فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه کارشناس صدا و سیما: شعر بخونید و برقصید!
آقای علی عسگری! بهتر نیست به جای شکایت از منتقدان دلسوز و نیروهای انقلابی، وقت و توان زیر مجموعههای خودتان را روی نظارت بیشتر متمرکز کنید و در دعوت از کارشناسان دقت بیشتری کنید؟!
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ جایزه پیدا شدن پینگیل
صدا و سیما به این هنرپیشه مسئولیت شناس جایزه داد و او را در شب ولادت بانوی دو عالم حضرت زینب روی آنتن زنده برد!
این شب که باید فرصتی باشد برای معرفی الگوی یک شیرزن مسئولیت شناس به مردم، شبکه ۵ صاحب پینگیل را روی آنتن برد تا به همه ما ثابت کند اینجا سیمای جمهوری اسلامی نیست، اینجا دانشگاهی که امام فرمود نیست، اینجا جایی است برای شهرت بيشتر سلبریتیها و پول پارو کردن آنها و جماعتی که ریش دارند و یقه بستهاند اما همکار آنها هستند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
.
🔸 پیشنهادی قابل تامل درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری
♻️ رییس دستگاه قضا و رییس مجلس، از کاندیداتوری منع شوند
eitaa.com/rasaee/4065
🔰 حمید رسایی: این روزها قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است. نکات خوبی در این قانون پیشبینی شده هر چند هنوز به بحث و بررسی بیشتر نیازمند است اما در باب تعیین شرایط برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری و مصادیق رجل سیاسی، به نظرم به نکاتی باید توجه کرد از جمله آنها منع رییس دستگاه قضا و رییس مجلس از کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری است.
در دلایل توجیهی این پیشنهاد به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
یکم - وقتی ریاست یکی از دو نهاد اساسی کشور (قوه قضاییه و مجلس) بر عهده فردی است و وی در آن جایگاه در حال خدمترسانی است، طبعا تمرکز فکر و ذهن این مقام بر رقابت و فعالیتهای انتخاباتیاش در فاصله حدود شش ماه تا یک سال قبل از انتخابات، به انجام وظیفه اصلی و بالفعلی که بر عهده دارد، لطمه میزند.
این طرح سبب رها شدن دو قوه مهم کشور از آفات سیاست بازیهای متعارف انتخاباتی خواهد شد. طبعا اگر روسای مجلس و قوه قضاییه بدانند که نمیتوانند کاندیدا شوند، ظرفیت زیادی از توان آنها و زیر مجموعهشان در خدمت به مردم آزاد خواهد شد.
دوم - مواضع، تحرکات و فعالیتهای رییس دستگاه قضا و رییس مجلس به دلیل جایگاهی که دارند، از اکثر تریبونها و خصوصا صدا و سیما منعکس خواهد شد. مسئولان این دو جایگاه، وقتی کاندیدا هم باشند، طبعا انعکاس اخبارشان یک فرصت تبلیغی برای آنها و نظام اسلامی است. از این منظر، در صورت عدم کاندیداتوری این مقامات، هر اقدام و تصمیم درست و بجای آنها با انگ انتخاباتی مواجه نمیشود و برای نظام سرمایه اجتماعی تولید میکند و البته در صورت کاندیدا بودن، ای بسا نتیجه کاملا عکس خواهد داشت. علاوه بر این، استفاده از این فرصتهای تبلیغی که مختص روسای قواست، در اختیار دیگر کاندیداهای انتخاباتی نیست الا در دوره دوم برای رییس جمهور مستقر با این تفاوت که وی به دلیل عملکرد چهارسالهاش در مقام پاسخگویی هم قرار دارد.
سوم - کاندیداتوری کسانی که بر صندلی ریاست قوه قضاییه و مجلس تکیه زدهاند و خیز ایشان برای تغییر صندلی و رسیدن به ریاست قوه مجریه، از نگاه مردم نوعی قدرت طلبی تلقی خواهد شد. خصوصا اگر رییس مجلس یا رییس قوه قضاییه به تازگی برای این جایگاهها نصب یا انتخاب شده باشند. علاوه بر این، کاندیداتوری رییس قوه قضاییه در حالی که از رهبر انقلاب حکم قاضیالقضاتی را دریافت کرده یا کاندیدا شدن رییس مجلس در حالی که از مردم برای حضور در مجلس رأی گرفته، به نوعی سخره گرفتن حکم رهبری و آرای مردم است و البته در صورت تازه بودن حضورشان در این جایگاهها، قبح این عمل دو صد چندان میشود.
با کاندیدا شدن رییس مجلس و رییس دستگاه قضا مردم این ضربالمثل فارسی را به زبان میآورند که فلانی اگر بیلزن است، باغچه خودش را بیل بزند. کنایه از این که فلانی اگر قصد خدمت به مردم را دارد، در جایگاه ریاست قوه قضاییه که نصب شده یا در جایگاه ریاست مجلس که انتخاب شده، بهترین خدمات را میتواند ارائه دهد. تلقی مردم از این خیز برداشتن چیز دیگری خواهد بود؟!
چهارم - قطعا جایگاههای مهمی مثل رییس قوه قضاییه یا رییس مجلسی که در انتخابات ریاست جمهوری شکست میخورند، از نظر اعتبار در بین مردم و ساختار حاکمیت مانند قبل از آن نخواهد بود. مشروعیت و نفوذ کلام رییس مجلس یا رییس قوه قضاييهای که آرای مردمی را به دست نیاورده و شکست خورده، دچار علامت سئوال میشود و نتیجه آن جز تضعیف جایگاه رییس مجلس و رییس قوه قضاییه نخواهد بود.
پنجم - نکته دیگر این است که تعامل رؤسای قوای شکست خورده در انتخابات با رییس جمهور منتخب در دوره پس از انتخابات، دچار اختلال میشود. به این معنا که هرگونه مواجهای از سوی رؤسای مجلس و قوه قضاييه با تخلفات یا اشتباهات رییس جمهور منتخب با دید انتقامجویی شکست انتخابات، تفسیر و بازنمایی میشود.
ششم - بدیهی است که اگر رییس مجلس یا رییس قوه قضاییه، خود را برای خدمتگذاری در جایگاه ریاست جمهوری توانمند میبینند و میخواهند این میدان را بیازمایند، میتوانند در فاصله زمانیای که قانون تعیین میکند (مثلا شش ماه قبل از انتخابات) از سمت ریاست قوه، استعفا کرده و خود را در برابر انتخاب مردم قرار دهند.
شاید اشکال شود که برخی از این نکات، درباره کاندیداتوری وزرا هم صادق است. این اشکال بلا وجهی است چرا که تفاوت جایگاه وزیر با رؤسای دستگاه قضا و مجلس، خیلی زیاد است.
به نظرم در ضرورت تصویب چنین شرطی برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دلایل دیگری هم میتوان یافت. تصویب این شروط به قوه قضاییه و جایگاه ریاست مجلس درانجام وظایفی که برعهده دارند، کمک شایانی خواهد کرد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ قالیباف برای انتخابات ۱۴۰۰ چه تصمیمی خواهد گرفت؟
🔺صفحه جدید ما در توییتر را دنبال کنید🔻
twitter.com/hamidrasaee_?s=09
♻️ سانسور سخنان روحانی در رسانهها
🔰 حمید رسایی: بخشی از سخنان حسن روحانی که در رسانههای امروز نمیبینید.
🔹دولت بدون شورای نگهبان به سمت دیکتاتوری میرود
حسن روحانی با بیان این که در مقابل قوه مجریه اگر نهاد ناظری نباشد به سمت دیکتاتوری پیش می رود گفت: برای اینکه جلوی دیکتاتوری گرفته شود قانون اساسی پیش بینی کرده که شورای نگهبان تفسیر این قانون را برعهده داشته باشد.
🔹دولت همیشه قانون را به نفع خود تفسیر میکند
وی در ادامه با اشاره به این که قوه مجریه در انتخاب اعضای شورای نگهبان نقشی ندارد دلیل آن را اینگونه توضیح داد: قوه مجریه در انقلابهای جهانی و در تاریخ همیشه قانون را به نفع خود تفسیر میکردند و انقلاب را به استبداد میکشاندند بنابراین در قانون اساسی ما برای مقابله با دیکتاتوری شورای نگهبان پیشبینی شد.
🔹 معیار سخنان رهبر انقلاب است
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فضای سیاسی کشور اظهار داشت : معیار و مبنا سخنان رهبر انقلاب است مردم مصاحبهها و سخنرانیها را بخوانند و مواضع مسئولان را با بیانات امام و رهبری مقایسه کنند تا ببینند چه کسانی در خط انقلاب هستند در خط امام هستند در خط این امت هستند و چه کسانی هستند که برخلاف نظر امام که نظر امت خواهد بود قدم برداشتند.
🔹اینها سخنان حسن روحانی، نماینده مردم سمنان بود که در روزنامه جمهوری اسلامی، ۹ آذر ۱۳۵۹ ، صفحه ۷ منتشر شده است. تعجب میکنید، حق دارید، آدمها عوض میشوند، پوست میاندازند و تغییر میکنند. روحانی آن روز هنوز برای تحصیل به انگلیس سفر نکرده بود آن هم سفری ۱۷ ساله مستمر اما حالا معتقد است که اساسا در قانون اساسی چیزی درباره نظارت مجلس بر دولت نیامده و شورای نگهبان هم قانونی اساسی را عشقی تفسیر میکند.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
♻️ تحصیل در انگلیس چه تغییرانی ایجاد میکند
دولت بدون نهاد ناظر به سمت دیکتاتوری میرود/ شورای نگهبان جلوی دیکتاتوری را میگیرد/ دولت همیشه قانون را به نفع خود تفسیر میکند و انقلاب را به استبداد میکشاندند/ معیار سخنان رهبر انقلاب است/ مصاحبهها و سخنرانیهای ما را با بیانات امام و رهبری مقایسه کنند. (روحانی قبل از تحصیل در انگلیس، روزنامه جمهوری اسلامی، ۹ آذر ۱۳۵۹)
روحانی بعد از تحصیل در انگلیس در همین روزها گفته که اساسا در قانون اساسی چیزی درباره نظارت مجلس بر دولت نیامده و شورای نگهبان هم قانونی اساسی را عشقی و دلبخواهی تفسیر میکند.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حزب الله حوزه
📜نامه تشکل های حوزه علمیه خطاب به نمایندگان مجلس:
حمایت از طرح ممانعت ثبت نام روسای قوه مقننه و قضائیه در انتخابات ریاست جمهوری
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
🔸با سلام و خدا قوت
🔹اتّصاف مجلس کنونی از سوی رهبر عزیز انقلاب به صفت انقلابی، افتخار و نعمتی است که شکر این نعمت با عمل به منویّات و مطالبات حضرت امام خامنهای ممکن می شود.
🔹عمل به وظایف انقلابی، هم موجب قوّت قلب مردم و هم سبب نومیدی دشمنان خواهد بود.
از جمله آسیب هایی که مجلس کنونی را مثل مجالس گذشته، تهدید می کند، مبتلا شدن به نگاه حزبی، جناحی و مسابقه های منفی در اشرافیت، لابی گری برای دست یافتن به قدرت حداکثری و مسائلی از این دست می باشد.
🔹از وظایف نمایندگان تراز انقلاب، کمک به تحقّق بیانیه گام دوم انقلاب می باشد، که از جمله محورهای اصلی آن کمک به تحقق دولت جوان حزب اللهی می باشد.درهمین راستا با خبرشدیم؛ جمعی از نمایندگان بزرگوار طرحی تکمیلی را برای کلان پروژه قانون انتخابات،از جمله انتخابات ریاست جمهوری، در دست بررسی و پیگیری دارند، طرحی که در آن برای ورود ریاست دو قوه مقننه و قضائیه، شروطی بیان شده، از جمله استعفای شش ماه قبل از ثبت نام یا قبل از انتخابات ریاست جمهوری است.
🔹امضا کنندگان حقیقی و حقوقی زیر، ادله خود را در جهت کمک به طرح فوق، در ذیل اشاره می کنیم:
۱.با استعفای شش ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری، کمک می کند تا رئیس قوه ی علاقه مند به حضور، قوه ی تحت امرش را، عملا معطل انتخابات نکند، یعنی هم به ظاهر در راس قوه باشد و هم در گیر کارهای انتخابات.
۲.حذف عملی قریب یک ماه رئیس قوه ای که کاندیدا شده،از ریاست قوه تحت امرش در اوج تبلیغ.
۳.زمینه برابر شدن متقاضیان کاندیداها در استفاده از رسانه ملی و امکانات دولتی است. زیرا سران قوا، حسب جایگاه قانونی، حق استفاده از تمام امکانات رسانه ی ملی و سایر امکانات در اختیار،برای معرفی حد اکثری خود، تا روز شروع تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری را دارند.
۴.کنار زدن شائبه ی مسابقه قدرت جبهه طرفدار انقلاب.
۵.باز شدن فضا و مسیر برای حضور چهرههای جوان، حزب اللهی و شایسته ی جدید در مناصب تعیین کننده نظام.
۶.جلوگیری از تلقی عموم مردم از حس قدرتطلبی ارکان سیاسی نظام.
۷.جلوگیری از از زد و بند و لابی گری در مهمترین انتخابات ملی
🔹امیدواریم به مدد خداوند متعال و عنایت حضرت حجه ابن الحسن ( عج ) با تصویب این قانون، بیانات رهبر معظم انقلاب را در مورد مجلس کنونی، عینیت عملی ببخشید.
🖊امضای تشکل های حوزه علمیه قم👇
موسسه روایتگران نور
موسسه اندیشه کوثر
موسسه عماد
موسسه اندیشه امین
موسسه سلمی
گروه اندیشه ولایت
تشکل انقلابی سعدا
ستاد حوزوی احیای فریضتین
نهضت جهادی موسی بن جعفر علیه السلام
اندیشکده هجرت
قرارگاه نجم
📌جمع آوری امضا ادامه دارد...
آیدی جهت امضای نامه👇
👉👉👉👉 @hezbollah_howzeh
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ گلایه روحانی از اساتید دانشگاه یادتونه؟ چرا اساتید دانشگاه نیامدن از توافقنامه روحانی حمایت کنند؟ علتش را ببینید...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
👿 عارف شیطانی 👿
محمود امجد: علاوه بر زم، هویدا، نصیری (رییس ساواک)، منافقین، لواطکاران، زناکاران، قاچاقچیها و تروریستهایی که توسط جمهوری اسلامی اعدام شدهاند، همگی شهید هستند!
این آخوند فاسد و منحرف را نه به خاطر دریدگیهایش نسبت به رهبر انقلاب و علما و مراجع که به دلیل توهینهایش به کلمه مقدس "شهید" و مفهوم "شهادت" باید خلع لباس و محاکمه کرد. البته ابتدا باید نسبت به سلامت روان او اطمینان حاصل شود.
امام علی (ع): پیروی از هوای نفس، عقل را از بین میبرد.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ سرنوشت شفافیت در حقوقهای مدیران چه شد؟
چرا همچنان خبری از اعلام عمومی حقوق و مزایای مدیران نیست؟ چرا نمایندگان مجلس این مطالبه رهبر انقلاب را پیگیری نمیکنند؟ مجلس باید مثل قانون بازنشستگی، برای اجرای این مطالبه، سقف زمانی تعیین کند و پس از اتمام زمانبندی در صورتی که دستگاهی به آن عمل نکرده بود، مجازات تعیین شده اعمال شود.
#حقوق_نجومی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
49.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
📽 مستند #غیررسمی را ببینید
مستند غیر رسمی را که از شبکه سوم سیما دیدم، این جمله در ذهنم نقش بست: بالاخره رهبر انقلاب را از #حصر خارج کردند! لطفا مجددا ایشان را در حصر نکنید. همین!
پخش مستند #غیر_رسمی از دیدارهای امام خامنهای در ایامی که مردم به دلیل کمبودها، بیعرضگی و تدبیر خاص حسن روحانی در اعتماد به غرب، با مشکلات دست و پنجه نرم میکنند، این پیام را برای مردم داشت که #سید_علی_خامنهای کانالیزه نیست و از مشکلاتتان خبر دارد، راهبرد او برای عبور از این موارد ابتدا صبر و سپس انتخاب درست است.
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
پاسخ رسایی به نکته مدیر مسئول روزنامه جوان در توییتر:
جناب گنجی! باید دید که طرف به #کدام_نظام لگد میزند! لگد بر #نظام_خودساخته ای که جماعتی به عنوان #نظام_اصلی جا انداختهاند تا در چارچوب آن خودشان و قبیلهشان بچرند، عین ولایتمداری است. زیر این میز چرا نباید زد؟ رهبر انقلاب از #امام_تحول سخن میگویند و در بیانیه #گام_دوم از لزوم اصلاح برخی تصمیمات غلط و بر خلاف آرمانهای انقلاب خمینی سخن گفتهاند تا از زیر این میز زدن نترسیم.
🔺صفحه جدید ما در توییتر را دنبال کنید🔻
twitter.com/hamidrasaee_?s=09
هدایت شده از
💠 424 امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 10 ساله شدیم
🔹 انتشار 424 شماره هفته نامه 9دي بدون وابستگي به احزاب سياسي و اصحاب زر و زور و تزوير
🔻 سیاست ورزی فیلسوفانه فقیه قرآنی
🔹 پاسخي به روايت مخدوش جريان اصلاحات از ديدگاههاي سياسي علامه مصباح يزدي
🔸 تکذیب بایدنِ ساختگی روحانی از سوی بایدن واقعی
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@Noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
..
♻️ تشکیل گروه واتسآپی برای بازنشر مطالب
ضمن تشکر از همراهی شما عزیزان
با توجه به درخواست برخی از اعضای محترم کانال به منظور تشکیل گروه واتسآپی و انتشار پستهای کانال در آن و بازنشر سریعتر و راحتتر آن در دیگر گروههای واتسآپی (بویژه برای کسانی که در غیر از واتساپ فعال نیستند) پنج گروه زیر تشکیل شد. چنانچه تمایل دارید مطالب منتشر شده در کانال ایتا @rasaee را در گروههای واتسآپی منتشر کنید، لطفا در یکی از گروههای زیر عضو شوید.
لازم به یادآوری است که در این گروهها پست جدیدی غیر از آنچه در اینجا منتشر میشود، منتشر نمیگردد و تشکیل آن صرفا جهت بازنشر مطالب در #واتسآپ است.
https://chat.whatsapp.com/DgTbCgG69qB4c3B2a31MEy
https://chat.whatsapp.com/LoAn4xJZhStBIza9FxYFJZ
https://chat.whatsapp.com/HBhUUnfqrIbLXzmGgWVlXQ
https://chat.whatsapp.com/GiMoVkKUO4u3usdz3LuvJz
https://chat.whatsapp.com/BsPtMYhBtSxGzvdTvDJy8o
🔺کانال حميد رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در کنفرانس مطبوعاتی درباره کرونا در کانادا دو نفر از مسئولین بهداشت استان انتاریوی کانادا متوجه نبودند که میکروفن مقابلشان روشن و خبرنگاران مکالمات آنها را میشنوند، شروع میکنند به صحبت:
دکتر یافه: «من فقط چیزی که آنها برام نوشتند را میگویم».
دکتر ویلیامز: «منم همینطور».
بله همه چیز از قبل دیکته شده 😏
#واکسن_میسازیم
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
ثابت کردیم که به هیچ یک از جریانات سیاسی موجود دلبستگی و وابستگی تشکیلاتی نداریم و در تمام تیترها و سوژههایی که برگزیدیم تنها به مصالح انقلاب اسلامی و تکلیف و رسالت رسانه ای خود فکر کردیم. ۹ دی در بزنگاههای مهمی همچون انتخاباتهای ریاست جمهوری، انتخاباتهای مجلس و شورای شهر و خبرگان رهبری، در پیگیری و بررسی موضوعات مهمی چون برجام و fatf ، در مواجه با انحرافات چهرهها و جریانات سیاسی به خوبی استقلال و سلامت جهتگیریهایش را نشان داد و البته این استقلال برای ۹ دی بدون هزینه نبود
🔺یادداشت حمید رسایی را اینجا بخوانید🔻
1⃣ eitaa.com/rasaee/4230
2⃣ eitaa.com/rasaee/4231
.
🔹 ۴۲۴ شماره بدون وابستگی به احزاب و کانونهای زر و زور و تزویر
♻️ هفتهنامه ۹ دی ده ساله شد
قسمت اول
🔰 حمید رسایی: ده سال قبل در همین روزها بود که به خانواده رسانههای انقلاب اسلامی اضافه شدیم و تلاش کردیم هر هفته در کنار شما باشیم. در طول این ده سال ۹ دی بی وقفه کوشیده بر عهدی که با صاحبان حقیقی این روز بسته، پا برجا بماند.
۹ دی ۸۹ در اولین شماره و یادداشت این نشریه، قول و قرارهایی را با مخاطبانمان گذاشتیم که امروز بعد از ده سال، آنچه ادعا کرده بودیم را مرور میکنیم تا شما قضاوت کنید که هفته نامه ۹ دی بر عهد و پیمانش باقی مانده یا دچار محافظهکاری و روزمرگی و زد و بند با اصحاب قدرت و ثروت شد:
یکم - ادعا کرده بودیم که قرار است هفته نامه ۹ دی نشریهای باشد با رویکرد تحلیلی – خبری برای مخاطبین خاصی که در میانه فتنهها بدون هیچ چشمداشتی برای دفاع از انقلاب همه هستی خود را به میدان میآورند، همانها که به دلیل عدم وابستگی به جریانات زر، زور و تزویر، نه دوپهلو سخن میگویند و نه سیاستمدارانه سکوت میکنند، بلکه شفاف و بیپرده بر آرمانهایشان پای میفشارند و برای رسیدن به قدرت معامله نمیکنند.
دوم - ادعا کردیم که ۹ دی قرار است در کنار دوستانی که درد انقلاب دارند، خط جدیدی از جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی را در راستای سیاستها و جهتگیریهای سکاندار انقلاب بگشاید و با کمک همه آنها که میخواهند در این جبهه جدید نقشی داشته باشند، مانعی باشیم در برابر فتنهگران قدیم و فتنه های جدید.
سوم - ادعا کردیم که هفته نامه ۹ دی قرار است ابهامات دشمن را پاسخ دهد و انحرافات آنها را به رخ شان بکشاند و فتنهگران را به میدان چالش ببرد که این عرصه به تعبیر رهبر انقلاب، میدان جنگ ارادههاست و هر ارادهای قویتر و مبتنی بر مبانی محکم فکری و اعتقادی امام خمینی (ره) باشد، خواهد ماند.
چهارم - ادعا کردیم که ۹ دی مانند همه آنهایی که این روز را در تاریخ کشورمان ماندگار کردند، به هیچ یک از جریانات و حتی شخصیتهای سیاسی، دلبستگی و وابستگی ندارد و تنها خود را سرباز آفتاب پرفروغ انقلاب یعنی رهبر و امام جامعه و ولیفقیه زمان میداند. بنابر این دوری و نزدیکی ما به جریانات سیاسی، احزاب، گروهها و شخصیتهای صاحب نام، به میزان دوری و نزدیکی آنها با اهداف، شعارها و آرمانهای انقلاب تعریف خواهد شد.
پنجم - ادعا کردیم که قطعا این عدم وابستگی برای هفته نامه ۹ دی هزینه هایی را به دنبال خواهد داشت، اما چه باک که ما خود را برای پرداخت این هزینه آماده کردهایم.
ششم - ادعا کردیم که هفته نامه ۹ دی در مواجهه با دو قوه مجریه و قضاییه و همچنین نهاد مهم مجلس و دیگر مجموعههای کشور، سیاست حمایت همراه با نقد دلسوزانه را در پیش خواهد گرفت و البته بر اساس منش و روش رهبری انقلاب، خود را موظف بر حمایت صریح و قاطعانه از اقدامات مثبت و انقلابی قوای سهگانه و نهادهای تاثیرگذار میداند ولی در برابر اشتباهات یا انحرافات آنها نیز سکوت نخواهد کرد.
اکنون ده سال از آن ادعاها گذشته و ۹ دی کارنامه مشخصی در برابر شما دارد و هر کس میتواند با تورق آن یا مرور تیترها و گزارشها و مقالات و تصاویر آن درباره عملکردش قضاوت کند.
🔺قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4231
.
🔹 ۴۲۴ شماره بدون وابستگی به احزاب و کانونهای زر و زور و تزویر
♻️ هفتهنامه ۹ دی ده ساله شد
قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: ... در ۴۲۴ شماره ای که ۹ دی به چاپ رسیده، بیش از ۲۵۰ تن از نویسندگان مطرح و جوان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در آن قلم زدهاند و بیش از ۱۲۰ چهره برجسته جبهه فرهنگی انقلاب در قالب یادداشت و گفتگو به دفاع از انقلاب اسلامی پرداخته اند که بیش آز ۵۰ درصد این شخصیتها از چهرههای فکری و فرهنگی بوده اند.
در طول این مدت کوشیدیم تا با انتخاب سوژههای مرتبط با مسائل روز به تبیین رفتار جریانات سیاسی و بویژه فتنه گران بپردازیم و تمام تلاشمان را انجام دادیم تا مواضع و جهت گیریهای رهبر معظم انقلاب و دغدغههای معظم له را در تمام صفحات ۹ دی پیگیری کنیم.
در برابر قوای سه گانه نیز ۹ دی نشان داد که از جاده انصاف و اعتدال خارج نمیشود تا جایی که هر وقت لازم بوده با گزارشها و تیترها و مصاحبههای خود به نقد همراه با بیان راهکارها پرداخته. از همان روزهای نخست برخی از جریانات سیاسی از آنجا که قیاس به نفس می کردند، ۹ دی را نشریهای معرفی کردند که قصد دارد ارگان تعریف و تمجید از یک دولت و جریان سیاسی خاص باشد اما کارنامه ۹ دی در این ۴۲۴ شماره منتشره نشان داد که ابزار سیاستبازی این و آن قرار نمیگیرد.
ثابت کردیم که به هیچ یک از جریانات سیاسی موجود دلبستگی و وابستگی تشکیلاتی نداریم و در تمام تیترها و سوژههایی که برگزیدیم تنها به مصالح انقلاب اسلامی و تکلیف و رسالت رسانه ای خود فکر کردیم. ۹ دی در بزنگاههای مهمی همچون انتخاباتهای ریاست جمهوری، انتخاباتهای مجلس و شورای شهر و خبرگان رهبری، در پیگیری و بررسی موضوعات مهمی چون برجام و fatf ، در مواجه با انحرافات چهرهها و جریانات سیاسی به خوبی استقلال و سلامت جهتگیریهایش را نشان داد و البته این استقلال برای ۹ دی بدون هزینه نبود.
بر خلاف بسیاری از نشریات دیگر که با رفتن زیر پرچم برخی رجال سیاسی یا بهرهمندی از رانت تبلیغات و آگهیهای مختلف، مخارج خود را تامین میکنند، ۹دی اما به دلیل صراحتش و چشم نبستن بر معایب و انحرافات، همواره از این فرصتهای مالی بینصیب بوده و خدا را شکر که بینصیب ماندیم. اتفاقا به همین دلیل هم تاکنون ماندهایم و منتشر میشویم.
این ویژگی برجسته در ۹ دی سبب شد تا در طول این مدت با شکایتهای متعدد از سوی افراد حقیقی و حقوقی مواجه شویم که تقریبا تمامی آنها از اصحاب قدرت و ثروت بوده اند. ۹ دی در این ده سال، پنج بار توسط هیات نظارت بر مطبوعات که ترکیب اصلی و اکثریت آن متعلق به دولت است، توقیف شد (یک بار در دولت آقای احمدی نژاد و چهار بار در دولت آقای روحانی) اما هر پنج بار در دادگاه و با وجود هیات منصفه، تبرئه و مجددا به انتشار خود ادامه داد.
در طول این مدت که بیش از دهها بار با تذکر هیات نظارت بر مطبوعات مواجه شدهایم از جمله در همین روزهای اخیر که البته این تذکرات نیز به صراحت لهجه ۹دی در دفاع از حقوق مردم و آرمانهای انقلاب است و ما به آن افتخار میکنیم. اما این، تنها هزینه ای نبود که ۹ دی پرداخت و قطعا آخرین هزینه آن هم نخواهد بود.
هفته نامه ۹ دی اما حاصل تلاش یک کار جمعی بود. جمعی از دوستان انقلاب که بیادعا اما با عزمی راسخ، میدان رسانهای امروز را همچون سنگرهای دوره دفاع مقدس و بلکه مهمتر میدانند و برای همین، تمام توان خود را به کار گرفتهاند تا هر هفته ۹ دی ای خلق کنند همانند ۹ دی سال ۸۸ که میلیونها ایرانی انقلابی خلق کردند. بی شک اگر این تلاش جمعی نبود، هرگز هفته نامه ۹دی مانند یوم الله ۹ دی تا این حد در عرصه سیاسی فرهنگی کشور تاثیرگذار نمیشد.
۹ دی اما قطعا بدون اشکال نیست و نیازمند تذکر دلسوزانی است که حماسه ۹ دی را خلق کردهاند. ما همچنان منتظریم تا دوستانمان ما را بی نصیب نگذارند و با هدایایی که عیوب ما را یادآوری میکند به تقویت هفته نامه ۹ دی بپردازند تا ۹ دی همیشه ۹ دی بماند.
مقام معظم رهبری این روز را با واژههایی چون روز تجلی قدرت خدا، حرکتی ماندگار، نتیجه هوشیاری، شناخت موقعیت، فهمیدن نیاز انقلاب، حضور در لحظه مناسب، قله فراموش نشدنی، آخرین ضربه به دشمن، اتمام حجت با همه، قویترین ضربه توصیف کردهاند که باید همچون روزهای مهم سالهای نخست انقلاب، پاس داشته شود و همین نگاه امام خامنه ای از ۹ دی کافی است تا ما بار سنگین انتشار چنین نشریهای را روی دوشمان حس کنیم.
🔺قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید🔻
eitaa.com/rasaee/4230
.
پاسخ توییتری رسایی به پیشنهاد مشاور روحانی:
جناب آشنا، با پخش دیدارهای #غیررسمی آقای روحانی موافقم، به استثنای دیدارهای ایشون با دوستان غربی!
این بزرگوار دیدار رسمیش اینه، وای به حال غیر رسمیش...
🔺به صفحه جدید توییتر حمید رسایی بپیوندید🔻
twitter.com/hamidrasaee_?s=09
.
♻️ در انتخابات ۱۴۰۰ باید این زمین بازی را به هم ریخت!
🔹 در کشور ما هر بار که انتخابات نزدیک میشود، جمعی تکراری از حضرات اصولگرا، در جلسات خصوصی بین خود فتوا میدهند که چه کسی بیاید و چه کسی نیاید! هر بار به یک اسم: جمنا، شانا، ائتلاف فلان و...
هرکس هم مخالفت کند، تفرقه افکن است!
🔸 مرور تاریخ: در مرحله دوم انتخابات سال ۸۴ بخشی از این آقایان اصولگرا طرفدار هاشمی بودند و حتی امکانات ستادشان را در اختیار ستاد هاشمی قرار دادند. در انتخابات ۹۲ با ائتلاف مثلث وارد میدان شدند و گفتند اگر از جمع ما یک نفر در صحنه باقی نماند، "به دیانت ما شک کنید."
🔸 سال ۹۶ جمنا به راه افتاد که اگر آن روز میخواستی نقدش کنی برچسب وحدت شکنی میخوردی اما امروز خودشان هم به آن فرآیند ریشخند میزنند!
یک ماه قبل از انتخابات ۹۶ اگر میخواستی از آقای رییسی حمایت کنی می گفتند وارد مصادیق نشوید تا وحدت حفظ شود! چون هنوز تکلیفشان با قالیباف روشن نبود!
🔸 دست آخر آقای رییسی در انتخابات ۹۶ مستقل وارد شد و اصلا معلوم نشد جمنا این وسط سر پیاز بود یا ته پیاز؟
🔸 سال ۹۸ انتخابات مجلس رسید و گفتند ما لیست را در اتاق تاریک بین خودمان میچینیم، بعد که منتشر کردیم شما فقط باید به کل لیست رای بدهید!
🔸 سوال شد که چرا فلان جوان انقلابی در لیست تهران نیست؟ نمیشود ما یکی از این اعضای لیست شما را حذف کنیم و به جایش مثلا اسم آن کاندیدای جوان را بنویسیم؟ گفتند نه! "وحدت" را به هم نزنید که خطر اصلاحات در کمین است!
🔸 انتخابات برگزار شد و دیدیم مجید انصاری اصلا از همان جوان بیرون لیست هم کمتر رای داشت. روسیاهی ماند به زغال!...
🔹 آقایان شما حق دارید از هر کسی که خواستید حمایت کنید! اما حق ندارید به مخالفینتان که به جای "قبیله گرایی"، "شاخص گرایی" را در پیش گرفته اند انگ وحدت شکنی بزنید! لااقل با این کارنامه انتخاباتی درخشان خود را مرکز عالم نپندارید! شما پدرخوانده رای دهندگان نیستید!
🔹 قبیله گرایی یعنی این که شما ائتلافتان را بر مبنای "تقسیم قدرت" شکل دهید و نه بر اساس "گفتمان". همین میشود که در سال ۹۲ پای مناظره که میرسد، کاندیداهای ائتلاف مثلث به هم دیگر میتازند و یکی هم این وسط کلا در زمین روحانی توپ میزند!
🔹 یا سال۹۶ که جمنا بدتر از آن، نسبت فکری اعضایش در مسائل کلان سیاسی و اقتصادی هیچ روشن نیست و سرشار از تناقض است. تا انتخابات بعد چند ماه مانده و آقایان بعد از ۴ سال از لاک در آمدند و جلسات را شروع کردند.
🔹 هنوز فکر میکنند می توانند برای مردم تصمیم بگیرند، در ژاپن اگر بودیم حتما از اعتماد به نفس این جماعت برق تولید میکردند!
🔺 تکلیف ما با #انتخابات_۱۴۰۰ روشن است!
۸ سال است که ریل گذاری به سمت هضم انقلاب در دستگاه هاضمه غرب انجام شده. باید کسی را انتخاب کرد که بتواند "ریل را برگرداند". وگرنه فرق ندارد که لوکوموتیو در اختیار یک اصلاح طلب برجامی باشد یا یک اصولگرای برجامی. چه سرهنگ چه حقوقدان!
والسلام. ✍ #بیداری_ملت
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ تشویق هفته نامه ۹ دی توسط دولت نقدپذیر
در آستانه یوم الله ۹دی، دولت روحانی مطابق ادعایی که کرده بود، این نشریه انتقادی را تشویق کرد (تذکر داد). ۹ دی در یادداشت خود به قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها که در مجلس جدید تصویب شده، اشاره کرده بود که بر اساس آن، هر مقام دولتی از اجرای این قانون استنکاف کند، به ۲ تا ۲۵ ماه حبس محکوم میشود.
۹ دی در دوره حسن روحانی بارها به دلیل پافشاری بر اصول و حقوق مردم، از هیات نظارت بر مطبوعات تذکر دریافت کرده و چهار بار توقیف شده است که البته هر چهار بار در دادگاه تبرئه و مجددا به چرخه انتشار برگشته است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee