♦️علی کریمی در استوری خودش ، تصویر کلاس درسی زیر پل رو منتشر کرده و ادعا کرده ایرانه اما واقعیت اینه که این تصویر متعلق به کلاس درسی در دهلی نو پایتخت هندوستانه نه ایران
🔹این عکس بارها در توییتر منتشر و جواب داده شده که ایران نیست ولی براندازان ول کن نیستن
🆔 @rasadnewss
📸حضور رهبر معظم انقلاب در کنار مزار دو تن از شهدای سانحه هواپیمای اوکراینی
🆔 @rasadnewss
⭕️ تعداد جان باختگان بمب گذاری انتحاری روز گذشته در مسجد پیشاور در پاکستان به 93 تن افزایش یافت و هنوز اجساد دیگری زیر آوار هستند.
🆔 @rasadnewss
۱۹ کشیش مسیحی در نامه به مجمع اسقفان در رم، پاپ فرانسیس را به اتهام تغییر در نظام اخلاق جنسی به بدعتگذاری در کتاب آسمانی متهم کردند.
🆔 @rasadnewss
🔴 آسیا تایمز: هیچ تانک ناتو کی یف را نجات نخواهد داد/رژیم زلنسکی در شش ماه آینده پایان خواهد یافت
🆔 @rasadnewss
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 حرفهای شنیدنی مهران رجبی در یادواره شـهدای مسجد پنبه چی
🔘چرا پیرو ولی فقیه شدم؟
🆔 @rasadnewss
🔸رسانههای جمهوری آذربایجان از «عملیات ویژه علیه شبکه جاسوسی ایران در باکو» خبر میدهند. تاکنون چند نفر فعال رسانهای بازداشت شدهاند.
🆔 @rasadnewss
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کارشناس روس با اشاره به ادامهی روند کمک تسلیحاتی غرب به اوکراین:
شاید الان ما (روسیه) باید ایران را به سلاح هستهای مجهز کنیم….به موشکهایی با قابلیت حمل کلاهک هستهای که به اسرائیل میرسند و ببینیم «گنبد آهنین» واقعا آهنین است!!!!
🆔 @rasadnewss
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سقوط پاریس نزدیکه! ؟
اعتصابات سراسری و اعتراضات سراسری در فرانسه
🆔 @rasadnewss
ایران کمک هلال احمر ترکیه برای زلزله خوی رو رد کرد.کار خوبی کرد.قبلا در قالب بازرگان،محقق،هنرمند و...جاسوس حامی پان ترکها زیاد فرستادن ایران و با تحریک برخی قومیتها و شبکه سازی سعی کردن در کل کشور تله های انفجاری کار بذارن که به وقتش منفجر کنن.اینها بیان خوی دنبال تحریکن نه کمک!
🆔 @rasadnewss