فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ دو بار تذکر یک موضوع به فاصله کم، یعنی چه؟
🔰 مقام معظم رهبری در دو سخنرانی پشت هم و با فاصله کم یک موضوع رو تکرار کردند. این امر ناشی از اهمیت بسیار بالای آن مسئله و نشانه بیتوجهی و کاهلی دولتمردان در انجام آن موضوع است!
👈 ۱۹ دی ۱۴۰۳: «برخی رشد اقتصادی هشت درصد را ناممکن میدانند در حالی که گفته و ثابت شد که تحقق رشد هشت درصد بدون احتیاج به خارج، امکانپذیر است.»!
۳ دی ۱۴۰۳: «صاحبنظران برای تحقق رشد ۸ درصد اقتصاد، ظرفیتها و تواناییها را شناسایی، طرحهای سرمایهگذاری را تعریف و راهحل مشکلات را احصاء کردهاند. مسئولان دولتی باید جدّاً دنبال و این موارد را اجرا کنند. نگویند نمیشود و به فلان قدر سرمایهگذاری خارج نیاز دارد که معلوم است تحقق نمییابد.»
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ اگر قرار بود آمریکا در داخل ایران نمایندهای داشته باشد...
🔰 حمید رسایی: برخی از برخوردهای سرد پوتین نسبت به دولت سؤال میکنند. ظریف در فیلم دلیل آن را توضیح میدهد.
حتما برای شما هم سؤال شده که چرا سیستم اطلاعرسانی دولت و رسانههای حامی آن، نسبت به توافقنامه مهمی که با روسیه امضا شده مانور نمیدهند و سخن نمیگویند! در حالی که روی خیالاتی که در اوهام خود نسبت به رابطه با آمریکا دارند، اسکی میروند، تیتر میزنند؟
راستی اگر قرار بود آمریکا در داخل ایران نمایندهای داشته باشد تا سیستم محاسباتی مسئولان دولتی نسبت به دشمنی آمريکا را تغییر دهد؛ اگر قرار بود کسی، یکی از متحدان مؤثر ایران در منطقه را با مواضع علنی و پنهان خودش دچار تردید کند؛ چگونه حرف می زد و چگونه عمل میکرد؟! چرا ظریف تا این اندازه به آمریکاییهای خبیث بدبین نیست؟
وقت آن است که بدانیم آقای ظریف در سفر اخیر به آمريکا با چه کسانی دیدار کرده است. آیا از طرف نهادهای ذیربط کسی در دیدارهای ظریف حضور داشته؟ آیا این دیدارها در چارچوب سیاستهای خارجی و مدار تعیین شده و مصوب وزارت خارجه بوده است؟ ظریف در داووس با چه کسانی دیدار میکند؟ اینها و موارد دیگر، سؤالاتی است که کم کم وقت آن رسیده تا وزیر امور خارجه با حضور در مجلس به آن پاسخ دهد.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ وزیر راه بریتانیا به خاطر دروغ استعفا کرد، وزیر خارجه ایران به خاطر دروغ مجددا با پست غیرقانونی رفت اجلاس داووس!
🔰 حمید رسایی: چطور توقع دارید ظریف به قانون تن دهد! پر روتر از این جماعت خودشان هستند. حتی در راستگویی سیاستورزانه هم شبیه قبله آمالشان نشدهاند.
به این سه تصویر نگاه کنید. در حالی که جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان بوده، سخنگوی وی در پاسخ به انتقاد تابعیت آمریکایی فرزندان ظریف، ادعا میکند فرزندان وی تابعیت ندارند، در حالی که تابعیت داشتهاند و ظریف این دروغ را اصلاح نکرد!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ دلالتهای تصویری طرح روی جلد آخرین شماره یکی از مجله تجارت:
۱- کوچکتر بودن پرچم ایران نسبت به پرچم آمریکا.
۲- نشان دادن پرچم ایران از پشت و پرچم آمریکا از رو.
۳- پرچم آمریکا ثابت ایستاده و پرچم ایران از موضع ضعف به سمت پرچم آمریکا میرود.
۴- فردی که چهره ندارد و بدون هویت است، پرچم ایران را با سر خم به سمت پرچم آمریکا میبرد.
ظاهرا عوامل از هر سو مشغول به کارند.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ ظریف در داووس چه میکند؟!
🔰 حمید رسایی: اجلاس داووس یک اجلاس سالانه اقتصادی است که رؤسای جمهور، وزرای خارجه یا وزرای اقتصاد کشورها در آن شرکت میکنند. این نشست امسال با «همکاری برای عصر هوشمند» از روز ۱ بهمن تا ۵ بهمن دنبال میشود.
مطابق اعلام رسانهها ۳۵۰ مقام دولتی بیش از ۱۳۰ کشور از جمله ۶۰ رئیس دولت از همه مناطق کلیدی در اجلاس سوئیس حضور دارند.
برخی از سران سیاسی ارشد شرکت کننده عبارتند از: دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا (که از طریق ویدئو کنفرانس در این نشست حضور خواهد داشت)، اورسولا فون در لاین (رئیس کمیسیون اروپا)، دینگ ژویانگ (معاون نخستوزیر چین)، خاویر مایلی (رئیسجمهور آرژانتین) اولاف شولتز (صدراعظم آلمان)، روبرتا متسولا (رئیس پارلمان اروپا) ماتاملا سیریل رامافوزا (رئیسجمهور آفریقای جنوبی) و پدرو سانچز (نخست وزیر اسپانیا)
علاوه بر این افراد، سران سازمانهای بینالمللی حاضر در اجلاس عبارتند از دبیرکل سازمان ملل، مدیرکل سازمان تجارت جهانی و مدیر عامل صندوق بینالمللی پول. اسپانیا در این مراسم حضور دارند.
پیش از این معمولا وزیر امور خارجه یا وزیر اقتصاد جمهوری اسلامی در این اجلاس بودهاند و این اولین بار است که یک فرد غیرمرتبط در این اجلاس شرکت میکند!
مهمترین پیام این سفر و ملاقاتهای آن، این است که رئیس جمهور یا وزیر خارجه کارهای نیستند بلکه این ظریف است که فرمان اجرای سیاست خارجی را در دست دارد. اساسا ظریف در ملاقات با این مقامات چه میخواهد بگوید غیر از مسائل فی مابین دو کشور که کار وزیر خارجه یا وزیر اقتصاد است؟!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
.
🔰 الگوی رئیسی یا عبرت روحانی
🔹 پس از امضای معاهده راهبردی ایران و روسیه، پزشکیان کدام مسیر را انتخاب خواهد کرد؟
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰 الگوی رئیسی یا عبرت روحانی
🔸پس از امضای معاهده راهبردی ایران و روسیه، پزشکیان کدام مسیر را انتخاب خواهد کرد؟
🔹توافق ۲۰ ساله ایران و روسیه با عنوان «معاهده مشارکت جامع راهبردی» در جریان سفر مسعود پزشکیان به مسکو، با حضور رؤسای جمهور ۲ کشور، مسعود پزشکیان و ولادیمیر پوتین به امضا رسید. این توافق که شامل یک مقدمه و ۴۷ ماده است، به عنوان یک سند مهم دیپلماتیک و اقتصادی، روابط ۲ کشور را برای ۲ دهه آینده تعریف و تقویت میکند.
🔹معاهده جدید همکاری راهبردی تهران-مسکو، یک تحول مهم در رویکردهای چندقطبیگرایی جهانی محسوب میشود و این از واکنش غرب و صهیونیستها پیداست. این معاهده فراگیر ۲۰ ساله در حقیقت نسخه به روز شده «موافقتنامه اساس روابط متقابل و اصول همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه» است که ۲۴ سال پیش امضا شد. اهمیت آن موافقتنامه از آن جهت بود که برای نخستینبار پس از انقلاب اسلامی ۱۳۵۷، نظام برآمده از آن با یک قدرت جهانی معاهدهای جامع و دارای ظرفیتهای راهبردی امضا میکرد، آن هم از موضعی کاملا برابر.
🔹هر وقت بحث ارتباط با روسیه پیش آمده، جریان رسانه ای اصلاح طلب و غربگراها با داغ کردن دوگانه شرق و غرب، سعی در مخدوش کردن این روابط داشته اند و در عوض به انحاء و زبانهای مختلف ارتباط و مذاکره با آمریکا و غرب را توجیه و تاکید کرده اند. در واقع دو نگاه سالهاست در سیاست ایران وجود دارد؛ یک نگاه که مترصد ارتباط با آمریکاست و همه مشکلات را با این ارتباط گره زده است و نگاه دیگر که معتقد است به جای اتلاف وقت بر سر مذاکره و ارتباط با آمریکا باید ارتباط واقعی و موثر با سایر کشورها به ویژه بلوک شرق ماندد روسیه و چین را برقرار کنیم تا برای مردم نفع اقتصادی و برای کشور انتفاع راهبردی داشته باشد.
🔹نکته بامزه اینجاست که اتفاقا شروع روابط راهبردی ایران و روسیه در دولت اصلاحات بوده است و حالا هم دولت پزشکیان معاهده جدید را امضا کرده است. البته این نکته مهم نباید فراموش شود که زمینه سازی انعقاد معاهده جدید در دولت شهید رئیسی صورت گرفته بود.
🔹با امضای این معاهده جدیدترین ابزارهای همکاری بانکی ایران و روسیه در سطح خرد و کلان رونمایی شد. این همکاریها که در دولت سیزدهم شروع شده بود، اکنون به اوج خود رسیده است و بیسابقهترین روابط بانکی ایران با یک کشور خارجی بدون آن که هیچ بهانهای به اسم FATF وجود داشته باشد، اجرایی شده است. در واقع پزشکیان در روسیه، میوه باغ رییسی را چید.
🔹در هر حال واقعیت چهل و چند سال عمر جمهوری اسلامی نشان داده است هر چقدر سراب رابطه با آمریکا، بی فایده و توخالی و حتی در مواقعی مثل برجام، پرضرر و خسارت بار بوده است، در طرف مقابل توافقات با سایر کشورهای منطقه و بلوک شرق مفید فایده و اثر بوده است. علت اصلی و یک خطی آن هم این است که در اینجا، مذاکره و رابطه بر مبنای تعامل طرفینی و رابطه برابر شکل می گیرد اما در مذاکره با آمریکا، اساسا آنها برای حل مساله و یا تعامل و داد و ستد پای میز نمی آیند، هدف آمریکاییها صرفا برتری جویی و اعمال نفوذ و قدرت است.
🔹در مجموع این اقدام پزشکیان قابل تقدیر است اما نکته مهم تعیین تکلیف او و دولتش نسبت به این دو نگاه است؛ با توجه به مواضع اخیر او و معاون غیر قانونیاش ظریف درباره مذاکره با ترامپ، به نظر می رسد همچنان به دنبال تکرار تجربه زیان بار برجام و دولت روحانی هستند. بنابراین پزشکیان باید مشخص کند کدام مسیر را در پیش خواهد گرفت؛ الگوی شهید رئیسی را برمی گزیند و با قدرت به تعامل با سایر کشورهای دنیا فکر می کند یا دوباره عبرت روحانی را با سوزاندن همه فرصتها پای میز مذاکره با آمریکا تکرار خواهد کرد؟
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a