هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
♻️ شماره 363 ام ۹دی يكشنبه روي دكه هاي مطبوعات
🔸 ظريف، دو سر طلا!
🔹وقتي ظريف همه حيثيت كشور را فداي تضمين دشمن و مذاكره با آمريكا كرد/ ديپلماسي لبخند دستاوردي جز تحريم بيشتر و تحقير در پي نداشت
🔸 طعم آدامس دايي
🔹سانسور ارتباط جاسوسي كه طعم ادامس روحاني را هم ميدانست با خواهرزاده رئيس جمهور در سريال محبوب گاندو
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/source/543
jar.app.link/9_day
هفته نامه ۹ دی 👇
@nohday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
.
♻️ نظر حسن روحانی درباره سریال گاندو
instagram.com/tv/BzZGSeeHxYR/?igshid=1q1tqmnvgx30t
🔰 حمید رسایی: سریال «گاندو» که هر شب از شبکه سه سیما پخش می شود و مخاطبان زیادی را جذب کرده، به جای حساسی رسیده است. موضوع سریال به جاسوسی جیسون رضائیان و نفوذ وی در مراکز حساس ریاست جمهوری به واسطه نزدیکی و جلب اعتماد خواهرزاده حسن روحانی می پردازد.
پخش این سریال البته با فشارهای مختلف دولت، تاکنون با سانسورهای زیادی مواجه شده است. روحانی در حالی دیروز با رسیدگی به پرونده جیسون رضائیان مخالف و امروز هم به پخش این سریال معترض است که در ۱۴ مرداد ۵۹ وقتی نماینده مجلس بود، مهمترین دلیلی که برای رد اعتبارنامه سید احمد مدنی (نماینده منتخب کرمان در مجلس اول) به زبان آورد، چیزی نبود جز موضوعی که ۳۷ سال بعد به آن اعتراض کرد و این رفتارها را بهانه جویی و پرونده سازی خواند!
مطابق مشروح مذاکرات مجلس شورای اسلامی، در بیست و نهمین جلسه دوره اول مجلس، مورخ ۱۴ مرداد ۵۹ وقتی با اشاره هاشمی رفسنجانی، دستور جلسه به بررسی اعتبارنامه سیداحمد مدنی اختصاص می یابد، از جمله نمایندگانی که در این باره سخن می گوید و در مشروح مذاکرات مجلس (سال ۵۹) و خطاب رئیس جلسه از او به «دکتر» یاد شده، حسن روحانی است. وی ابتدا به دستوراتی که احمد مدنی در خصوص مدت سربازی داده، اشاره می کند و او را یک خائن می نامد و در بیان دلایل رد اعتبارنامه وی میگوید:
«... اما راجع به مساله نیروی دریائی، در ایامی که ایشان در نیروی دریائی بودند اولا پست ترین افراد را یعنی افرادی که سوء سابقه داشتند را در سمت های مهم گذاشته بود. وضع ناوگان های ما جوری شده بود که اصلا یک ناوگانی که قابل تحرک باشد در واقع نداشتیم. اکثر ناوگان های ما خوابیده بود که البته اخیرا بحمدالله ارتش جبران کرده است و اکثر ناوها به راه افتاده است .
این مساله را افراد سازمان سیاسی ایدئولوژیک نیروی دریائی بندرعباس و همچنین انجمن های اسلامی گواهند و مدارک را دارند که خبرنگاران خارجی در قسمت هائی از ناوها حق ندارند وارد بشوند اما ایشان در دوره تصدی اش، خودش شخصا اجازه می داده و خبرنگارهای آمریکائی و انگلیسی از تمام خصوصیات ناوهای ما با خبر می شدند؛ از مقدار آمادگی ما، و این مساله ای است که باید تعقیب بشود...»
جالب اینجاست ۳۷ سال بعد که حسن روحانی از نمایندگی مجلس به ریاست جمهوری رسیده، وقتی جماعتی از خبرنگاران از جمله جیسون رضائیان که با انواع و اقسام شیوه ها به جاسوسی می پرداختند، بازداشت می شوند، همان نماینده این بار در قامت رئیس جمهور به این بازداشتها اعتراض میکند و این رفتارها را بهانه جویی و پرونده سازی مینامد!
در این مستند کوتاه تلاش شده تا برشی از دو مقطع تاریخی در کنار هم قرار گیرد. روحاني سال ۵۹ در حالی مهمترین دلیل رد اعتبارنامه احمد مدنی را راه دادن خبرنگاران در بخش های ممنوعه ناوهای ایران می داند که ۳۷ سال بعد، در سال ۹۴ خبرنگار جاسوسی بازداشت میشود که براحتی و با حمایت خواهرزاده حسن روحانی در نهاد ریاست جمهوری، از بسیاری مراکز و جلسات گزارش تهیه میکرده و در سفرهای ریاست جمهوری، همراه روحانی بوده تا جایی که به تعبیر خودش، حتی طعم آدامسی که رییس جمهور میجویده را هم میدانسته است!
پ ن : احمد مدنی، از اعضای بلندپایه جبهه ملی ایران بود. وی در سال ۱۳۴۸ به درجه دریاداری در نیروی دریایی ایران رسید و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، فرمانده نیروی دریایی و اولین وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در دولت مهدی بازرگان شد. او در بهمن سال ۱۳۵۸ در نخستین انتخابات ریاست جمهوری ایران شرکت کرد و با حمایت جبهه ملی ایران با کسب 15/9٪ آراء حائز رتبه دوم شد. مدنی در انتخابات مجلس اول نیز از حوزه کرمان به نمایندگی مجلس انتخاب شد اما اعتبارنامه او در مجلس تصویب نشد. وی در سال ۱۳۵۹ به آمریکا مهاجرت کرد و تا زمان مرگ در آنجا بود. وی سالها رهبری جبهه ملی ایران را در خارج از کشور بر عهده داشت.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از تبیین
🔴 شش نکته #مهم در مورد اقدام انگلستان در توقیف کشتی نفتی
🔸 توقیف محموله نفتی ایران در آبهای ناحیه جبل الطارق توسط انگلستان حاوی نکات قابل تاملی است:
🔻۱. انگلیس میخواهد #اروپا را در تقابل با ایران به آمریکا نزدیک کند و با اجماعسازی، فضای موجود را که به نفع ایران است، تغییر دهد.
🔻۲. اقدام انگلستان نوعی پاسخ مثبت به کشورهایی هم چون #سعودی است. انگلستان تلاش میکند اقتدار نظامی ایران را بشکند یا لااقل وانمود کند تمام قد در خدمت محور ارتجاعی منطقه هست.
🔻۳. مداخله کمتر در خاورمیانه، سیاست مورد قبول همه طیفهای آمریکا است و به هیچ وجه مطلوب انگلستان نیست. بدون آمریکا، انگلستان ابزار و توان لازم برای مواجهه با ایران را ندارد. از این جهت گرچه گفته میشود با هماهنگی آمریکا، انگلستان این اقدام را انجام داده است اما میتواند موضوع این باشد که انگلستان #آمریکا را تهییج و تشجیع میکند.
🔻۴. این اقدام ایجاد فشار برای اکتفا کردن ایران به #اینستکس و پیگیری نکردن خروج مرحلهای ایران از برجام است.
🔻۵. به طور تلویحی این اقدام نشان میدهد فشار آمریکا و اروپا برای #تحمیل_مذاکره به ایران جواب نداده است.
🔻۶. از لحاظ #عملیاتی این کار نشان دهنده ضعف محور خبیث آمریکا_ انگلستان است. چرا که جرات ندارند در مجاورت آبهای ایران، اقدامی انجام دهند.
📚 #عضو کانال تبیین شوید:
️http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
♻️ شماره 364 ام هفته نامه ۹دی؛ شنبه روي دكه هاي مطبوعات
🔸 گاندوهاي نهاد رياست جمهوري
🔹با پخش سريال محبوب گاندو، مردم درباره سرشاخه ها و مرتبطان شبكه جاسوسي ضد منافع ملي در اطراف رئيس جمهور سؤال دارند
🔸 خميني آفريقا در تبعيد
🔹انقلابيون و شيعيان دنيا نگران جان شيخ ابراهيم زاكزاكي/ وخامت شديد وضعيت جسمي رهبر شيعيان نيجريه
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/source/543
jar.app.link/9_day
هفته نامه ۹ دی 👇
@nohedey
مدیر مسئول 👇
@rasaee
♻️ ظریف که یکی از چند مقام مدافع صفر تا صد توافق ننگین برجام و از جمله عوامل تحمیل این توافقنامه استعماری به ملت ایران است، اخیرا اظهار داشته که ایران کل زندگی و تنها تعهدش است!
قضاوت در این باره با توجه به عملکرد وی کار سختی نیست اما لازم است همانطور که در نطق مخالفتم با کابینه حسن روحانی در سال ۹۲ در صحن علنی اعلام کردم، امروز هم یادآور شوم که جنابشان در اسفند سال ۹۱ با حضور در سفارت امریکا در ترکیه، پیگیر بازگشت به امریکا و اقامت در آن کشور بودند.
اگر ایران کل زندگی و تنها تعهد شما بود، برجام، CFT و FATF و دیگر توافقنامه های استعماری را به ملت ایران تحمیل نمیکردید و از خطوط قرمز تعیین شده رهبری عبور نمیکردید و در مصاحبه های تان کد نمیدادید که امریکا فقط با بمب اتم میتواند ما را شکست دهد...
#برجام_کلید_تحریم
#ظریف_عامل_تحریم
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
🔸 تحلیل میرحسین موسوی بعد از وقایع ۱۸ تیر ۷۸
♻️ خیانتکار اصلی هاشمی رفسنجانی است
🔹 در کتاب «تاریخ شفاهی جنبش دانشجویی مسلمان» که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده است درباره مواضع میرحسین موسوی پس از فتنه ۱۸ تیر ۷۸ به نقل از سید نظامالدین موسوی (فعال دانشجویی در آن دوره) میخوانیم:
🔹«دقیق یادم هست كه [بعد از ماجرای کوی] رفتیم دیدار آقای [میرحسین] موسوی در دفترشان در خیابان پاستور (آن زمان مشاور رئیسجمهور بودند) و با ایشان صحبت كردیم. در این دیدار تحلیلمان را ارائه دادیم و مبنایش هم این بود كه آنچه در فضای سیاسی كشور در ۱۸ تیر مشاهده شد با آنچه در كشور به عنوان [جریان] چپ میشناختیم مغایرت دارد و چیز دیگری است.
🔹او گفت شما در تحلیلها باید از هاشمی شروع كنید و شروع كرد بحث مفصلی را علیه آقای هاشمی مطرح كردن و اصل بحثش هم این بود كه آقای هاشمی به انقلاب خیانت كرده و اگر ما بخواهیم یك نقطه انحراف در انقلاب پیدا كنیم، آن آقای هاشمی است. حتی آن زمان كُدی داد كه شما بروید كتاب «توسعه و تضاد» فرامرز رفیع پور را بخوانید تا بفهمید ایشان [هاشمی] چه خیانتی كرده است. ما گفتیم این خط انحراف از دوم خرداد به وجود آمده ولی موسوی میگفت نه، این خط از آقای هاشمی شروع شده است.
🔹نكته بعدی هم موضوع نهضت آزادی بود كه آقای موسوی میگفت شاخص حضور امریكا در ایران نهضت آزادی است. هر جا و در هر حوزهای كه شما دیدید نهضت آزادی فعال است و رشد كرد، بدانید حضور امریكا در آنجا پررنگتر شده است.»
🔹سید نظام موسوی در ادامه این روایت میگوید: من به میرحسین موسوی گفتم خب آقای مهندس! بیایید و همین حرفهای روشنگرانه را در دانشگاه بزنید.
اما موسوی بعد از کمی سکوت گفت: نه! الان در این فضای سنگین، حرف زدن من مثل فریاد زدن در بازار مسگرهاست.
@markazasnad
🔸جالب اینجاست میرحسین موسوی در حالی معتقد بود که هرجا نهضت آزادی ها فعال شدند و رشد کردند، حضور آمریکا پررنگ شده که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری خرداد ۸۸ نهضت آزادی اعلام کرد از هر دو نامزد اصلاح طلب (موسوی و کروبی) حمایت میکند.
🔸پس از اعلام نتایج انتخابات، گروه دکتر یزدی جزو اولین گروههایی بود که بلافاصله با صدور اطلاعیه رسمی، مدعی تقلب در انتخابات شدند و آشوب بزرگ را آغاز کردند. سپس اعلامیه مستقلی نیز با سه امضای یزدی، عزت سحابی و صدرحاجسیدجوادی انتشار یافت که آنان آشوبهای خیابانی را «حماسه بزرگ و بیسابقه تاریخی» نامیده بودند.
🔸عبدالعلی بازرگان فرزند ارشد مهندس بازرگان و عضو شورای مرکزی نهضت آزادی که در جریان فتنه ۸۸ عضو شورای ۵ نفره رهبری جنبش سبز مستقر در لندن بود، در مصاحبهای با رادیو فردا به تاریخ ۱۶ فروردین ۹۱ در مورد نقش نهضت آزادی، چنین گفت: «نهضت، جزوی از جنبش سبز است.
🔸به تصریح مهندس محمد توسلی مسئول دفتر سیاسی گروه دکتر یزدی: «در مرحله دوم انتخابات ریاستجمهوری سال ۸۴ با وجود سابقه اختلافات گذشته با هاشمی رفسنجانی در دو دهه ابتدای انقلاب، نهضت آزادی تصمیم به حمایت از هاشمی در مقابل محمود احمدینژاد گرفت.»
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
⭕️برای تحقق دولت جوان حزباللهی چه میتوان کرد؟
⛔️این همه لشکر آمده به عشق قدرت آمده!
🔺بعد از صدور بیانیه گام دوم با محوریت برداشته شدن بار انقلاب از جانب جوانان و تأکید رهبری بر زمینهسازی دانشجویان برای شکلگیری دولت جوان و حزباللهی، سؤالات بسیاری در مورد فرآیند آن و البته تلاش سیاسیون برای سوءاستفاده کلید خورد.
🔺بازیگران قدرت بهانحای مختلف تلاش کردند، تا ماجرا را به قدرت رسیدن خود فروبکاهند، از تشکیل حزب و تشکیلات جوانان گرفته تا طرح رییس دولت سی و چند ساله، دولت و نماینده نسبتاً جوان برای پنجاه و چند سالهها، جلسه ائتلاف سلبریتیها، استفاده از حرکتهای اجتماعی برای اهداف سیاسی و....
🔺تا در نهایت بجای پرداختن به اصل ماجرا و مشکل، چند محافظهکار جوان یا نسبتاً جوان جای محافظهکاران پیر را بگیرند.
t.me/jomedia/272
⛔️مسئله اصلی محافظهکاری است نه گروه سنی!
🔺در فضای مجازی حتی بین بیست و سی و چهل و پنجاه سالهها بحث است که این بگوید منظور از جوان و دولت جوان و... رده سنی کدام است؟
🔺واقعیت این است مسئله اصلی جایگزینی انقلابیگری و محافظهکاری است
farsi.khamenei.ir/others-note?id=41755
🔺نیروی جوانی هم پیشبرنده این حرکت است که انقلابی باشد وگرنه محافظهکار بیست و سی و چهل ساله با پنجاه و شصت و هفتاد و هشتاد ساله چه فرقی میکند؟
✅گامهای اصلی و مهم
1⃣گفتمانسازی و مطالبهگری:عامل اصلی شکل نگرفتن دولت حزباللهی، نبودن گفتمان و ممیزه جدی حزبالله با سایر اصحاب قدرت و فقدان ارتباط با تودههای مردم است.
🔺دانشجویان و طلاب و رسانهایهای جوان انقلابی موتور اصلی گفتمانسازی هستند، باید با پیگیری دردهای مردم و بیعدالتیها و مطالبه اصلاح اقتصادی و قطع تعاملات ذلتبار به مردم نشان دهند راهحل مشکلات کشور در انقلابیگری و دست انقلابیهاست.
🔺این مطالبهگری و گفتمانسازی، بهعنوان مهمترین راهبرد، هم موجب ساخته شدن نیروی آگاه به مسائل کشور، هم دیده شدن کارشناسان انقلابی همراهی کننده با جوانان انقلابی در این حرکتها، هم موجب اعتماد مردمی و هم سنت الهی در مورد قدرت است (لَا تَتْرُكُوا الْأَمْرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْيَ عَنِ الْمُنْكَرِ فَيُوَلِّيَ اللَّهُ أَمْرَكُمْ شِرَارَكُم).
🔺یکی از کارهای مهم ضریب دادن به مسائل اصلی کشور و نفی مسائل فرعی و انحرافی است.
2⃣ضریب دادن به حرکتهای جوانان انقلابی در حوزههای مختلف اداره کشور: کسانی که احمدیروشنوار، کارهای انقلابی واقعی در حوزههای مختلف علمی و فناوری، صنعتی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاستگزاری، بینالمللی و... انجام میدهند. بدون سروصدا و جلوهفروشی فردی، با تمرکز، مشکل واقعی از انقلاب در حوزههای مختلف حل میکنند؛ باید هم کارهایشان هم خودشان مورد تشویق، معرفی، بزرگداشت و... قرار بگیرد.
👉ghiam.ir/?p=1244
3⃣در موضع سوال قرار دادن جوانان فرصتطلب انقلابینما: در مقابل، کسانی که بدون انجام کار واقعی با سیاستبازی، جلوهفروشی فردی، حزباللابیگری، حضور در مشاغل، رانت و رشد آسانسوری و هلیبرنی، در کرسی قدرت یا آمادگی برای کسب آن حاضر شدهاند، باید مورد سوال قرار بگیرند که با چه صلاحیتی به این پستها آمدهاند یا دراین حوزهها چه کردهاند یا چه حرف و راهکاری آوردهاند؟
4⃣زمینهسازی برای تولید حرف برای اداره کشور: مجموعههای دانشجویی و فرهنگی و... میتوانند در حوزههای مختلف اداره کشور با برگزاری نشست، گرفتن مصاحبه و... برای چهرههای انقلابی نسل دومی و سومی زمینه برای جمعبندی گفتمانی و تخصصی و از حرفهایشان و دیده شدن مباحثشان ایجاد کنند. همچنین با برگزاری کارهایی مثل جشنواره و فراخوان ایده، میتوان نسل چهارمیها را به ارائه راهحل برای اداره کشور کشاند.
5⃣دعوت و کمک به نیروهای انقلابی برای قرار گرفتن در مسئولیتها: نیروهای انقلابی صلاحیتدار احمدیروشنی را باید به ورود به عرصههایی مثل انتخابات ترغیب و در فرآیند تبلیغات کمک کرد یا آنان را برای عرصههای مدیریتی دیگر کشور معرفی نمود. بدون مسامحه هم عملکرد آنان را زیر ذرهبین قرار داد.
6⃣نمایش توانایی نیروهای انقلابی برای حل مشکلات کشور: بخشی از این مسئله در فرایند تولید محتوا، گفتمانسازی و مطالبهگری و معرفی اقدامات و نیروهای خوب صورت میگیرد. اما بخشی از آن عمومی است، مثل نمونه کاری که در ماجرای سیل و خدمترسانی جبهه انقلاب خود را نمایان کرد. از احیای شرکتها و کارگاههای بهگلنشسته با زمینهسازی برای حضور مردم تا احیای ظرفیتهای منطقهای و...نمونه عرصههایی است که جوانان انقلابی میتوانند توانایی را به مردم نشان دهند
اینگونه حتی اگر در انتخابات، موفقیت کوتاهمدت حاصل نشود،جبهه انقلاب چیزی از دست نداده و ضمن حل مشکلات کشور،گفتمان خویش را بسط داده است.
✍ #محمدصادق_شهبازی
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتما شما هم این فیلم تقطیع شده از گفتگوی بنده با آقای دهباشی را دیده اید. در ایام انتخابات مجلس دهم و ریاست جمهوری ۹۶ این کلیپ تقطیع شده در کانال های اصلاح طلب، اعتدالی و ضد انقلاب، چند میلیون بازدید کننده داشت. بعدها یکی از این کانال ها (مملکته) به تحریف و تقطیع شدن آن اعتراف کرد. هر چند اصل اینکه هاشمی رفسنجانی چنین اعتقادی داشته را انکار می کردند.
حالا اما در این روزها گفتگویی از موسویخوئینیها منتشر شده که نشان می دهد آنچه بنده در باره تلاش هاشمی رفسنجانی برای مشارکت حداقلی گفته بودم، دقیق و درست بوده است.
موسوی خوئینی در این گفتگو می گوید که وقتی خبرهایی درباره احتمال دست بردن در انتخابات شنیدیم، نزد هاشمی رفتیم و گفتیم که ظاهرا قرار نیست انتخابات روال عادی را طی کند و آقای هاشمی در پاسخ گفت: "اتفاقا من با آقای خامنهای اینجا اختلاف نظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تأیید نظام است. اما من میگویم آقا شما بگویید نظرتان چه کسی است، ما همه میرویم کار میکنیم که همان بشود!"
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
♻️ روزنامه شرق از بزک برجام تا تحریف واقعیت
instagram.com/p/Bm5maMRH0Db/?igshid=wk0ah2oi0v7j
🔰 حمید رسایی: روزنامه شرق که در طول سالهای گذشته، ارادت و جانثاری اش به غرب را بارها و بارها ثابت کرده و به عنوان اخرین نمونه آن (مطابق اعتراف مدیر مسئول این جریده) میتوان به بزک ننگنامه برجام اشاره کرد، در اقدامی جدید به بازنشر ادعایی دروغ و تحریف شده از نویسنده این سطور رو آورد.
روزنامه شرق در یادداشتی که تیتر آن روز شنبه ۱۵ تیر ۹۸ و با عنوان «شاجا یا جمنا، مسئله این است» در صفحه نخست قرار داده شده، به نقل از حمید رسایی نوشته: «اصولگرایان زمانهایی در غیاب و نه حضور رقیب، به قدرت رسیدهاند که میزان مشارکت مردم پایین بوده است؛ تاجاییکه حمید رسایی، نماینده نزدیک به جبهه پایداری در مجلس نهم، اعتراف کرده بود: «اگر مشارکت مردم در انتخابات بالا باشد، ما بازندهایم. باید تلاش کنیم مشارکت پایین باشد تا ما پیروز باشیم!»
این ادعای کذب که تقطیعی تحریف شده از گفتگوی تصویری بنده با آقای حسین دهباشی است، اولین بار توسط کانالهای ضدانقلاب منتشر و سپس در ایام انتخابات مجلس دهم و ریاست جمهوری ۹۶ در کانال های اصلاح طلب، اعتدالی، بارها بازنشر شد، هر چند بعدها یکی از این کانالها (کانال مملکته) به تحریف و تقطیع شدن این بخش از مصاحبه بنده اعتراف کرد.
آنچه بنده در این گفتگو بیان کردم، اشاره به تفکر و اعتقاد هاشمی رفسنجانی برای پایین نگه داشتن مشارکت سیاسی و اختلاف نظر مقام معظم رهبری با وی در این زمینه بود.
چندی قبل اما گفتگویی از موسویخوئینیها منتشر شده که نشان می دهد آنچه در باره تلاش هاشمی رفسنجانی برای مشارکت حداقلی گفته بودم، دقیق و درست بوده است.
موسوی خوئینی در این گفتگو میگوید که وقتی خبرهایی درباره احتمال دست بردن در انتخابات شنیدیم، نزد هاشمی رفتیم و گفتیم که ظاهرا قرار نیست انتخابات روال عادی را طی کند و آقای هاشمی در پاسخ گفت: «اتفاقا من با آقای خامنهای اینجا اختلاف نظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تأیید نظام است. اما من میگویم آقا شما بگویید نظرتان چه کسی است، ما همه میرویم کار میکنیم که همان بشود!»
جریده شرق و مثل شرق، چاره ای ندارند جز تحریف و تقطیع حقیقت و بزک کردن دروغ هایی مثل برجام تا در سایه اش برای غربیها دلبری کنند و سکه و اعتباری بستانند.
#نیرنگ_معاویه
🔺کانال حمید رسایی🔻
@www_rasaee_ir
♻️ ادعای گفتگوی ملی، نمایش انتخاباتی است
instagram.com/p/BztNlhNH3K7/?igshid=11p00thvxjdpv
🔰 حمید رسایی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره طرح گفتگوی ملی از سوی برخی اشخاص اظهار کرد: چنین گفتگوهایی بیشتر با نگاه تبلیغاتی صورت میگیرد و واقعی نیست، چون افرادی که ادعای طراحی چنین گفتگوهایی را دارند، خودشان از جمله کسانی هستند که در روزهایی که ملت ایران در حال تدارک برای جشن ملی یک کار ملی بودند، با ادعاهای دروغ بهانه به دست دشمن دادند و این افراد همچنان هم بر همان مسیر در حال حرکتند.
وی افزود: مدعیان طرح گفتگوی ملی روزهایی نمادهای ملی در این کشور را زیر سؤال بردند و زیر میز زدند و هنوز هم از کرده خودشان پشیمان نیستند و از مردم عذرخواهی نکرده اند.
مدیر مسئول هفته نامه ۹ دی با تأکید براینکه هدف اینها از طرح گفتگوی ملی این است که میخواهند بگویند ما هستیم، لطفا فراموشمان نکنید، تصریح کرد: چهار نفر که خودشان، خودشان را قبول دارند، برخی از اسامی موجه را هم اضافه کرده اند تا خود را نماد گفتگوی ملی معرفی میکنند، در حالی که این نشانه گفتگوی ملی نیست بلکه نمایش انتخاباتی است.
رسایی گفت: اینکه چند نفر دور هم بنشینند و نام چند آدم موجه را هم بیاورند تا کارشان پیش رود، نامش گفتگوی ملی نیست. بویژه افرادی که اینها از نامشان وام گرفتهاند تا کارشان را موجه کنند، خودشان در این باره صحبت نمیکنند.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: حتی اگر چند چهره موجه هم چنین موضوعی را بپذیرند، این نشانه گفتگوی ملی نیست بلکه نشانه گفتگوی چند چهره با نگاه متفاوت با همدیگر است.
به گفته رسایی نماد گفتگوی ملی، انتخابات ها و راهپیمایی هایی مثل روز قدس و 22 بهمن است که مشارکت مردم آن را تضمین میکند و طبعا اگر کسی به گفتگوی ملی اعتقاد داشته باشد در چنین مواقعی وقتی شکست میخورد، نظام را متهم به تقلب نمی کند و زیر میز نمی زند.
رسایی گفت: جالب اینجاست که برخی از این اقایان خودشان، خودشان را تحویل میگیرند و مصاحبه میکنند که نتیجه این گفتگوها به رهبر انقلاب ارائه میشود! در حالی که همین افراد در زمانی که رهبر انقلاب تلاش میکردند تا همه را برای گردن نهادن به رای مردم دعوت میکردند، این جریانات بر شیپور اختلاف و فتنه می دمیدند.
نماینده ادوار دوره هشتم و نهم مجلس خاطرنشان کرد: گفتگو را رد نمیکنیم، اما چنین حرکتی که برخی اعضای آن از حزبی منحله و افراد فراموش شده باشند را گفتگوی ملی نمیدانیم؛ چون اینها نماد ملی نیستند هرچند یکی دو اسم موجه هم به جمع آنها اضافه شده باشد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
#بازخوانی به مناسبت سالگرد ۱۸ تیر
🔰فرار تاج زاده از جلسات روی قایق !
🔰حمید رسایی: مصطفی تاج زاده که چند ماهی است دوره محکومیت خود بابت مشارکت در کودتای سال 88 را پشت سر گذاشته و از زندان آزاد شده است، در گفتگو با برنامه اینترنتی خشت خام به موضوعی که هفت سال قبل در مناظره اش با حمید رسایی مطرح شده بود، واکنش نشان داد و ادعا کرد: «در مناظره هفت سال قبل، آقای رسایی مدعی شد که تاج زاده در روز 18 تیر سال 78 از روی سد کرج در حال هدایت اعتراضات خیابانی 18 تیر بوده است و ستاد فرماندهی روز 18 تیر روی قایق در سد کرج بوده و وقتی من از او خواستم تا بیشتر توضیح بدهد، رسایی جا خورد و حاضر به توضیحات بیشتر نشد! در حالی که در روز 18 تیر من اصلا کرج نبودم تا روی قایق باشم.»
🔹این سومین باری است که تاج زاده تلاش می کند تا آثار این خبر درست را از اذهان عمومی پاک کند، اما واقعیت اظهارات درباره جلسات داخل قایق روی سد کرج چه بود؟
🔹در روز سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ما سال ۱۳۸۸ و درست یک ماه قبل از انتخابات و شروع کودتای سال ۸۸، بسیج دانشجوی دانشگاه خواجه نصیر اقدام به برگزاری مناظره ای با عنوان «اصلاح طلبی و اصول گرایی و نسبت آن با گفتمان انقلاب اسلامی» در دانشکده برق کرد.
🔹در آن مناظره، وقتی مصطفی تاج زاده ادعاهایی را درباره شورای نگهبان و... مطرح کرد، حمید رسایی، نماینده وقت تهران در پاسخ به وی، به موضوع برگزاری جلسات مرتبط با 18 تیر سال 78 که توسط تاج زاده و برخی دوستانش به منظور پنهان ماندن محتوای جلسه و فرار از شنود! روی قایق در سد کرج داشته اند، اشاره کرد و البته این تاج زاده بود که نسبت به این خبر شوکه شد تا جایی که برخی از رسانه ها خبر آن را با تیتر «بُهت تاج زاده از افشاگری رسایی» یاد کردند.
🔹با واکنش گسترده رسانه ها به این خبر، پنج روز بعد تاج زاده در سایت یاری نیوز
(http://www.yaarinews.com)
با دست و پا زدن تلاش کرد تا به این خبر کوچک که البته تحلیل های بزرگی را به دنبال داشت، پاسخ دهد. سایت یاری نیوز که پس از کودتای سال 88 فیلتر شد، به همین منظور ستونی را با عنوان «پرسش های 2 خردادی، پاسخ های 22 خردادی» راه اندازی کرد و حتی تا چند روز تبلیغ می کرد که به زودی تاج زاده به ادعای رسایی پاسخ می دهد!
🔹متن سئوالی که در سایت یاری نیوز از تاج زاده شده بود، نشان می داد که وی و هوادارانش همچنان در موج بلند شده از آن خبر کوتاه گرفتارند. جالب اینجاست که تاج زاده در جوابش _ که چند روز تبلیغش را می کرد _ تنها نکته ای که گفت این بود: «من در شب 18 تیر در مجلس عروسی بودم نه در سد کرج ، شاهدم هم آقای صفارهرندی است که در آن عروسی بود!» و همین موضوع را دلیلی بر کذب بودن ادعای رسایی دانسته بود.
🔹در حالی که رسایی هرگز ادعا نکرده بود جلسات سد کرج در شب یا روز 18 تیر برگزار شده بلکه گفته بود این برنامه ریزی در روزهای قبل از آن طی جلساتی روی قایق و در سد کرج انجام شده است. متن اطهارات رسایی در همه رسانه ها موجود بود و پس از آن در سال 92 نیز مجددا در پاسخ به اظهارات همسر تاج زاده بازنشر شده بود.
🔹تاج زاده اما در روزهای اخیر در برنامه خشت خام بدون این که مجری گفتگو از او در این باره سئوال کند، خودش با تحریف موضوع تلاش می کند تا واقعیت را تغییر دهد!
👈 متن سئوال و جواب منتشر شده در سایت یاری نیوز (28 اردیبهشت 88) را اینجا بخوانید: rasaee.ir/content/390
👈 همچنین متن کامل مناظره رسایی و تاج زاده را ایجا مطالعه کنید: basijkntu.com/4303
🇮🇷کانال تحلیلی حمید رسایی👇
@rasaee