلا کاندیدایی معرفی نکنیم
🔹اگر سال 92 عارف رییس جمهور می شد هماهنگی اش با اصلاح طلبان بیشتر بود اما نمی دانم بازهم وضع کشور و مردم با امروز تفاوتی می کرد یا نه؟
🔹مردم به وضع موجود انتقاد دارند اما خواستار براندازی و انقلاب نیستند
🔹نمی شود با منافقین و سلطنت طلب ها براندازی کرد و فکر کرد وضع بهتر می شود! تجربه تاریخی سلطنت را مگر فراموش کردیم؟
🔹در براندازها هیچ کس نیست که سرش به تنش بیارزد، آینده ایران با براندازی را تاریک می بینم
🔹ما اصلاح طلبان اعتراض های جدی به روند فعلی آزادی و دموکراسی داریم اما راه اصلاح را بسته نمی دانیم چون آستانه تحمل مخالف در نظام وجود دارد
🔹مخالف عبور از روحانی هستم، حمایت مان را از روحانی دریغ نمی کنیم، اما منتقد جدی وضع موجود هم هستیم
🔹قبول ندارم که اگر در سوریه با داعش نمی جنگیدیم ایران نا امن می شد، شما بگویید که چرا ایران نا امن می شد؟
🔹دیدار خصوصی برادرم با پادشاه عربستان صحت دارد اما محتوای آن را طوری که سردار نقدی بیان کرد تکذیب می کنم
🔹برادرم با حسنی مبارک و حتی جان کری هم دیدار کرده بود و بعدا گزارش این دیدار ها را به رهبری هم داده بود
🔹نوبخت مدیری است که به درد یک کشور گل و بلبل می خورد
@Rasad_tahlil
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در ایران اگر گدای سر چهارراه باشید، از یک روزنامهنگار و استاد دانشگاه بیشتر درآمد خواهید داشت!
@Rasad_tahlil
⭕️دانش آموزان به رشته ریاضی کم علاقه شده اند/ بحران کمبود مهندس در آینده
👤عبدالرسول عمادی سرپرست معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش
🔹در جریان هدایت تحصیلی کاهش محسوسی را در گرایش به رشته تجربی داریم، منتها کمتر به نفع رشته ریاضی تمام شده و بیشتر به نفع رشته انسانی و حتی رفتن دانشآموزان به سمت شاخههای فنی و کاردانش بوده است.
🔹همچنان نگران رشته ریاضی هستیم، البته باید به این مسئله توجه کنیم که برای فارغالتحصیلان رشته ریاضی زمینه اشتغال نهایی در رشتههای مهندسی و ریاضی چندان تضمین شده نیست که باعث کاهش گرایش خانوادهها شده است.
🔹بارها خطر کاهش گرایش به رشته ریاضی را گوشزد و اعلام کردم که آینده مهندسی در خطر است/ ایسنا
@Rasad_tahlil