📮 #توییت
⭕️ سید یاسر جبرائیلی، کارشناس اقتصاد سیاسی:
🔹مشاور وزیر اقتصاد گفته است از ۴۰ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات غیر نفتی فقط ۱۰ میلیارد دلار به کشور بازگشته و رسانهها سوال میکنند این ۳۰ میلیارد دلار کجاست؟
🔹اجازه بدهید این سوال را به شکل دیگری مطرح کنیم: منابع مالی چند ده میلیارد دلار قاچاق از کجا تامین میشود؟
#اقتصادی
@Rasad_tahlil
⭕️ پیشنهاد واردات خودروهای دست دوم، عملی نیست
👤 رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت:
🔹(درباره پیشنهاد حمید بعیدینژاد سفیر کشورمان در انگلستان مبنی بر اینکه برای کاهش قیمت خودور بهتر است ماشینهای دست دوم وارد کشور شود) با کدام منابع ارزی این کار باید صورت گیرد؟
🔹موضوعی که مطرح شده است اصلا پیشنهاد خوبی نیست و نمیتوان به آن جامه عمل پوشاند.
🔹برای اینکه بتوانیم مشکلات را در داخل کمتر کنیم، خودروسازان باید تولیدات خود را افزایش دهند.
🔹(درباره عدم ترخیص برخی از کانتینرهای جامانده در گمرک) ماندن کانتینرها در گمرک دلایل خاصی داشتند که تا حدودی هم برطرف شد.
🔹بخش عمدهای از آنها مشکل حقوقی داشتند و بخشی دیگر با مشکل ارز روبهرو بودند که این مشکل برطرف و ارز مورد نیاز تامین شد./ ایلنا
⚙️ #صمت | #اقتصادی
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ مهدی مهرپور، دبیر اقتصادی روزنامه فرهیختگان:
🔹طبق آمار گمرک، در سال 97 بیش از 34 میلیون دلار کاغذ روزنامه با ارز 4200 تومانی وارد کردیم که نسبت به واردات 6/7 میلیون دلاری کاغذ روزنامه در سال 96 رشد بالای 400 درصدی را نشان میدهد!
🔹اما روزنامهها با کمبود و گرانی شدید و عجیب کاغذ مواجه شدهاند!
🔹به چه نتیجهای میرسید!؟
#اقتصادی
@Rasad_tahlil
⭕️ پشت پرده عملیات فجیره کیست؟ایران،آمریکا، امارات یا القاعده؟
▪️«عملیات خرابکارانه»؛ این را امارات متحده عربی در توصیف حوادث دیروز در بندر فجیره گفته است. به گفتهی وزارت خارجهی این کشور، 4 نفتکش در فجیره، مورد حملهی خرابکارانه قرار گرفته که دو نفتکش متعلق به عربستان بوده است. منابع دیگر میگوید 7 تا 9 نفتکش مورد هجوم واقع شدهاند. به نظر میرسد چهار گروه از بازیگران ممکن است این عملیات را اجرا کرده باشند؛
1️⃣آمریکا و متحدانش برای اینکه امارات و عربستان را علیه ایران، بیشتر از قبل تهییج و تشجیع کنند. بهخصوص که اداره کشتیرانی آمریکا، دو روز قبل از عملیات، به کشتیهای تجاری و باربری این کشور، امکان حمله از سوی ایران را هشدار داده بود.
2️⃣امارات و عربستان خود در این ماجرا نقشآفرینی کردهاند تا با مقصر جلوه دادن ایران، زمینهی تشدید خصومتورزی آمریکا علیه ایران را فراهم کرده باشند. البته این سناریو با توجه به تکذیب ابتدایی ماجرا از سوی امارات، عدم مانور جدی رسانهای بر آن، جزئی معرفی کردن خسارات و همچنین پیامدهای اقتصادی و پرستیژی آن برای این کشور، ضعیف تلقی میشود.
3️⃣ایران و متحدانش برای اعلام هشدار به امارات و عربستان، دست به چنین عملیاتی زدهاند تا این پیام جدی را به طرف مقابل تفهیم کنند که همراهیهایش با تحریمهای آمریکا علیه تهران، بدون هزینه نخواهد بود. البته ایران به صورت رسمی خواستار تحقیق در خصوص این عملیات شده و همواره بر امنیت خلیج فارس و امنیت انتقال انرژی تاکید کرده است.
4️⃣القاعده و گروههای تروریستی پشت پردهی این عملیات قرار دارند. این سناریو یکی از ضعیفترین سناریوها است. این گروهها از آنجا که نیاز مبرمی به اعلام موجودیت دارند، در صورت نقش داشتن در چنین عملیاتهایی، بهسرعت مسئولیت آن را برعهده میگیرند که تا کنون به عهده نگرفته اند./تبیین
@Rasad_tahlil
⭕️مناظره ای بر سر برجام / اگر برجام بد بود چرا 20 دقیقه ای تصویب کردید/ برجام در مجلس نیامد
▪️مهمترین نکات مناظره «مقصر کیست؟» در دانشگاه شریف
👤نبویان، نماینده مجلس نهم
🔸شش سال گفتند که ما بی عرضه محض هستیم و فقط رابطه با آمریکا میتواند مشکلات ما را حل کند. این دیپلماسی غربگرا برای ما برجام آورده است.
🔸 خود آقای ظریف در کمیسیون امنیت ملی گفت که رهبری به خاطر مکث من در روبرو شدن با آقای جان کری تذکر داد، اما همین آقای ظریف بعد از آن، چند ساعت با آقای کری قدم زد؟
🔸در نطنز 16 هزار سانتریفیوژ داشتیم و به دستور آمریکا همه را جمع کردند و ریختند در انبار.
🔸آمریکا گفته که هر چه اورانیوم بیست درصد داشتیم را نابود کنید. این بیست درصد برای مریضهامان بود. همه خط را نابود کردند و گفتند برای مریضهاتان هم ما 5 تن، 5 تن به شما میدهیم.
👤تاجزاده، فعال سیاسی اصلاح طلب
🔹 اگر برجام صنایع هسته ای كشور را نابود كرد چرا اروپایی ها بعد از اولتیماتوم ایران به تکاپو افتادند كه ایران از برجام بیرون نرود.
🔹اگر برجام بد بود چرا 20 دقیقه ای آن را در مجلس تصویب كردید.(نبویان: برجام زیر سر 5 نفر یعنی علی لاریجانی،روحانی، ظریف،صالحی و شمخانی بود. برجام اصلاً در مجلس و شورای نگهبان بررسی نشد.)
🔹عمده مشکلات کوتاهمدت هم به دلیل مشکلات ساختاری کشور است. به عنوان روحانی گفته که اوباما 12 بار با من تماس گرفته و من کارهای نبودم. به نظر میآید که اوضاع به گونهای است که گویا دولت اصلا در سیاست خارجی دخالت ندارد. رهبری هم میگویند مجریان با من مشورت نمیکنند.
🔹هر نسلی حق دارد که سرنوشت خود را خود انتخاب کند. راه هم برگزاری انتخابات آزاد است
@Rasad_tahlil
⭕️آقای روحانی «اختیار لازم» را داشتید ولی آیا «توان لازم» را هم داشتید؟
👤حسین شریعتمداری، سردبیر کیهان نوشت:
t.me/GRasad_org/2277
▪️جناب روحانی گفتهاند:« اگر در خصوص سیاست خارجی، فرهنگ و یا فضای مجازی از دولت سؤال و مطالبهای میشود، باید ببینیم که دولت چقدر در این حوزهها اختیار دارد. باید در حد توان و در حوزه اختیارات رئیسجمهور از دولت مطالبه داشت». در این باره اشاره به چند نکته ضروری به نظر میرسد؛
1️⃣انتظار این بود که آقای رئیس جمهور میفرمودند که کدام اقدام را برای حل کدام مشکل انجام داده و یا در دست اقدام داشتهاند که نبود اختیارات لازم مانع از انجام آن شده است؟! مثلا برای مقابله با گرانی لجام گسیخته، تورم، بیکاری و ...کدام گام را برداشته بودید؟!
2️⃣ وقتی میدانستید رئیسجمهور- به قول خودتان- برای انجام وظایفی که قانون اساسی بر عهده او گذارده است، اختیارات لازم و کافی ندارد! چرا برای تصدی پست ریاست جمهوری نامزد شدید؟!
3️⃣ مگر جنابعالی نبودید که در تبلیغات انتخاباتی خود میفرمودید: «واللهالعلی العظیم اگر مشکلات این کشور راهحل نداشت کاندیدا نمیشدم.»
4️⃣فرض میکنیم تازه متوجه شدید که رئیسجمهور برای حل مشکلات، اختیارات کافی ندارد! خب، چرا برای بار دوم هم نامزد شدید و باز هم برای حل مشکلات موجود همان وعدههای غلیظ و پر رنگ را تکرار کردید؟!
🔸جناب روحانی،حضرتعالی برای پیمودن این راه «اختیار لازم» را داشتید ولی با عرض پوزش این سؤال در میان است که آیا «توان لازم» را هم داشتید!
@Rasad_tahlil
📮#توییت
👤آذر منصوری:
🔹چه مقدار از بودجه فرهنگی دست دولت و چه مقدار دست نهاد های دیگر است؟
@Rasad_tahlil
⭕️در دانشگاهها چه خبر است؟!
✍️سیدپویان حسین پور
🔹دقیقاً چه طراحی پشت عصبیسازی و تحریک دانشجوها به تجمع و اعتراض به دلایل و بهانههای کماهمیت وجود دارد؟!
🔹باید باور کنیم که مدیران وزارت علوم، یکهو انقلابی و متدین و پایبند به ارزشها شدهاند و یک روز آییننامه عجیب و غریب پایش رفتار دانشجویان در فضای مجازی منتشر میکنند و یکروز در دانشگاهها گشت ارشاد راه میاندازند؟!
🔹بهنظر میرسد اتاق فکر جریان سازش با غرب، به دنبال تغییر فاز مطالبات مردم از حوزه اقتصادی(که نماد ناکارآمدی دولت و حامیان اصلاحطلبش است) به حوزه فرعی آزادیهای اجتماعی با محوریت دانشجویان است. چیزی که کموبیش در لابهلای مصاحبهها و گفتههای لیدرهای فکری این جریان مثل جلاییپور و حجاریان و... مورد اشاره قرار گرفته است!
#دانشگاه_تهران
@Rasad_tahlil
⌛️ رصد سه شنبه (24اردیبهشت، 8رمضان، 14می):
1349؛ پايان حاكميت چند قرني ايران بر بحرين با رأي مجلس شوراي ملي
1352؛ ارتحال عالم بزرگوار و محقق و مولف معاصر، حكیم "مهدی الهی قمشه ای"
1364؛ رحلت عالم ربانی "سیدعلی نقی فیض الاسلام" مترجم و شارح نهج البلاغه
2ق؛ آغاز حركت پيامبر اسلام(ص) به سوي منطقه ي بدر
455ق؛ مرگ "سلطان طغرل سلجوقي" بنيانگذار سلسله ی سلجوقيان در ري
1948م؛ آغاز اولين جنگ اعراب و اسرائيل پس از اعلام موجوديت رژيم صهيونيستي
1948م؛ اشغال سرزمين فلسطين توسط صهيونيسم جهاني و اعلام موجوديت اسرائيل
@Rasad_tahlil
⭕️ شرکت سایفون: ایران پیشرفتهترین سیستم فیلترینگ دنیا را دارد
🔹سازندگان فیلترشکن سایفون میگویند: ایران پیشرفتهترین سیستم فیلترینگ اینترنت در دنیا را دارد.
🔹مایکل هال، رئیس شرکت سایفون گفته است: قبلاً چین این مقام را در اختیار داشت؛ ولی طبق تجربه این شرکت، این ایران است که قویترین سیستم فیلترینگ جهان را داراست.
🔹او که با بی بی سی گفت وگو کرده است، معتقد است: ایران آدمهای خیلی باهوشی دارد که کارشان مقابله با آدمهای باهوش ماست.
🔹به گفته رئیس سایفون، بین یک و نیم تا دو میلیون نفر روزانه از این فیلترشکن در ایران استفاده میکنند؛ آماری که در مواقع تشدید فیلترینگ یا مسدود شدن بعضی سرویسها بیشتر هم میشود.
🔹هال میگوید اوایل سال ۲۰۱۸ (زمستان 96) که ایران پیامرسان تلگرام را فیلتر کرد، برای دو هفته شمار کاربران سایفون در ایران به بیش از ۱۰ میلیون نفر رسید./ خراسان
🌐 #فضای_مجازی | #فیلترینگ
@Rasad_tahlil
⭕️ برخی از واکنش ها به تجمع در مورد حجاب در دانشگاه تهران
👤 سید محمود رضوی، تهیه کننده سینما:
🔹ایام انتخابات طی یک عملیات روانی حساب شده،اولویت مطالبات مردم از اشتغال ،مسکن و معیشت رابه آزادی های اجتماعی و امثالهم تغییر دادند ونتیجه مطلوب خودرا گرفتند،آیا مطالبات برخی در دیدار ریاست جمهور @Rouhani_ir واتفاق دانشگاه تهران عملیات روانی جدید برای مهندسی افکار عمومی است؟
👤 عبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت اصلاحت:
🔹عملیات نفوذی ها برای تحریک مردم به تجمع از خیابان به دانشگاه کشیده شده!
🔹اول به بهانه افتادن روسری پیامک برای خانم ها فرستادن
🔹بعد غائله صف های بنزین را ایجاد کردن
🔹امروز هم به جان دانشجویان افتادن
🔹دشمن را همینجا بیابید/ حساب توییتری عبدالله رمضان زاده
👤 محمود صادقی، نماینده مردم تهران در مجلس:
🔹به گفته ی شاهدان عینی در وقایع تأسف بار دیروز در دانشگاه تهران حضور افراد غیر دانشجو از خارج از دانشگاه کاملا مشهود بوده است؛
🔹مدیریت دانشگاه، مخصوصا حراست، باید پاسخگو باشد./ حساب توییتری محمود صادقی
👤 محسن مهدیان، روزنامه نگار:
🔹معترض به قانون، مانع اجرای قانون نمی شود و قبل از اصلاح قانون، قانون را زیر پا نمی گذارد.
🔹وقتی شهر را رها می کنیم تا چهارشنبه ها و باقی روزهای هفته راعده ای با اباحه گری مانور ابتذال دهند، طبیعی است که از آزادی یواشکی برسیم به تجمع برای قانون شکنی علنی.
🔹چرا آقایان متوجه نیستند که پروژه کشف حجاب، پروژه امنیتی است. صاحب این پروژه علنا با پهلوی ها و پمپئو و غیره عکس یادگاری دارد تا نشان دهد که کشف حجاب را در خدمت تحریم ها و علیه مردم آورده است./ کانال محسن مهدیان
#اجتماعی | #سیاسی
@Rasad_tahlil
⭕️ دولت حقوق های ۲.۵ تا ۲۰ میلیونی را در یک ترازو ۱۸ درصد افزایش داد
👤 حمیدرضا حاجی بابایی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس
🔹دولت برای تعیین ضریب حقوق، تمامی مؤلفههای تعیین شده را زیر پا گذاشته است.
🔹دولت در روندی آشکار حقوق کارکنان شاغل و بازنشسته را با ۲.۵ میلیون تومان تا ۲۰ میلیون تومان و بالاتر را با افزایش سنواتی ۱۸ درصد اعلام کرده است که این ظلم آشکار در حق کارمندان و بازنشستگان با حقوق پایین تر بوده و تخلف آشکار در افزایش حقوقهای بالا بشمار میرود.
🔹به عنوان مثال کسی که 10 میلیون تومان و بالاتر حقوق میگیرد، علاوه بر ۴۰۰ هزار تومان، در این رویکرد دولت ۱۴ درصد نیز ضریب افزایش دارد، در صورتی که قانون ضریب افرایش را تا 10 درصد اعلام کرده است.
🔹این افزایش برای بازنشستگان با حقوق ۱.۵ میلیون تومان، بدون مبلغ ۴۰۰ هزارتومان و ۳.۴ درصد میشود و بر این اساس کسی که ۲۰ میلیون تومان حقوق میگیرد، ۴۰۰ هزار تومان و ۱۶ درصد رشد که این افزایش ۳/۲ میلیون تومان میشود./ خانه ملت
#دولت | #اقتصادی
@Rasad_tahlil
⭕️ برخی از روسای دانشگاهها، شایستگی اداره کردن یک دبیرستان را ندارند/ جوانان کتابهای مطلوبی نمیخوانند
👤 مهدی گلشنی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹(با اشاره به روند کند دانشگاهها در مقابل تغییرات و همسو شدن تحولات علمیِ به روز گفت) شایستهسالاری در انتخاب رؤسای دانشگاهها رعایت نشده است. البته روسای شایسته هم در بعضی دانشگاهها داریم و من در سالهای اخیر اثر وجودی بعضی از روسای شایسته دانشگاهها را به عین دیدهام، اما این حداقلی است و بعضی از آنها حتی شایستگی ادارۀ یک دبیرستان را نیز ندارند.
🔹اگرچه کتابخوانی برای کشور خیلی مهم است، ولی متاسفانه به علت عدم توجه کافی به دستگاههای ارشادی کشور (دانشگاهها، وزارتخانههای ذیربط و حوزههای علمیه) بسیاری از کتابهایی که جوانان مطالعه میکنند، کتابهای مطلوبی نیست./ ایلنا
#علوم | #فرهنگی
@Rasad_tahlil
⭕️ هر واقعیتی را نباید رسانهای کرد/ کسی غلطی کرده، گفتن این در رسانه کار حرامی است
👤 محسن اراکی، استاد حوزه علمیه قم و دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی:
🔹در آیه «إِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفَاحِشَةُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا» [...] گفتیم «أَنْ تَشِیعَ الْفَاحِشَةُ» همان ترویج رفتارهای پست است. «لَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ» نهی از اشاعه فحشا شده است.
🔹یکی از حرفهای بسیار غلطی که منشأ خیلی از انحرافات میشود این است که چون یکچیزی واقعیت اجتماعی است باید آن را نشان دهیم، اما نشان دادن، یک مقوله دیگری است.
🔹حالا کسی دزدی کرده است، غلط کرده دزدی کرده است، بگیرید و او را اعدام کنید اما اینقدر رسانهها را پر نکنید که این دزدی کرده و آن دزدی کرده، این و آن را برده است.
🔹کسی غلطی کرده، گفتن این در رسانه کار حرامی است، این اشاعه فحشاست اما این کار را میکنند، چون فقه بیان ترویجی را بلد نیستند.
🔹البته در بعضی از موارد تشهیر لازم است که آن موارد خاصی است که در فقه معین شده است که یک مجرم را باید تشهیر کرد که مردم از آن اجتناب کنند. این موارد خاص است نه هر موردی./ مهر
#رسانه | #فقه
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ احسان بداغی، خبرنگار پارلمانی روزنامه ایران:
🔹جمعه آمریکادرباره طراحی حمله به کشتی ها توسط ایران هشدارمیدهد. یکشنبه حادثه فجیره رخ میدهد. دوشنبه وزارت خارجه آن را«دسیسه برای برهم زدن امنیت منطقه»میخواند. سه شنبه آمریکا پای ایران را وسط میکشد و کیهان درتیتراصلی ازحادثه ابرازخرسندی میکند. تندروها به نفع چه کسی بازی میکنند؟
🌐 #امور_خارجه | #رسانه | #سیاسی
@Rasad_tahlil
⭕️ کواکبیان: آقای روحانی از شما پذیرفته نیست که بگویید چندان اختیاری ندارم
👤 مصطفی کواکبیان، نماینده مردم تهران در مجلس:
🔹آقای روحانی امروز از شما پذیرفته نیست که بگویید چندان اختیاری ندارم، چرا که شما امروز رئیس شورای عالی امنیت ملی هستید و ریاست دهها شورای جورواجور را هم در اختیار دارید و این مسئله نشان دهنده اختیارات گسترده شما است.
🔹اگر هم در مواردی طبق قانون اساسی باید مسائل به تصویب و نظر مقام معظم رهبری برسد، در عمل و در طول این چندین سال مشخص شده است که ایشان با توجه به نظر مشورتی کارشناسان و متخصصان تصمیم میگیرند و بر این اساس جای هیچگونه تعلل و درنگی برای تحقق وعدههایتان وجود ندارد.
🔹آقای روحانی! شما شورای اقتصادی سران قوا را هم در اختیار دارید و برخلاف نظر عدهای که شما را به کنارهگیری دعوت میکنند، از شما میخواهم که محکم بایستید و به وظایف و اختیارات خود با جدیت بیشتر و همچنین با هماهنگی کابینه و تیم اقتصادی دولت عمل کنید.
🔹(با تاکید بر ضرورت شفافیت اقتصادی خاطرنشان کرد) امروز مشکل اصلی اقتصاد کشور، فساد است نه تحریمهای خارجی./ مهر
#دولت | #اقتصادی
@Rasad_tahlil
⭕️نفتکش ها در الفجیره را کدام کشور زد؟اسرائیل یا ایران؟
👤یک کارشناس روس
🔹سازمانهای اطلاعات اسرائیل یا عربستان پشت حادثه الفجیره امارات هستند
🔹دولتهایی در خاورمیانه هستند که میخواهند آمریکا را به جنگ با ایران سوق دهند، این طرفها رژیم صهیونیستی و عربستان هستند/ ایسنا
👤 ترامپ، هم درهمینباره مدعیشدهبود
🔸 ایرانیها گر کاری کنند اشتباه خیلی بدی است. خبرهای کوچکی درباره ایران میشنوم. اگر کاری کنند رنج زیادی میبینند؛ خواهیم دید چه میشود.
👤یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده گفته است
🔹 ایران گزینه نخست حمله به چهار نفتکش در در نزدیکی بندر فجیره امارات عربی متحده است، اما ایالات متحده آمریکا مدرک قطعی در اینکه تهران پشت این حملات باشد، ندارد.
🔹این همان چیزی است که ایران انجام میدهد... این نوع کارها را ایران انجام میدهد. این با طرز کار ایران مطابقت دارد./رویترز
🗣 بهروز نعمتی،سخنگوی هیات رییسه مجلس:
🔸به نظر میرسد شیطنت اسراییلیهاست.
🔸نظر نظام هم همان نظری است که وزارت خارجه به عنوان دستگاه رسمی کشور اعلام کرده است./ ایسنا
@Rasad_tahlil
📣 تعارض منافع در پیگیری طرح وزارت بازرگانی / ۱۰ نمایندهای که دنبال تفکیک وزارت صمت و تشکیل وزارت بازرگانی هستند، شرکت دارند!
🔹بررسیهای اولیه خبرنگار «نود اقتصادی» نشان میدهد ۱۰ نفر از امضاکنندگان طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس دارای شرکتهای بازرگانی در حوزه واردات هستند. از این رو شائبهای به وجود آمده که این نمایندگان با تسهیل واردات به واسطه تشکیل این وزارتخانه در حال تامین منافع شخصی هستند!
🔹گفتنی است پروانه سلحشوری با ۵ شرکت، غلامرضا کاتب با ۳ شرکت، همایون هاشمی، فریدون احمدی، زهرا ساعی و بهروز نعمتی با ۲ شرکت، محمدرضا تابش، احمد انارکی، عبدالغفور ایراننژاد و هادی بهادری هر کدام با یک شرکت بازرگانی ارتباط دارند (هیات مدیره شرکت های بازرگانی هستند) و به کار واردات کالا مشغول هستند./نود اقتصادی
@Rasad_tahlil
⭕️اتهام داماد آقای وزیر چیست؟
🔹نماینده دادستان گفته رضوی در فاصله سالهای ۱۳۹۱ تا ۹۴،با هفت ضمانت از شرکتهای آیندهسازان، رهپویانکوثر و شایگان تجارت آتیه، در مجوع ۱۰۷میلیاردتومان از بانکسرمایه تسهیلات و ضمانتنامه گرفته اما بدون گذاشتن وثیقه و اعتبارسنجی از سوی بانک.
🔹نماینده دادستان گفته رضوی با این پول مشغول عیشونوش، سفرهای خارجی و خرید ملک و خودروی لوکس بوده.
🔹رضوی متهم شده برای بازپس دادن ۱۲۰میلیاردتومان بدهیاش به بانکسرمایه، ملکی را که در خیابان اندرزگوی تهران ۱۹میلیاردتومان خریدهبوده، به بانک میدهد اما با تبانی با کارشناسان بانک، ارزش آن را ۱۲۵میلیاردتومان اعلام میکنند و با این حساب پنجمیلیاردتومان هم ازبانک سرمایه طلبکار میشود و بابت آن چکهایی از بانک میگیرد.
▪️رضوی که به سرمایهگذاری در سریال شهرزاد و نیز دامادی محمد شریعتمداری، وزیر کار در مقام دفاع اتهامهایاش را رد کرده و گفت:
🔸بانک سرمایه ۳۱ بدهکار کلان دارد که بدهیهایشان ۳۰۰ میلیارد، ۴۰۰ میلیارد و ۱۰۰۰ میلیارد است، بدهی من کجای این ارقام قرار دارد؟!
🔸لیست اسامی این ۳۱ بدهکار توسط هیأت تحقیق و تفحص مجلس اعلام شده است که اصلاً اسم من در آنجا نیست. مگر بدهی من چقدر بوده است؟ حدود ۸۰ میلیارد تومان. /جماران
#مفاسد_اقتصادی
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معمای انفجارهای فجیره؛ دیروز در این بندر مهم امارات چه آتشی بر پا بود؟
🔹الفجیره کجاست؟
🔹اهمیت الفجیره برای دور زدن تنگه هرمز چیست؟
@Rasad_tahlil
⭕️بنزین ارزان به سود چه کسانی است؟ /میتوان بنزین را به جای ماشین به نفرات جامعه داد
🔹روش فعلی فروش بنزین تنها به سود ثروتمندان جامعه، قاچاقچیان سوخت و کسانی است که به دلایل مختلف (از جمله داشتن چند اتومبیل یا سفرهای زیاد) بنزین زیادی مصرف میکنند. در وضع فعلی، ثروتمندترین دهک جامعه 22 برابر بیشتر از فقیرترین دهک «یارانه بنزین» دریافت میکند.
🔹در طرح جایگزینِ «اندیشکده حکمرانی شریف» به جای ماشین، سهمیه بنزین به هر ایرانی (کد ملی) داده میشود. در این روش، هر خانواده میتواند مازادِ مصرفِ خود را در سامانهای آنلاین به قیمت بازار آزاد بفروشد.
@Rasad_tahlil
⭕️ مذاکره با آمریکا سم است؛
⛔️ با دولت کنونی آمریکا، سم مضاعف
📢 رئیسجمهورشان میگوید هر جمعه در تهران علیه نظام راهپیمایی است!
⚠️ اولاً جمعه نیست و شنبه است؛ ثانیاً تهران نیست و پاریس است...
🔻 رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار رمضانی مسئولان نظام:
👈 مذاکره سم است، تا وقتی آمریکا این است که الان هست و مذاکره با دولت کنونی آمریکا یک سم مضاعف است.
👈 مذاکره یعنی معامله و دادو ستد اما آنچه در نظر آمریکاست، نقاط قوت ماست.
👈 میگویند مذاکره کنیم دربارهی سلاح دفاعی شما که چرا #موشکی با فلان برد میسازید؛ این برد را کم کنید که اگر شما را زدیم نتوانید پایگاه ما را بزنید و جواب بدهید!
👈 خب معلوم است که هیچ ایرانی غیرتمند و باشعوری دربارهی نقاط قوت خود معامله نمیکند.
👈 یا مثلاً میگویند دربارهی عمق راهبردیتان در منطقه صحبت کنیم؛ یعنی این را از دست بدهید.
👈 پس اصل #مذاکره غلط است، حتی با آدم حسابی. اینها که آدم حسابی هم نیستند و به هیچ چیز پایبند نیستند.
👈 آمریکاییها احتیاج دارند به اینکه هارت و پورت کنند. میگویند رفتار ما ایران را تغییر داد! بله، این را درست میگویند؛ تغییرش این بود که نفرت مردم ایران از آمریکا ۱۰ برابر شده و نزدیک شدن آنها به منافع جمهوری اسلامی برایشان دستنیافتنیتر شده؛ همت جوانان ما برای آماده نگه داشتن کشور بیشتر شده و نیروهای نظامی و امنیتی ما حواسشان جمعتر شده.
👈 ببینید چقدر دستگاه محاسباتی دشمن [دچار اشتباه است] که رئیسجمهورشان میگوید هر جمعه در تهران علیه نظام راهپیمایی است.
🔺 اولاً جمعه نیست و #شنبه است؛ ثانیاً تهران نیست و #پاریس است.
👈 در سیاست مقابله با جمهوری اسلامی هم قطعاً آمریکا شکست خواهد خورد و به نفع ما تمام خواهد شد.
🔺 الان صاحبنظران آمریکایی در مطبوعات هشدار میدهند که این فشار، به یک #جهش_اقتصادی در ایران منجر میشود.
👈 اینکه آقای رئیسجمهور بیان کردند که بایستی مدیریت و برنامهریزی بهتر شود، درست است؛ باید بشود و بکنند دیگر و بروند دنبال فعالیت جدی در این زمینه و راه هم باز است.
🌐 #امور_خارجه | #سیاسی | #اقتصادی
@Rasad_tahlil