هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴٨۶ امین شماره هفته نامه ۹دی منتشر شد
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 آمریکای در گِلمانده
🔹 سفر ناموفق بایدن به سرزمینهای اشغالی در ادامه شکستهای پیدرپی آمریکا
🔻 موفقیت به سبک ایرانی
🔹 موفقیت انیمیشن ایرانی «پسر دلفینی» و فروش ٢ میلیون دلاری در روسیه
🔸 واقعیتی به نام کرونای آمریکایی
🔸 خفاش شب روشنفکر!
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
.
بیش از آزار #سگهای_ولگرد، باید نگران آزار کسانی بود که به اسم دفاع از حیوانات به مأموران جمعآوری سگهای ولگرد حمله میکنند. به دلیل رفتار غیرانسانیشان، خطر اینها بیش از سگهای ولگرد است. قبل از سگهای ولگرد و هار، این جماعت را جمع کنید.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ گفتگوی خبرگزاری ایسنا با رسایی که حاضر به انتشارش نشد!
چند روز قبل خبرنگار #خبرگزاری_ایسنا طی تماسی، درخواست مصاحبه درباره مقوله حجاب و موضوع گشت ارشاد و ... را داشت. با اینکه به دلیل جهتگیری غرضآلود این خبرگزاری در سالهای اخیر، بنای مصاحبه با آن را نداشتم اما از آنجا که مدیریت آن اخیرا تغییر یافته، با پیگیری خبرنگار محترمش مصاحبه انجام شد اما با گذشت چند روز همچنان منتشر نشده است! علت را از خبرنگار مربوطه جویا شدم گفتند که دبیر سرویس مربوطه حاضر به انتشار آن نشده! ظاهرا دنبال گافی از طرف بنده یا محتوای دیگری بوده و از میان این گفتگو نتوانستهاند به آن برسند! ان شالله مدیریت جدید خبرگزاری با استفاده از خبرنگاران متعهدی که فعالیت دارند، جهتگیری در این رسانه را به ریل اصلی خود یعنی دفاع از انقلاب اسلامی و مطالبه حقوق مردم در راستای آرمانهای انقلاب خمینی(ره) برگرداند.
متن مصاحبه با ایسنا که حاضر به انتشارش نشد:
اجراي طرح عفاف و حجاب را كه در هفتههای اخير كليد خورده است را چگونه ارزيابی میكنيد؟
بنده مواجهای در خصوص نحوه اجرای این طرح نداشتهام و بیشتر شاهد بازتابهای اجرای آن در فضای مجازی بودهام که طبعا مثل سابق شامل موافقان و مخالفینی است. همه مخالفین هم در یک سطح و رده و با یک استدلال نیستند. برخی به نحوه اجرا اشکال دارند و نه اصل اجرا که طبعا باید اشکالات برطرف شود. اما به نظرم با توجه به اینکه اولا مسأله حجاب در حال حاضر فقط یک نماد دینی و فردی نیست بلکه تبدیل به یک نماد سیاسی و اجتماعی هم شده است و ثانیا دشمنان دین خدا و انقلاب اسلامی روی آن تمرکز کرده و عملیات روانی گستردهای از طریق رسانههای مجازی و تصویری برای شکستن و عبور از آن طراحی کردهاند تا به اهداف دیگرشان برسند، طبعا یادآوری و اصل پیگیری اجرای این طرح در اماکن عمومی با رعایت شرایط خاص خودش و نسبت به دسته خاصی از برهمزنندگان نظم اجتماعی، لازم و ضروری است.
چرا در تریبونداران و برخی رسانههاي عمومی و حتی صدا و سیما به منکر حجاب بیش از برخی منکرات دیگر میپردازند؟
البته اینطور نیست که در رسانههای عمومی یا تریبونداران فقط به مقوله حجاب بپردازند و نسبت به منکرات دیگر تذکر ندهند. علت اینکه در رسانههای عمومی برخورد با این موضوع بازتاب بیشتری دارد به دلیل تمرکز بیشتری است که جبهه مقابل انقلاب اسلامی روی این منکر دارد و این تمرکز هم به همان دلیلی است که ذکر کردم، چون حجاب در حال حاضر فقط یک نماد دینی و فردی نیست بلکه یک نماد سیاسی و اجتماعی هم شده است و عبور از آن مثل شکستن یک سد است که خرابیهای اجتماعی دیگری را هم به دنبال دارد. به نظرم یکی از دلایل مهم پرداختن حاکمیت، تریبونداران و رسانههای جبهه انقلاب به موضوع حجاب همین نکته است، چون تمرکز جریان مقابل آنجاست.
تدوين اين طرح اگر چه از دولت پنجم آغاز شده است اما اجرای آن همواره فراز و فرودهايی داشته است، برخی از كارشناسان معتقدند اجراي چنين طرحی نيازمند سياستگذاری و بسترسازی فرهنگی است، نگاه شما به اين نظر چيست آيا شرايط فعلي كشور را برای اجرای اين طرح مناسب میبينيد؟
به عقیده من اکثریت مردم جامعه ما دیندار هستند و الزاما عدم رعایت حجاب شرعی، نشانه بیدینی یا دشمنی با حکم خدا نیست. بنابراین حتما انتخاب حجاب کامل توسط کسانی که حجابشان شرعی نیست، نیاز به کار فرهنگی و بسترسازی لازم و زیرساختهاي فکری و اعتقادی دارد. مثل تسهیل ازدواج، تسهیل دسترسی به البسه مناسب از جهت قیمت و مد موجود در بازار و همچنین انتقال باورهای فکری و اعتقادی در باره چرایی لزوم و وجوب حجاب اما از طرفی ما با طیفی از اقلیت اقل زنان جامعه مواجهایم که اساسا رویکرد آنها تقابل با حکم اسلامی حجاب است و در حال ترویج با برنامه بیبند و باری و بیحیایی هستند. این طیف مشکلش فرهنگی یا اقتصادی نیست بلکه با برنامه و به منظور مقابله با این شعار و نماد دینی، به کشف حجاب یا حضور زننده در اجتماع رو آوردهاند. طبعا اين طیف در صورت حضور در مجامع علنی به دلیل بهم زدم نظم اجتماعی و قانون و اصرار بر حرمتشکنی بايد مثل کسی که از چراغ قرمز عبور کرده دربارهاش اعمال قانون شود. مسأله این طیف، فرهنگی یا اعتقادی نیست بلکه سیاسی و در مواردی به دلیل ارتباط با معاندین براندازان خارجی، امنیتی است.
ادامه در پست بعدی
ادامه از پست قبلی
منتقدان طرح بر اين باورند كه اين طرح و برخوردهای گشت ارشاد با شماری از زنان كم حجاب، مسئولان مربوطه را به دوگانگی در قبال زنان متهم میكند چون همين زنان كم حجاب در بزنگاههای سياسی همچون انتخابات و راهپيمايیها محل توجه برخی رسانهها از جمله صدا و سیما قرار میگيرند و نگاه نظام به آنها حمايتی است. منتقدان تاكيد میكنند كه حتی مقام معظم رهبری هم در سفر سال 91 شان به خراسان شمالي در مواجهه با زنان بدحجاب، خواستار جلوگيری از نفرت پراكنی و تخريب شخصيت ميان زنان شدند.
در اینجا کمی مغالطه صورت میگیرد. همانطور که گفتم ما در موضوع عدم رعایت حجاب شرعی در جامعه با چند دسته مواجهایم. دسته اول خانمهایی که شل حجاب هستند. یعنی حجابشان شرعی نیست اما حضور اجتماعی آنها شکل زننده و همراه با بیحیایی ندارد. دسته دوم خانمهایی که بدحجابیشان به شکل زنندهای است و حضور اجتماعی آنها کاملا متفاوت با اکثریت زنان جامعه است و دسته سوم خانمهایی که با برنامه بیحجابند و اساسا در این رفتار خود، غرض و مرض دارند. بله وقتی ما در راهپیماییهای سياسی یا مراسمهای مذهبی با خانمهای دسته اول مواجه میشویم که حجاب شرعی ندارند، از آنها استقبال میکنیم و در برخورد رسانهای خود هم به شکل تبعیضآمیز با آنها برخورد نمیکنیم بلکه آنها را از خودمان میدانیم چون امید داریم که حضور آنها در این اجتماعات در گامهای بعدی ان شالله حضوری با حجاب بهتری خواهد شد. مصداق آنچه رهبر انقلاب فرمودند شامل اين دسته از خانمها بود. اکثریت جامعه زنان را هم همین خانمها باضافه خانمهای محجبه تشکیل میدهند. اما در خصوص خانمهای دسته دوم و سوم به هیچ وجه مقصود رهبر معظم انقلاب اینها نبوده. طبعا از شکل حضور این دو دسته در مجامع عمومی مثل مراسمات مذهبی یا سیاسی نه تنها استقبال نمیشود، بلکه مثل مواقع دیگر در صورت حضور در مناسبتهای ملی یا مذهبی به آنها تذکر هم داده میشود. شما یک مورد نشان دهید که در مراسمهای مذهبی یا ملی مثل ادعیهها، راهپیماییها و انتخاباتها خانمهای بدحجاب زننده و یا بیحجاب حضور یافته باشند و به آنها تذکر داده نشود یا در رسانهها از این شکل حضور به عنوان یک ارزش یاد کنند و به آن افتخار کنند. اتفاقا وظیفه اصلی گشت ارشاد برخورد با همین دسته دوم و سوم است و اساسا گشت ارشاد با دسته اول نباید کاری کاری داشته باشد و حتما هم کاری ندارد. البته با آن دو دسته هم باید با رعایت اصول اخلاقی و قانونی برخورد صورت بگیرد.
بحث ديگری كه در لوای اجرای اين طرح در روزهای اخير مطرح میشود اين است كه در شرايط فعلی كه كشور نيازمند ترميم اعتماد عمومی است، بايد اقداماتی در جهت تقويت اعتماد عمومی صورت بگيرد و حواشی اجرای اين طرح ممكن است به اين مهم خدشه وارد كند، نظر شما در اين باره چيست؟
یکی از اهداف رسانههای بیگانه و مزدورانی مثل مصی پولینژاد همین است که با تحریک یک دسته، مردم را در برابر هم قرار دهند. از این منظر که نگاه کنیم، برخی اقدامات ما یا دستگاههای مسئول، میتواند بازی در زمین دشمن باشد که باید در نوع اظهارنظرها و ابلاغیهها دقت کنند. از طرفی دیگر اتفاقا با توجه به دینداری اکثریت جامعه ایران، حتی همان خانمهایی که حجابشان شرعی نیست و از دسته اول هستند، اکثریت جامعه خواستار اجرای این طرح و برخورد با هنجارشکنان(یعنی دسته دوم و سوم از خانمهایی که ذکر کردم) هستند. اجرای درست اين طرح سیب تقویت اعتماد عمومي خواهد بود.
نقش ضابطان و ماموران اجراي اين طرح را چگونه میبينيد و بايدها و نبايدهای ماموران گشت ارشاد در اين مسير چه بايد باشد؟
به نظرم مهمترین مسأله این است که متولیان و سیاستگذاران و مجریان در تفکیک سه دسته از خانمهایی که مصداق عدم رعایت حجاب هستند، درست عمل کنند و الا این طرح محکوم به شکست خواهد بود و القای رودرویی مردم و شقه کردن جامعه را خواهد داشت. کمترین ویژگی ظابطان و ماموران اجرای اين طرح هم رعایت ادب و اخلاق اسلامی در مواجه با قانونشکنان است خصوصا که طرف مقابل آنها با برنامه و پیوست رسانهای به این شکل حضور پیدا میکند. نباید اجازه دهیم تقابل چادری در مقابل غیرچادری شکل بگیرد. چادر حجاب کاملی است ولی تنها شکل حجاب شرعی نیست. به نظرم خانمهایی که به عنوان ضابط در این گشتها حضور دارند، الزاما نباید فقط چادری باشند تا دوگانه چادری و غیرچادری شکل بگیرد. چه اشکالی دارد که در میان مأمورین و ضابطین خانم، علاوه بر پوشش چادری، خانمهایی با حجاب کامل و مانتو هم حضور داشته باشند.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ ارتباط بزرگداشت غدیر با عاشورای حسینی از زبان نایب الامام خامنهای
«مَنْ کُنْتُ مَوْلاهُ فَهذَا عَلِیٌّ مَوْلاهُ»
اَلْحَمْدُلِلَّهِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ الْمُتَمَسِّكينَ بِوِلایَةِ مُولانا و َمُقْتَدانا اَميرَالْمُؤمِنينَ عَلِیِّ بْنِ اَبی طالبِ و صِدِّيقَةِ الْكُبْری، بِنْتِ رَسُولِ اللهِ و زَوْجَةِ وَصیِ رَسُولِ الله وَحُجَّةِ اللهِ عَلی الْحُجَجِ فاطِمَة الَّزهرا و َاَوْلادهَما عَلَيهم السلام اَجْمَعين
✅ متن کامل خطبه #غدیر خم با ترجمه فارسی را اینجا بخوانید:
hawzah.net/fa/Article/View/92525
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
Rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
هنوز گرفتار عوارض اون شکست عشقی است که سر ماجرای برجام خورده...
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
خیال نکنید این جماعت پاسخ اشکالاتی که مطرح میکنند را نمیدانند، میدانند. مشکل از زیر عمامه است.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از قاسم روانبخش
🔴وقتی امام امت بی رودروایستی حرفش را می زند.
✍ایشان بارها فرموده من یک دیپلمات نیستم بلکه یک انقلابی هستم در این گونه برخوردها حقایق روشن میشود
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
.
♻️ تشکیل گروه واتسآپی برای بازنشر مطالب
ضمن تشکر از همراهی شما عزیزان
با توجه به درخواست برخی از اعضای محترم کانال به منظور تشکیل گروه واتسآپی و انتشار پستهای کانال در آن و بازنشر سریعتر و راحتتر آن در دیگر گروههای واتسآپی (بویژه برای کسانی که در غیر از واتساپ فعال نیستند) پنج گروه زیر تشکیل شده است.
چنانچه تمایل دارید مطالب منتشر شده در کانال تلگرامی www_rasaee_ir@ را در گروههای واتسآپی منتشر کنید، لطفا در یکی از گروههای زیر عضو شوید.
لازم به یادآوری است که در این گروهها پست جدیدی غیر از آنچه در اینج قرار داده میشود، منتشر نمیگردد و تشکیل آن صرفا جهت بازنشر مطالب در #واتسآپ است.
🔹لطفا لینکها را برای دوستانتان ارسال کنید🔹
🔸چنانچه به دلیل تکمیل ظرفیت، امکان ورود در گروهی نبود، گروههای بعدی را انتخاب کنید.🔸
۳. https://chat.whatsapp.com/DgTbCgG69qB4c3B2a31MEy
۴. https://chat.whatsapp.com/LoAn4xJZhStBIza9FxYFJZ
۵. https://chat.whatsapp.com/HBhUUnfqrIbLXzmGgWVlXQ
۶. https://chat.whatsapp.com/GiMoVkKUO4u3usdz3LuvJz
۷. https://chat.whatsapp.com/BsPtMYhBtSxGzvdTvDJy8o
۸. https://chat.whatsapp.com/KNOpVb9FTWC9IouVKqgqgG
۹. https://chat.whatsapp.com/CUTGhUmciE8CPY4PueKwtD
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
اشنباه نکنید! شما اولین کسانی نیستید که محجبهاید اما با حکم الهی الزام به حجاب در ملأعام مخالفید و دنبال حجاب اختیاری هستید و از این کمپین آنطرف آبی حمایت میکنید، قبل از شما مسعود و مریم قجر و زنان منافقین بودند که لچک به سر داشتند اما مثل شما گفتند: #من_محجبهام_و_مخالف_حجاب_اجباریام
پیوندتان مبارک
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 ۴٨٧ امین شماره هفته نامه ۹دی منتشر شد
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 کارگران هپکو: رئیسی مچکریم!
🔹 اقدامات قابل تقدیر دولت سیزدهم در احیای واحدهای تولیدی و صنعتی
🔻 آشنا با زبان دنیا
🔹 ترافیک بیسابقه سفرهای دیپلماتیک مقامات کشورهای مختلف به ایران
🔸 حجاب بهانه است
🔸 غدیر؛ عید دخالت مردم در حکومت
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
.
♻️ رونمایی از نابغهای به نام مهدی هاشمی رفسنجانی
🔰 حمید رسایی: شاید پس از ترویج تجملگرایی در بین مدیران و حزباللهیهای سادهزیست، ترویج خاندانسالاری و بهره بردن خانواده مدیران از رانتهای اقتصادی، دومین خیانتی بود که هاشمی رفسنجانی در حق این انقلاب کرد.
البته این ویژگی در خانواده هاشمی یک روال بود. به طوری که هاشمی در خاطرات روزانه خود بارها و بارها از امتیازها و رانتهایی که در اختیار فرزندانش قرار داده، یاد کرده! برخورد هاشمی با این رانتها و موقعیتها به گونهای است که انگار او مالک کشور بوده و اصلا نباید از ترویج و انتشار و علنی کردن این روابط خجالت بکشد!
به نمونههایی از این موارد که در کتاب خاطرات هاشمی ذکر شده دقت کنید:
1⃣ راه یافتن مهدی به صنایع نفتی ایران که مثل باند یک فرودگاه عامل پرواز اقتصادی فرزندش میشود، جالب است. هاشمی در خاطرات ۱۷ ابان ۷۱ نوشته که از «وزیر نفت وقت خواستم که یک کاری برای مهدی پیدا کند که مزاحم درسش هم نباشد». این درخواست مهدی هاشمی رفسنجانی را در ۲۳ سالگی روی صندلی هیات مدیره سکوهای پارس جنوبی نشاند و شد آنچه باید میشد.
2⃣ مهدی هاشمی ۲۳ ساله خیلی زود رشد کرد و پایش به کشورهای خارجی باز شد تا جایی که سفرای جمهوری اسلامی هم به ابعاد ناشناخته او پی بردند! هاشمی در خاطرات سال ۷۴ از تعریف سفیر وقت ایران در روسیه از تاثیرات سفر مهدی نوشته است: «آقای [مهدی] صفری، سفيرمان در روسيه آمد. از سرعت پيشرفت اعتماد و همكاری با روسيه گفت و از اصرار روسها براي فروختن سيستم پيشرفته ضد موشک اس-300 و از تأثير زياد سفر مهدی و هيأت همراه گفت.»
3⃣ حمایتهای خاص هاشمی رفسنجانی از فرزندانش و دست و دلبازی برای رشد آنها بی تأثير در این پيشرفت نبود. مثل این مورد که هاشمی در بخشی از خاطرات سال ۷۴ نوشته است: «با محسن و مهدی، دربارة مسایل انرژی هستهای و صنايع نفت و گاز مذاكراتی داشتيم. محسن خواست كه وام حساب 210 برای ساخت مصلای تهران را ببخشمكه بيشتر كار بكنند.»
4⃣ حالا دیگر مهدی بابا تبدیل به یکی از مدیران ارشد صنعت نفت و گاز شده! غرق در حسابهای بانکی بی انتهای نفتی و گازی و یکی از بهترین اسپانسرها برای فعالیتهای انتخاباتی تا جایی که هاشمی از هوش پسرش انگشت به دهان میماند. در خاطرات سال ۷۴ هاشمی اینطور نوشته شده: «مهدی [هاشمی، مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی] آمد. گزارش آورد كه كارشناسان نفت با نظريه او در مورد محل پالايش گازهای پارس جنوبی موافقت كردهاند. مهدی مدتی پيش نظر داد كه میتوانيم گاز پارس جنوبی را به پالايشگاه كنگان بياوريم و بالاخره از ساخت پالايشگاه جديد، صرفهجویی زيادی داشته باشيم. آن روز وزارت نفت موافق نبود؛ اگر كاملاً پذيرفته شود، با همين اعتبار موجود، به جای يک فاز، دو فاز را میتوانيم انجام دهيم. "از هوش مهدی تعجب كردم.»
5⃣ کم کم مدیران هم سوراخ دعای باقی ماندن در پست و ارتقای مدیریتی را پیدا کردند، تعریف و تمجید از آقازادها تا جایی که پس از مدتی مهدی هاشمی تبدیل شد به بهترین کارشناس گاز ایران! هاشمی در خاطرات ۳۰ تیر ۷۸ به نقل از بیژن زنگنه مینویسد: «آقای [بیژن نامدار] زنگنه، وزير نفت آمد و گفت، در بخشی از طرحهای نفت در مذاكره سرمايهگذاران خارجی، پيشرفت داشتهاند و در بخشی ديگر نداشتهاند. خواست كمک كنم كه عمليات نفت در قالب شركت انجام شود تا امكان مانور بيشتر باشد. گفت: مهدی، بهترين كارشناس گاز است؛ برای صدور گاز با لوله و يا به صورت گاز مايع، تلاش میكنند.»
6⃣ حالا مهدی بابا خودش یک طرف دعواهای نفتی شده بود و رانت دسترسی به پدر همه کاره و تاثیرگذاری روی او میتوانست سبب توجه بیشتر در کشمکش مدیران با یکدیگر باشد. هاشمی ۱۰ تیر ۱۳۷۸ نوشته: «شب مهدی، مديرعامل شرکت تأسیسات دریایی آمد. از آقایان [بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت و بهزاد نبوی که مانع واگذاری کارهای بزرگ به شرکت تأسیسات دریایی میشوند، شکایت دارد و میگوید، کارها را به شرکتهای خارجی میدهند.»
قصه بابا اکبر و مهدی بابا در اینجا خاتمه نیافت و در سال ۸۸ بعد از شکست کودتای ادعای تقلب، سه سال در انگلیس ماند تا برای کمک به بابا راههای تحریم فلج کننده را به آمریکاییها برساند و فقط در یک فایل صوتی گفت:
هنوز هم معتقدیم باید به رهبری فشار آورد...
ما داریم رو بازی میکنیم...
حرفهایی که بابای من زد، از همه حرفهای آقایون (اصلاحطلب) تندتر بوده است.
ما تقسیم کار کردهایم هر کسی کار خودش رو میکند.
بابا کار خودش رو میکند.
من وظیفهای برایم تعریف شده که آن را انجام میدهم.
کارهایی که من کردهام صد برابر بدتر از سخنرانیهای شماهاست و نظام هم میداند که من دارم چه کاری علیه نظام میکنم و با من بد هستند.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ ادبیات دشمن!
حمید رسایی: پاسخ صریح و قاطع امام خمینی (ره)، امام خامنهای و شهید بهشتی به افاضات جدید قالیباف/ آقای قالیباف از ادبیات سیاسی دشمن استفاده نکنید/ خلاف دیانت و انصاف حرف نزنید/ با این عصبانیت و ادبیات عجیب، یاد و خاطره ادبیات دشمن شادکن حسن روحانی را در اذهان زنده نکنید/ چه اصراری دارید که با این ادبیات #مخرج_مشترک با دشمن داشته باشید؟!
تعریف شما از انقلابی، ناقص است. نیروی انقلابی یعنی کسی که اگر مدیر است، کارآمد باشد و نفع کارآمدیش بدون تبعیض، فساد و بریز و بپاش، به تودههای عمومی مردم بویژه قشر ضعیف برسد. نیروی انقلابی به تعبیر شهید بهشتی، در زمان خودش و به میزان حیطه تاثیرگذاریش باید مطالبهگر هم باشد و به تعبیر شما فضولی هم کند و مدیران را به پاسخگویی وادارد و به متخلفین تذکر خیرخواهانه بدهد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از هیئت بیت الشهدا گناباد
مراسم عزاداری دهه اول
محـــــرم الحــــرام ۱۴۴۴
سخنرانان:
آیت الله سید محمود مدنـی
حجت الاسلام حمید رسایی
با نوای: کربلایی رضا عارفی
از جــمــعـه ۷ مـــــرداد ۱۴۰۱
به مدت ۱۱ شب، سـاعت ٢١
شهـــرک سعــدی
صحــن دبیرستــان محمودیــه
هیئت فرهنگی تربیتی بیت الشهداء گناباد
@Beyt_info
.
♻️ ما و تحلیل این تصاویر
این چند روز انتشار تصاویر حضور مسئولین مختلف در مناطق سیلزده حرف و حدیثهایی را در محافل مجازی به دنبال داشته است. در این باره چند نکته را باید در نظر گرفت.
ادامه یادداشت را اینجا بخوانید:
http://eitaa.com/rasaee/5705
.
♻️ لباس گلی مدیران، نمایش یا مردمداری؟
🔰 حمید رسایی: از دیروز انتشار تصاویر حضور مسئولین مختلف در مناطق سیلزده حرف و حدیثهایی را در محافل مجازی به دنبال داشته است. در این باره چند نکته را باید در نظر گرفت.
۱. اصل حضور مسئولان کشوری و شهری در مناطق بحران زده یک ارزش است. این حضور نوعی همدری با مردم است که باعث دلگرمی آنها میشود. این که در سیل ایام نوروز چند سال قبل تا یک هفته همه به دنبال رییس جمهور وقت بودند و او در جزیره قشم آفتاب گرفته بود (مطابق خبر دیگری وی برای دیدار فرزندش به کشور اروپایی رفته بود) قطعا خوشایند مردم نیست.
۲. این حضور اگر هوشمندانه و دردمندانه باشد، حتما تأثیرات مدیریتی هم به دنبال خواهد داشت و برخی تصمیمات زمان بحران، خیلی سریعتر به مرحله اجرا خواهد رسید. اما اگر صرفا جهت شوأف، عکسهای تبلیغاتی برای انتشار در صفحات مجازی توییتر و اینستاگرام مسئول مربوطه باشد، قطعا تأثیر آن روی افکار عمومی برعکس خواهد بود.
۳. اینکه مسئول مربوطه با هدف شوأف و تبلیغات در منطقه بحران زده حاضر شده یا بر اساس وظایف ذاتیاش این حضور صورت گرفته تا حدودی به نوع برخورد شخص مدیر و اطرافیان وی برمیگردد. اینکه وارد میدان بحران شوید و حین انجام وظیفه، خبرنگاری یا کسی تصویری از شما منتشر کند خیلی متفاوت است از اینکه شما بروید در میان گل و لای، کنار هم بایستید و زل بزنید در دوربین تا از شما تصویر یادگاری بگیرند و بعد آن را منتشر کنید، (مثل تصویری که از چند تن از نمایندگان تهران منتشر شده) حتی اگر حضورتان توجیه هم داشته باشد، قطعا مخاطب از آن شوأف تبلیغاتی برداشت خواهد کرد و حق هم دارد.
۴. در برخی از صفحات مجازی عمدتا هواداران دولت قبل و اصلاحطلبان به مدیران حاضر در مناطق سیلزده مثل معاون اول، وزیر کشور یا شهردار تهران ایراد گرفتهاند که چرا با چکمه به این مناطق نرفتهاند و بعد نتیجه گرفتهاند که این حضور، شوأف تبلیغاتی بوده است. این قضاوت غیرمنصفانه است.
اولا در این مواقع به دلیل عجله کسی به حواشیای از این دست فکر نمیکند. ثانیا گاهی در ابتدای بحران حضور به همین شکل و حتی عدم استفاده از چکمه (با وجود آن) و در گل و لای رفتن مثل مردمی که گرفتار شدهاند (حتی اگر تصویری از آن منتشر شود) شاید برای آنکه گوشهای نشسته تا عیب و ایراد بگیرد، دستاویز خوبی برای عقدهگشایی باشد ولی از نگاه مردمی که گرفتار شدهاند، نوعی همدردی است.
شک ندارم همینهایی که به این حضور مسئولانه مدیران امروز ایراد گرفتهاند، آرزو داشتند تا مدیران دولت و شهردار قبل را در این حالت ببینند و برخی از آنها اگر همین اقدام را مدیران دولت قبل یا شهردار سابق کرده بود با اسکی روی این تصاویر شوأف میکردند.
۵. در زلزله چند سال قبل، معاون اول رئیس جمهور وقت پس از چند روز برای سرکشی به مناطق زلزلهزده رفت و با کفش وارد چادر و زندگی مردم شد! همان زمان تصویری از حضور شاه در سرکشی به مناطق محروم را منتشر کردم و با یادآوری جملهای از امام امت درباره خوی کاخنشینی مسئولان، به این اقدام آقای جهانگیری اعتراض داشتم. امام امت (ره) میفرمودند:
روزی که رئیس جمهور به کاخنشینی توجه بکند روز انحطاط او و اطرافیانش است. آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، آن روز است که باید ما فاتحۀ دولت و ملت را بخوانیم. آن روزی که رئیس جمهور ما خدای نخواسته، از آن خوی کوخنشینی بیرون برود و به کاخنشینی توجه بکند، آن روز است که انحطاط برای خود و برای کسانی که با او تماس دارند پیدا میشود. آن روزی که مجلسیان خوی کاخنشینی پیدا کنند، خدای نخواسته و از این خوی ارزندۀ کوخنشینی بیرون بروند، آن روز است که ما برای این کشور باید فاتحه بخوانیم... خوی کاخنشینی مضر است، خودش مضر نیست، خُویَش مضر است، لکن خود او، این خوی را دنبال دارد. (۱ فروردین ۶۲)
۶. حضور مسئولان کشوری در ساعات ابتدایی بحران و در کنار مردم بودن، خودش ارزش است. اینکه اگر با چکمه میآمدند بهتر بود، یا اگر تصاویر منتشر نمیشد یا... فرع مسأله است. بودن در کنار مردم بدون چکمه در زمان بحران، خیلی بهتر از نبودن در کنار مردم است یا با خلق و خوی کاخنشینی کنار مردم بودن است.
این تصویر را ببینید
http://eitaa.com/rasaee/5704
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee