📝خودتان را به آن راه نزنید!
«حسین شریعتمداری» مدیر مسؤول روزنامه کیهان:
🔹دیروز شورای نگهبان در اقدامی هوشمندانه و با استناد به متن قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، لایحه الحاق کشورمان به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم-CFT- را رد کرد و روز تاریخی ۱۳ آبان را که ترامپ با انتخاب آن به عنوان «روز بازگشت تحریمها» در پی انتقام از ملت ایران بود، به عزای آمریکا و متحدان بیرونی و دنبالههای داخلی آن تبدیل کرد.
🔹نزدیک به دو سال است که دولت با زیر پا گذاشتن اصل ۷۷ قانون اساسی و بدون اطلاع مجلس، کشورمان را در مقابل FATF متعهد کرده است! و بیش از ۳۷ بند از ۴۱ بندِ تعهداتی FATF را اجرا میکند! و تنها ۴ بند که نیاز به تصویب قانون دارد را- اجباراً- در قالب لایحه به مجلس ارائه کرده است!
🔹این لایحه (CFT) زیر تابلوی فریبنده مقابله با تامین مالی تروریسم تدوین شده است ولی نکته مهم آن است که تعریف ما و غرب از تروریسم و گروههای تروریستی، متفاوت و حتی متضاد است و مدیران و برنامهریزان گروه اقدام مالی FATF با صراحت و رسما اعلام کردهاند که تعریف جمهوری اسلامی ایران از «تروریسم» را نمیپذیرند و ایران باید تعریف FATF را ملاک عمل خود قرار بدهد!
🔹در سایت وزارت خزانهداری آمریکا از سازمان صدا و سیما، وزارت اطلاعات، سپاه و وزارت دفاع و در قطعنامههای شورای امنیت ملی از فریدون عباسی، محمدرضا نقدی و قاسم سلیمانی به عنوان حامیان تروریسم نام برده شده و براساس قرارداد FATF اموال این افراد باید توقیف و مصادره شود!
🔹در بند دوم از شروط ۹ گانه FATF نیز تاکید شده است که؛ منظور از مصادیق تروریست همان قطعنامههای سازمان ملل است و از ایران خواسته است اموال و داراییهای آنها را شناسایی و بلوکه کند و از انجام تراکنشهای مالی توسط آنان خودداری ورزد!
🔹از دولت و وزارت خارجه انتظار میرود که قبل از اظهارنظرهای خلاف واقع، نیمنگاهی به سایتهای رسمی سازمان ملل و FATF بیندازند و سپس اظهار نظر کنند! انتظار زیادی است؟!
🔹آقای دکتر ظریف تنها خاصیت این کنوانسیون را در گرفتن بهانه از دست آمریکا میدانند! و تاکید میکنند که این لایحه غیر از آنکه -به زعم ایشان- قرار است بهانه را از دست آمریکا بگیرد، هیچ خاصیت دیگری ندارد!
🔹آیا برای گرفتن این بهانه باید به نوکری آمریکا تن بدهیم؟! اگر نتیجه استدلال آقای ظریف، این نیست پس چیست؟!
🔹ادعا میکنند که اقدام شورای نگهبان هدیه به آمریکاست و توضیح نمیدهند که اگر این لایحه به زیان آمریکاست چرا برای تصویب آن سر و دست میشکنند و یقه چاک میدهند؟!
🔹 آیا خلع سلاح ایران، حذف بودجه سپاه و نیروی قدس و وزارت اطلاعات و وزارت دفاع و رها کردن مردم در چنگال خونریز تروریستها و... آرزوی آمریکا نیست؟! چرا خودتان را به آن راه میزنید؟! و یا نمیدانید و ادای دانستن در میآورید؟!
🔹باید از موافقان لایحه یاد شده (CFT) پرسید اگر این لایحه را قابلدفاع میدانید چرا حاضر نیستید با یکی از منتقدان جدی آن به مناظره بنشینید و از آن با ارائه سند و استدلال دفاع کنید؟!
🔹متن این لایحه و پیآمدهای آن به اندازهای فاجعهبار است که بسیاری از نمایندگان موافق حاضر نیستند مردم از رای موافقشان به این لایحه با خبر شوند!
🔴 بی خودی!! بی اساس!! بی پایه!!
🔸با شروع رسمی تحریم های آمریکا علیه کشور عزیزمان؛ فضای وحدت و همدلی خوبی برای عبور از این مرحله شکل گرفته است. اما در حاشیه این مساله به نظر می رسد #برخی!! در حال تلقین گزاره ها و تکرار انگاره هایی کاملا نادرست هستند و تلاش دارند موارد جهت دار را در ذهنیت افکار عمومی جای دهند.
به دو اظهار نظر زیر توجه کنید:
🔸 روحانی:
اینکه امروز آمریکا حرفی می زند و اروپایی ها جلوی آن میایستند یعنی پیروزی سیاست خارجی و دیپلماسی کشورمان.
🔸ظریف:
برجام آنقدر در جهت منافع ملی بوده که آمریکا از آن با افتضاح خارج شد.
✳️ در این زمینه نکاتی حائز توجه است:
🔻۱. فرضیه این مسئولین کاملا مغالطه آلود و نادرست است. #برجام (در خوشبینانه ترین حالت) یک پروژه بسیار بسیار ضعیف برای تامین منافع ملی کشور بود. دقت شود که عهدشکنی آمریکا و خروج از برجام دقیقا با نیت افزایش فشار و وارد آوردن صدمه بیشتر بر ایران انجام شد. اتفاقا هجمه جدید بر پایه خروجی های برجام صورت می گیرد. خروج از برجام همان فاز دوم برجام اصلی است.
🔻۲. اختلاف نظرهای شکلی و گفتاری اروپا با آمریکا ؛ بر سر مسائل #روشی است و نه #مبنایی. همگرایی آمریکا و اروپا در اثر یک روند طولانی تمدنی_سیاسی رقم خورده و می بایست تحولی در سطح جنگ جهانی اول یا دوم به وجود آید تا این آرایش بین المللی تغییر قابل ملاحظه ای کند. برجام کوچکتر از ان است که اروپا را در برابر آمریکا قرار دهد.
🔻۳. بخش عمده ای از فشار وارده بر مردم و کشور در زمان کنونی به دلیل اتلاف وقت و مسیر اشتباه ۶ سال گذشته بوده است. غربگرایی و #مذاکره_درمانی یک ایده شکست خورده برای تامین منافع ملی است. اگر از این طریق مساله ای حل می شد برجام دستاورد عینی برای کشور می آورد و متاسفانه چنین نشد و در آینده هم این روش بی محصول و عقیم است.
🔻۴. فضای کنونی کشور بسیار مناسب است و ان شاء الله به صورتی افتخار آمیز از این خوان گذر خواهیم کرد. اما #نجابت_مردم و بصیرت عمومی که به طرف طراحی دشمن متمرکز شده است سبب نشود #برخی ها!!! سوء استفاده کنند و اشتباهات فاحش خود را به عنوان افتخار!! و دستاورد!!! یاد کنند.
💠 امیدواریم مسیرهای بی خودی و نقشه های بی اساس و بی پایه دیپلماسی ادامه پیدا نکند. هزینه های برجام ما را کفایت است.
♦️چرا آمریکا دسترسی ایران را به سوئیفت کاملاً قطع نمیکند؟
📝وزارت خزانهداری ایالاتمتحده اخیراً اعلام کرده دسترسی ایران به سوئیفت را کاملاً قطع نمیکند.
❓اما اصلیترین دلایل پشت این تصمیم چیست؟
✍#تحلیل_کوتاه
1⃣ سوئیفت سامانهای بینالمللی است که امکان پیامرسانی میان بانکها را فراهم و تبادلات مالی را میان این مؤسسات، در سراسر جهان تسهیل مینماید. این سامانه همچنین در دورهی سختترین تحریمهای وضعشده علیه ایران، یکی از منابع شناسایی و ردگیری تراکنشهای مالی ایران بوده است.
2⃣ گرچه قطع دسترسی به سوئیفت میتواند تعاملات بانکی را دچار چالشهایی نماید، بااینحال طی سالهای گذشته، برخی کشورهای جهان با ایجاد پیمانهای پولی دوجانبه و راهاندازی سامانههای بینالمللی جایگزین، تأثیرات عدم دسترسی به این سامانه را کاهش دادهاند.
3⃣ ازجمله دلایلی که سیاستمداران آمریکایی را در قبال میزان دسترسی ایران به سوئیفت دو دسته کرده، حفظ امکان ردگیری تراکنشهای مالی ایران است. برخی در ایالاتمتحده معتقدند با حفظ دسترسی حداقلی ایران به آن سامانه، علاوه بر ایجاد چالش برای نظام بانکی آن کشور، میتوان امکان شناسایی تعاملات مالی ایران را همچنان حفظ نمود.
4⃣ علاوه بر این، باید در نظر داشت که حتی با فرض دسترسی کامل ایران به سوئیفت نیز، اکثر بانکهای بزرگ بینالمللی از ترس مجازاتهای آمریکا، حاضر به خدماترسانی به بانکهای ایرانی نبوده و نیستند.
5⃣ همچنین قطع دسترسی کامل ایران به سوئیفت میتواند نقض قرار موقت دیوان بینالمللی دادگستری بوده و امکان طرح شکایت مجدد در این حوزه را فراهم کند.
🔻سوئیفت دسترسی برخی بانکهای ایرانی را تعلیق کرد
🔹سامانه تراکنشهای مالی بینبانکی موسوم به سوئیفت با انتشار بیانیهای اعلام کرد که دسترسی برخی بانکها ایرانی را در راستای «ثبات و یکپارچگی نظامی مالی جهانی» تعلیق کرده است.
🔹با این حال، سوئیفت در بیانیه خود مشخص نکرده است که دسترسی کدام بانکهای ایران به سامانه سوئیفت قطع (تعلیق) شده است.
💢 آیا قالیباف به بنیاد مستضعفین می رود؟
♦️شنیدهها حکایت از آن دارند که به زودی محمدباقر قالیباف جایگزین محمد سعیدی کیا و رئیس بنیاد مستضعفین انقلاب اسلامی میشود.
🔴دو اعتراف مهم؛ لا به لای لاف زنی پمپئو
🔹وقتی وزیر خارجه آمریکا (رئیس سابق سازمان CIA) می گوید "فشارتحریم ها فرصتی برای مخالفان فراهم می کند، تا تغییراتی را که خواستار آنند در رژیم حاکم بر آن کشور بوجود آورند"، معلوم می شود که چرا مردم در حماسه نه دی 88 سران فتنه را لعنت کردند.
♦️فتنه گران و گروهک های خودفروخته، زندگی طفیلی خود را در فشار دشمن بر ملت ایران می بینند و قریب یک دهه است که صراحتا از دشمن می خواهند انتقام شکست سیاسی در آشوب افکنی را با اذیت و آزار اقتصادی ملت ایران بگیرد.
🔹 28 مهر 88 جان هانا مقام آمریکایی در گفت و گو با روزنامه لس آنجلس تایمز اظهار داشت: "مطمئناً پیامی که از گردهمایی اخیر فعالان اپوزیسیون -که بین آنها افراد نزدیک به سران جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید هرچه شدیدتر اعمال شود؛ تحریم ضعیف یا تدریجی،فقط به رژیم امکان میدهد که خود را با وضعیت جدید تطبیق دهد".
♦️مایک پومپئو امروز همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه "#ایران_در_عراق_بسیار_قدرتمند_است، واکنش آمریکا به تاثیر ایران بر نفوذ متحدان واشنگتن چیست؟"، گفت " بر همین اساس است که میگوییم برجام مانع فعالیتهای ایران نشده است و به همین خاطر است که روی فعالیتهای مالی ایران متمرکز میشویم. ایران فشار زیادی را در عراق وارد کرده و برجام نتوانست جلوی نفوذ ایران را در منطقه بگیرد".
🔹آمریکایی ها اذعان می کنند که برجام قرار بوده قدرت و نفوذ منطقه ای ایران را به تحلیل ببرد تا بتوانند فشار ناکامی در یک دهه گذشته را موثر کنند اما در این نقشه بزرگ ناکام مانده اند. به تعبیر قرآن "قل موتوا بغیظکم". بگو از خشم بمیرید.
درگیری بر سر خروج «هاشمی» از شورا بالا گرفت
🔹در جلسه هماندیشی صبح امروز شورای شهریها درگیری بر سر خروج محسن هاشمی از شورا بالا گرفت و مخالفان تأکید داشتند این امر انسجام شورا را بر هم میزند.
🔹همچنین با خروج هاشمی، چمران وارد شورای شهر میشود و همین امر باعث دودستگی در شورا خواهد شد.
🔸گفته میشود به احتمال قوی محسن هاشمی جزو ۵ کاندیدای شهرداری خواهد بود.
🔴حضرتعالی یکی از مراجع عالیقدر و متعلق به جهان اسلام هستید...
♦️شریعتمداری در دل نوشتهای خطاب به آیت الله شبیری زنجانی:سخنی با حضرت آیتالله شبیری زنجانی در میان است و آن، اینکه؛ ملاقات حضرتعالی با تعدادی از آقایان اهل سیاست و نامه سرگشاده حضرت آیتالله یزدی به شما، موضوع این وجیزه نیست. آنچه یادآوری آن را به محضر حضرتعالی ضروری دانستهام نیز بیرون از دایره مباحث فقهی است چرا که این مقوله در بضاعت نگارنده نیست.
♦️نکته مورد نظر، اشاره به هویت برخی از کسانی است که به بهانه دفاع از حضرتعالی، عقدههای فرو خورده خود از اسلام و انقلاب و امام راحل(ره) را بیرون ریختهاند و شایسته نیست که این قماش سنگ دفاع از شما را به سینه بزنند و نستجیربالله، این توهم را در اذهان عمومی پدید آورند که با حضرتعالی همسویی دارند!
♦️حضرت آیتالله! دور از انتظار نیست که به دلیل کثرت اشتغالات علمی و حوزوی از هویت این جماعت اطلاع دقیقی نداشته باشید، از این روی اشارهای هرچند گذرا به چند نمونه از مواضع اعلام شده جریانی که برخی از این جماعت (تاکید میشود که فقط برخی و نه همه آنها) به آن وابسته هستند ضروری به نظر میرسد؛ «تقلید از مراجع کار میمون است»! «روحانیت، قشریگرا و انحصارطلب است»! «روحانیت به جای عاقلپروری، عوامپروری و مقلدپروری میکند»! «اصلیترین مانع دموکراسی در کشور ما، آن است که در ایران هنوز خدا نمرده است»! «امامان معصوم هم قابل نقد هستند»! «نه فقط به پیامبر و امامان، بلکه میتوان به خود خدا هم اعتراض کرد و او را [نستجیربالله] فتنهگر نامید»! «قرآن قابل نقد عقلی و تجربی است»! «اطاعت از پیامبر در مسائل اجتماعی لازم نیست»! «فرهنگ شهادت خشونتآفرین است»! «جوانانی که به مسجد میروند از نظر ساختار فکری و روانی ضعیف هستند»! «هیئتهای مذهبی منشأ خشونتاند و بسیجیها اعضای تشکیل دهنده این هستهها میباشند»! «مظاهر دینی، چون حجاب و حیای زنان، نماد عقبافتادگی است»! و...
♦️حضرت آیتالله شبیری، اسناد غیرقابل انکار فراوانی حکایت از آن دارد که همین طیف در فتنه ۸۸ آشکارا از سوی مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس به کار گرفته شده بودند تا به زعم خود بساط اسلام ناب محمدی(ص) و انقلاب و استقلال ایران اسلامی را برچینند! تا آنجا که نتانیاهو، نخستوزیر جلاد رژیم کودککش صهیونیستی با صراحت آنها را «بزرگترین سرمایه اسرائیل» نامید و حضرات حتی جرأت یک تکذیب خشک و خالی را هم نداشتند!
♦️حضرت آیتالله یزدی همان گونه که از قول شما نقل شده است از علمای آزمون داده و دلسوز نظام و ملت هستند و با شناختی که از هویت این جماعت دارند نگران سوءاستفاده آنان از ساحت علمی و معنوی حضرتعالی شدهاند و...
♦️بدیهی است که جماعتی با این هویت علیرغم آنچه ادعا میکنند، هرگز نمیتوانند نگران جایگاه مرجعیت بوده و به دفاع از جنابعالی برخاسته باشند!
♦️از این روی، ضمن پوزش از تصدیع اوقات شریف، امید است به هر طریقی که مصلحت میدانید تلاش جماعت یاد شده برای انتساب به حضرتعالی را خنثی فرمایید چرا که حضرتعالی یکی از مراجع عالیقدر و متعلق به جهان اسلام هستید... والامر الیکم.
#زمان_شاه
✖️توهم بزرگِ ارزانی #قبل_انقلاب!
✅ نسل امروز با شنیدن نرخ کالاهای زمان #پهلوی حسرت ارزانی آن زمان را میخورند. این در حالی است که مقایسه نسبی قیمتهای آن زمان و اکنون گواه نادرستی ادعای ارزانی قبل از انقلاب است!👇
◀️ سال ۴۹، حقوق یک کارمند در ماه ۲۰۰ تومان و حقوق یک معلم ۵۰۰ تومان و قیمت یک خودروی پیکان ۱۸۰۰۰ تومان بود. اگر کارمندی قصد خرید پیکان داشت با پسانداز حقوق ۹۰ ماه و یک معلم با پسانداز حقوق ۳۶ ماه خود قادر به خرید پیکان بود. درحالی که امروز یک کارمند با حقوق حداقل ۱.۵ میلیون تومان میتواند با پرداخت ۱۵ ماه حقوقش صاحب پراید شود .
◀️ در سال ۵۰ ، دستمزد روزانهی یک کارگر در شهری مثل فردوس در خراسان جنوبی ۲۵ تا ۳۰ ریال بود یعنی یک کارگر اگر سه روز و نیم کار میکرد میتوانست یک دلار بخرد در حالی که امروزه کارگری با مزد ۳۵ تا ۴۰ هزارتومان در روز با مزد روزانهاش قادر است ۸ دلار خریداری کند.
◀️ در سال ۵۴ ، یک حلب ۴.۵ کیلویی روغن نباتی ۲۹ تومان قیمت داشت که معادل مزد ۵ روز کارگری با حقوق روزانه ۶۰ ریال بود اما امروزه یک کارگر با مزد کمتر از یک روز خود یک حلب روغن میخرد.
◀️ سال ۵۴ ، مرغ منجمد کیلویی ۱۰۵ ریال فروخته میشد. یعنی اگر یک کارگر تمام مزد روزانهاش راپرداخت میکرد نهایتاً ۶۷۰ گرم مرغ خریداری میکرد در حالیکه امروزه یک کارگر با مزد روزانهاش حداقل ۴ کیلو مرغ میخرد.
◀️ در زمان پهلوی قیمت نان سنگک ۵ ریال بود و کارگری که در روز ۶ تومان مزد دریافت میکرد میتوانست 12 نان سنگک بخرد ولی امروزه یک کارگر با مزد ۳۵ هزارتومان قادر است ۳۵ عدد نان سنگک بخرد.
📚منبع آرشیو روزنامه های دوره پهلوی از سال ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۷
🔴القدس العربی: بن سلمان به غیر از قتل خاشقچی با اتهامات دیگری مانند بازداشت شاهزادگان و تاجران و آغاز جنگ یمن روبروست، آمریکا در حال حاضر دو گزینه پیش رو دارد نخست تحریم شدید عربستان و دوم کنار گذاشتن بن سلمان و پناهندگی او به کشور ثالث.
♦️یک منبع غربی گفته است، تلاش هایی برای یافتن کشوری که بن سلمان را پذیرفته و از وی در برابر اقدامات قانونی پیگیری در خصوص پرونده قتل خاشقجی محافظت کند در جریان است
🔴 توضیحات #کدخدایی درباره اختلاف نظر لاریجانی و مجمع تشخیص درباره CFT
🔹در آییننامه مجمع تشخیص مصلحت نظام زمان مشخصی برای اعلام نظر تعیین نشده است
🔹 البته این یک امر اختلافی است، دوستان ما در مجلس معتقد هستند که باید ظرف ۲۰ روزی که شورای نگهبان اعلام نظر میکند، این نظرات ارسال شود، از طرفی دوستان در مجمع تشخیص هم نظرشان این است که، زمانی که لایحه در رفت و برگشت بین شورای نگهبان و مجلس است، این امکان وجود دارد که در مجمع نیز بررسی شود، البته این بحث اختلافی است که انشاءالله امیدواریم که یک راهکار روشنی برای آن تعیین و اعلام شود.
🔹آنچه که در رابطه با لایحه CFT مطرح شده است، ۸ حق شرط را مجلس در این زمینه قرار داده بود، عمده ایرادات هم مربوط به این حق شرطهایی است که با نگاه به محتوای این کنوانسیون وضع شده است، البته طبیعتا اگر محتوا مشکلی نداشته باشد، حق شرط هم میتواند مسئله را بهگونهای حل کند؛ خوشبختانه با توجه به ظرفیتهای قانون اساسی، بُنبستی در اینگونه مسائل نخواهیم داشت.
🔴 #تهرانی_ها_خسته_اند
🔻انتقاد رسانه اصلاح طلب از شورای شهر اصلاح طلب تهران
🔹عصر ایران در مطلبی نوشت؛
تهرانی ها خسته اند! از بی ثباتی مدیریت شهری! از تغییر مکرر شهردار! از طرح گزینه های تکراری و آزمون پس داده! گزینه های در معرض بازنشستگی! رمقی حتی برای کارکنان سازمان های عریض و طویل شهری باقی نمانده و روندها و حتی روحیه ها فرسوده شده!
مردم نگران اند که شهرداری تهران به آفت نگاه حزبی و سیاسی مبتلا شده است. هم از این روست که شهردار بعدی تهران را هم غیر سیاسی میخواهند، هم جوان و هم با سابقه خوب و مدیریت خوب تر!
🔴 تحلیلی بر نتایج #انتخابات_آمریکا
🔻ساختار قانون گذاری در ایالات متحده مبتنی بر دو نهاد ذیل است:
1⃣ #مجلس_سنا
2⃣ #مجلس_نمایندگان
🔸اصطلاح #کنگره_آمریکا به مجموع نشست همزمان اعضای دو نهاد قانون گذاری آمریکا اطلاق می شود.
🔹وظیفه قانون گذاری در آمریکا بر عهده این دو مجلس است و هر طرح یا لایحه بایستی برای تبدیل شدن به قانون سراسری (نه محلی یا ایالتی) بایستی به تصویب دو مجلس برسد.
🔸كنگره آمريكا داراي ۵۳۵ عضو است که ۱۰۰ نفر آن عضو مجلس سنا (سناتور) و ۴۳۵ عضو مجلس نمايندگان هستند.
🔹در انتخابات اخیر دموکراتها تصاحب کرسی های غالب در مجلس نمایندگان شدند با این حال جایگاه جمهوری خواهان هوادار ترامپ در مجلس سنا تقویت گردید.
وظیفه مجلس نمایندگان قانون گذاری در حوزه مسائلی داخلی ایالات متحده است در نتیجه می توان در طول ماه های آینده دولت ترامپ در حوزه سیاست داخلی و خصوصا پرونده محدود سازی مهاجرت پذیری آمریکا با سنگ اندازی های جدی دموکراتهای مجلس نمایندگان روبرو شود.
🔸وظیفه مجلس سنا سیاست گذاری در حوزه #سیاست_خارجی ایالات متحده است لذا در این حوزه شاهد تقویت سیاست های ترامپ خصوصا در مواجهه با مسائلی از جمله پرونده #نرمالسازی_ایران و #جنگ_اقتصادی با روسیه و چین خواهیم بود.
🔹با توجه به موفقیت نسبی هر دو حزب دموکرات و جمهوری خواه در انتخابات اخیر به نظر می رسد در صورت تشدید اختلاف بین دو جریان بر سر تصویب قوانین مد نظر ترامپ، کاخ سفید با تشدید پروژه #ایران_هراسی و برجسته سازی پرونده ایران به عنوان یک اولویت خارجی از جایگاه عالی مجلس سنا برای همراه سازی مجلس نمایندگان در راستای تصویب قوانین مدنظر ترامپ بهره گیری کند.
◾انتخابات آمریکا چه تاثیری بر روی مسائل ایران میگذارد؟👇
بعد از اردیبهشت امسال و خروج ترامپ از برجام و آغاز یک سری اقدامات تحریمی جدید علیه ایران، وقتی از برنامه دولت آقای روحانی برای مواجهه با وضعیت نسبتاً جدید صحبت میشد، بعضاً میشنیدیم که برخی مسئولان در دولت عملاً به جای آنکه به فکر اتخاذ تدابیری در داخل باشند، این بار چشم به انتخابات میاندورهای در آمریکا دوختهاند تا انتخابات آبان(همین انتخاباتی که امروز در جریان است) یک پیروزی بزرگ برای دموکراتها رقم بزند و آنها از طریق مجلس نمایندگان و سنا دست ترامپ را بویژه علیه برجام ببندند!
حتی به صورت غیررسمی(اینجور اخبار معمولاً به صورت رسمی تایید نمیشود) گفته میشد جان کری در دیدارش با ظریف، به او درباره انتخابات آبان ماه و پیروزی دموکراتها امیدواری داده.
حالا امروز انتخابات برگزار و نتایج آن تقریباً مشخص است. جمهوری خواهان در سنا کرسیهای بیشتری نسبت به قبل کسب کرده و 51 درصد از کرسیها را به خود اختصاص دادهاند؛ و البته دموکراتها در مجلس نمایندگان صاحب اکثریت شدهاند.
با توجه به سیستم قانونگذاری و تصمیمگیری در آمریکا که لوایح و قوانین باید از هر دو مجلس عبور کند، این نتیجه هرچند کار را در داخل آمریکا پیچیده و در برخی امور گره خواهد زد، اما تا آنجا که مربوط به ایران است، یک نتیجه بیشتر ندارد و آن اینکه هیچ محدودیت قابل توجهی نمیتواند حتی در ظاهر کار برای ترامپ ایجاد کند.
میدانیم که دموکراتها نیز در کلان سیاستهایشان تفاوتی با جمهوری خواهان ندارند اما حتی اگر خوشباوری برخی دولتیها را بپذیریم، باز هم اتفاقی رخ نمیدهد چرا که اگر دموکراتها میخواستند دردسرهای بزرگ برای ترامپ ایجاد کنند، باید دوسوم مجلس نمایندگان را حداقل از آن خود میکردند. هرچند در این صورت هم به دلیل عدم دراختیار داشتن سنا، اتفاق آنچنانی رقم نمیخورد.
البته بعید میدانم برای آنها که از اردیبهشت تا آبان 97 را گرم در تخیلات خود راجع به آمریکا بوده و زمان را اینگونه از دست دادند، تنبه خاصی ایجاد شود. احتمالاً حالا برخی در دولت اینگونه وقت را مدیریت خواهند کرد که بگویند حالا تا 2020 و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا صبر کنیم!
یک منبع آگاه در دفتر دادستانی کل ترکیه:
🔹قاتلان جسد خاشقچی را از بین بردهاند و در یکی از اتاقهای منزل کنسول عربستان در استانبول، آن را با اسید ذوب کردهاند.
🔹در منزل کنسول عربستان در استانبول، بقایای اسید هیدروفلوریک و مواد شیمیایی خاص را یافتهایم. بر اساس نتایج تحقیقات ما، جسد جمال خاشقچی کاملا محو شده است.
کره شمالی نشست هستهای نیویورک را لغو کرد
🔹نمایندگان کره شمالی که برای شروع مذاکرات هستهای با آمریکا، اصرار به پیشگام شدن آمریکاییها و تخفیف شدت تحریم ها دارند، نشست امروز نیویورک با وزیر خارجه آمریکا را لغو کردند.
🔴اوج وقاحت و گستاخی.....
🔻بنسلمان در دیدار با وزیرخارجه آمریکا:
پرونده «خاشقچی» نباید جهان را از ایران غافل کند!!!!
🔴 هدف : نابودی ذات انقلابی گری
💠 قابل توجه جریان و تفکر غربگرا که به دنبال حل مشکل ایران با آمریکا و لغو تحریم ها از طریق #مذاکره هستند و راه حل مشکلات کشور را فقط #مذاکره_درمانی می دانند. آمریکا با #اساس این نظام مشکل دارد و مذاکره نیز تاکتیکی برای دستیابی به آن هدف. بخوانید:
✳️ الجزیره انگلیسی/ مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا:
«ایران باید #ذات_انقلابی_گری خود را تغییر دهد تا آمریکا تحریم ها را لغو کند.»
💠 دو نکته گفتنی اینکه :
🔻۱. توجه کنیم در نگاه آمریکایی ها ، مذاکره ، برجام ، مسائل منطقه ای، تحریم ها و به عبارت دقیق تر هر #نرمش و یا #فشاری تنها یک هدف را دنبال می کند و آن تغییر ذات انقلابی نظام است. یعنی تخلیه نظام اسلامی از هویت اصلی خود.
🔻۲. این مساله تاکنون از زبان مقامات دولتهای مختلف آمریکا بارها و بارها و با واژگان متفاوت بیان شده است. جریانات #عبرت_گریز داخلی نیز همواره با خلق و ابداع شبهات و شبه استدلال های ماهیتا نادرست در پی #نادیده_انگاری این واقعیت برآمده اند. گویی سنسورهای ادراکی غربگرایان قادر به تحلیل دشمن نیست. در این زمینه جهل و تجاهل غربگرایان باهم ترکیب شده است.