فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ احمقها باز هم اشتباه کردند...
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ این دوربین مخفی دیدنی است
🎞 درگیری مردم با فردی که قصد بی احترامی به خیمه امام حسین(ع) را داشت
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ خطها باید مشخص شود/ دیدنی
اولین رأی گیری شفاف و جنجالی در مجلس شورای اسلامی پس از انقلاب؛ شهید آیت حامی اصلی شفافیت!
۱۴ مرداد ماه، سالروز شهادت شهید #حسن_آیت با ضرب ۶۰ گلوله/ تقاضای جالب شهید آیت در خصوص تقاضای شفافیت رأی نمایندگان مجلس نسبت به اعتبارنامه خودش در سال ۱۳۵۹
کاری کرده بودند که کسی جرأت نداشت با آیت راه برود و حرف بزند/ اما شهید آیت میخواست خطها مشخص شود.
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰تخلفات طبری را من به آقای آملی گزارش کردم؛ چرا برخورد نشد ایشان باید پاسخ بدهد/ مقدمه(۱)
🔸دکتر غلامحسین اسماعیلی در گفتگو با ۹دی به ادعاهای وکیل سابق اکبر طبری پاسخ داد
مقدمه گفتگوی ۹دی
🔹هفته گذشته پس از انتشار گفتگوی وکیل سابق طبری، شاهد واکنشها و بازتابهای مختلفی بودیم. بازتابهای رسانه ای علنی و واکنشهای تلفنی یا حضوری؛ این واکنشها هم شامل خط و جریان اصلی گفتگو یعنی پرونده طبری و حکم جدید آن بود و هم شامل محتویات و جزئیات داخل گفتگو. تقریبا همه واکنشهای غیر علنی به این گفتگو، مثبت بود و از ورود ۹دی به این پرونده و موضوع مهم استقبال کردند. حتی برخی تمایل داشتند تا ابعاد و اسناد جدیدتری از این پرونده را بازگو کنند.
🔹تنها یک واکنش در مخالفت با این گفتگو، البته مخالفت با بخشهایی از گفتگو، اتفاق افتاد. دکتر غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس سابق قوه قضائیه نسبت به آنچه درباره ایشان از قول وکیل سابق طبری در گفتگو نقل شده بود به شدت مخالف بودند. ابتدا در تماس تلفنی با مدیرمسئول سخنانی رد و بدل شد. دکتر اسماعیلی توقع داشتند با همان صحبتهای تلفنی و بدون ارائه توضیحات دقیق تر، ۹دی بخشهای منتشرشده از گفتگو را حذف کند. درصورتیکه تقریبا یک پنجم یا یک چهارم کل گفتگو به صحبت درباره ایشان کشیده شد و در فیلم منتشره هم یکی دو جمله کوتاه امده بود؛ به ایشان عرض شد همین الان اگر فیلمی ضبط کنند و توضیحاتشان را بیان کنند، آن را منتشر خواهیم کرد. در نهایت قرار گفتگو و مصاحبه گذاشتیم و ما از اینکه توضیحات ایشان را به طور کامل منتشر کنیم استقبال کردیم.
🔹قرار گفتگو در دفتر کار فعلی ایشان در نهاد ریاست جمهوری گذاشته شد. با حضور فیلمبردار برای ضبط تصویری مخالفت شد. در زمان مقرر وارد ساختمان ریاست جمهوری شدیم. دکتر اسماعیلی به همراه دو نفر از همکارانشان در نهاد، پذیرای ما شدند در دفتر رئیس دفتر رئیس جمهور. لحظه اول فضا سنگین به نظر آمد؛ به هر حال دو به سه بودیم! اما انصافا گفتگوی خوب، چالشی و صریحی شکل گرفت؛ دوستان دکتر اسماعیلی تقریبا هیچ حرفی در میانه گفتگو نزدند و خود ایشان توضیحاتشان را کامل بیان کردند. ما هم گفتگوی صریح و شفافی انجام دادیم و هرچه می خواستیم پرسیدیم.
🔹البته به درخواست دکتر اسماعیلی، دو بخش از گفتگوی تقریبا ۴ ساعته ما، ضبط نشد و غیر رسانه ای بود. بخش رسانه ای آن تقریبا ۱۳۰ دقیقه طول کشید. برای این بخش از صحبتها هم گوشیهایمان را آوردیم داخل و ضبط کردیم.
🔹در انتها اجازه عکاسی هم ندادند و حتی با حضور تصویربردار نهاد هم مخالفت شد و بنا شد از همین عکسهای موجود در فضای مجازی استفاده کنیم.
در گذشته نام دکتر اسماعیلی در دادگاه طبری برده شده بود و رسانه ها درباره برخی ادعاهای مطرح شده توسط طبری سخن گفته بودند. در پرونده کلاک لواسان هم اسم غلامحسین اسماعیلی به عنوان رئیس کل دادگستری تهران در سال ۹۵ در رسانه ها آمده بود. اما هیچگاه خود ایشان یا از طرف ایشان توضیحات مبسوطی درباره ادعاهای مطرح شده، داده نشده بود.
🔹در این گفتگو برای اولین بار است که دکتر اسماعیلی در این باره توضیح می دهند؛ از جهت دیگر هم این گفتگو مهم و جذاب شده است؛ مسائلی به میان آمده که باب گفتگوها و گزارشها و حتی اقدامات مطالبه گرانه بعدی را باز کرده است. مثلا در پرونده کلاک لواسان تلقی افکار عمومی و حتی برخی مسئولین محلی این است که با صدور رای رئیس وقت قوه قضائیه در سال ۹۵، ماجرا تمام شده و دیگر کاری نمی توان از پیش برد؛ در حالیکه در این گفتگو به صراحت عنوان شد که آن رای، نقض شده و هم اکنون قوه قضائیه می تواند دوباره وارد ماجرا شود و حکم به تخریب همه ساخت و سازهای فعلی هم بدهد.
🔹دکتر اسماعیلی از صحبتهای وکیل سابق طبری عصبانی بود؛ او چندبار تاکید کرد که ۹دی در حقش ظلم کرده. اصرار داشت تنها درباره ادعاهای مطرح شده در گفتگو صحبت کند اما طبیعتا برای ما که ذهنمان پر از سوال بود، روشن شدن ابعاد ماجرا منوط به ورود جزئی به مسائلی مثل پرونده کلاک بود.
🔹پیشفرض دکتر غلامحسین اسماعیلی (ذکر این اسم کوچک هم ماجرایی داشت که باید متن گفتگو را بخوانید تا بفهمید) این بود که ۹دی عمدا و از روی قصد و هدفگذاری خاص، اسم ایشان را در گفتگو برجسته کرده و به آن پرداخته است.
طبیعتا ما که چنین قصد و انگیزهای را قبول نداریم و پاسخهای متعددی هم در خلال گفتگو به این ادعا دادیم.
ادامه در پست بعد👇👇
https://eitaa.com/5947/1202
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰تخلفات طبری را من به آقای آملی گزارش کردم؛ چرا برخورد نشد ایشان باید پاسخ بدهد/ مقدمه(۲)
🔸دکتر غلامحسین اسماعیلی در گفتگو با ۹دی به ادعاهای وکیل سابق اکبر طبری پاسخ داد
مقدمه گفتگوی ۹دی
🔹شاید بتوان اینگونه توضیح داد که مسئولان قضایی به دلیل ذات و ماهیت شغلشان خیلی در معرض گفتگو و مباحثه رسانهای نیستند؛ دکتر اسماعیلی هم از این قاعده مستثنی نیست؛ در نتیجه محور بحث رسانهای شدن ولو با هدف شفافسازی و رفع سوءتفاهمها برای ایشان سخت و سنگین آمده بود.
🔹 در بخش اول غیر رسانهای، ایشان توضیحات خوبی در رد برخی ادعاها مطرح کردند و برای ما عجیب بود که چرا نمیخواهند منتشر شود. البته در ادامه و با اصرار ما و قرارگرفتن در فضای چالش منطقی و استدلالی گفتگو، خود ایشان به جمع بندی رسید که آن مطالب را دوباره مطرح و رسانهای کند.
بنابراین این گفتگو را باید به فال نیک گرفت در راستای شفافیت و رفع ابهامات.
🔹از دیگر نکات مهم گفتگو، باز شدن پای رئیس اسبق قوه قضائیه، آیتالله آملی لاریجانی به مباحث پرونده طبری و کلاک لواسان بود. در هر حال در پرونده کلاک، رای صادره از سوی ایشان که در میان اهالی محلی به حکم حکومتی مشهور شده، به ساخت و سازهای کلاک وجهه قانونی بخشیده و هنوز هم که هنوز است، آنجا عده ای اشراف، ویلاهای لاکچری ساختهاند و ساخت و ساز انجام میشود.
🔹سوال مهم، چرایی عدم ورود قوه قضاییه به جرائم طبری در پرونده کلاک، در بازه زمانی ۹۵ تا ۹۸ است که در این زمینه دکتر اسماعیلی تصریح کرد گزارشات و مستندات این تخلفات را در همان بازه زمانی در اختیار قوه قرارداده است اما اینکه چرا رسیدگی نشده را باید مسئولین وقت قوه پاسخ دهند.
اهتمام دکتر اسماعیلی به پاسخگویی مغتنم و پسندیده بود و برای ما فرصت خوبی را فراهم کرد؛ هر چند ایشان تا انتها معتقد بود ۹دی ظلم کرده و باید عذرخواهی کند.
🔹در بین صحبتها به نظر میرسد بعضا سخنان متناقضی هم از سوی ایشان بیان شد. در جایی اشاره کردند که ماجرای ریشه تخلف واگذاری زمینهای کلاک و ماجرای معاون استانداری وقت و کشف این موضوعات به دوره مسئولیت ایشان در اجرای رای ۵صفحهای رئیس قوه، برمیگردد؛ در حالیکه پرونده این موضوع حداقل در سال ۹۱ منجر به صدور حکم برای معاون استاندار شده بود. هرچند شاید منظور ایشان صرفا نقش طبری در ماجرا بوده.
🔹یا در جایی صراحتا میفرمایند وظیفه ما در آن پرونده صرفا به آلودگی حوزه آبریز سد لتیان مربوط میشد، نه مالکیت و واگذاریها؛ اما در ادامه از کشف اسناد تخلف در واگذاریها و نقش طبری، در حاشیه پیگیری اجرای رای اصلی توسط خودشان صحبت کردند.
در هر حال عین آنچه بیان شده در ادامه آمده است؛ قضاوت با خوانندگان.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰برشهایی از گفتگوی ۹دی با دکتر غلامحسین اسماعیلی/۱
🔻تخلفات طبری را به آقای آملی گزارش کردم؛ چرا برخورد نشد ایشان باید پاسخ بدهد
🔹نقش طبری در ماجرای کلاک را شما کشف کردید؟
بخشی را من کشف کردم.....
🔹 ادعا میشود که سر ماجرای آپارتمان کریم خان به روابط طبری با نجفی مالک کلاک رسیدند
در آن پروند دهها موضوع مطرح بود اینها مثل قطعات پازل کنار هم چیده شد؛ اما تا سال ۹۵ من اصلا کلاک نشنیده بودم اصلا به گوش من نرسیده بود. من تا زمانی که رییس کل دادگستری تهران نشده بودم و برای بازدید مجتمع قضایی به لواسان نرفتم من لواسان نرفته بودم یعنی من ۵ سال سازمان زندان ها بودم لواسان نرفته بودم. لواسان شنیده بودم ولی نرفته و ندیده بودم. کلاک به گوش من هم نخورده بود. در مقطعی که من رییس کل شدم بارها برای بازدید واحد قضایی که انجا داشتیم هم به لواسان هم واحد دیگر در رودبار قصران بوده که به آنجا رفتم. و به آنجا هم غیر از برای دیدن واحد قضایی نرفتم. اما بعد از این قصه. حرف های من دقیق است نمی گویم صد درصد اما برخی از اطلاعاتی که ما بعد از این موضوعات در ارتباط با اساس کار به دست ما رسید در پرونده بعدی مثمر ثمر واقع شد.....
یکسری اطلاعات به سمت من آمد ما این اطلاعات را به مرور جمع بندی کردیم پیگیری کردیم و منتهی شد به تغییرات قوه قضاییه. به مرور ایام مستنداتی به دست آمد جمع آوری و در اختیار کسانی که بایستی این موضوع را پیگیری کنند قرار داده شد.
🔹یعنی اگر کوتاهی شده از جانب آنهاست
اینها به مرور باید ادله در حدی برسد که اقدام قضایی را ایجاب کند بعضی چیزها رو من حتی خبر هم نداشتهام. من نسبت به ملک کریم خان اطلاعاتی نداشته ام. اما به مرور همه اینها جمع شد ضابطین روی آن کار کردند و اطلاعاتی به دست ما رسید تجمیع اینها به صورت عادی و طبیعی شد پایان دوره آیت الله آملی که به خاطر فوت آیت الله شاهرودی چند ماه زودتر صورت گرفت. این بستر آماده شد و یکی از کسانی که پیگیر بود من بودم......
🔹حضرتعالی فرمودید در مسیر پرونده بعد از قصه کلاک و این دستورقضایی در سال ۹۵ تا ۹۸ شما به بخشی از این اسناد که دخالت های طبری را نشان میداد رسیدید و بعدا در مسیر پرونده استفاده شد؛ سوال این است که شما اینها را به آقای آملی ارائه داده اید چرا آقای آملی مقاومت می کرد وقتی قرار بود برخورد با آقای طبری شود؟
این را باید از ایشان بپرسید من نباید پاسخ بدهم.
🔹تا قبل از ۹۵ با توجه به اینکه ۹۱ و ۸۶ بحث های زمین های واگذاری کلاک معلوم شده بود درآنجا اسمی از طبری نبوده و بعد از ۹۵ بوده است؟
من میخواهم دقیق حرف بزنم توی قصه برای آقای طبری پرونده های متعدد تشکیل شده بود. عموم پرونده ها بسته شده بود. من دقیقا یادم بیاید که موضوع پرونده ها چی بود واقعا یادم نمی آید.
🔹موضوع دیگر اینکه وقتی مقام معظم رهبری در سخنرانی علنی به موضوع ساخت و سازها در کنار سد لتیان و خطراتی که برای آب شرب تهران داشته است اشاره می کنند تعبیر ایشان این است که اگر کسی از سیستم قضایی دست دارد باید شدیدتر برخورد شود. سوال من این است چطور برای شما به عنوان یکی از آن هیات سه نفره هیچ وقت سوال نشد که رهبری این را گفته حکایت از این میکند که آقا خبر دارد که از سیستم قضایی در این موضوع دخالت هایی شده است. شاید بگویید از من نپرس و از رییس قوه قضاییه بپرس! بالاخره شما یکی از اون سه نفر بودید که اطلاعاتی جمع آوری کردید و داده اید به رییس قوه و رییس قوه دستورالعملی را صادر کرده که شما مسئول اجرای آن شده اید. چه طور نسبت به سوال آقا این حساسیت ایجاد نشده است؟
اول اینکه الان جزییات فرمایشات حضرت آقا در ذهنم نیست؛ نکته دوم عرض کردم یک موضوع عمومی داریم که فراوان کار شده است. یک پرونده داریم که در پرونده ماموریت ما مشخص بود، آنجا و در آن مقطع اصلا اسم مقام قضایی مطرح نبود به آن مقطع برگردیم.
🔹آن مقطع، بعد از تذکر آقاست
نکته سوم در این ارتباط، مکاتبات متعددی از دفتر انجام شده بود که من دیده بودم در آن مکاتبات نه اصلا بحث قاضی نه بحث مالکیت. ما قبل از رفتن به معاینه، مطالعاتی بر اساس داشته های موجود انجام دادیم و موضوع را مطالعه کردیم و حرف ها را شنیده بودیم و وقتی آقای آملی جلساتی با مسئولان وقت داشتند در بعضی ها من حضور داشتم بر این اساس یک پرونده و یک موضوع مشخص بود. و نکته آخر اینکه من رییس کل بودم، رییس کل رییس دادگاه تجدید نظر است، جرم و تخلف با دادستان است. موضوع جرم و تخلف با دادستان است ولو جرم عمومی.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 ماجرای درخواست برخی سیاسیون از رهبر انقلاب برای دعوت نکردن به مشارکت حداکثری در انتخابات!
رسایی با ارائه سند مطرح کرد:
🔹️موسوی خوئینیها و کروبی پیش از انتخابات ۷۶ پیش هاشمی رفتند تا ببینند اگر رهبری به شخصی غیر از خاتمی تمایل دارد، خاتمی را از حضور در انتخابات منصرف کنند.
فیلم کامل اینجاست: telewebion.ir/episode/0x7fec1ea
👈 یادداشتهای حمید رسایی را اینجا بخوانید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ برخی برای پشت میز رفتن حاضرند ولی برای روی مین رفتن غائبند
رسایی در برنامه صف اول: اصلاح طلبان که هیچ ( وضعیتشان مشخص است) ولی برخی از همین اصولگرایان وقت پشت میز رفتن، شورا و ائتلاف و جبهه و سروصدا راه میاندازند ولی برای روی مین رفتن، نمیتوانید آنها را پیدا کنید...؟!
فیلم کامل اینجاست: telewebion.ir/episode/0x7fec1ea
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰برشهایی از گفتگوی ۹دی با دکتر غلامحسین اسماعیلی/۲
🔻 قاضی منصوری فوت کرد؛ طبق قانون موقوفی تعقیب صادر شد مات رحم الله!
🔹طبق ادعای وکیل سابق طبری، مسیر پرونده از جایی که نجفی هم سلولی طبری می شود و طبری را در جریان چنین دستورالعملی می گذارد، عوض میشود. ما هم برای باز شدن ابعاد این موضوع سوالاتی را طرح کردهایم.
هیچ تغییری در مسیر پرونده انجام نشده است. این که ادعا شده است بین من و آقای طبری رفاقت و هم دستی و آن هم ناگسستنی است، آقای طبری می داند دوستان آقای طبری و دیگران هم می دانند که بین بنده و ایشان هیچ رفاقتی وجود نداشته است صراحتا می گویم در طی ۱۰ سال مسئولیت من در تهران ملاقات بین ما و ایشان دو مرتبه بوده است چه رفاقتی؟ تماس تلفنی و ارتباط تلفنی با یکدیگر نداشتیم همدیگر را ملاقات نمی کردیم نه ایشان دفتر من می آمد و نه من دفتر ایشان می رفتم. رفقای آقای طبری کسانی بودند که هفته ای ۷ بار اتاق آقای طبری بودند. نه کسی که علی رغم اینکه همکار هستند اما ارتباط و مراوده ای با هم ندارند و این در دادگستری و قوه قضاییه عیان بوده است و همه هم می دانستند که ما دو نفر با هم ارتباط نداشته ایم. من مرحوم آقای منصوری را می شناختم از سال ۱۳۶۰ می شناختم اما نه منزل من آمده است و نه من منزل او رفته ام و نه ارتباط و رفاقتی بوده است. یک مقطعی در مشهد همکار بوده ایم، یک مدتی ایشان در تهران کار می کرده ولی ارتباط، رفاقت و صمیمیتی بین ما نبوده است. اینکه گفته شده است آقای منصوری را من قاضی اجرای احکام آنجا گذاشته ام غلط اندر غلط اندر غلط است. کجا آقای منصوری قاضی اجرای احکام آنجا بوده است؟ آقای منصوری نسبت به سایر پرونده های لواسان که پرونده کیفری بوده است. آقای منصوری قاضی دادسرا بود نه قاضی دادگاه نه قاضی اجرای احکام مدنی. بالاخره کسی که الفبای قضایی را بداند فرق بین دادسرا و دادگاه را می داند کسی که الفبای قضایی را بداند فرق بین پرونده کیفری و حقوقی را می داند کسی که این الفبا را بداند می داند که قاضی دادسرا، قاضی اجرای احکام پرونده حقوقی نمی شود آقای منصوری قاضی دادسرای تهران بود و قاضی دادگاه حقوقی نبود.
🔹ارتباطش با قصه لواسان پس چی بود و چرا بازداشت شد و چرا آزاد شد؟
هر چه دروغ گفته شده است را من باید پاسخ بدهم؟ آقای منصوری بازداشت نشد وقتی دورغ هایی گفته می شود آقای منصوری آزاد نشد و آقای منصوری در مظان اتهام بود. سفری به خارج از کشور رفت و برنگشت...
🔹در مظان چه اتهامی بود؟
من نمی خواهم مثل شماها پشت سر مرده ها صحبت کنم و جرم اتهام اثبات نشده را بگویم. ایشان مرحوم شده، خدا رحمتش کند ولی خب در مظان اتهام بود.
🔹بالاخره قاضی سیستم قضایی بود یا نبود؟ این قاضی در خارج از کشور کشته شد. آن زمان شما در قوه قضاییه مسئولیت داشتید آیا بررسی نشد که این قاضی چرا در خارج از کشور کشته شد؟ چرا فرار کرد؟ این که بگوییم پشت مرده حرف نزنیم، پاسخ قانع کننده ای نیست. به اینها هیچ وقت پرداخته نشد.
به خاطر اینکه باز ما نمی خواهیم موازین شرعی و قانونی را رعایت کنیم. در پرونده آقای طبری ایشان متهم بود قانون و شرع می گوید اگر متهم فوت کرد، موقوفی تعقیب صادر می شود، ماتَ رحم الله.
🔹نباید بررسی شود که چرا کشتنش؟
موضوع قتل در خارج از کشور اتفاق افتاده است. برای آن پرونده تشکیل شده است. من از قوه قضاییه آمده ام بیرون و سرنوست پرونده فوت آقای منصوری را نمی دانم اما پرونده شده است.
🔹این موضوع را قبول دارید که باید به افکار عمومی پاسخ داده شود که چرا مرد و چه کسی او را کشت؟
من گفتم وارد موضوعاتی که به خود من بر نمی گردد نمی خواهم بشوم اما این مقدار را اشاره کردم. هم در بحث پرونده اینکه بابت آن قصه پرونده ای تشکیل شده است من سرانجام آن پرونده را نمی دانم چون اواخر حضور ما در قوه قضایی بود که این اتفاق افتاد اما اجازه بدید ادامه اش را بگویم که نه ارتباط و مراوده ای و نه ابلاغ و انتصابی من به ایشان داده ام و نه ماموریتی من به ایشان داده شده است.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰برشهایی از گفتگوی ۹دی با دکتر غلامحسین اسماعیلی/۳
🔹پس درباره موضوع مربوط به خودتان بیشتر توضیح بدهید یعنی همان دستورالعمل قضایی مربوط به کلاک لواسان...
این دستور العمل ۵ صفحهای به من ابلاغ شده است که حکم صادره را من اجرا کنم. همین متن که دست شماست. مگر این متن چیزی غیر از این را می گوید. کاری ندارم که این متن را از کجا آورده اید اما آیا مطلب مغایر با این متن در روزنامه نوشتن درست است؟ مطابق همین متن می نوشتید. کجای این متن می گوید که من ایشان را قاضی اجرای احکام کرده ام؟
🔹در مصاحبه ۹ دی هم گفته نشده که در اینجا قاضی اجرای احکام شدن منصوری ذکر شده، وکیل سابق طبری ادعا کرده که منصوری قاضی اجرای این دستورالعمل قضایی بود. حتی ایشان نگفته که در این متن نوشته شده. بر اساس اخبار خودش گفته...
در این دستورالعمل قضایی مسئول اجرایی آن مشخص شده است. کسی آمد دروغی به شما گفت وقتی که شما سند دارید و در این سند مسئول اجرا مشخص است. آیا اگر کسی یک دروغ دیگری را آمد گفت شما هم قربه الی الله و برای ثواب در ایام محرم سید الشهدا بایستی بیایید آنچه را که با این سند نمی خواند را منتشر کنید و بر روی آن اصرار کنیم با چه منطقی؟
🔹ما بعدا این سند را بدست آوردیم. البته شما در مذاکره تلفنی که با ما داشتید، خودتان هم گفتید که منصوری، قاضی اجرای احکام بود ولی من منصوبش نکردم و آقای دولت آبادی منصوب کرده است.
حافظه تان خوب است؟
🔹این رو یادمه
چند دقیقه قبل گفتم در سایر پرونده های لواسان که ربطی به این پرونده هم نداشت، پرونده کیفری بود و من نقش نداشتم و کسان دیگری بودند آقای منصوری قاضی اجرای احکام هزار پرونده دیگر بوده است. شما باید حواستان باشد گفتم در پرونده های دیگر این لواسان که ربطی به این پرونده نداشت ربطی به من نداشت در حوزه دادسرای تهران بود آقای دادستان تهران ایشان را قاضی اجرای احکام گذاشته است چه ربطی دارد؟ گفتم برای این ارتباطات را برقرار کردن باید تحلیل عقلی و حقوقی باشد.
🔹شما با اقای نجفی، مالک زمینهای کلاک برخوردی داشتید؟
آقای نجفی را من نمی شناختم، ندیده ام، جلسه نداشته ام، حالا کسی یک دروغی را گفت آیا واقعا بگوییم که اینها همدست هستند. آن موقع که پرونده رسیدگی می شد می دانستم که در خارج از کشور است الان نمی دانم نجفی داخل کشور است خارج است یا برگشته! اما اینجا گفته شده است که اینها با هم بوده اند هم دست بوده اند نفع داشته اند.
باز در همین بحث گفته شده است برای این قصه که آن نامه ربطی به پرونده لواسان نداشته است و ناظر به قسمت مجزاست. اینکه آقای اسماعیلی آقای عزیزی رییس دادگستری لواسان را برکنار کرد و رفیق خودش «م.ش» را آورد گذاشت که این کارها را انجام بدهد. خوشمزه است به اینجا که می رسد «م.ش» می زنید که یک وقت چیز نشود.
🔹ما اسم مخفف نزدیم، مصاحبه شونده گفته «م.ش» حالا ایشان کیست؟
جای دیگه اسمش را نوشتید و خودتان نفهمیده اید؛ من چکار کنم؟ اینکه معلوم است روسا کی هستند این که محرمانه نیست.
🔹اسمی که با ش شروع شود خیلی جاها داریم؛
م.ش یکجا داریم
🔹اگر شما یک اسمی را مخفف بگید ما مخفف می زنیم وگرنه کار ما شفاف کردن و باز کردن است
آقای عزیزی رییس دادگستری لواسان از حداقل ۶ ما قبل التماس خروج از دستگاه قضایی داشت دهها نفر را بعضا از بزرگان واسطه کرد که آقای اسماعیلی اجازه بده من از دستگاه قضایی بروم بیرون من برادر شهید هستم مادر شهید من در شهرستان تنهاست می خواهم بروم خدمتگذاری مادر شهیدم را بکنم و من مقاومت می کردم و می گفتم مادرت را بیار اینجا شما با همین وضعیت مادر شهید استخدام دستگاه قضایی شدید، تعهد خدمت دارید افراد متعدد و به ویژه برخی از محترمین که اگر اسم ببرم میشناسید و نمی خوام اسم ببرم واسطه کرد که شما را به خدا برید به آقای اسماعیلی بگید که موافقت کند با بازخریدی من. سنواتش پر نشده بود. با اصرارهای بیش از حد، ما این را در کمیسیون نقل و انتقالات بردیم کسی که الفبای حقوق را بداند می داند مگر اسماعیلی به عنوان رییس کل دادگستری قاضی عزل و نصب می کند؟ دادگستری پیشنهاد می دهد.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
هدایت شده از رحمت الله معظمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رسـالـت رسـانـه مـلّـی
➖انـتـقـاد سـازنـده بـه رسـانه مـلـی / حجتالاسلام والمسلمین رسایی
▪️ لطفاً نشر حداکثری و ارسال برای دستاندرکاران رسانه ملی🌹
▪️خودِ رسانه ملی باید تصمیم بگیرد که تریبون چهرههای تکراری و حزبی؟ یا تریبون فعالان جبهه انقلاب؟ | رضایت ملت انقلابی نه رضایت عنواندارها | عدالت رسانهای
#فریضه_امر_به_معروف
#بازگشت_به_انقلاب
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ اگر مردم رسیدگی به فساد مسئولان را ببینند پای صندوق رای میآیند
🔰رسایی در برنامه صف اول: از دلایل مشارکت کم مردم در انتخاباتها، عدم محاکمه مسئولانی است که فساد دارند یا ترک فعل کردند! مردم اخبار محاکمه ترامپ را میبینند در حالی که روحانی و برخی وزرایش محاکمه نشدند!
فیلم کامل اینجاست:telewebion.ir/episode/0x7fec1ea
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ انتقاد صریح رسایی از آقای محسنی اژهای! چرا مطابق اصل ۱۴۲ قانون اساسی، اموال حسن روحانی و وزرای متخلفش را رسیدگی نکردید؟!
فیلم کامل اینجاست:telewebion.ir/episode/0x7fec1ea
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ رسایی در برنامه صف اول: اغتشاشات سال ۱۴۰۱ در مقایسه با حوادث سال ۶۰ چیزی نبود، اغتشاش اصلی قهر مردم با صندوق رأی است.
فیلم کامل اینجاست:telewebion.ir/episode/0x7fec1ea
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔹واقعیت یک کلیپ تقطیع شده
♻️ مشارکت اگه پایین باشه به نفع ما تموم میشه!
این جمله اعتقاد چه کسی بود؛ هاشمی رفسنجانی یا حمید رسایی؟!
حتما شما هم تقطیع شده این کلیپ (حذف ابتدای آن) را در فضای مجازی دیدهاید. این جملات درحقیقت اعتقاد رفسنجانی در دهه ۷۰ است. این مسأله (مدیریت دمکراسی بامشارکت حداقلی) یکی ازنقاط اختلاف هاشمی با امام خامنهای بود. رهبر انقلاب همواره معتقد به مشارکت حداکثری بودهاند.
در روزهای اخیر و در آستانه انتخاباتی دیگر، بازهم این کلیپ تحریف شده به اسم رسایی در فضای مجازی درحال باز نشر است.
لطفا شما هم این کلیپ را برای دیگران ارسال کنید تا این دروغ کثیف، خنثی شود.
گفتنی است موسوی خوئینیها درگفتگو با ایرنا (۲۵ دی ۹۷) خاطره ملاقاتش با هاشمی را اینگونه نقل میکند: «در دیداری که سال ۷۶ با هاشمی داشتیم، گفت: من با آقای خامنهای اختلاف نظر دارم. ایشان نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند بیشتر تأیید نظام است. اما من میگویم آقا شما بگویید نظرتان چه کسی است، ما همه میرویم کار میکنیم، همان بشود
این کلیپ را هم ببینید: eitaa.com/rasaee/9938
👈 یادداشتهای حمید رسایی را (اینجا) بخوانید
.
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
.
🔰برشهایی از گفتگوی ۹دی با دکتر غلامحسین اسماعیلی/۴
من مسئول رسیدگی این پرونده (کلاک لواسان) نبودم در هیچ زمانی من مسئول رسیدگی نبوده ام. در قوه قضاییه رسیدگی و مسئول رسیدگی فرد محور است یعنی موضوع به قاضی ارجاع میشود و رسیدگی با همان قاضی است رییس کل، نظام اداری را مسئول است و خودش رییس شعبه اول دادگاه تجدید نظر است نمی شود گفت آقای رییس کل شما نسبت به همه پرونده ها مسئولی. نسبت به امور اداری مسئول و نسبت به امور مالی مسئول است اما نسبت به پرونده هایی که در سایر شعب رسیدگی می شود مسئول نیست. فرایند دارد، مسئول خود قاضی است، اشکال داشت، دادگاه تجدید نظر هست اگر ان اشکال داشت، دیوان عالی کشور و اگر تخلف کرد دادسرای انتظامی قضات. کسی که رییس دادگستری کل می شود ریاستش اداری و مالی است و در شعبه اول تجدید نظر رییس است من هیچ گاه در هیچ پرونده لواسان مسئول رسیدگی نبوده ام در این بخش مکاتبه هم رسیدگی را دیگری انجام داده است.
🔹دیگری یعنی چه کسی انجام داده است؟
در خود گزارشی که دست شما است، آمده. اگر گزارش قبلی خودتان را نگاه کنید معلوم است که رسیدگی را رییس قوه قضاییه وقت انجام داده است و اجرایش را به رییس کل دادگستری تهران داده است.
🔹این دستورالعمل پنج صفحه ای؟
اسمش دستورالعمل نیست
🔹این حکم قضایی!
اسمش حکم نیست
🔹اسمش چیست آقای اسماعیلی؟
ابلاغ رای صادره است
🔹در این ابلاغیه قضایی یعنی شما نقشی در آن نداشته اید؛ رئیس قوه قضائیه انجام داده حالا تیم داشته یا خودش انجام داده ما نمی دانیم.
در این ارتباط حکمی صادر شده اجرایش را به رییس کل دادگستری تهران داده اند.
🔹یک سوال دیگری که من در اینجا دارم این است که در ابلاغیه آمده امضا شده از ناحیه هیات سه نفره؛ مشخص هست که این سه نفر چه کسانی هستند؟ محرمانه نیست؟
بله معلوم است
🔹اسامی گفتنی است؟
بله گفتنی است؛ من معتقد هستم شما هم می دانستید ولی آنجا سه تا اسم غلط برده شده است
🔹مصاحبه شونده که ما نبودیم؛ ما نقل کننده بودیم. یکی را که گفته اید که خودتان بوده اید، نبودید؟
چرا بودم؛ اما نه برای رسیدگی! یک هیات سه نفره به ریاست مرحوم آقای خلفی، آقای دولت آبادی دادستان تهران و بنده تشکیل شده است برای معاینه محل و ارائه گزارش از وضعیت در ارتباط صرفا بحث اثرش نسبت به آلایندگی آب تهران و نه موضوع دیگری. وقتی ماموریتی داده می شود باید در چارچوب ماموریت انجام وظیفه کرد. اینکه آیا اینها مالک هستند یا نیستند آیا درست وارد شده است یا نه، آیا مجوز داشتند یا نه قرار نبود ما بررسی کنیم...
🔹این هیات سه نفره فقط درباره این محتوا نظر داده که ساخت و ساز برای آب شرب تهران مشکل ساز بوده یا نه و کاری به مسائل دیگر نداشته؟
الزاما در مورد همه محتوا نه. گزارشی توسط این هیات سه نفره تهیه شده است به رییس قوه قضاییه داده شده است ایشان با لحاظ گزارش و سایر اسناد و مدارک و محتویات و خیلی چیزهای دیگر، این حکم پنج صفحه ای را صادر کرده است و برای اجرای این حکم مسئول اجرا تعیین کرده است.
🔹مسئول اجرا شما بوده اید؟
بله در حقیقت رییس دادگستری بود که من بودم.
🔹یک سوالی اینجا پیش می آید که مطابق همین حکم قرار شده است ۵۰ درصد زمین ها برگردد به حالت زراعی ادعا این است که تا الان هیچ کدام این اتفاق ها نیفتاده است؛
من وضعیت فعلی را نمی دانم
🔹همان موقعی که شما بودید هم هیچ اتفاقی نیفتاده
اراضی در وضعیت زراعی در اسناد ثبتی ثبت شده است زراعی؛ اجازه هیچ پروانه ای برای اینها داده نشده است اما اینکه مالک بر روی اینها زراعت کرد؟ ببینید ماهیت تعیین می شود نه واقعیت عینی خارجی. این زمین ماهیتش زراعی است من مالک یا رویش کشت می کنم یا نه. مالک را که مجبور نمی کنم که برو رویش کشت کن اما از نظر کاربری می شود دارای کاربری زارعی و در اسناد ثبتی به ثبت رسیده است. اما اگر کشت و زرع نشد کسی نمی تواند متعرضش بشود.
🔹روی این زمینها ساخت و ساز شده است آقای اسماعیلی
اگر ساخت و ساز شده است باید علیه ذینفعان یا گزارش مردمی یا شهرداری گزارش دهد و رسیدگی شود.
🔹مسئول اجرای رای شما بودید؛ شما منتظر گزارش بودید؟
چه تاریخی ساخت و ساز شده است؟
🔹بعد از صدور این حکم قضایی که شما مسئول اجرایش بودید.
بعد از صدور تا امروز شامل این زمان می برد دلیل بیاورید. ساخت و سازها تاریخ دارد
🔹سال ۹۷ شما در دادگستری تهران بودید یا نه ؟
من سال ۹۸ از دادگستری تهران آمدم بیرون.
🔹سال ۹۷، شهرداری لواسان، نامه به دادگاه لواسان دارد که در آنجا ساخت و ساز غیرمجاز می شود باید برخورد شود؛ مسئول اجرا هم شما بودید ولی بر خلاف این حکم و به نفع مالکان عمل شده است.
سوابق هست تا روزی که بنده در دادگستری بوده ام چنین گزارشی به من واصل نشده است.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a