هدایت شده از حمید رسایی ✔️
🔹 پاسخ رسایی به مشاور هاشمی رفسنجانی
♻️ دروغگو کم حافظه است
🔰 حمید رسایی: اقای غلامعلی رجایی یکی از مشاوران هاشمی رفسنجانی است که از جمله وظایف سازمانیاش، پاسخ به مطالبی است که در باره هاشمی مطرح میشود. وی پس از انتشار ویژهنامه ۹ دی، به سرمقاله این ویژه نامه که یادداشت بنده بود، واکنش نشان داد.
هرچند آقای غلامعلی رجائی در مصاحبهاش با خبرگزاری برنا تلاش کرده تا به سه موضوع «مرگ هاشمی در مکانی مشهور به استخر فرح، تلاش هاشمی برای توقف پیشرفت موشکی و تغییر نگرش وی از استکبارستیزی به تمایل رابطه با آمریکا» پاسخ دهد اما اکثر رسانههای همسو با خاندان هاشمی، فقط پاسخ وی به بخش مربوط به استخر را بازتاب دادهاند! طبعا از نظر این رسانهها بخشهای دیگر یادداشت غلامعلی رجایی در دفاع از هاشمی، از آنجا که با واقعیت تطبیق نمیکرده، ارزش پرداختن و انتشار نداشته است.
آقای رجایی چطور تغییر نگرش هاشمی در مواجه با آمریکا را انکار میکند، وقتی هاشمی رفسنجانی به خاطرهسازی از امام راحل درباره حذف شعار مرگ بر آمریکا رو آورده بود و دلخوش به امضای کری بود. چطور تلاش هاشمی برای از بین بردن توان دفاعی و موشکی را انکار میکند وقتی هاشمی دنیای فردا را دنیای گفتگو میدانست نه دنیای موشک، وقتی وعده میداد که با دولت دوم روحانی کار ناتمام وی در از بین بردن صنعت هستهای با کاهش بودجه دفاعی، تکمیل میشود!
اما جالبتر از همه تلاش مشاور هاشمی درباره توجیه مرگ هاشمی در یک استخر خاص بود ولی از آنجا که دروغگو کم حافظه است، آقای غلامعلی رجایی نتوانسته وظیفه سازمانیاش را در این بخش به خوبی انجام دهد.
خلاصه ادعای وی این است:
۱. از آنجا که در ترور (مشکوک) دیافراگم هاشمی آسیب دیده بود، استفاده از استخر به توصیه پزشکان بود. مشاور هاشمی تأکید میکند که هاشمی اگر به دریای مازندران یا کیش هم سفر میکرد، حتما در برنامهاش شنا را قرار میداد!
اولا در یادداشت ۹ دی به خوی رفاهطلبانه هاشمی اشاره شده و در ضمن آن به عبرتهای مرگ وی در استخری که «مشهور به استخر فرح» بود، اشاره شده وقضاوتی درباره اینکه استخر متعلق به فرح بوده، نشده.
البته لازم به توضیح نیست که این مکان، استخر خانوادگی هاشمی بوده است همانطور که فائزه هاشمی در گفتگو با ویژه نامه نوروزی روزنامه ایران (نوروز ۹۶ صفحه ۶۰) به آن اشاره میکند: «بابا وقتی مطلع میشود محافظان آیفون صوتی گذاشتهاند، میخواهد که قطع کنند؛ استدلالشان هم این بود چون گاهی خانواده ازآنجا استفاده میکند، خوب نیست صدایی بیرون بیاید.»
و علیزاده طباطبایی وکیل خانوادگی هاشمی رفسنجانی در گفتگو با روزنامه آرمان میگوید «این استخر تحت نظارت حفاظت مجمع تشخیص مصلحت نظام بود و شخص دیگری نمیتوانست از آن استفاده کند.» ۱۵ شهریور ۹۷
ثانیا استخر توصیه پزشکان بوده، سئوال این است که آیا اسکی روی آب، آن هم خانوادگی در تاسوعا و عاشورای حسینی در پشت سد لتیان و محوطهای که کاخ پهلوی بوده هم به دیافراگم آن مرحوم ارتباط داشته که وی در خاطراتش با افتخار آن را ثبت کرده؟!
۲. ادعای دوم غلامعلی رجایی این است: استخری که هاشمی از آن استفاده میکرد، متعلق به فرح نبود و بعد از روی کار آمدن احمدینژاد (سال ۸۴) ساخته شده است.
اولا این ادعای دروغ غلامعلی رجایی که سال ساخت آن را بعد از دولت نهم میداند، در حالی است که اولا یاسر هاشمی در نامهای که در ۵ دی ۹۷ به یک مستندساز نوشته، صراحتا اعلام کرده: «این استخر ۲۰ سال بعد از انقلاب اسلامی و در سال ۷۷ ساخته شد.»
ثانیا شما با این ادعا وقیح، هاشمی رفسنجانی را در نگاه مردم به خود فرح تبدیل کردید. سئوال مردم این است که چطور یک خانواده به خود اجازه میدهد با پول بیت المال در محدود کاخ شاهان سابق برای خود استخر شخصی بسازد؟!
۳. مشاور هاشمی در ادامه پاسخ خود، مدعی میشود که استخر مذکور در بیرون از کاخ سعدآباد پهلوی است.
اقای رجایی از این پس باید ابتدا مصاحبههای قبلی خود را مرور کنند و بعد داستان ببافد چرا که وی در ۱۵ شهریور ۹۷ درگفتگو با روزنامه آرمان میگوید:
«پس از آن که دولت احمدینژاد بر سر کار آمد، دسترسی آقای هاشمی به این مجموعه که به لحاظ امنیتی از آن استفاده میکردند از میان رفت. بنابراین به این نتیجه رسیدند که فضایی را در سعدآباد برای ایشان ایجاد کنند.»
جناب مشاور که بنده را با وزیر تبلیغات هیتلر مقایسه کرده و گفته «گوبلز، وزیر تبلیغات هیتلر میگفت یک دروغ را آنقدر تکرار کنید که جا بیفتد» ظاهراً با توجه به این مستندات، شما به آن وزیر آلمانی شبیه تر هستید، فقط او بلد بود چگونه دروغ بگوید تا مردم باور کنند و شما بلد نیستید.
متن یادداشت رسایی را اینجا بخوانید👇
http://eitaa.com/rasaee/2560
.
گزارش تصویری دیدار رییس جمهور با فعالان سیاسی
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ متن و حواشی دیدار رییس جمهور با فعالان سیاسی
🔸 بگو مگوی محسن هاشمی با رسایی
قسمت اول
🔰 حمید رسایی: دو روز قبل برای دیدار رئیس جمهور با فعالان سیاسی دعوت شدم و دیروز این جلسه برگزار و به نماز و افطار ختم شد. از جمله حاضران در جلسه آقایان محسن هاشمی، ابطحی، مطهری، لیلاز، مجید انصاری، مرعشی، اشرف بروجردی، خباز، کمالی و همچنین آقایان توکلی، صفارهرندی، نوباوه، پژمانفر، الهیان، میرسلیم، خضریان، مالک شریعتی و تعداد از فعالان دیگر بودند.
اکثر وقت جلسه طبق معمول مراسمهای قبل به میهمانان اختصاص داشت و تقریبا اکثریت حاضران چند دقیقهای صحبت کردند و محور سخنان هم مسائل سیاسی روز، مشکلات اقتصادی، برخی انتقادات و پیشنهادات بود. در ادامه به آنچه فرصت شد بنده مطرح کنم اشاره میکنم.
برخی از میهمانان اصلاحطلب و منتقد دولت آقای رییسی، ضمن اشاره به رویکردهای مردمی و منش آقای رییسی و انتقادات و پیشنهاداتی که داشتند، نیش و کنایههای جالبی هم زدند. یکی گفت مردم احساس بیدولتی میکنند! گفته شد مردم احساس ناامیدی دارند! مردم سرخورده شدهاند! و ...
آقای محسن هاشمی قبل از من صحبت کردند و لابلای صحبتش، بدون ارتباط و در حالی که شأن جلسه این نبود گفت: آقای رییسی امیدوارم که شما اطلاعات غلطی به مردم ندهید مثل آقای رسایی که درباره آقای هاشمی گفت استخر فرح در حالی که اصلا استخر فرحی وجود نداشت و من به مقام معظم رهبری هم گفتم!
با اینکه نکاتی را از قبل آماده کرده بودم، اما وقتی محسن هاشمی این سخنان بیربط را گفت، برای رعایت شأن جلسه و طرح نکاتی که لازم بود (از جمله پاسخ به فرزند هاشمی رفسنجانی) گفتم: ...
🔹 ادامه یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5529
eitaa.com/rasaee/5530
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ متن و حواشی دیدار رییس جمهور با فعالان سیاسی
🔸 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: آقای رییسی! برخی حاضران در جلسه از ناامیدی مردم سخن گفتند، از اینکه مردم احساس بیدولتی میکنند و سرخورده شدهاند! من هم با آنها موافقم. مردم واقعا همین احساس را دارند ولی مشکل اینجاست که منشا چنین احساساتی در مردم، عملکرد ۹ ماهه دولت شما نیست بلکه سیاستها و عملکرد مدیران لیبرال، رفاهطلب و غیرانقلابی و غیرمردمی خصوصا در هشت سال دولت قبل بود.
یادآوری کردم که عموم مردم تفاوتی بین جریانات سیاسی نمیگذارند و اصلاحطلب یا اصولگرا بودن ما برایشان مسأله اصلی نیست بلکه همه ما را جمهوری اسلامی میبینند. برای همين وقتی دیدهاند که رییس دولت قبل در بحرانها کنارشان نبوده، بلکه در قشم و کیش و توچال باید دنبالش بگردند نه مناطق آسیبدیده و محروم، وقتی انبوهی از وعدههای عمل نشده دولت قبل در برابرشان بوده، وقتی آقای هاشمی را دیدهاند که در کاخ رژیم سابق برای استفاده شخصی با پول بیتالمال استخر اختصاصی میسازد و اقداماتی از این دست حتما نااميد و سرخورده میشوند.
خطاب به آقای رییسی گفتم: حدود ۹ ماه از دولت شما گذشته یعنی یک ششم دولت تمام شده و چشم به هم بزنید، یک ششم از دولت شما باقی مانده! از جمله انتقادات وارد به دولت شما که خودتان هم آن را پذیرفتهاید، کندی در جابجایی بانیان وضع موجود و مدیران قبلی است. در حالی که مردم به دلیل حس "خدمت" و "مردمداری" و "پُرکاری" و "صداقت" از یک طرف و از طرف دیگر حس تنفر از عملکرد و روحیات حاکم بر دولت قبل، به شما رو آوردند.
این سرمایۀ اجتماعی به سختی به دست آمده اما وقتی افراد "نامتجانس" با این روحیّات و همجنس با روحیه دولت قبل به کار گرفته میشوند، این اعتبار اجتماعی، کم کم مثل یخ آب میشود. شاید عدهای بخواهند با سهمیهبندی قدرت میان چهرههای مشهور، کانونهای قدرت و جریانهای سیاسی، همگرایی ایجاد کنند، اما این هم خطاست. تنها راه فقط فاصله گرفتن از سیاستها و مدیران دولت گذشته است تا ناهماهنگیها و کمتحریها و بیعملیهای دولت روحانی به پای دولت انقلابی شما نوشته نشود.
🔹 قسمت اول و سوم یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5528
eitaa.com/rasaee/5530
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ متن و حواشی دیدار رییس جمهور با فعالان سیاسی
🔸 قسمت سوم
نکته دیگری که فرصت شد به رییس جمهور بگویم، اشاره به این بود که هسته اصلی مشکلات اقتصادی کشور، نظام بانکی است. دولت در سال گذشته تلاش کرد تا استقراض از بانک مرکزی را برای رفع کسری بودجه خود متوقف کند، اما بانکهای خصوصی به ادامه استقراض از بانک مرکزی مشغول بودند و همین پایه پولی رو بالا برد.
گفتم تا دولت وارد اصلاح نظام بانکی نشود، مشکلات اقتصادی حل نخواهد شد. اما با تداوم مدیران بانکی دولت قبل از صدر تا ذیل بانکها چه انتظاری است که تحول رخ بدهد؟ دولت تصمیم به ساخت مسکن گرفته و بانکها را مکلف به اعطای تسهیلات به طرح نهضت ملی مسکن کرده اما ببینید کدام بانک این مصوبه رو اجرا کرده؟ همان مدیرانی که در هشت سال گذشته منابع بانکها را صرف برجسازی و سوداگری در بازار مسکن و ارز کردند، همچنان سر کارند. آیا انتظار داریم که اینها به یکباره تغییر ایدئولوژی بدهند و با سیاست دولت جدید همراه شوند!
اشاره شد که وزارت اقتصاد در مدت اخیر اقدامات خوبی برای اصلاح نظام بانکی کرده اما عدم همراهی بانک مرکزی مانع این اصلاحات شده. چه معنا دارد که مشاور رسانهای آقای همتی و عضو ستاد او همچنان همه کاره رسانه بانک مرکزی باشد؟ چه معنی دارد که رییس خبرگزاری ایسنا همچنان همانی باشد که سیاستهای دولت قبل را پشتیبانی رسانهای میکرد!
در پایان هم با اشاره به سخنان محسن هاشمی گفتم که خیلیها تعبیر استخر فرح را به کار بردند اما وقتی هفتهنامه ۹ دی گفت، خانواده هاشمی شکایت کرد، آقای محسن هاشمی هم آمد در جلسه دادگاه و من مستنداتم که همگی برگرفته از اظهارات دختر آقای هاشمی (فائزه)، وکیل خانوادگی ایشان (طباطبایی) و مشاوران هاشمی رفسنجانی بود، ارائه دادم و گفتم که اعتراض ما به روحیه شاهانه حاکم بر مدیران جمهوری اسلامي است. در نهایت هم شکایت آنها وارد دانسته نشد. اما دلیل اینکه آقای محسن هاشمی امروز مجددا طرح موضوع کردهاند، جای سئوال است.
🔹 قسمت اول و دوم یادداشت را اینجا بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5528
eitaa.com/rasaee/5529
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ داستان یک تصویر حاشیهساز
🔰 حمید رسایی: این تصویر بنده و آقای محسن هاشمی در مراسم افطار دیدار رییس جمهور با فعالان سیاسی حاشیهساز شد. اما به محسن هاشمی چه گفتم!
بعد از بگو و مگوی محسن هاشمی با بنده که خودش آغازش کرد، وقت افطار، قصه آن طوطی را برایش تعریف کردم که میگن فردی برای جلب مشتری بیشتر یه طوطی گذاشته بود تو مغازهش، اما هر وقت که بعضی مشتریا با طوطیه ور میرفتن، اونم بهشون یه متلکی میگفت.
صاحب مغازه که این وضع رو دید، یه روز پارچهای انداخت رو قفس طوطی تا کسی دست به قفسش نزنه و اینم متلک نگه... چند روزی که گذشت، وقتی میبینه صدایی از طوطی درنمیاد. پارچه رو آروم کنار میزنه ببینه چه خبره که یهو طوطیه میگه: دیدی ایراد از خودته، دلت میخواد...
این دو پست را هم بخوانید:
eitaa.com/rasaee/2561
eitaa.com/rasaee/5528
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌واکنش برخی نمایندگان به حواشی بیانیه روز گذشته مجلس
🔹کوثری: به هیچ وجه صداقت در بیانیه دیده نمیشود.
🔹صباغیان: بیانیه دیروز سبب کاهش اعتماد میشود.
آقایان هوادار رییس محترم مجلس!
هنوز جای زخم #سیسمونی_گیت در افکار عمومی خوب نشده که با این رفتارها #امضا_گیت را هم اضافه کردهاید!
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ چرا علما برای اثبات عید فطر به تقویم اکتفا نمیکنند
میگویند وقتی اساتید علم نجوم و ریاضی با محاسبات دقیق نجومی، تعیین کردند که فلان روز #عید_فطر است، حتما هست دیگر چرا روحانیون دنبال هلال ماه هستند؟
برای پاسخ به این سئوال، ماجرای زیر را بخوانید:
حضرت علامه حسن زاده آملی در هزار و یک کلمه، جلد۲، صفحه ۴۹۵ نقل میکنند: بنده در نه سال از سنه ۱۳۳۷ شمسى تا سنه ۱۳۴۵ تقویم - یعنى سالنامه - استخراج کردهام و مأخذ استخراجم، زیج بهادرى و زیج الغ بیکى و نسخهاى از تسهیل زیج محمّد شاهى بوده است.
یکى از استادان ریاضى آن زمان دانشگاه تهران که چند سالى است از این نشأت رخت بربسته است در دو واقعه، آشکارا مرا تکذیب کرد که در هر دو واقعه، صحّت محاسبه من به وقوع پیوست.
1️⃣ یکى واقعه کسوفى بود که یک روز یا دو روز قبل از روز وقوع آن در روزنامه اطلاعات وقوع آن را یعنى صحّت محاسبه مرا تکذیب کرده است و چون کسوف به وقوع پیوست و صحّت محاسبه ما به منصّه ظهور رسید، در فرداى آن روز، در همان روزنامه عذرخواهى کردند و ما نیز به احترام اعتذار ایشان، اعتراضى ننمودهایم و آن کسوف را جز بنده هیچ مستخرجى خبر نداده بود که بنده متفرد بودم.
2⃣ واقعه دوم، موضوع رؤیت هلال ماه شوالى بود که باز بنده متفرد بودم که ماه مبارک رمضان سلخ ندارد، چون تقویمها منتشر شدهاند، مرحوم استاد آیة الله آقا شیخ محمد تقى آملى به من فرمود: شما یک نفر موافق ندارید، همگى ماه مبارک امسال را تمام مىدانند. عرض کردم من هلال شوال را هم از زیج بهادرى و هم از زیج الغ بیکى به چهارده افق ایران استخراج کرده ام، در نتیجه هلال شوّال در غروب ۲۹ ماه مبارک رمضان در همه این آفاق قابل رؤیت است چنانکه معلوم خواهد شد، و بحمد الله چنان بوده است که به عرض رسانده ایم.
❇️ در آن زمان آیت الله کاشانی رئیس مجلس بود، در روز عید فطر آن استاد ریاضی و دوستانش به محضر ایشان رفتند. مرحوم آقاى کاشانى به او گفت: چطور شده است که فقط یک طلبه ما درست استخراج کرده است؟ آن استاد ریاضى در جوابش این شعر سعدى را خوانده بود:
گاه باشد که کودک نادان / به غلط بر هدف زند تیرى
من به تفصیل مشخّصات هلال مذکور را مطابق آفاق یاد شده از دو زیج نام برده با خطاب محترمانه و مؤدّبانه به آن استاد ریاضى به مدیر آن روز اطلاعات داده ام و لکن از قبول آن خوددارى کرد. اما بالأخره قسمتى از آن را روزنامه وظیفه آن روز که هنوز شهرت چشمگیرى کسب نکرده بود به چاپ رساند. شگفت اینکه در ماه مبارک سنه بعد آن، من متفرد در سلخ بودم و دیگران متفق که سلخ دارد و صحّت محاسبه ما به وقوع پیوست که در هیچ جاى ایران ادّعاى رؤیت هلال در غروب ۲۹ رمضان نشد و دو سه واقعه دیگر نیز مشابه همین وقایع پیش آمده است.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید سعید فطر، عید بندگی بر همه شما عزیزان همراه مبارک باشد. به امید ظهور آخرین حجت خدا بر روی زمین، حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
🔴 همان مدیرانی که در ۸ سال دولت روحانی، منایع بانکها را صرف برج سازی کردند، همچنان سرکارند/ عضو ستاد همتی همچنان در بانک مرکزی چه میکند؟
🔹حمید رسایی، نماینده سابق مجلس: تا دولت وارد اصلاح نظام بانکی نشود، مشکلات اقتصادی حل نخواهد شد. اما با تداوم مدیران بانکی دولت قبل از صدر تا ذیل بانکها چه انتظاری است که تحول رخ بدهد؟
🔹دولت تصمیم به ساخت مسکن گرفته و بانکها را مکلف به اعطای تسهیلات به طرح نهضت ملی مسکن کرده اما ببینید کدام بانک این مصوبه را اجرا کرده است؟
🔹همان مدیرانی که در هشت سال گذشته منابع بانکها را صرف برجسازی و سوداگری در بازار مسکن و ارز کردند، همچنان سر کارند. آیا انتظار داریم که اینها به یکباره تغییر ایدئولوژی بدهند و با سیاست دولت جدید همراه شوند!
🔹البته وزارت اقتصاد در مدت اخیر اقدامات خوبی برای اصلاح نظام بانکی کرده اما عدم همراهی بانک مرکزی مانع این اصلاحات شده است. چه معنا دارد که مشاور رسانهای آقای همتی و عضو ستاد او همچنان همه کاره رسانه بانک مرکزی باشد؟
✅ کانال آخرین اخبار و تحلیلهای روز اقتصاد ایران↙️
🆔 https://telegram.me/joinchat/EZnefD9kO8xINJK_Z5xVqQ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞| سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فرزند و نور چشم انقلاب و خاری در چشم دشمنان است و این جایگاه رفیع، به جهت اطاعت از ولایت و حضور در میدان های گوناگون، برای سپاه حاصل گردیده است.
اما جهت گیری سیاسی بخشی از مدیران این نهاد انقلابی، مورد اعتراض پاسداران و امت حزب الله بوده است، مانند دفاع از برخی از افراد و لیست ها در انتخابات.
از طرفی به خاطر حساسیت جایگاه این نهاد، جبهه انقلاب کمتر به اصلاح این روند ها همت می گمارند.
❌عدم ورود سپاه در فضای حزبی و قبیله ای، همیشه مورد تاکید امامت انقلاب بوده و حتی مشهور است که رهبر معظم انقلاب، در جلسه انتصاب سردار سلامی، مطلبی قریب به این مضمون فرموده اند: درباره ممنوعیت ورود در انتخابات، به قبلی ها توصیه کردم عملی نشد، با شما شرط می کنم که ورود نکنید...
#جهاد_تبیین
#حزبی_نباشیم
دانلود این ویدیو با کیفیت بالا در آپارات https://www.aparat.com/v/ryGYC
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ با مردم حرف بزنید
برخی اقدامات درست دولت به دلیل عدم اطلاعرسانی در زمان لازم، تبدیل به پاشنه آشیل آن خواهد شد، چرا آقای رییسی قبل از اجرای برخی تصمیمات، با مردم سخن نمیگوید و با بیان مشکل و راهکارهای حل آن توسط دولت، آنها را آماده پذیرش و همراهی نمیکند؟! این دقیقا توصیه رهبری انقلاب است که مغفول مانده. از جمله اشکالات بزرگ دولت روحانی، حرف نزدن با مردم در بزنگاههای لازم بود. دولت رییسی اما نشان داده که مردمی است. بنابر این باید به این لوازم مردمی بودن دولت نیز پایبند باشد.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
در هنگام جراحی اقتصادی، در خصوص یارانه جبرانی گزینه "پرداخت میشود" غلط و گزینه "پرداخت شده" درست است.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
پاسخ رسایی به توهینهای یکی از حامیان دولت حسن روحانی
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
🔹 بررسی اصالت یک نقلقول منتسب به رهبر معظم انقلاب
♻️ آقای طائب، گناه کبیره کردید توبه کنید
🔸قسمت اول
تذکر: این یادداشت به معنای انکار تواناییها یا حق طبیعی آقای قالیباف یا هر نمایندهای دیگری برای ریاست مجلس نیست بلکه به دنبال آن است تا این اخلاق مذموم سیاسی (هزینه کردن از رهبر انقلاب برای به قدرت رساندن یک فرد و بیرون کردن رقبا) را نقد و نسبت به تداوم آن هشدار دهد.
🔰 حمید رسایی: به جرأت میتوانم بگویم که در چند انتخابات اخیر، موردی نبوده مگر اینکه جماعتی با جعل خبر، نسبت دروغ و دوپینگ انتخاباتی در سایه استفاده از ناآگاهی طیفی از نیروهای فعال سیاسی دلبسته به انقلاب، ناخواسته آنها را در مسیر مورد نظر خود قرار داده و به اهدافشان رسیدهاند.
این روزها که انتخابات ریاست مجلس شورای اسلامی نزدیک است هم این داستان پرغصه در حال تکرار است. یک فایل صوتی از آقای مهدی طائب (برادر رییس سازمان اطلاعات سپاه و از روحانیون هوادار قالیباف در انتخاباتها و مبلّغ ایشان) در حال دست به دست شدن مجازی است. طبق معمول، وی در جلسهای ضمن تعریف و تمجیدهای وصفناپذیر از رئیس مجلس و مظلومیت و بیپناهی و ... ادعاهایی مطرح میکند که قطعا برخی از آنها کذب و نادرست است اما این يادداشت فقط به دنبال بررسی یکی از این ادعاهاست. وی ادعا میکند در سال ۹۹ وقتی قرار بود نمایندگان مردم، رییس مجلس را انتخابات کنند، رهبر معظم انقلاب ذیل نامه آقای زاکانی درباره ریاست مجلس، نوشتهاند: صلاح این است که آقای قالیباف رییس مجلس شود!
این، بار اول نیست که یک طیف سیاسی دلبسته به آقای قالیباف با هزینه کردن از رهبر معظم انقلاب، تلاش میکنند تا در نزدیکی یک انتخابات، از کشوی میز خود یک توصیه برای رأی به آقای قالیباف در آورد! پیش از این نیز در انتخاباتهای مختلف دیگر (ریاست جمهوری و مجلس) از همین ترفند بهره بردهاند.
🔹 جا زدن خواب به جای پیام رهبر انقلاب!
در انتخابات مجلس سال ۹۸ نیز همین جریان سیاسی، چهار روز مانده به انتخابات مجلس، در حالی که طیفهای مختلف و نیروهای متعهد و توانمند دیگری در بیرون دو لیست مشهور شهر تهران خود را برای رقابت انتخاباتی آماده میکردند، ابتدا به صورت درگوشی به خواص اعلام کردند که رهبر انقلاب از عدم وحدت دو لیست جبهه پایداری و ائتلاف اصولگرایان ناراحت هستند و گفتهاند چرا اینها وحدت نمیکنند!
در کنار این ادعا با شانتاژ و استفاده از رسانههایی که دربست در اختیارشان است به فضاسازی پرداختند که اگر وحدت نشود و به لیست وحدت مورد نظر آنها رأی داده نشود، مجید انصاری و اصلاحطلبان، مجلس یازدهم را فتح خواهند کرد و لولوی اصلاحات همه را خواهد خورد (کاری که برعکس آن را اصلاحطلبان در باره اصولگرایان میکنند و هواداران خود را میترسانند). بنابراین با قاعده النصر بالرعب (بترسان و پیروز شو) جو روانی انتخابات را به دست گرفتند حتی به برخی از کاندیداها که در لیست انتخاباتی آنها نبودند و بعد از وحدت این دو لیست، انصراف ندادند، پیغام دادند که با توجه به مطالبه رهبر انقلاب، چون در لیست وحدت نیستید باید انصراف دهید!
جالب اینجاست که چند هفته پس از انتخابات مشخص شد که این ادعا از اساس کذب بوده و فردی که چنین ادعایی را درگوشی برای خواص سیاسی ائتلاف طرح کرده بود، وقتی مورد سئوال و مطالبه قرار گرفت، پاسخ داد که من خواب دیده بودم که رهبر انقلاب از این عدم وحدت ناراضیاند و خوابم را تعریف کردم و نگفتم که رهبر انقلاب پیام داده است! به همین راحتی...
ادامه یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5545
eitaa.com/rasaee/5546
eitaa.com/rasaee/5547
.
🔹 بررسی اصالت یک نقلقول منتسب به رهبر انقلاب
♻️ آقای طائب، گناه کبیره کردید توبه کنید
🔸 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: ... اما چرا این ادعای جناب طائب و دیگر ادعاهای شبیه به آن غلط، کذب و غیرقابل استناد است. رهبر معظم انقلاب بارها و بارها به شکل علنی اعلام کردهاند که به صورت مصداقی در انتخاباتها ورود نمیکنند. تا جایی که در خصوص همین موضوع (انتخابات ریاست مجلس) در دورههای قبل که در مجلس بودم و رقابت بین آقایان لاریجانی و حدادعادل بود، وقتی هر یک از این افراد در دیدارهایی که داشتند، در خصوص کاندیداتوری خود سئوال کرده بودند، ایشان بر عدم دخالت در این موضوع تأکید کرده بودند (مطابق نقلی که مستقیما از آقایان لاریجانی و حدادعادل شنیدم). این سیره عملی و علنی ایشان در خصوص عدم دخالت مصداقی در انتخاباتها آنقدر واضح بود که یکبار سایت رسمی دفتر رهبر انقلاب نوشت:
«از حدود شانزده سال پیش در ایام برگزاری انتخابات هفتمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران بود که اولین ملاقاتهای اختصاصی نامزدهای انتخاباتی بهصورت جداگانه با رهبر انقلاب اسلامی انجام گرفت و رویهای را بنا گذاشت که به اقتضاء شرایط، افرادی از گروهها و سلایق مختلف - که خود را واجد صلاحیت برای ریاست قوه مجریه میدانند- قبل از حضور در عرصه انتخابات به درخواست خودشان با حضرت آیتالله خامنهای دیدار میکنند و یا بهصورت غیرحضوری تصمیم خود را به اطلاع ایشان میرسانند. اغلب این افراد ضمن اعلام تصمیم برای کاندیداتوری در انتخابات، به ارائه رئوس برنامههای خود برای حضور در این عرصه میپردازند.
رویه ثابت حضرت آیتالله خامنهای نیز در این ملاقاتها آن است که پس از شنیدن سخنان نامزدها به بیان نکاتی درباره مسائل کلان کشور در افق آینده میپردازند و با تأکید بر اینکه نفیاً یا اثباتاً نظری درباره کاندیداتوری افراد ندارند، جملهای را با مضمون زیر خطاب به همه این افراد میفرمایند: "نه میگویم بیایید، نه میگویم نیایید و تکلیفی نمیکنم."
اما گاهی اوقات در فرآیند رقابتهای سیاسی، گمانهزنیها و نقل قولهایی غیرواقعی و یا ناقص از این دیدارها صورت گرفته که موجب بروز سوءتفاهمهایی میان مردم و رسانهها میشود که تبعات و پیامدهای نامناسبی در افکار عمومی جامعه دارد.» (۲۴ اردیبهشت ۹۲)
متأسفانه بارها در برابر مواضع صريح، شفاف و روشن امام خامنهای در این خصوص، عدهای به ظاهر از روی دلسوزی و گاه از سر عناد، عَلَم تفسير به رأی و تحليلهای من درآوردی را بلند کردهاند و با ایجاد «ترديد» در بین بدنهای که دلبسته رهبری انقلاب است و برای آرمانهایش هزینه میدهد، سبب شدهاند تا مطالبه مشخص رهبری برزمين مانده يا با تفسيرهای نابجا به انحراف کشیده شود. اين روش نادرست برخی تحليلگران دلسوز(!) در مواجهه با مطالبات رهبر معظم انقلاب، سبب شده تا در مواقعی، ايشان نسبت به این رفتارها واکنش اعتراضی نشان دهند.
🔹حرف درگوشی نداریم
از جمله يک بار وقتي عدهای تلاش میکردند تا با شایع کردن نقلقولهای خصوصی و درگوشی، جامعه دانشجويی را نسبت به پيگيری مطالبات رهبری انقلاب به بیتفاوت یا انحراف بکشانند، در جمع دانشجويان با رد اخلاق اظهار نظرهای درِگوشی فرمودند:
«من آنچه که در سخنرانیها بيان میکنم، لبّ نظراتم است. اساسیترين نظراتم همانهايی است که شما در سخنرانیها از من میشنويد. هيچ نظری درباره مسائل جاری کشور و مسائل اسلام و مسلمين و مسائل اجتماعی وجود ندارد که من آن را "درِگوشی" به کسی بگويم و نشود آن را در علن گفت. نظرات من، نظراتی شفّاف و روشن است که در خطبه نماز جمعه و در سخنرانی با گروههای مختلف، شما اینها را میشنوید.» (۲۲ اردیبهشت ۷۷)
در وقت دیگری رهبر انقلاب انتساب چنین اظهارنظرهایی به خودشان را روال همیشگی عدهای دانستهاند و این نقل قولهای کذب را ناشی از حدس و گمانهای شخصی افراد دانستهاند:
«این حرفها هم که رهبری طرفدار زید است یا طرفدار عمرو است، از آن حرفهائی است که همیشه بوده و واقعیت هم ندارد؛ اکثر آنهائی هم که میگویند، میدانند که واقعیت ندارد... حدسیاتی میزنند؛ این حدسیات هرچه گفته نشود، هرچه بر زبان آورده نشود، بهتر است.» (۸ خرداد ۹۲)
ادامه یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5545
eitaa.com/rasaee/5547
eitaa.com/rasaee/5548
.
🔹 بررسی اصالت یک نقلقول منتسب به رهبر انقلاب
♻️ آقای طائب، گناه کبیره کردید توبه کنید
🔸 قسمت سوم
حمید رسایی: ...اینکه نظرات خصوصی رهبر انقلاب نباید با نظرات علنی ایشان متفاوت باشد، یک اصل عقلی و اخلاقی است که به تعبیر ایشان اظهارنظرهای درِگوشی رهبری برخلاف اظهار نظر علنی درباره یک موضوع، نه جایز است؛ نه شایسته!
با این همه ممکن است عدهای استدلال کنند که شاید رهبر انقلاب بنا بر مصالحی، در مقطعی موضع درِگوشی و خصوصی انتخاباتی را به نزدیکان خود بیان کنند که صلاح نمیدانند آن نظر را به صورت علنی ابراز دارند. قطعا چنین رفتاری همانطور که ایشان خود بر آن تأکید کرده اند، به دلیل تبعات منفی آن، نه جایز است و نه شایسته که رهبر انقلاب مواضع دیگری غیر از آنچه به صورت علنی و صریح اعلام کرده اند، اتخاذ کنند:
🔹 نسبت دادن نقل درگوشی به رهبر انقلاب، گناه کبیره
«مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح میشود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل میکند که اجراء کنند؛ مطلقاً چنین چیزی نیست. اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطائی است؛ اگر نسبت بدهد، گناه کبیرهای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام میشود؛ همینی است که من صریحاً اعلام میکنم... نه جایز است، نه شایسته است که مواضع دیگری غیر از آنچه که رهبری به صورت علنی و صریح به عنوان مواضع خودش اعلام میکند، وجود داشته باشد.» (۳۱ مرداد ۸۹)
این سیره رهبر انقلاب فقط اختصاص به انتخابات نداشته و در امور دیگر از جمله در خصوص مسأله هستهای و مذاکرات نیاز اتفاق افتاد و توسط ایشان تأکید شد از جمله در دیدار با مسئولین فرمودند:
«آنچه بنده اینجا دراین جلسه یا در جلسات عمومی میگویم، عیناً همان حرفهایی است که در جلسات خصوصی به مسئولین، به رئیسجمهور محترم و به دیگران میگویم. این خطّ تبلیغیای که دیدیم و میبینیم دنبال میکنند که بعضی از خطّ قرمزهایی که رسماً اعلام میشود، در جلسات خصوصی از آنها صرفنظر میشود، حرف خلاف واقع و دروغی است. آنچه ما اینجا به شما میگوییم یا در جلسات عمومی میگوییم، عیناً همان حرفهایی است که به دوستان، به مسئولین، به هیئت مذاکرهکننده، همانها را بیان میکنیم؛ حرفها یکی است.» (۲ تیر ۹۴)
علاوه بر رهبر انقلاب که بارها و بارها چنین رویهای را محکوم و جامعه را به سمت شفافیت و عقلانیت سوق داده اند، دفتر مقام معظم رهبری نیز در موارد متعددی مجبور به ورود در موضوعات مختلف شده و به رسانهها یا افرادی که موضوعی را به رهبر انقلاب نسبت داده اند، تذکر داده اند. از جمله :
ادامه یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5545
eitaa.com/rasaee/5546
eitaa.com/rasaee/5548
🔹 بررسی اصالت یک نقلقول منتسب به رهبر انقلاب
♻️ آقای طائب، گناه کبیره کردید توبه کنید
🔸 قسمت چهارم
🔰حمید رسایی: بیانیه دفتر رهبر انقلاب درباره اظهار نظر یک رسانه در خصوص جمله ای که رئیس جمهور وقت در مجلس بیان کرده بود: «ديدارهای آقای رئيس جمهور با رهبر معظم انقلاب اسلامی، ديدارهای كاملاً خصوصی است و طبعاً مطالبی كه در آن جلسات مورد گفتگو و تبادل نظر قرار میگيرد، تابع حكم مربوط به جلسات خصوصی است و هيچ كس نمیتواند ادعای نقل و يا تحريف مطالبی را داشته باشد كه علی القاعده دسترسی به آنها جز در شرايط خاص، امكانپذير نمیباشد و لذا اين دفتر اعلام میكند نقلقول جناب آقای رئيس جمهور از مقام معظم رهبری (مدظله العالي) در رابطه با بعضی از اعضای پيشنهادی مربوط به كابينه، با توجه به مجموعه مذاكراتی كه در اين مورد صورت گرفته است، خلاف واقع نيست و مضمون آنچه ايشان ذكر كردهاند، همان "عدم مخالفت" است. از همه دوستان و سروران خصوصاً فعالان در عرصه افكار عمومي و مطبوعات تقاضامنديم از هرگونه نقل قول و استناد به رهبر معظم انقلاب اسلامی قبل از تأييد رسمی و مجوز روابط عمومی اين دفتر، به طور جدی خودداری كنند.» (۱۵ مرداد ۸۷)
یا متن اطلاعيه دفتر رهبر انقلاب درباره نقل قول یکی از ائمه جمعه کشور در خصوص موضع رهبر انقلاب: «با توجه به برخی اظهارات درخصوص تدابير و بيانات و مواضع مقام معظّم رهبری مدظلّهالعالی كه حاوی مطالب خلاف واقع بوده و از راههای غيرموثق و غيرمستند در اختيار گويندگان آنها قرار گرفته است، ضمن تحذير آقايان محترم از نقل اين قبيل مطالب بياساس، مؤكداً يادآوری میشود كه اخبار مربوط به معظّم له صرفاً از مجاري رسمي انتشار میيابد و از رسانهها (خبرگزاریها، مطبوعات، سايتها و...) انتظار میرود از درج مطالبی كه به شيوههای ديگر منتشر میشود، جداً خودداری كنند.» (۱۲ خرداد ۹۰)
همچنین در مقطع دیگری از طرف دفتر ایشان تأکید شد: «در پی انتشار برخی مطالب و مصاحبهها در مطبوعات و رسانههای مجازی، خصوصاً در مورد اخیر مصاحبه یکی از محافظان سابق رهبر معظم انقلاب که در موارد قابل توجهی حاوی مطالب ناقص یا نادرست درباره زندگی معظمله بوده است، مؤکداً از تمامی رسانهها انتظار میرود پیش از انتشار هرگونه مصاحبه، نقل قول شفاهی یا مکتوب، و خاطره مرتبط با حضرت آیتالله العظمی خامنهای، صحت و اعتبار آن را از طریق مراجع مسئول احراز نمایند.» (۱۱ شهریور ۹۰)
🔹 خودتان فکر کنید تا رشد کنید
اینکه چرا رهبر انقلاب در خصوص مصادیق انتخاباتی ورود نمیکنند، روشن است. بدیهی است که ایشان به عنوان رهبر جامعه، همچون ائمه معصومین و پیامبران الهی و در تأسی به سیره ایشان وظیفه دارد تا مردم را رشد دهد. حال میخواهد این انتخاب توسط مردم در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس صورت گیرد یا توسط نمایندگان مردم برای تعیین رئیس مجلس باشد، منطق عدم ورود مصداقی رهبر انقلاب همان نکتهای است که ایشان خطاب به دانشجویان روی آن تأکید میکنند:
«به عنوان یک انسان مسلمان، مؤمن، صاحب فکر، باید نگاه کنید، تکلیفتان را احساس کنید، تحلیل داشته باشید نسبت به اشخاص، نسبت به جریان ها، نسبت به سیاستها، نسبت به دولتها، موضع داشته باشید، نظر داشته باشید. اینجور نیست که شما باید منتظر بمانید، ببینید که رهبرى درباره فلان شخص، یا فلان حرکت، یا فلان عمل، یا فلان سیاست چه موضعى اتخاذ میکند که بر اساس آن، شما هم موضعگیرى کنید؛ نه، اینکه کارها را قفل خواهد کرد. رهبرى وظایفى دارد، آن وظایف را اگر خداى متعال به او کمک کند و توفیق بدهد، عمل خواهد کرد؛ شما هم وظایفى دارید؛ به صحنه نگاه کنید، تصمیمگیرى کنید؛ منتها معیار، تقوا باشد.» (۱ مرداد ۹۳)
قسمتهای قبل یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
eitaa.com/rasaee/5545
eitaa.com/rasaee/5546
eitaa.com/rasaee/5547
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صفر تا صد ماجرای ارز ترجیحی در ۳ دقیقه در بین هیاهوی اخبار متناقض
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee