.
♻️ چه کسی باعث شرمندگی رهبر انقلاب شد
از هوشنگ فلاحتیان، معاون برنامهریزی وزیر نفت از دولت روحانی تاکنون به عنوان مانعی بر سر راه صدور مجوز برای فعالیت بخش خصوصی در توسعه میادین نام برده می شود! وی در دوره شهید رییسی هم مسئولیت داشت. وی اول بهمن ۱۴۰۳ بازنشست شد. باید مراقب بود این تفکر مجددا قدرت پیدا نکند.
رهبر انقلاب امروز فرمودند: من دیروز از گلایههای یک تولیدکننده در نمایشگاه دیروز شرمنده شدم. مسئولان باید مشکلات را حل کنند؛ حرف زیاد است اما باید عمل کرد.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از علیرضا فقیهی راد
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺سیاست خارجه جای تسویه حساب های داخلی نیست. ظریف نه تنها در جایگاهش غیرقانونی است بلکه در اجلاسی جهانی چون داووس بجای دفاع از منافع ملی ایران، به دنبال دعواهای داخلی و گرا به طرف های خارجی است.
🔺هرچند پیش از این نیز بارها ظریف در پالس به غرب برای منافع حزبی و سیاسی جریان خود یدطولایی دارد.
🔹ظریف سال ۸۳ در دیدار با البرادعی: بسیاری از کاندیداها از شکست مذاکرات ما سود میبرند، آنها موفقیت جذابی در این گفت وگوها نمیدیدند.
🔹ظریف سال ۹۳ در شورای روابط خارجی آمریکا: اگر مذاکرات بینتیجه بماند، مردم با رأیشان من را بازنشست خواهند کرد! در آن زمان مردم با انتخاب رئیس جمهوری متفاوت(احمدینژاد) به دلیل شکست(در مذاکرات) در واقع به ما پاداش دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد!(خنده حضار)، حالا من بار دیگر زنده شدهام (خنده حضار)
🔹ظریف سال ۹۵ در پاسخ به روزنامه ایتالیایی کوریه دلاسرا: برای اینکه همه عواقب و نتایج توافق(هستهای) پذیرفته شود، توافق باید نشان دهد که منافع دارد. اگر مردم منافع آنرا ببینند، آنها به حمایشان ادامه میدهند اگر اینطور نشود آنها میتوانند به صندوقهای رای بگویند که به آنهایی که از توافق حمایت کردند، رای ندهید.
🔹ظریف سال ۱۴۰۳ در داووس: «اگر امروز به جای مسعود پزشکیان، سعید جلیلی را به عنوان رییسجمهوری داشتیم، ممکن بود جنگ بزرگی در منطقه در جریان باشد...اگر «تندروها» در ایران مسئولیت داشتند، من هم اکنون نمیتوانستم آزادانه در خیابانهای تهران قدم بزنم.»
✅ @haallaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ دو بار تذکر یک موضوع به فاصله کم، یعنی چه؟
🔰 مقام معظم رهبری در دو سخنرانی پشت هم و با فاصله کم یک موضوع رو تکرار کردند. این امر ناشی از اهمیت بسیار بالای آن مسئله و نشانه بیتوجهی و کاهلی دولتمردان در انجام آن موضوع است!
👈 ۱۹ دی ۱۴۰۳: «برخی رشد اقتصادی هشت درصد را ناممکن میدانند در حالی که گفته و ثابت شد که تحقق رشد هشت درصد بدون احتیاج به خارج، امکانپذیر است.»!
۳ دی ۱۴۰۳: «صاحبنظران برای تحقق رشد ۸ درصد اقتصاد، ظرفیتها و تواناییها را شناسایی، طرحهای سرمایهگذاری را تعریف و راهحل مشکلات را احصاء کردهاند. مسئولان دولتی باید جدّاً دنبال و این موارد را اجرا کنند. نگویند نمیشود و به فلان قدر سرمایهگذاری خارج نیاز دارد که معلوم است تحقق نمییابد.»
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ اگر قرار بود آمریکا در داخل ایران نمایندهای داشته باشد...
🔰 حمید رسایی: برخی از برخوردهای سرد پوتین نسبت به دولت سؤال میکنند. ظریف در فیلم دلیل آن را توضیح میدهد.
حتما برای شما هم سؤال شده که چرا سیستم اطلاعرسانی دولت و رسانههای حامی آن، نسبت به توافقنامه مهمی که با روسیه امضا شده مانور نمیدهند و سخن نمیگویند! در حالی که روی خیالاتی که در اوهام خود نسبت به رابطه با آمریکا دارند، اسکی میروند، تیتر میزنند؟
راستی اگر قرار بود آمریکا در داخل ایران نمایندهای داشته باشد تا سیستم محاسباتی مسئولان دولتی نسبت به دشمنی آمريکا را تغییر دهد؛ اگر قرار بود کسی، یکی از متحدان مؤثر ایران در منطقه را با مواضع علنی و پنهان خودش دچار تردید کند؛ چگونه حرف می زد و چگونه عمل میکرد؟! چرا ظریف تا این اندازه به آمریکاییهای خبیث بدبین نیست؟
وقت آن است که بدانیم آقای ظریف در سفر اخیر به آمريکا با چه کسانی دیدار کرده است. آیا از طرف نهادهای ذیربط کسی در دیدارهای ظریف حضور داشته؟ آیا این دیدارها در چارچوب سیاستهای خارجی و مدار تعیین شده و مصوب وزارت خارجه بوده است؟ ظریف در داووس با چه کسانی دیدار میکند؟ اینها و موارد دیگر، سؤالاتی است که کم کم وقت آن رسیده تا وزیر امور خارجه با حضور در مجلس به آن پاسخ دهد.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ وزیر راه بریتانیا به خاطر دروغ استعفا کرد، وزیر خارجه ایران به خاطر دروغ مجددا با پست غیرقانونی رفت اجلاس داووس!
🔰 حمید رسایی: چطور توقع دارید ظریف به قانون تن دهد! پر روتر از این جماعت خودشان هستند. حتی در راستگویی سیاستورزانه هم شبیه قبله آمالشان نشدهاند.
به این سه تصویر نگاه کنید. در حالی که جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان بوده، سخنگوی وی در پاسخ به انتقاد تابعیت آمریکایی فرزندان ظریف، ادعا میکند فرزندان وی تابعیت ندارند، در حالی که تابعیت داشتهاند و ظریف این دروغ را اصلاح نکرد!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ دلالتهای تصویری طرح روی جلد آخرین شماره یکی از مجله تجارت:
۱- کوچکتر بودن پرچم ایران نسبت به پرچم آمریکا.
۲- نشان دادن پرچم ایران از پشت و پرچم آمریکا از رو.
۳- پرچم آمریکا ثابت ایستاده و پرچم ایران از موضع ضعف به سمت پرچم آمریکا میرود.
۴- فردی که چهره ندارد و بدون هویت است، پرچم ایران را با سر خم به سمت پرچم آمریکا میبرد.
ظاهرا عوامل از هر سو مشغول به کارند.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ ظریف در داووس چه میکند؟!
🔰 حمید رسایی: اجلاس داووس یک اجلاس سالانه اقتصادی است که رؤسای جمهور، وزرای خارجه یا وزرای اقتصاد کشورها در آن شرکت میکنند. این نشست امسال با «همکاری برای عصر هوشمند» از روز ۱ بهمن تا ۵ بهمن دنبال میشود.
مطابق اعلام رسانهها ۳۵۰ مقام دولتی بیش از ۱۳۰ کشور از جمله ۶۰ رئیس دولت از همه مناطق کلیدی در اجلاس سوئیس حضور دارند.
برخی از سران سیاسی ارشد شرکت کننده عبارتند از: دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا (که از طریق ویدئو کنفرانس در این نشست حضور خواهد داشت)، اورسولا فون در لاین (رئیس کمیسیون اروپا)، دینگ ژویانگ (معاون نخستوزیر چین)، خاویر مایلی (رئیسجمهور آرژانتین) اولاف شولتز (صدراعظم آلمان)، روبرتا متسولا (رئیس پارلمان اروپا) ماتاملا سیریل رامافوزا (رئیسجمهور آفریقای جنوبی) و پدرو سانچز (نخست وزیر اسپانیا)
علاوه بر این افراد، سران سازمانهای بینالمللی حاضر در اجلاس عبارتند از دبیرکل سازمان ملل، مدیرکل سازمان تجارت جهانی و مدیر عامل صندوق بینالمللی پول. اسپانیا در این مراسم حضور دارند.
پیش از این معمولا وزیر امور خارجه یا وزیر اقتصاد جمهوری اسلامی در این اجلاس بودهاند و این اولین بار است که یک فرد غیرمرتبط در این اجلاس شرکت میکند!
مهمترین پیام این سفر و ملاقاتهای آن، این است که رئیس جمهور یا وزیر خارجه کارهای نیستند بلکه این ظریف است که فرمان اجرای سیاست خارجی را در دست دارد. اساسا ظریف در ملاقات با این مقامات چه میخواهد بگوید غیر از مسائل فی مابین دو کشور که کار وزیر خارجه یا وزیر اقتصاد است؟!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee