فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ وداع جانسوز برادر بزرگتر با برادر کوچکتر. جرم اینها که توسط رسانههای دنیا دیده نمیشوند، چشم آبی نبودن است. همین
اما مهدی فاطمه (عج) آقا جان شما این بیپناهان را ببین و بیا
بیا و خاک غربت را از روی صورت این بندگان خدا پاک کن.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ فضیلت دعوت مردم بسوی امام زمان
امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند:
سخت تر از یتیمی کسی که پدر خود را از دست داده است، یتیمی است که از امام خود جدا و محروم است و نمیتواند به او دسترسی پیدا کند و نمی داند که وظیفه اش در احکام دینی مورد ابتلای او چیست. بدانید، هر کسی که او را هدایت و راهنمایی کند و آیین ما را به او می آموزد در پیشگاه خداوند همراه ما و در جایگاه ماست.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ فهرست جلسات و بازدیدهای اعضای کمیسیون فرهنگی در سفر دو روزه نظارتی به استان اردبیل
کمیسون فرهنگی روزهای پنجشنبه و جمعه، سفر فشرده دو روزهای به اردبیل داشت تا ضمن دیدار و جلسه با مدیران نهادهای فرهنگی و هنری از پروژههای این بخش دیدار داشته باشد. در این دو روز برنامههای زیر صورت گرفت:
۱. جلسه با مدیران کل دستگاههای مرتبط (فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و ميراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)
۲. جلسه با مدیران فرهنگی و متولیان اجرای قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده
۳. بازدید از مقبره و مجموعه فرهنگی شیخ صفی الدین اردبیلی
۴. بازدید از بنای تاریخی و بازسازی شدهی خانه صادقی
۵.جلسه با مدیرعامل صندوق توسعه و احیای اماکن تاریخی
۶. بازدید از کتابخانه مرکزی اردبیل
۷. جلسه با مدیرکل نهاد کتابخانه های استان
۸. بازدید از مجموعه گردشگری دریاچه شورابیل
۹. حضور در مقبرالشهدای شهر و ادای احترام به مقام شامخ شهدا
۱۰. حضور در مهدیه اردبیل و جلسه با مسئولان و مدیران قرارگاه خاتمالاوصیا استان
۱۱. نشست تخصیص با فعالان حوزه آسیبهای اجتماعی
۱۲. بازدید از مجموعه فرهنگی، هنری، آموزشی و قرآنی ولایت
۱۳. نشست و جلسه با فعالان فرهنگی و گردشگری استان
۱۴. حضور رئیس محترم کميسيون در برنامه زنده تلوزیون استانی اردبیل
۱۵. جلسه با استاندار و شورای تامین استان
۱۶. شرکت در نماز جمعه اردبیل
۱۷. جلسه با نماینده محترم ولی فقیه در استان
۱۸. بازدید از مجموعه ورزشی شهر اردبیل
۱۹. جلسه با مدیران هتلهای اردبیل
این برنامههای نظارتی در دیگر مناطق هم صورت میگیرد.
👈 کانال حمید رسایی: @rasaee
.
♻️ اعتراف تلخ هیلاری کلینتون: ابرشرکت های فناوری اطلاعات، از آمریکا دستور میگیرند
📚 ما (دولت آمریکا) هر چند وقت یکبار مدیرانی از شرکت های مایکروسافت، گوگل، فیسبوک، توییتر و... را در یک کشور ثالث کوچک مثل فنلاند جمع میکردیم و توسط یک تیم خبره از وزارت خارجه آمریکا، به آنها دو مطلب را آموزش میدادیم:
1️⃣ روش اینکه چگونه در کشورهای مختلف، طبق اهداف ما جریانساز و اثر گذار باشند.
2️⃣ چگونه خودشان را مخفی کنند تا دولت ها و مردم جهان متوجه اثرگذاریشان نشوند.
📚گزینه های دشوار «خاطرات هیلاری کلینتون» ص ۸۰۰ تا ۸۳۰
#شبکه_ملی_اطلاعات
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ این را بفرست برای اونهایی که به خاطر تبلیغات رسانههای بیگانه درباره مشکلات زندگی در ایران دچار افسردگی شدند.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 عملیات وعده صادق ۲ اینگونه ایران را در دنیا عزیز کرد، اگر ریشه این رژیم کودککش زده شود، چه عزتی به دنبال خواهد داشت ...
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ چرخشهای ۱۸۰ درجهای
امروز خواندن یک خبر در عصر ایران در مورد حضور مهاجرانی در بیروت این نکته را در ذهنم متبلور کرد که افراد چه مقدار می توانند چرخش داشته باشند ...
سال ۶۹ که عطاالله مهاجرانی مقالهای با تیتر "مذاکره مستقیم" در روزنامه اطلاعات منتشر کرد، مهدی نصیری سردبیر کیهان بود و آنچنان فضایی علیه مهاجرانی رقم زد که رهبر انقلاب در نهایت به خاطر فضای ایجاد شده از مهاجرانی دلجویی کردند، نصیری آن زمان مذاکره با آمریکا را به خوردن گوشت مرده تفسیر میکرد...
سال ۱۴۰۳ عطاءالله مهاجرانی که سالهاست خارج از کشور زندگی میکند، به لبنان رفته تا به ادعای خودش اگر بتواند با اقدامات رسانهای خدمتی به جبهه مقاومت کند و درست در همین زمان، مهدی نصیری ژست اپوزسیون گرفته و نه از مذاکره با آمریکا بلکه از لزوم تسلیم شدن در برابر رژیم کودککش سخن میگوید...
✍ قلم_ایران
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ حمید رسایی رییس کمیته هنر، رسانه و فضای مجازی کمیسیون فرهنگی مجلس شد
احمد راستینه، نماینده مردم شهرکرد و سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگاران در تشریح نشست (سهشنبه ۱۷ مهرماه) این کمیسیون گفت: جلسه کمیسیون با سه دستور کار پیگیری شد، دستور اول تعیین رؤسای کمیتههای تخصصی کمیسیون بود و در جریان این جلسه امیرحسین بانکیپور به عنوان رئیس «کمیته خانواده، جمعیت و زنان»، «حمید رسایی» به عنوان رئیس «کمیته هنر، رسانه و فضای مجازی»، اسماعیل سیاوشی به عنوان رئیس کمیته ارشاد و تبلیغات اسلامی، امیرحسین ثابتی به عنوان رئیس کمیته دیپلماسی فرهنگی، محمد میرزایی به عنوان رئیس کمیته میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، و احمد راستینه به عنوان رئیس کمیته ورزش و جوانان انتخاب شدند.
رسایی همچنین عضو کمیته میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کمیسیون فرهنگی و به صورت تخصصی پیگیر این بخش از فرهنگ هم هست.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ برای فروش اقلام صهیونیستی در ایران، یقه چه نهادی را باید گرفت؟
👈 حتما بخوانید
همه آنچه در این خصوص از منظر قانونی باید بدانید را در یادداشت حمید رسایی بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/15904
https://eitaa.com/rasaee/15905
.
♻️ برای فروش اقلام صهیونیستی در ایران، یقه چه نهادی را باید گرفت؟
🔰 حمید رسایی: در روزهای اخیر و بعد از جنایات بیسابقه رژیم جعلی صهیونیستی در غزه و لبنان، مدتی است موضوع فروش اقلام و اجناس با برندهای متعلق به رژیم صهیونیستی در داخل کشورمان، از جمله مباحث بحث برانگیز رسانهها و شبکههای مجازی شده است. پیگیری این موضوع توسط کانال خبری تحلیلی فوری سراسری، بهانهای شد تا سابقه موضوع را بررسی کنم.
درباره این موضوع در مقاطع تاریخی مختلف و در سه مصوبه مجزای مجلس، مواد قانونیای پیشبینی شده است.
1️⃣ اولین بار در مجلس سوم به ریاست مهدی کروبی در تاریخ ۶۹/۲/۱۹ با تصویب "قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین" در ماده ۸ آن آمده است:
"ماده ۸: هر نوع نوع برقراری رابطه اقتصادی، تجاری و فرهنگی با کمپانیها و مؤسسات و شرکتهای وابسته به صهیونیستها در سطح جهان ممنوع میباشد.
تبصره - وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران موظف است ظرف مدت یک سال در حد امکان لیست کامل شرکتها و مؤسسات و کمپانیهای صهیونیست را در سطح جهان شناسایی و به مجلس شورای اسلامی و هیأت دولت ارائه نماید."
مطابق این قانون، وزارت امور خارجه، نهادی است که باید در خصوص برندهای صهیونیستی آن هم طی یک بازه زمانی یکساله اعلام موضع و گزارش آن را به مجلس و هیأت دولت ارائه کند. آیا در طول این سالها چنین گزارشی به مجالس و دولتهای وقت ارائه شده؟ سوگمندانه سوابق حکایت از پاسخ منفی میکند.
از این که بگذریم، نکته قابل تأمل در این قانون، قید کشدار "در حد امکان" است. این قید دست مدیران این وزارتخانه را برای پاسخگویی باز میگذارد تا جایی که در صورت اهمال و کوتاهی از تهیه لیست مذکور، در برابر هر سؤالی میتوانند بگویند: دستیابی به اطلاعات بیشتر ممکن نیست! همانطور که شاید واقعا دستیابی به اطلاعات بیش از آنچه ارائه شده ممکن نباشد.
2️⃣ بیست سال بعد در مجلس هشتم به ریاست علی لاریجانی، مجددا این موضوع به مطالبه افکار عمومی تبدیل و توسط مجلس وقت پیگیری شد. مجلس هشتم در تاریخ ۸۷/۱۱/۱۱ با تصویب "قانون الزام دولت به حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین" برای بار دوم به این موضوع پرداخت و در ماده ۵ و ۶ آن تصویب کرد:
"ماده ۵ - دولت موظف است تمهیدات لازم در جهت جلوگیری از واردات کالاها و انعقاد قرارداد با شرکتهایی که سهامداران اصلی آنها بنگاههای صهیونیستی میباشد را فراهم نماید.
ماده ۶ - وزارت امور خارجه مکلف است گزارش اجراء این قانون را هر دو هفته یک بار به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ارائه نماید."
مجددا در این قانون هم وزارت امور خارجه، موظف به پیگیری این موضوع شده است منتهی بازه زمانی ارائه گزارش نه یکسال که به گزارش هر دوهفته یکبار تغییر داده شده است. تعیین بازه زمانی هر دو هفته یکبار، حکایت از تشریفاتی و تبلیغاتی بودن این مصوبه و عدم اجرایی شدن آن میکرد. در مجلس هشتم پس از مدتی پیگیر این موضوع از وزارت خارجه شدم، چندبار گزارش ارائه و بقیه موارد شامل مرور زمان و فراموشی شد.
در این قانون اما قید کشدار دیگری، دست مدیران وقت را برای ارائه گزارشهای صوری و فرمالیته یا مفتوح ماندن پرونده در پیچ و خمهای اداری، باز گذاشته بود. قید "سهامداران اصلی" بسیاری از شرکتها و برندهایی که در افکار عمومی به عنوان برند صهیونیستی شناخته میشوند را از این لیست خارج میکرد. از نظر رسانهها و افکار عمومی، کالایی صهیونیستی است ولی از نظر این نهادها سهامدار اصلی آن صهیونیستها نیستند!
3️⃣ برای بار سوم اما این مجلس یازدهم به ریاست محمدباقر قالیباف بود که...
👈 ادامه یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/15905
.
♻️ برای فروش اقلام صهیونیستی در ایران، یقه چه نهادی را باید گرفت؟
👈 بخش اول یادداشت رسایی را اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/15904
3️⃣ برای بار سوم اما این مجلس یازدهم به ریاست محمدباقر قالیباف بود که به این موضوع پرداخت. مجلس یازدهم در تاریخ ۹۹/۲/۳۱ با تصویب "قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت" درماده ۳ و ۹ آن با اشاره به مواد دو قانون قبلی آورده است:
"ماده ۳- در اجرای ماده (۵) قانون الزام دولت به حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین مصوب ۱۳۸۷/۱۰/۱۱ و ماده (۸) قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین، فهرست سازمانها، سازمانهای مردم نهاد، مؤسسات اقتصادی، تجاری، مالی، علمی، فرهنگی، پژوهشی، اشخاص حقیقی و حقوقی و امثال آن، موضوع مواد مذکور قوانین فوق، به صورت سالانه از سوی کمیتهای متشکل از وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت، اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و وزرات امور خارجه، شناسایی و به روزرسانی خواهد شد. برگزاری و دبیری جلسات این کمیته برعهده وزارت امور خارجه خواهد بود و وزارت مذکور موظف است سالانه گزارشی از عملکرد این کمیته به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ارائه نماید.
ماده۹ ـ ورود و عبور هرگونه کالای شرکتهای وابسته به رژیم اشغالگر صهیونیستی از قلمرو سرزمین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد..."
در قانون سوم، بار این مساله از روی دوش وزارت امور خارجه برداشته و مسئولیت آن متوجه کمیتهای متشکل از هفت نهاد مرتبط با این موضوع شد و البته دبیری آن را به عهده وزارت خارجه گذاشتند تا گزارش این کمیته را سالانه به کمیسیون امنیت ملی ارائه کند.
بنابراین مطابق آخرین قانون، هفت نهاد (وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت، اطلاعات، امور اقتصاد و دارایی، امور خارجه، بانک مرکزی، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) مسئولیت تعیین و بروزرسانی برندهای صهیونیستی را دارند که وزارت خارجه پاسخگوی آن است ولی همچنان پای دو قید زیر در میان است و با توجه به آنهار گزارش این لیست ارائه میشود:
۱. در حد امکان
۲. سهامداران اصلی
با توضیحات فوق حتما شما هم به این نتیجه رسیدهاید که برای فروش اقلام صهیونیستی در ایران، باید یقه وزارت امور خارجه را گرفت چون مطابق قانون اول و دوم، این وزارتخانه تنها نهادی است که باید پاسخگوی مستقیم این موضوع باشد و مطابق قانون سوم هم به صورت غیرمستقیم و با توجه به جایگاه مهم دبیری کمیته مذکور، مجددا این وزارتخانه مسئول اصلی است. اما اشتباه میکنید!
بر خلاف تصور شما اصلیترین نهادی که باید در موضوع تعیین کالاهای صهیونیستی و فروش آنها در ایران پاسخگو باشد، مجلس شورای اسلامی بویژه کمیسیون امنیت ملی است. اگر این کمیسیون به وظیفه نظارتی خود درست عمل میکرد و در طول سالهای گذشته در برابر ترک فعل وزرات خارجه منفعل نبود، الان این وضعیت در بازار حاکم نبود.
تا جایی که پیگیری کردم، در سالهای گذشته دبیرخانه مذکور وظیفه خود را به درستی انجام نداده. آخرین بار در سال ۱۴۰۲ کمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم در این باره مکاتبه کرده ولی پاسخی نگرفته و البته بابت این ترک فعل هم هیچ اقدامی نکرده! اما اکنون این کمیسیون امنیت ملی مجلس دوازدهم است که در ابتدای راه خود، باید وظیفه نظارتی خود را به خوبی ایفا کند و از نهادهای ذیربط گزارش مذکور را مطالبه و اطلاعرسانی کند و به این سؤالات پاسخ دهد:
۱. آیا وزارت امور خارجه در سالهای گذشته، گزارش دوهفته یکبار، ماهانه و سالانه تکلیف شده را ارائه داده است یا خیر؟
۲. اگر این گزارش ارائه شده است، نتیجه آن چه بوده؟ چه کالاهایی از نظر کمیته مذکور سهامدار اصلی آن صهیونیستها بودهاند؟
۳. چه نهادهایی در این زمینه به تکلیف قانونی خود عمل کرده و چه نهادهایی ترک فعل داشتهاند؟
۴. آیا قوانین موجود نیاز به پالایش دارد؟ آیا قیدهای تعیین شده اضافه است یا باید آن را مشخصتر کرد؟
اینها مواردی است که ان شالله بنده به عنوان وظیفه نظارتیام در مجلس فعلی دنبال خواهم کرد. از رسانهها و افکار عمومی هم میخواهم تا با ارائه اطلاعات متقن و دقیق درباره وابستگی شرکتهای صهیونیستی و مطالعه قوانین و ارائه پیشنهادات تکمیلی، ما در رفع نواقص قانون کمک کنند.
👈 لینک قوانین مذکور را برای اطلاع شما مخاطبان محترم اینجا منتشر میکنم:
:
🔹️قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت
rc.majlis.ir/fa/law/show/1538392
🔹️قانون الزام دولت به حمایت همه جانبه از مردم مظلوم فلسطین
rc.majlis.ir/fa/law/show/134862
🔹️قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین
rc.majlis.ir/fa/law/show/91785
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ ضرب شصت حزب الله به صهیونیستها با ۴۰ کشته
بعد از اقدام شناسایی موفق توسط هدهد (پهپاد تصویربردار) و استفاده از پهپادهای انتحاری حامل بمب به بخش غذاخوری پایگاه گولانی عکا، بیش از ۴۰ سگیونیست به درک واصل شدند و ۱۵۰ نفر آنها زخمی شدند. بیمارستان عکا پر از آمبولانس شده و رسانههای صهیونیستی این عملیات ضربه سختی دانستند.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ بانگ الله اکبر از بلندگوهای مساجد جنوب لبنان/ در پی عملیات ویژه پهپادی حزبالله در سرزمینهای اشغالی بلندگوها طنین الله اکبر پخش کردند.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام بر معصومه، بانوی مهربانیها
سلام بر معصومه، دختر بابالحوائج،
سلام خداوند بر بانوی خرد و حکمت
سلام بر شما که از بهشتید و بهشتی میکنید.
وفات کریمه اهل بیت حضرت معصومه سلام الله علیها تسلیت باد.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee