.
♻️ چرا مردم ايران به فروشگاهها حمله نمیکنند؟
🔸 ممكن است براي شما هم اين سوال پيش امده باشد كه چرا در كشورهاي پيشرفته دنيا مردم اين چنين به فروشگاهها حمله میكنند؟ چرا مواد غذايي در فروشگاهها به سرعت تمام میشود؟ اما در ايران تاكنون با چنين صحنههايی مواجه نشدهايم؟
🔸 اين تفاوت، دلايل زيادی دارد؛ يكی از دلايل مهمش در بند بعدي آمده؛ دليل ديگرش تصوير غلط و بزك شدهای است كه رسانهها براي ما از غرب ساخته اند. اما در اينجا تنها از دو زاويه به اين تفاوت نگاه كرده ايم.
🔰 اول؛ يك دليل ساده اما بسيار معنادار دارد اين تفاوت رفتار كه كمتر به آن توجه شده:
🔸 سيستم غير متمركز، خرده فروشي و مويرگيِ مغازه محور توزيع و فروش كالا در مقابل سيستم متكي بر مال ها، هايپر شاپها و فروشگاههاي زنجيره اي بزرگ!
🔸 وقتي شما سبك و مدل فروش را بر فروشگاههاي بزرگِ همه چيز فروشي متمركز كني و مغازه هاي كوچك و كاسبيهاي خرد صنوف مختلف را از سطح شهر جمع كني، يكي از تبعاتش مي شود همين صحنههايي كه در مواقع بحران در شهرهاي اروپا و امريكا ديده میشود.
🔸 شما در شهرهاي ايران حتي كلان شهري مثل تهران، كافي است از در خانه به سر كوچه بياييد تا در زماني كمتر از پنج دقيقه حداقل به دو مغازه سوپر ماركت برسيد با انواع خوراكيهاي مورد نياز شما.
🔸 طبيعي است در چنين فضايي كه همه مايحتاج روزمره شما از مغازه سر كوچه تامين مي شود، ضرورتي بر حضور در هايپرها نداريد و طبيعتا از تجمع و فشار جمعيت هم در زنجيره اي ها كاسته ميشود. نگراني و دغدغه اي هم براي خريد كالاي مطلوبتان نداريد.
🔸اما همين تفاوت ساده كه سالهاست به عنوان نماد باكلاسي و پيشرفت آن ور آبيها و عقب ماندگي ما اين وريها در مغز ما فرو كرده اند، ناشي از تفاوت نگاه مصرفگرا، سودمحور و سرمايه سالار تمدن غرب به كالا و اقتصاد و مردم و همه چيز است.
🔸 سالهاست بسياري از دلسوزان انقلاب، از تبعات سهمگين فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي مال گرايي و رشد قارچ گونه فروشگاههاي زنجيره اي در ايران از دهه هفتاد تا امروز، گلايه كردهاند.
🔸كاري به سهمي كه اين نوع از فروشگاهها در پروار كردن سرمايه دارها، مكيدن خون مستضعفان، مصرفگرا كردن مردم، استثمار كارگران، نابود كردن بقاليهاي سنتي و مغازه داران خرد و ... دارند ندارم؛
🔸 همين تفاوت رفتار مردم ما با مردم شهرهاي مبتني بر فروشگاههاي زنجيرهاي بزرگ در بحران كرونا، شايد جرقهاي باشد كه بعضيها را از خواب غرب پرستي و غربگرايي بيدار كند!
🔸 شايد هيچ وقت فكر نميكرديم تبعات مخرب فرهنگي اجتماعي مصرفگرايي و مال گرايي را بتوانيم اين چنين عيان و عيني نشان دهيم؛ عزت لگدمال شده مردمان ساكن شهرهاي اروپا و آمريكا، جنگ و دعواي بين شهروندان و استرس و هراس در چشمانشان به خاطر گرسنه نماندن، روضه مكشوف همين سيستم سرمايهسالار است.
🔰 دوم؛ يكي از فيلمهايي كه اين روزها در فضاي مجازي از غارت يا هجوم مردم به فروشگاهها در اروپا منتشر شده است را ديدم؛ اولين حسي كه با ديدن زنان و مردان مضطرب و نگران اروپايي به من دست داد، دلسوزي بود! واقعا از اعماق قلبم دلم براي اين مردم سوخت.
🔸 چرا اين انسانهاي در كنار هم، اينچنين با هم غريبه اند؟ چرا براي يك لقمه نان هيچ رحم و مروتي نسبت به بغل دستیشان ندارند؟ انسان مگر حرمت ندارد؟ چرا بايد به اينجا برسد كه مثل موجودات ديگر بر سر نان، جنگ كند؟
🔸 علت العللش يك چيز است؛ جهانبيني و در نهايت سبك زندگي اي كه تمدن غرب برايش به ارمغان اورده، به او گفته است فقط به فكر خودش بايد باشد
و به حاكمانش هم ياد داده به فكر ان باشند كه سودشان در آن است، اين وسط عده اي هم له شوند، به درك!
🔸 دلم برايشان سوخت به خاطر حاكمان بي رحمشان، به خاطر متفكرين بي خدايشان كه اين چنين برايشان ذلت هديه آوردهاند!
🔸 و احساس غرور كردم از عزتي كه مردم ما در سايه حكومت ولايي دارند و البته خيليها قدرش را نمي دانند. إنّ العزّه لله و لرسوله و للمومنين
قدر داشته هايمان را بدانيم!
✍ حسین نقی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
✅نظر حضرت آقا که از تعطیلی سفر مشهدشان مشخص است!
🦠 تشخیص در مسائل پزشکی به عهده متخصصین پزشکی است!
❓سوال:
🔸 محدودیتهایی که برای حضور در اماکن متبرکه مانند حرمهای مطهر بوجود آمده موجب محرومیتهایی برای مردم شده است. آیا خود اینها نوعی عذاب و دوری از رحمت الهی نیست؟ با توجه به آنچه حضرتعالی از مبانی حضرت آقا سراغ دارید، آیا ایشان با ایجاد این محدودیتها موافق هستند؟ نظر خود حضرتعالی چیست؟
✅ پاسخ (بخش اول):
🔹 نظر حضرت #آقا از اینکه برنامه هر ساله خودشان را در سفر به مشهد و سخنرانی در #حرم مطهر تعطیل کردند، مشخص است.
🔸 در اینکه محرومیت از این اماکن مقدسه برای ما خسران است تردیدی نیست. اما در این عالم خیلی از نفع و ضررها با هم تزاحم پیدا میکنند و باید اهم آنها را تشخیص داد و اهم را نمیتوان با #احساسات و عواطف تشخیص داد.
🔹تشخیص اهم در هر چیزی وابسته به نظر متخصص آن امر است. وقتی متخصص مسایل #پزشکی میگوید ممکن است در یک خانواده یک نفر بقیه را مبتلا کند و همه بمیرند، کسانی که باورشان نیست و نمونهاش را ندیدهاند انکار میکنند. اما با آن نگاه و تجربه، معلوم میشود یک #تکلیف #واجب با یک امر #مستحب تزاحم دارد.
۹۸/۱۲/۲۸
✅ @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
🔰این برای متخصصین امتحان بزرگ الهی است
❓سوال:
🔸 محدودیتهایی که برای حضور در اماکن متبرکه مانند حرمهای مطهر بوجود آمده موجب محرومیتهایی برای مردم شده است. آیا خود اینها نوعی عذاب و دوری از رحمت الهی نیست؟ با توجه به آنچه حضرتعالی از مبانی حضرت آقا سراغ دارید، آیا ایشان با ایجاد این محدودیتها موافق هستند؟ نظر خود حضرتعالی چیست؟
✅ پاسخ (بخش دوم):
🔹حال، آیا ممکن است روزی بیاید که با فرض این ضررها باز هم رفتن به این اماکن اولویت داشته باشد، گرچه فرض بعیدی است، اما مثلا اگر این تعطیلی چندین سال طول بکشد و موجب فراموشی مردم شود، ممکن است با برنامه خاصی لازم باشد عدهای به زیارت بروند،
🔸مثل اینکه اگر افراد به دلیل فقر نتوانستند به #حج بروند و حج در شرف تعطیل بود، واجب است امام افرادی را از بیت المال به حج بفرستد تا اصل حج تعطیل نشود. اما این موارد نادر است. الآن هم کسی اصل #زیارت را ممنوع نکرده، بلکه گفتهاند این چند روز نروند.
🔹از سوی دیگر، خود این وضعیت وسیلهای است برای #آزمایش کسانی که میخواهند از این فرصت برای اغراض شخصی، گروهی یا سیاسی سوء استفاده کنند.
🔸گاهی بعضی گناهانی که خواص مرتکب میشوند از هزاران گناه کبیرهای که عوام مرتکب میشوند بدتر است. برای آنکه کسی که دزدی میکند یا مرتکب کار خلاف عفتی میشود صریحا میگوید #هوای_نفس است.
🔹اما گاه کسی میخواهد از فرصتی استفاده کند و کاری کند که ظاهرش #عبادت است و باطنش هوای نفس و مریدبازی است و نتیجه بالفعل آن ایجاد اختلاف میان مردم است.
🔸اینکه گفته شود خود این محرومیتی است که افراد نتوانند به حرم مشرف شوند، آیا اینکه فرد بیمار شود و در خانه بیافتد و نه تنها نتواند #حرم برود، بلکه نتواند نمازش را هم ایستاده بخواند، محرومیت نیست؟ حال اگر کار ما موجب شود دهها نفر به این وضع مبتلا شوند چه؟
🔹بالاخره خود این یک #امتحان_الهی بزرگی است برای متخصصین که باید هم خطرها و ضررها را بسنجند و هم تکلیف و فتوای فقهی را با پرهیز از هواهای نفسانی بفهمند و از زنده باد و مرده بادها هم نترسند.
۹۸/۱۲/۲۸
✅ @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 نگاهی متفاوت به کرونا 🔆
🎥 در آستانه سال نو
دیدن و شنیدن این پست را از دست ندهید
ای انسان تو با خود چه کردهای...
سلام کرونا
یک ذره از هزاران ذره در هستی
نمیدانستم در آخرین روزهای سالی پر از درد و از دست دادنها
تو با کوهی از حکمت الهی
خانه به خانه این کیتی را سر میزنی...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
حمید رسایی ✔️
♻️ عصبانیت رئیس بنیاد مستضعفان آقای فتاح ظاهرا خبرنگار را با پایه میکرفون اشتباه گرفتهاند! آیا خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
اقدام ارزشمند رئیس بنیاد مستضعفان / پذیرش اشتباه و عذرخواهی فتاح از مردم بابت عصبانیت در برابر سئوال خبرنگار
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ چه کسی درد این مردم را میفهمد؟
🔰 در حال حاصر تمرکز دولت و رسانهها روی موضوع مسافرت قرار گرفته در حالی که نسبت جمعیت و خانوادههای که با سرپرست خانواد سفر رفتهاند با خانوادههایی که سرپرست خانوار برای کار یا خرید به خیابانها در شهرهای مختلف میروند، چیزی نیست. بنابراین، تمرکز تنها بر مسافرتها درست نیست.
پر واضح است که در دو سال اخیر قدرت خرید عموم مردم نصف شده است، بسیاری از مغازه دارن، کارگران و کارمندان به راننده تاکسی اینترنتی هم تبدیل شدهاند. اکثر این اقشار اکنون درآمد و هزینه شان روزانه شده است یعنی پساندازی ندارند که با اتکا به آن برای مدت کوتاهی جهت مبتلا نشدن به کرونا در خانه بمانند و کار نکنند و بدیهی است که تبلیغات رسانهای و نصایح بزرگان، برای آنها معاش نخواهد شد.
قریب به نیمی از خانوادهها در شهرها و استانهای درگیر کرونا باید هر روز کار کنند تا معاش خانواده خود را تامین کنند. با این فرض در صورتی میتوان خیابانها را خالی و قرنطینه ثهری ایجاد کرد که معاش این بخش تامین گردد.
در هفتههای پایانی اسفند خیابانهای شمال تهران و پناطق برخوردار شهرها بسیار خلوت شده بود، چرا؟ چون قشر برخوردار آنقدر پسانداز دارد یا منبع درآمدش به شکلی است که اگر تا چند هفته سر کار نرود، برای تامین معاش مشکلی نخواهد داشت اما مناطق کم برخوردار، مردم مجبورند از منزل خارج شوند و کار کنند.
چه کسی باید درد این مردم را بفهمد و چاره کند؟ حسن روحانی که اساسا این درد را نمیفهمد. عملکرد شش ساله او نشان میدهد او هم درد مردم نیست. مجلس هم که تعطیل است، اگر تعطیل هم نبود، اساسا برای حل این مشکلات وجود نداشت چون مثل صادقی و مطهری که دردشان رفع حصر است، لاریجانی هم ریاستش مساله اصلی بود، اکثریت مجلس دهم بود و نبودشان فرقی نداشت. اقلیتی میماند که کاری از دستش بر نمیآید.
تنها رهبر انقلاب است که درد مردم را میفهمد و چشم مردم به تدبیر رهبری است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ پرسش و پاسخ اینستاگرامی حمید رسایی
برای طرح سئوالات و دیدن پاسخهای حجت الاسلام حمید رسایی درباره مسائل مختلف، روی لینک اینستاگرامی زیر بزنید👇
instagram.com/stories/rasaee.ir/2270415529462026219?igshid=sjvwn87n994s
.
♻️ بیماران کرونایی در خیابانهای ایتالیا
🔰 حمید رسایی: در حالی که بیماران ایتالیا در خیابانهای این کشور بستری هستند و ایتالیا همسایه زمینی فرانسه است اما حس انسان دوستانه فرانسویها گل کرده و تاکنون دو محموله به همراه پزشکان بدون مرز این کشور، عازم اصفهان شدهاند تا بیمارستان صحرایی راهاندازی کنند.
مسئولان وزارت بهداشت توییت زدهاند که نیازی به این کمک نیست، سئوال این است که اکیپهای فرانسوی با هماهنگی چه نهادی برای بار دوم وارد اصفهان شدهاند؟!
در دوره جنگ تحمیلی صدام علیه کشورمان، آلمان و انگلیس سلاح شیمیایی به عراق میفروختند و جانبازان شیمیایی ایران را میپذیرفتند تا تاثیر سلاحهای خود را چک کنند!
بر اساس شواهد و بررسی صورت گرفته و اعلام دانشمندان چینی و روسی، کرونا ویروس دستساز آمریکاست. برخی شواهد حکایت از همسان بودن بیشتر این ویروس با ژن ایرانیها دارد.
چرا پزشکان بدون مرز فرانسوی، عازم ایتالیا نیستند؟!
ایتالیا اعلام کرد که در روز گذشته ۶۰۲ نفر بر اثر ابتلا به کرونا در این کشور جان خود را از دست دادهاند و شمار جان باختگان به ۶ هزار و ۷۸ تن رسیده است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ جهادگرانی که کمتر دیده میشوند
حتما این فیلم را تا آخر ببینید
متاسفانه به دلایلی نمیتوانم در چنین جهادی مشارکت کنم اما همراه با شما دعاگوی این عزیزان و همه کسانی که در این ایام به بیماران خدمت رسانی میکنند، هستیم.
#کرونا
#مدافعان_سلامتی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ ای کاش یک جفت پوتین داشتیم
🔰 حمید رسایی: در حالی تصاویر پوتین، رئیس جمهور روسیه را در بیمارستان در حال مجهز شدن به لباس مخصوص برای ورود در بخش بیماران کرونایی میبینیم که حسن روحانی با خودروی ضدعفونی شده به دفتر کار ضدعفونی شدهاش در حافظیه کاخ سعدآباد حاضر میشود و در حالی که هیچ کس [حتی روسای قوا]حق ندارد به دو متری او نزدیک شود، فرمان میدهد که ادارات و نهادها باید از پنجم فروردین شروع به کار کنند، تردد بین شهرها آزاد باشد و ...
همچنان صدای شعارهایی که عدهای در انتخابات سال ۹۲ و ۹۶ سرمیدادند، در گوشم طنین انداز است:
بدون هیچ دلیلی، خاک تو سر جلیلی
رئیسی آیتالله اعدام، دیوار پیادهروها
ای کاش یک جفت پوتین داشتیم...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ ای پوتین پوپولیست!
پوتین با این کارهای پوپولیستی قصد داره حسن روحانی را در نگاه مردم ایران بدنام کنه. جلوی دوربینها لباسهای خاصی پوشیده و وارد جاهای خطرناک میشه تا بگه....
خب روحانی هم بلده لباسهای خاص بپوشه و جاهای پر خطر بره، فقط زمان و مکانش فرق میکنه....
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای کاش یک جفت پوتین داشتیم...
@rasaee
.
♻️ چرا روحانا خطرناکتر از کروناست
🔰 حمید رسایی: اذهان بسیاری از مردم در این روزها به این سئوال مشغول بود که چرا روحانی نه تنها برای مقابله با کروناویروس جدی نیست بلکه در برابر تصمیمات مهم وزارت بهداشت که طی چند مکاتبه اعلام شد و در چند هفته اخیر در برابر اقداماتی که ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص قطع زنجیره انتقال ویروس داشت، مقاومت کرد؟!
در هفتههای پایانی اسفند کار به شکلی رها شده بود که برای مدتی همه دنبال روحانی بودند تا وی را پیدا کنند و در مقابل دوربین قرار دهند بلکه رئیس دولت از برنامههایش برای مقابله با این ویروس و تامین سلامت مردم بگوید اما اساسا اثری از روحانی نبود.
حالا عباس عبدی، یکی از حامیان روحانی از دلایل این رفتار روحانی دریادداشتی پرده برداشته ونوشته: رئیس دولت گمان میکند که اکنون بهترین فرصت برای حل مسآله تحریمها و آغاز گفتگو با آمریکا و احیای برجام میداند واز قول و قرارهایی در این باره خبر میدهد.
در نگاه اول باورش سخت است که روحانی، #سلامت_مردم را به گروگان گرفته تا سیاستهای غلط مبتنی بر اعتماد به دشمن را محقق کند و به خیال خامش تحریمها را لغوکند! بهانهای که با آن برجام را تحمیل و تحریمها را بیشتر از قبل کرد که مقدمات فشار بیشتر را هم فراهم کرد.
اما مگر همین روحانی نبود که #معیشت_مردم را به گروگان گرفت تا #برجام_هستهای را تحمیل کند؟ مگر همین روحانی نبود که در بنزین سه هزار تومانی #امنیت_مردم را به گروگان گرفت تا #برجام_موشکی و #برجام_منطقهای را تحمیل کند؟!
برای همین معتقدم که #روحانا از #کرونا خطرناکتر است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
پیشنهاد میکنم با توجه به دوران خانه نشینی، سلسله گفتگوهای رودررو @rudarru57 را ببینید.
تمام قسمت های برنامه رودررو را میتوانید بصورت رایگان دانلود کنید.
۱. گفتگویی چالشی با فائزه هاشمی درباره اصلاحات، براندازی، ولایت فقیه، امام خمینی، منافقین، برجام و...
http://www.aparat.com/v/ugbep
۲. گفتگویی متفاوت با حاج مهدی رسولی درباره ابعاد فرهنگی، اجتماعی و سیاسی هیاتها و کارکردهای آن در جامعه
http://www.aparat.com/v/Wk42x
۳. گفتگویی صریح با علی باقری درباره برجام و عملکرد تیم مذاکره کننده سابق در مذاکرات هسته ای
http://www.aparat.com/v/YO20i
۴. گفتگویی چالشی با الهه کولایی درباره اصلاحات و دولت روحانی
http://www.aparat.com/v/afDJ5
۵. گفتگویی تاریخی با سردار نقدی؛ از جنگ تحمیلی و تشکیل سپاه بدر تا جنگ بوسنی، مفاسد اقتصادی، دوره اصلاحات و دیدار خاتمی با شاه سعودی
http://www.aparat.com/v/epHCE
۶. گفتگویی صریح با نقوی حسینی درباره عملکرد لاریجانی در مجلس دهم
https://www.aparat.com/v/r4JDe
۷. گفتگویی چالشی با طیبه سیاوشی درباره فراکسیون امید و عملکرد مجلس دهم و مسایل سیاسی روز
https://www.aparat.com/v/bOUXr
۸. گفتگویی متفاوت با محمد حسین پویانفر درباره اربعین و هیاتهای مذهبی
http://www.aparat.com/v/OlDGg
۹. گفتگویی چالشی با سید محمد رضا خاتمی درباره تسخیر لانه جاسوسی، دوره اصلاحات، حوادث سال ۸۸، دولت روحانی، برجام، جنگ سوریه و...
http://www.aparat.com/v/b47ac
۱۰. گفتگویی صریح با علیرضا زاکانی درباره مفاسد اقتصادی حسین فریدون، مسایل سیاسی روز، کوی دانشگاه ۷۸ و...
http://www.aparat.com/v/S3Afj
۱۱. گفتگویی متفاوت با فریدون عباسی درباره ترورش توسط موساد، عملکرد سازمان انرژی اتمی در دولت دهم، برجام، احمدی نژاد، روحانی، صالحی، جلیلی و...
https://www.aparat.com/v/4VCOe
۱۲. گفتگویی صریح با داریوش سجادی درباره روابط ایران و امریکا، دموکراتها و جمهوری خواهان، مدل دموکراسی در امریکا، جریان شناسی اپوزیسیون جمهوری اسلامی، حوادث سال ۸۸ و...
http://www.aparat.com/v/JNDI9
۱۳. گفتگویی جنجالی با علی مطهری درباره فرهنگ و سیاست؛ از دفاع از قانون حجاب تا برجام و نهضت آزادی!
http://www.aparat.com/v/Rdk9w
۱۴. گفتگویی متفاوت با بهروز افخمی درباره سینما، تلوزیون، مجلس ششم، حضور در ستاد خاتمی و کروبی، جشنواره فجر و مسایل سیاسی روز
https://www.aparat.com/v/5XCTa
۱۵. گفتگویی تاریخی با عزت شاهی.؛ از چگونگی تشکیل کمیته ها تا بسیاری از تحولات دهه ۶۰
https://www.aparat.com/v/wY890
۱۶. گفتگویی چالشی و صریح با حمید رسایی، از احمدی نژاد و روحانی تا مجالس هشتم و نهم ،برجام و فردوسی پور!
https://www.aparat.com/v/xLOyj
۱۷. گفتگویی متفاوت با جانباز مدافع حرم امیرحسین حاجی نصیری درباره حاج قاسم سلیمانی، جنگ سوریه و ابعاد کمتر شنیده شده درباره مدافعان حرم
https://www.aparat.com/v/0zr6I
۱۸. گفتگویی چالشی با محمد علی وکیلی درباره اصلاحات، حوادث سال ۸۸، مجلس دهم، عملکرد دولت روحانی و برجام
https://www.aparat.com/v/DfgOk
۱۹. گفتگویی چالشی با محمد توسلی درباره نهضت آزادی، جنگ تحمیلی و برخی تحولات قبل انقلاب و دهه ۶۰
https://www.aparat.com/v/508B3
۲۰. بخش اول گفتگوی تاریخی با سردار سعید قاسمی درباره تحولات دهه ۶۰ و جنگ تحمیلی، در اینگفتگو پاسخ بسیاری از شبهات درباره جنگ را خواهید دید
https://www.aparat.com/v/XqgQw
۲۱. بخش دوم گفتگو با سردار سعید قاسمی؛ از قطعنامه ۵۹۸ تا حضور در جنگ بوسنی، خدمت رسانی به زلزله زدگان بم، رودبار، کرمانشاه و تحلیلهایی جذاب از مسایل روز سیاسی
https://www.aparat.com/v/I1hOS
۲۲. گفتگویی متفاوت با حاج امیر عباسی رباره خدمت رسانی هیاتهای مذهبی در بحرانهای اجتماعی در منطقه سیل زده پلدختر
https://www.aparat.com/v/glwAy
۲۳. گفتگویی تاریخی با کاظم دارابی درباره ۱۵ سال زندانهای آلمان و حادثه میکونوس+ خاطراتی از شهید شاطری
https://www.aparat.com/v/G3Qp8
۲۴. گفتگویی تاریخی با روح الله حسینیان درباره تحولات دهه ۶۰، شخصیت منتظری، تصمیم امام خمینی درباره عزل منتظری، باند مهدی هاشمی، عملیات مرصاد و...
https://www.aparat.com/v/jnLs9
۲۵. گفتگویی فرهنگی با وحید جلیلی درباره آسیب شناسی فرهنگ؛ از صداوسیما تا سینما و جشنواره های فرهنگی
https://www.aparat.com/v/67yC0
۲۶. گفتگویی چالشی با صادق شهبازی درباره عدالتخواهان
https://www.aparat.com/v/pThl5
۲۷. گفتگویی تاریخی با سید محمود نبویان؛ از طرح ولایت و علامه مصباح یزدی تا نکاتی تکان دهنده درباره برجام و بنیانهای فکری شخص و دولت روحانی
https://www.aparat.com/v/JvlBT
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ آبجو با کود ادرار انسان
🔰 محصول "PISNER" تولید کشور دانمارک تهیه شده از کود ادرار تازه انسان (تبریک به متمدن ها و عاشقان فرهنگ اروپایی و امریکایی)
🔸شرکت تولید آبجو PISNER روزانه اقدام به جمع آوری 50.000 لیتر ادرار انسان از پارکها و تفرجگاههای مشخص شده میکند و به ازای هر لیتر ادرار به مردم 4 یورو میدهد.
🔹قیمت هر بطری از این آبجو 37 یورو میباشد. که مازاد تولید این محصول به بقیه کشورهایی اروپایی خصوصا سوئد صادر میشود.
🔺این آبجو دارای گواهینامه سلامت از سازمان غذا و دارو اروپاست (دنیای وارونه غرب و غرب زدگان به اصطلاح متمدن! و جالبه که برخی تولیدات و تهدیدهای این سازمان را وحی میدانند.
اون وقت به چینیها میگن ویروسها از لای غذای شما درست شده...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ اطلاعرسانی شبکههای مجازی حجتالاسلام حمید رسایی
🔻لطفا برای دوستانتان ارسال کنید و آنها را برای عضویت در این صفحات دعوت کنید
کانال تلگرام @www_rasaee_ir
کانال ایتا @rasaee
صفحه اینستاگرام instagram.com/rasaee.ir
صفحه توییتر twitter.com/hamidrasaee?s=09
هدایت شده از مطالعات اسلامی زنان
خانه نشینی و قرنطینه زنان در دوران رضاخان
✍میرجعفری
*⭕️ باورش شاید سخت باشه اما بعضی زنان ۳۰۰ هفته از خانه خارج نشدند*
🔹 تنها سه هفته است که بسیاری از خانمها بخاطر ویروس کرونا در خانه هایشان حبس شده اند. باورتان میشود که یک زمانی توی این کشور، نیمی از زنان ایران حدود 7 سال در خانه خود زندانی شدند؟
💦 رضاخان بیسوادقلدری بود که جز تفنگ مسلسل و به رگبار بستن مخالفان، چیزی نمیدانست. یکی از اقدامات ضدمیهنی وی، کشف حجاب بود.
رضاشاه ارتش و پلیس را موظف کرده بود به زور که چادر از سرزنها بردارند،و. به همین دلیل بسیاری از زنان ایران بیش از هفت سال، از خانه خارج نشدند و چه تعداد زنانی که با مشت و لگد ارتش رضاقلدر، شهید و یا مجروح شدند.
ازبزرگترهای فامیل مادربزرگها یا پدربزرگهای خود بپرسید حتما متوجه اوضاع می شوید. پدرم همواره از خاطرات وترسهای کودکی خود میگوید که همراه مادرش جرات بیرون رفتن از منزل را نداشتند.
#میرجعفری
حکایت زیر تایید نقلهای بزرگان ماست...
مرحوم آیت الله سید محمد باقر مجتهد سیستانی، پدر آیت الله العظمی حاج سید علی سیستانی، دامت برکاته، در مشهد مقدّس، برای آن که به محضر امام زمان (عج) شرفیاب شود، ختم زیارت عاشورا را چهل جمعه، هر هفته در مسجدی از مساجد شهر آغاز می کند.
ایشان می فرمود: «در یکی از جمعه های آخر، ناگهان، شعاع نوری را مشاهده کردم که از خانه ای نزدیک به آن مسجدی که من در آن مشغول به زیارت عاشورا بودم، می تابید. حال عجیبی به من دست داد و از جای برخاستم و به دنبال آن نور، به در آن خانه رفتم. خانه کوچک و فقیرانه ای بود که از درون آن، نور عجیبی می تابید.
در زدم. وقتی در را باز کردند، مشاهده کردم که حضرت ولی عصر امام زمان (عج)، در یکی از اتاق های آن خانه، تشریف دارند و در آن اتاق، جنازه ای را مشاهده کردم که پارچه ای سفید روی آن کشیده بودند.
وقتی که من وارد شدم و اشک ریزان سلام کردم، حضرت، به من فرمودند: «چرا این گونه به دنبال من می گردی و این رنج ها را متحمّل می شوی؟! مثل این باشید (اشاره به آن جنازه کردند) تا من به دنبال شما بیایم.» بعد فرمود: «این، بانویی است که در دوره بی حجابی (دوران رضا خان پهلوی)، هفت سال از خانه بیرون نیامد تا مبادا نامحرم او را ببیند!
@women92
http://eitaa.com/joinchat/3344760855Cfb739a80b7
.
♻️ نتیجه تصمیمات غلط سوزنبان
🔰 حمید رسایی: گروهی ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺭﯾﻞ ﺭﺍﻩ ﺁﻫﻦ، ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﺭﯾﻞ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ و ﺩﯾﮕﺮﯼ متروکه و غیرقابل استفاده بود. سه تن از بچهها بازی روی ریل سالم را انتخاب کردند اما ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﭽﻪﻫﺎ ﺭﻭﯼ ﺭﯾﻞ متروکه ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﺩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﯾﻞ ﻏﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺧﻮﺍﺑﺶ ﺑﺮﺩ. ﺳﻪ ﺑﭽﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻢ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮐﻤﯽﺑﺎﺯﯼ، ﺭﻭﯼ ﺭﯾﻞ ﺳﺎﻟﻢ ﺧﻮﺍﺑﺸﺎﻥ ﺑﺮﺩ.
ﻗﻄﺎﺭ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ رسیدن به محل تلاقی دو ریل ﺑﻮد ﻭ ﺳﻮﺯﻧﺒﺎﻥ که ناگهان متوجه بچهها شده بود، باید ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺻﺤﯿﺤﯽ میگرفت. او ﻣﯽتوانست ﻣﺴﯿﺮ ﻗﻄﺎﺭ ﺭﺍ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺩهد ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺭﯾﻞ متروکه ﻫﺪﺍﯾﺖ ﮐﻨﺪ تا ﺟﺎﻥ ﺳﻪ ﮐﻮﺩﮎ ﺭﺍ ﻧﺠﺎﺕ ﺩﻫﺪ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮏ ﮐﻮﺩﮎ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ ﺍﯾﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺷﻮد ﯾﺎ ﻣﺴﯿﺮ آن ﺭﺍ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﺪﻫﺪ ﻭ ﻗﻄﺎﺭ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﺩ!
ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺳﻮﺯﻧﺒﺎﻥ ﺑﻮﺩﯾﺪ، ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺻﺖ ﮐﻢ ﻭ ﺣﺴﺎﺱ، ﭼﻪ ﺗﺼﻤﯿﻤﯽ ﻣﯽﮔﺮﻓﺘﯿﺪ؟
در نگاه اول، نجات جان سه کودک بر نجات جان یک کودک اولویت دارد ﮐﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ، ﺷﺎﯾﺪ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺻﺤﯿﺤﯽ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺑﺮﺳﺪ، ﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﮔﺎﻩ ﻣﺪﯾﺮﯾﺘﯽ ﭼﻄﻮﺭ؟
ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺳﻮﺯﻧﺒﺎﻥ، ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺁﻥ ﮐﻮﺩﮎ ﺑﯽﮔﻨﺎﻩ ﻭ ﻋﺎﻗﻞ، ﺟﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ که ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﻤﻪ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺧﻄﺮ ﺍفتاد و ورود قطار در ریل متروکه، منجر به ﻭﺍﮊﮔﻮﻥ ﺷﺪﻥ ﻗﻄﺎﺭ شد ﻭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ ﺍﯾﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺷﺪﻧﺪ.
به نظرم این داستان که در برخی کتب نقل شده با تصمیمات مدیریتی این ایام قابل تطبیق است. در نحوه مواجه با کرونا ویروس از ابتدا دیدگاه بسیاری از کارشناسان پزشکی بر اعمال محدودیتها در شهرها بود که برای اجرای آن رییس ستاد کل نیروهای مسلح نیز اعلام آمادگی کرد اما متاسفانه شخص رییس جمهور به دلایلی که هنوز برای بسیاری مبهم مانده، مخالف بود!
با تاخیر در اجرای این محدودیتها بویژه از ابتدای سال نو و عدم ممانعت مردم برای سفر به شهرهای دیگر، غلطترین تصمیم مدیریتی گرفته شد و سوزنبان به زعم خود با اعطای فرصت به بخشی از جامعه که هشدارها را جدی نگرفتند، عملا جان مسافران و آحاد یک جامعه را به خطر انداخت.
هنوز نمیتوانم دلیل مقاومت این ایام حسن روحانی در خصوص اعمال محدودیت در سفرها و عدم قرنطینه شهری را هضم کنم! خصوصا وقتی میبینم حسن روحانی به توییت انتقادی یکی از منتخبین تهران (باقر قالیباف) واکنش نشان میدهد اما در برابر ادعای عباس عبدی سکوت میکند!
عباس عبدی از حامیان شناخته شده روحاتی، چند روز قبل در یادداشتی اعلام کرد که رییس جمهور برای تصمیمات سخت در برابر کرونا رغبتی ندارد چون میخواهد از وضع فعلی در راستای مذاکره با آمریکا و احیای برجام استفاده کند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee