.
♻️ به مامانم چیزی نگو
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ تصویری قابل تأمل که در مطب یک پزشک برای نشان دادن فوائد حجاب و آسیبهای بیحجابی نصب شده...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ جمله «از اموات به نیکی یاد کنید» فلسفه معاویه است!
🔰 حمید رسایی: بعد از انتشار یادداشتهای قبل درباره هاشمی رفسنجانی (eitaa.com/rasaee/7152)، عدهای با استناد به جمله مشهور اذکروا موتاکم بالخیر، تلاش میکنند تا پس از مرگ چهرهها و شخصیتهایی که محبوب دلشان است، باب هرگونه نقدی نسبت به اقدامات آنها را ببندند، در حالی که از نگاه مرحوم آیت الله مجتبی تهرانی و علامه شهید مرتضی مطهری، این روایت جعلی و این نحوه برخورد با اموات بویژه کسانی که در امور جامعه اسلامی تأثیرگذار بودهاند، غلط و برنامهریزی شده است.
بدیهی است که این سخن به معنای آن نیست که بدی اموات را جار بزنیم بلکه منظور این است که اگر رفتار و سخن غلط فردی، موجب انحراف در جامعه و به غلط افتادن برخی افراد شده، باید آن را بیان کرد و به نقدش پرداخت و البته در نقد هم نباید از جاده انصاف و عدالت خارج شد. طبعا رعایت این نکته، مرده و زنده ندارد.
آیت الله مجتبی تهرانی میفرماید: «من دنبال مطلبی بودم و فکر میکنم این قضیه (اذکروا موتاکم بالخیر) برای بعد از معاویه است، وقتی که او مُرد، یک سری مسائل رو شد، یک سری رو بود، روتر شد. کارهایی که کرده بود، جنایاتی که کرده بود، رو شد و ظاهراً بعد از این مسائل بود که این مطلب مطرح شد: «اذکروا موتاکم بالخیر» من این را از کلک های بنیامیه میدانم. حالا که مرده است خوبیهایش را بگو، بدیهایش را نگو. میخواهم بگویم چه طور اینها برنامهریزی شده در جامعه پیش می رفتند. (درس اخلاق آیتالله مجتبی تهرانی ۶ بهمن ۹۰ / www.mojtaba-tehrani.ir)
علامه شهید مرتضی مطهری هم معتقد بودند: «در میان ما معروف است، میگوییم: اذکروا موتاکم بالخیر (همان جمله "به آرامش گذشته تعلق دارند")،... اسم این حرف را باید بگذاریم #فلسفه_معاویهای که هر ... که رفت، بگوییم پروندهاش بسته شد. چرا بسته شد؟! اتفاقا باید پرونده آنها باز باشد، یعنی افرادی که در سرنوشت آینده مؤثرند، باید جامعه پرونده آنها را باز نگهدارد.» (کتاب فلسفه تاریخ، ج۱، ص۲۰۵/ http://bit.ly/2jorqxN)
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ علی دایی صدای کدوم مردمِه؟!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
♻️ نکته عجیب در بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔰 حمید رسایی: در بخش انتهایی بیانیه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید شده که باید علاوه بر چادر سنتی، نمونههای دیگر حجاب که در کشورهای اسلامی دیگر استفاده میشود به عنوان حجاب شرعی، محترم و مجاز شمرده شود!
انگار تا الان فقط یک نوع حجاب چادر در جامعه محترم و مجاز بوده و الان شورای عالی انقلاب فرهنگی که متهم و مقصر در اتفاقات اخیر است، به عنوان منجی وارد شده که مردم را مجبور به استفاده از یک نوع چادر نکنید!
آقایان کجا زندگی میکنند که نمیدانند در جامعه امروز، نزدیک به ۱۰ نوع مدل چادر توسط خانمها به عنوان حجاب استفاده میشود. علاوه بر اینکه از انواع و اقسام مانتوها و روسرها نیز به عنوان پوشش شرعی استفاده میشود و اساسا نه به استفاده کنندگان آنها بیاحترامی میشود و نه این نوع پوشش، غیرمجاز اعلام شده است!
اقایان به جای بیانیه دادن، پاسخگو باشید چه کردهاید؟
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰 تودهنی کمحجابها به دشمن
🔸 تاکید رهبر انقلاب بر ضرورت حفظ حجاب شرعی در کنار تمجید ایشان از بانوان کمحجابی که با فراخوانهای کشف حجاب همراهی نکردند
🔹رهبر معظم انقلاب هفته گذشته در جمع تعدادی از بانوان فرمودند: «و من این را هم اضافه کنم که در این قضایای اخیر، خب دیدید دیگر، علیه حجاب خیلی کار شد؛ چه کسی ایستادگی کرد در مقابل این تلاشها و فراخوانها؟ خود زنها؛ زنها ایستادگی کردند. آنها امیدشان به همین زنهایی بود که شما به آنها میگویید بدحجاب؛ امیدشان به اینها بود. اینها امیدشان این بود که همینهایی که حجاب نیمهکاره دارند بکلّی کشف حجاب کنند، [ولی] نکردند؛ یعنی زدند تو دهن آن تبلیغکننده و فراخوانفرستنده.»
🔹اشاره دقیق رهبر انقلاب به این رخداد اجتماعی در حالی است که کمتر کسی از طرفداران نظام طی این مدت، از این زاویه به غائله اخیر نگاه کرده بود. برخی از یک سو تمام نگاه و دغدغهشان به سمت کشف حجاب تعدادی از خانمها متمرکز شده و البته به درستی نگران ادامه این روند و وضعیت آینده حجاب در کشور هستند.
🔹برخی دیگر نیز در ان سوی طیف، به بهانه غلط بودن مدل گشت ارشاد، به فکر پیاده سازی مدلهای لبنانی و ترکیه ای در ایران افتاده اند. برخی هم سخن از حکمرانی نو می زنند؛ در حالی که حکمرانی نو با اعمال روشهای نو در حکمرانی و حاکمیت دو مفهوم کاملا متفاوت است؛ حکمرانی نو حتی بازنگری در اصول را هم شامل می شود که طبیعتا در مورد مساله حجاب، خلاف نظر رهبر انقلاب است.
🔹رهبر انقلاب با رویکرد امیدبخش از زاویه ای به ماجرا نگاه کرده اند که مسئولین فرهنگی باید همینگونه نگاه کنند تا بتوانند از فرصتهای پیش آمده بهترین بهره برداری را برای مقابله با تهدیدهای پیش رو انجام دهند. فرصت بی نظیر عدم همراهی اکثریت مطلق و قاطع بانوان کمحجاب با پروژه کشف حجاب دشمن.
🔹در کنار این سخن، رهبر انقلاب برای بار چندم تاکید کردند که این بانوان و دختران کم حجاب، ضد انقلاب نیستند! دختران ما هستند و در عین حال بر لزوم حفظ حجاب به عنوان یک ضرورت قطعی شریعت هم تاکید ویژه داشتند. در واقع ایشان هم امر شخصی را از امر حکومتی و اجتماعی جدا کردند و هم در مورد اعمال شیوه ها و روشهای سلبی و ایجابی در خصوص حجاب بر این نکته تاکید کردند که اولا اصل لزوم حجاب انکار ناپذیر است ثانیا به افراد کم حجاب به مثابه دشمن نباید نگاه کرد.
🔹اگر همه متولیان امر همین دو راهبرد را در کلیه برنامه ها و سیاستهای اعمالی و اعلامی خود در خصوص حجاب رعایت کنند، بسیاری از مشکلاتی که تا امروز با آن درگیر بوده ایم پیش نخواهد آمد.
🔹رهبر انقلاب فرمودند: «حجاب یک ضرورت شریعتی است؛ شریعت است؛ ضرورت شرعی است؛ یعنی هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد؛ این را همه باید بدانند. این که حالا خدشه کنند، شبهه کنند که آیا حجاب هست، لازم است، ضروری است، نه، جای خدشه و شبهه ندارد؛ یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود، منتها آن کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمیکنند، اینها را نباید متّهم کرد به بیدینی و ضدّانقلابی؛ نه. من قبلاً هم گفتهام؛ یک وقتی در سفری از سفرهای استانی که میرفتم، در جمع علما گفتم این را؛علمای آنجا جمع بودند؛ گفتم چرا گاهی بعضی از شما این خانمی را که حالا فرض کنید یک مقداری موهایش بیرون است یا به تعبیر رایج بدحجاب است ــ که حالا باید گفت ضعیفالحجاب؛ حجابش ضعیف است ــ متّهم میکنید؟ .... من چند بار تا حالا در خطبهی نماز عید فطر این را تکرار کردهام که در مراسم ماه رمضان، در شبهای اَحیاء زنها با ریختهای مختلف، قوارههای مختلف اشک میریزند؛ من حسرت میخورم به آن جور اشک ریختن! میگویم ای کاش من هم میتوانستم این جور مثل این دختر، مثل این زن جوان اشک بریزم؛ این را چطور میشود متّهم کرد؟ بله، کار درستی نیست، بدحجابی یا ضعف حجاب درست نیست امّا این موجب نمیشود که ما این [افراد] را از حوزهی دین و انقلاب و مانند اینها خارج بکنیم و خارج بدانیم؛»
🔺به کانال هفتهنامه ۹ دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
.
♻️ احکام بازدارنده الهی را اجرا کنید
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمودند: اجرای یک حد الهی در روی زمین با فضیلتتر از باران چهل روز است.
📚 الوسائل، ج 28، ص 12
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
امام خامنهای:
🔹نکته اوّل، سرعت عمل است. [در۱٩ دی مردم قم] زود احساس تکلیف کردند. گاهی اوقات مشکل ما این است که تکلیف را زود تشخیص نمیدهیم؛ باید بیایند بنشینند، با ما حرف بزنند، استدلال کنند، و کارهایی مانند اینها؛ [خب] وقت میگذرد. سرعت عمل مردم [قم] در احساس تکلیف که وقتی نگاه کردند دیدند که اینجور دارد حرکت میشود، فهمیدند باید چه کار کنند، آمدند میدان. دکّاندار آمد، بازاری آمد، طلبه آمد، فضلا آمدند، بزرگانی از حوزه وارد شدند، مردم معمولیِ عادی آمدند در میدان؛ بسرعت احساس تکلیف کردند.
🔹نکته دوّم، خطرات بزرگ این کار را ــ که این خطرات را میدانستند و میشناختند ــ به جان خریدند، پذیرفتند. معلوم است که شما وقتی در رژیمی مثل رژیم طاغوت، با آن ظلم، با آن بیرحمی، با آن سنگدلی بیایی درخیابان؛ سنگدلی آنها را دیده بودیم و مردم دیده بودند؛ پانزدهم خرداد را دیده بودند، حوادث بعدی را [دیده بودند]. در همین قم، غیر از دوّم فروردین سال ۴۲ که قضایای مدرسهی فیضیّه است، در سال ۵۴ هم یک حادثهی بزرگِ مهمّ دیگری در مدرسهی فیضیّه بوجود آمد؛ مردم اینها را دیده بودند؛ اینجور نبود که غافل باشند؛ خطرات را میدانستند امّا به جان خریدند، خطر را پذیرفتند، وارد میدان شدند.بالاخره بدون خطرپذیری نمیشود وارد کارهای بزرگ شد.
🔹نکته بعدی این است که بهنگام حرکت کردند..بهلحظه باید انجام داد. توّابین برای انتقام خون مطهّر امام حسین آمدند جنگیدند، کشته شدند، همهی آنها کشته شدند امّا درتاریخ اینها را مدح نمیکنند؛ چرا؟ چون دیر جنبیدند!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
♻️ دلنگرانیهای قابل تأمل
من حقیقتاً نگران هستم. من نگران اسلام هستم. ما اسلام را از چنگ محمد رضا در آوردیم. و من خوف این را دارم که اسلام به چنگ ما مبتلا شده باشد، به طورى که ما هم مثل او یا بدتر از او بر سر اسلام بیاوریم. این نگرانى هست و زیاد است... اگر بنا باشد که هر جا آدم برود می بیند که [دائماً] مردم دارند شکایت می کنند. زن و بچه مردم می آیند گریه می کنند. می آیند [التماس] می کنند. من هم خسته دارم می شوم. خدا می داند که من در آن رژیم سابق هیچ وقت از هیچ چیز خسته نمی شدم، هر فشاری می آوردند بر من خسته نمی شدم، حالا دارم از خودمان خسته می شوم. آخر چرا باید این طور باشد. یک فکری بکنید. اگر دیر بجنبید اسلام را در خطر تضییع و رفتن آبرویش قرار دادهاید. مسئولیم همه ما.» «...در هر صورت برسید به داد اسلام. به دست ما خراب نشود اسلام. اگر یک وقت به دست دشمنهای ما می شد ما مسئول نبودیم. اگر حالایی که به دست ما رسیده، به دست ما خراب بشود اسلام، ما مسئولش هستیم ...
(امام خمینی (ره) صحیفه امام،ج11، ص312 تا 318)
#مدیران_ضعیف
#ایران_خودرو
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
♻️ دستور دادستانی برای برخورد قانونی با کشف حجاب و حامیان کشف حجاب
معاون دادستانی کل با انتشار این متن از تصمیمات جدید قوه قضاییه در برخورد با کسانی که با هنجارشکنی #کشف_حجاب میکنند و #بی_حجاب در اماکن عمومی حاضر میشوند، خبر داده است. باید از قوه قضاییه بابت این اقدام قانونی و قاطعانه تشکر کرد.
وظایف ضابطان دادگستری و قوه قضاییه در برخورد با جرم کشف حجاب
✅ جرم «کشف حجاب» یکی از جرائم مشهود است و ماموران انتظامی مکلفند در اجرای تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی ۱۳۷۵ و قسمت اخیر ماده ۴۴ قانون آیین دادرسی کیفری، مرتکبان جرایم مشهود را دستگیر و جهت اعمال مجازات به مراجع ذیصلاح قضایی معرفی نمایند. اخیراً طی بخشنامهای از سوی دادستانی کل کشور به پلیس دستور داده شده است در سراسر کشور با قاطعیت با جرم کشف حجاب برخورد نماید.
✅ در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضاییه و دادستان محترم کل کشور به دادستانهای عمومی و انقلاب سراسر کشور نیز اعلام شده است که در اجرای ماده ۳۲ قانون آیین دادرسی بر اقدامات ضابطان در زمینه برخورد با جرم کشف حجاب نظارت نموده و در اجرای ماده ۱۱ و بند (پ) ماده ۲۳۵ قانون مذکور از روسای دادگاهها بخواهند علاوه بر جزای نقدی، مرتکبان جرم کشف حجاب را به مجازاتهای تکمیلی و تبعی نیز محکوم کنند و به روسای کل دادگستری سراسر کشور نیز اعلام شده است به قید فوریت برنامهریزی لازم را برای برخورد جدی و بازدارنده با جرم کشف حجاب به عمل آورند.
✅ مجازات اصلی جرم کشف حجاب به موجب تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ ده روز تا دو ماه حبس میباشد. اما از آنجا که در اجرای سایر مقررات مجازات حبس کمتر از سه ماه الزاما باید تبدیل به مجازات جایگزین حبس شود، با در نظر گرفتن مواد ۲۳، ۲۶، ۶۵ و ۸۷ قانون مجازات اسلامی دادگاهها میتوانند کسانی را که مرتکب جرم کشف حجاب میشوند علاوه بر پرداخت جزای نقدی به تحمل یک یا چند مورد از مجازاتهای تبعی و تکمیلی مانند تبعید، منع از اشتغال به حرفه یا کار معین، انفصال از خدمات دولتی و عمومی، منع از خروج از کشور، الزام به انجام خدمات عمومی رایگان، منع از عضویت در احزاب، گروهها و دستجات سیاسی یا اجتماعی، توقیف وسایل دخیل در ارتکاب جرم ( مانند بستن محل کسب و توقیف وسیله نقلیه، توقیف رسانه) الزام به یادگیری حرفه، شغل یا کار معین و... به مدت ۶ ماه محکوم نماید.
✅ مجازات جرم کشف حجاب از جمله مجازاتهای درجه ۸ است، بنابراین به موجب مواد ۳۴۰ و ۴۲۷ قانون آیین دادرسی کیفری به این جرم مستقیما در دادگاه کیفری دو رسیدگی میشود و رای دادگاه قطعی و غیرقابل تجدید نظر میباشد.
✅ مجازات جرم تشویق و ترغیب دیگران به کشف حجاب بسیار سنگینتر از جرم کشف حجاب است، چرا که تشویق و ترغیب به کشف حجاب یکی از مصادیق بارز تشویق به فساد محسوب میشود و مجازات تشویق به فساد به موجب بند (ب) ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی یک تا ده سال حبس میباشد بنابراین دادگاهها مکلفند کسانی را به هر طریق دیگران را ترغیب به کشف حجاب مینمایند به مجازات فوق الذکر محکوم کنند.
عبدالصمد خرم آبادی معاون دادستان کل در امور نظارت بر دادسراها و ضابطین سراسر کشور
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
حمید رسایی ✔️
. ♻️ دستور دادستانی برای برخورد قانونی با کشف حجاب و حامیان کشف حجاب معاون دادستانی کل با انتشار ای
.
♻️ چرا نباید به خواسته اقلیت بیحجاب تن داد؟
🔰 حمید رسایی: در صفحه مجازی معاون بازرسی و نظارت دادستان کل کشور، متن پیوست قرار داده شده است. این متن اشاره یه بندهایی دارد که حکایت از وظایف قطعی قوه قضاییه در برخورد با #کشف_حجاب و #بیحجابی دارد. باید از قوه قضاییه که در برابر کشف حجابها (و نه کم حجابها یا بدحجابها) چنین قاطعانه وارد میدان شده است، تشکر کرد.
اینجا را ببینید (eitaa.com/rasaee/7168)
طبق معمول احتمالا جماعتی از درون خیمه حاکمیت، در اجرای این برخورد قانونی و قاطعانه، تشکیک میکنند. در حالی که متدینین جامعه و کسانی که برای استقرار نظام اسلامی و اجرای احکام دین هزینه و شهید دادهاند، از بیحرمتیها و کشف حجابهای این ایام ناراضی و مطالبه جلوگیری از گسترش آن را دارند،
چرا در حالی که رهبر انقلاب صراحتا تأکید کردند که حجاب، حکم الهی و واجب شرعی است و باید اجرا شود، اما در برخورد با کشف حجاب تعداد معدودی از این افراد، منفعلانه عمل میشود؟
چرا در حالی که اقلیت اقلی از زنان، کشف حجاب کردهاند و این اقلیت، دیکتاتورمآبانه دنبال تحمیل بیقانونی و هنجارشکنی خود به اکثریت جامعه هستند، باید در برابر آنها کوتاه آمد؟
چرا در حالی که اکثریت خانمهای جامعه با احترام به شرع و قانون، علیرغم کشف حجاب یک اقلیت دیکتاتور، حاضر به همراهی با آنها نشده و به تعبیر رهبر انقلاب با عدم پذیرش انجام کشف حجاب، توی دهان دشمن زدهاند، این مواد قانونی نباید اجرا شود!
البته در کنار برخورد با بیحجابیها این خواسته به حقی از طرف مردم است که نه فقط در موضوع #بیحجاب که در موضوعات دیگر از جمله مفاسد اداری و اقتصادی، با قاطعیت قانون اعمال شود.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1