5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻بازخوانی
20هزار میلیاردتومان سرمایه بورس دراختیار 20مدیر
15دی92 درجلسه این 20نفر باتیم مذاکره کننده برجام چه گذشت که بورس سقوط کرد؟
آیا سهامداران بورس باز به روحانی اعتماد میکنند؟
Eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ بازخوانی
برجام چه بر سر بورس آورد؟
تفاوت ملموس پیوند خوردن اقتصاد کشور به مذاکرات هسته ای
آمار چه میگوید؟
⁉️ آیا سهامداران بورس باز به روحانی اعتماد میکنند؟
Eitaa.com/rasaee
.
♻️ چرا باید هر سال به پیاده روی اربعین بریم؟
🔰اول اینکه ما باید نگاهمان را به این پدیده دینی و مذهبی تغییر دهیم.
پیاده روی اربعین یک مسافرت تفریحی نیست، بلکه یک تجمع بزرگ از دوستداران اباعبدالله است برای "نمایش قدرت جهانی شیعه" و هرچقدر این همایش بزرگ، باشکوه تر برگزار شود، #اقتدار_شیعه و قدرتش بیشتر خواهد شد و دلهای بیشتری به سمت حقیقت حسین جذب خواهد شد.
نکته بعد اینکه همانطور که انسان هفته ای چندبار حمام میرود یا خانهاش را جارو میکند، لازم است که انسان مومن، هر سال با سختی های پیاده روی اربعین روح خودش رو جلا دهد.
این حرف مضحکی است که کسی بگوید من هفته قبل حمام رفتهام، چرا اصرار میکنید که باز هم بروم؟! حالا چطور برخی از یک بار رفتن سفر اربعین سخن میگویند! حتی بهانه میکنند که پولش را بدهید به فقرا!
هر چیزی جای خودش را دارد. کسی نمیگوید من یک بار رفتهام حمام پس از این پس، هزینه صابون و شامپو را بدهم به فقرا!
ضمن اینکه برای کمک به فقرا باید لطافت روحی داشته باشیم و از خودگذشتگی را یاد گرفته باشیم و چه جایی بهتر از اربعین برای تمرین عملی از خودگذشتگی؟
جایی که میبینید موکبداران عراقی و ایرانی و ... تمام زندگیشان را برای پذیرایی از زائرین حسین علیه السلام به میدان آوردهاند، جایی که میبینید برای خدمت به زوار التماس میکنند، روی پای شما می افتند و ...
پیاده روی اربعین، زیباترین تمرین برای بزرگ شدن است... آیا هیچ انسان عاقلی این هدیه بزرگ الهی رو به خاطر تفکرات بچگانه جماعتی روشفکرنما رها میکند؟
علاوه بر این بیشترین زائرین اباعبدالله همان فقرایی هستند که برخی برای فریب مردم، دم از کمک به آنها میزنند...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
19.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ تجمع باشکوه مردمی همدان با دعوت حوزه علمیه همدان در مخالفت با تصویب #cft
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
15.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ ببینید
از نظر fatf اگر ایران به همه تعهداتش عمل کند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟
آیا موانع بانکی برطرف میشود؟
آخرین مطالبه و بهانه غرب چه چیز میتواند باشد؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
♻️ پیامک بزن، جایزه ببر
چند شب قبل که شبکه ورزش تلویزیون به مناسبت درگذشت مجری برنامه ورزش و مردم، دربی مرداد سال ۷۴ را با گزارش مرحوم بهرام شفیع نشان می داد، نکتهای که نظرم را جلب کرد، تنوع شگفتآور تبلیغات دور زمین فوتبال بود:
آنتن مریخ، یخچال فیلور، رب یک و یک، پمپ فوران، کاشی سعدی، کرم سیدری، پیستون ایران تکنولوژی پیشتاز، کیک و کلوچه درنا، بهنوش، پمپ سمنان.
کرم ساویز، مهیا گاز، علاءالدین، گلنار، زمزم، فاکسیبانک ملت، صابون ابریشم، بیمه ایران، شامپو صدر صحت، فرش مهستان، تلویزیون رنگی صنام، کاشی ایرانا،
بانک رفاه کارگران، کفش گام، مبلیران، پوشاک آقایان تن در، شامپو بچه موبان، بیمه آسیا، کفش نهرین، سیبک شتاب پودر پاشی میل لنگ، و ...
کارخانجات، کارگاهها، شرکت ها و موسساتی با هزاران کارگر و کارمند (دولتی یا خصوصی) در هر حال چرخشان میچرخید. رونقشان در سطحی بود که از شهرآورد تبلیغ بگیرند. تسهیلات بانکی، خرج توسعهشان میشد. دو دهه مانده بود تا فراگیری موسسات غارتگر اعتباری و فساد کلان بانکی.
الان سال حمایت از کالای ایرانی است، کو حمایت و کدام کالا؟ حالا اقتصادمان نسبت به مرداد ۷۴ در چه وضعیتی است! حال کارگر و کارخانه چطور است؟ تبلیغات دور تا دور استادیوم یا ایرانسل است و همراه اول یا نوشته: پیامک بزن جایزه ببر...
✍ ارسالی مخاطبان
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ استاد راهنمای روحانی: نام وی درگلاسکو فریدون بود!
ابهامات تازه در باره تابعیت اسکاتلندی روحانی!
چرا روحانی به این سئوالات پاسخ نمیدهد؟!
یادداشت رسایی را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
🔹سئوالات بی پاسخ بعد از انتشار تحقیق و تفحص از مقامات دوتابعیتی
♻️ چند سئوال درباره تابعيت دوم حسن روحانی
🔸قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: از جمله سئوالات و نکاتی که در خصوص بحث تابعیت دوم آقای حسن روحانی مطرح است، عبارتند از:
۱ . حسن روحانی در کتاب خاطرات خود تصریح می کند که از سال ۱۳۴۰ وقتی در حوزه علمیه قم بود، فامیلی خود را به صورت غیر رسمی از فریدون به «روحانی» تغییر داده اما در سال ۱۳۶۰ پس از ورود به مجلس شورای اسلامی، این تغییر فامیلی را به صورت رسمی در شناسنامه خود ثبت کرده است.
با این توضیحات قاعدتا پاسپورت قبلی ایرانی وی که به نام حسن فریدون بوده، باطل و پاسپورت جدید ایشان به نام حسن روحانی صادر شده است. اما در کمال تعجب، در روز مراسم اعطای مدرک تحصیلی در دانشگاه گلاسکوی اسكاتلند – که فیلم آن منتشر شده است – مجری مراسم، وی را با نام حسن فریدون خطاب می کند.
مدرک تحصیلی روحانی نیز از دانشگاه کلدونین گلاسگو اسکاتلند، به نام حسن فریدون صادر شده است! سئوال افکار عمومی این است که آیا وی پاسپورت دیگری - که قطعا نمی تواند پاسپورت دوم ایرانی باشد – به نام حسن فریدون دارد؟
۲ . بریتانیا از چهار کشور انگلستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی تشکیل شده. لندن، مرکز انگلستان و همزمان پایتخت کل کشور پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند است. سه کشور دیگر هم دارای دولتهای محلی و پایتخت های مجزا هستند. اگر کسی پاسپورت یکی از این چهار کشور را داشته باشد، می تواند به دیگر کشورهای بریتانیا هم سفر کنند.
دانشگاه کلدونین گلاسگو (Glasgow Caledonian University) مجموعه ای دولتی در شهر گلاسگوی اسکاتلند در شمال بریتانیا است. مطابق آنچه در برخی رسانه ها آمده، با بررسی لیست دانشجویان خارجی ای که برای تحصیل وارد جزائر پادشاهی بریتانیای کبیر (یکی از این چهار کشور) شده و از این دانشگاه ها فارغ التحصیل شده اند، مشخص می شود که فرد دانشجو یا فارغ التحصیلی به نام حسن روحانی یا حسن فریدون، در هیچ یک از دانشگاه های اسکاتلند و حتی بریتانیای کبیر تحصیل نکرده است!
در حالی که حسن روحانی، مدرک کارشناسی ارشد و دکترای خود را به ترتیب در رشتههای حقوق عمومی و حقوق اساسی از این دانشگاه اخذ کرده و به همین دلیل پس از انتخاب به عنوان رئیس یازدهمین دولت ایران، این دانشگاه در صفحه اول وبگاه رسمی خود، این پیروزی را به وی تبریک گفت.
در صورت قطعی بودن، این نکته حکایت از این می کند که از نظر سیستم اداری دانشگاه کلدونین گلاسگو، حسن روحانی دانشجوی خارجی به حساب نمی آمده. همین نکته در افکار عمومی شائبه تابعیت و وجود یک پاسپورت استکاتلندی را تقویت کرده است که باید شفاف سازی شود.
۳ . مطابق اطلاعات در اختیار اعضای کمیته تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی، آقای حسن روحانی برای اخذ مدرک کارشناسی ارشد و دکترای خود که ۱۷ سال طول کشیده است، حدود ۷۰ سفر به اسکاتلند و انگلیس داشته است.
هر چند وی در طول این ۱۷ سال در جایگاه های مهم حاکمیتی مانند نمایندگی مجلس، نائب رییسی مجلس، رییس کمیسیون امنیت مجلس و دبیری شورای عالی امنیت ملی حضور داشته، اما اکثر این سفرها به صورت شخصی صورت گرفته است.
سئوال این است که آیا برای این هفتاد سفر خارجی به اسکاتلند و انگلیس، ویزا اخذ شده است؟ پس چرا در نهادهای ذیربط که پاسخ استعلامات کمیته تحقیق و تفحص را داده اند، ویزای ۷۰ سفر ثبت نشده؟!
۴ . شهادت برخی از کارگزاران رسمی اداره گذرنامه در فرودگاه به مراكز ذیربط، حکایت از وجود یک پاسپورت غیر ایرانی برای حسن روحانی می کند که در مواردی در سالهای گذشته در مبادی ورودی و خروجی توسط وی به اشتباه تحویل آنها شده است و آن را رویت کرده اند.
بعد از انتشار گزارش مجلس از دو تابعیتی ها این ابهامات در اذهان عمومی مطرح است؛ که نباید آنها را رها کرد بلکه باید به طور مستدل به این سئوالات پاسخ داد تا شائبه ها برطرف شود. هر چند در روزهای گذشته برخی از مشاوران رییس جمهور با حمله به نمایندگان مجلس، طرح این موضوع را توهین تلقی کرده اند اما این جماعت، نباید از یاد ببرند که با این فضاسازی ها شائبه های منطقی ایجاد شده برطرف نمی شود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
ادامه یادداشت 👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ دبیر اجرایی fatf: برای خروج از لیست سیاه، هیچ تضمینی به ایران نمیدهیم
برجام که تضمین جان کری را داشت، عاقبتش آن شد! وای به حال fatf که اساسا تضمینی ندارد!
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee