هدایت شده از مسجد جامع امام مهدی(عج)
◾ـــــــــــــــ﷽ـــــــــــــ◾
#اطلاعیه
مراسم عزاداری شهادت امام صادق(ع)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🚩شب شهادت؛دوشنبه/ ۲۵ /اردیبهشت
(همراه با اقامه نماز جماعت مغرب وعشاء)
◾سخنران؛
حجت الاسلام مجید رمضانی"
◾ ذاکرین؛
کربلائی مهدی متقیان،کربلائی حسین میرزاپور"
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🚩ظهر روز شهادت؛ سه شنبه / ۲۶/اردیبهشت
(همراه با اقامه نماز جماعت ظهر وعصر)
◾سخنران؛
حجت الاسلام حمید رسایی"
◾ذاکر؛
کربلائی محمدحسین عطائیان"
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🚩مکان؛ شهرک نفت؛ مسجد جامع امام مهدی (عج ا...)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://eitaa.com/joinchat/1272119492Cb21e50e0de
.
♻️ کدام مسئله اصلی است، فرهنگ یا اقتصاد؟!
🔰 امام جمعه محترم شیراز اخیرا فرمودهاند: «حجاب مهم است اما مسئله اصلی نیست. اولویت اول #اقتصاد و #تورم است. دشمنان می خواهند ائمه جمعه را به بحث حجاب بکشانند تا مقابل جامعه قرار گیرند»
۱. قریب به ده سال است که رهبری اولویت کشور را رشد اقتصادی قرار داده است. ولی زمانی که کرونا آمد کسی نگفت اولویت اول اقتصاد است به #کرونا اهمیت ندهید و با این که رهبری از ابتدا احتمال ساخته دست آمریکا بودن ویروس را مطرح کرد، کسی نگفت صحبت کردن از کرونا بازی دشمن است تا ما را از اولویت اول باز دارد با این که آسیب اقتصادی کرونا چشمگیر بود و سیاستهایش تجویزی پزشکی مدرن. حال چه شده که عده ای برای صحبت از حجابی که تجویز شارع مقدس است و اثر منفی اقتصادی قابل ملاحظه ای ندارد، یاد این اولویتبندی افتاده اند و صحبت از #حجاب را مقابل مردم قرار گرفتن و خلاف اولویت بندی میدانند!؟
۲. گذشته از این، به نظر میرسد بعد از وقایع تلخی که به هنگام تحویل سال حافظیه و برگزاری مسابقات مختلط و بدون حجاب دو و میدانی در شیراز رخ داده، این اظهارات فرار به جلو است. سوال اصلی این است که کدام مسئله اصلی و کدام فرعی یا در ذیل آن؟ آیا فرهنگ و تمدن اصل است یا اقتصاد؟! هدف اصلی ما از انقلاب رفاه و اقتصاد بود یا برچیدن بساط ظلم و کفر؟! شعار اصلی انقلاب ما اقتصادی بود یا استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی؟!
بله در بعد کلان و ایدئولوژیک، مسئله اصلی ما برپایی شریعت و احیای فرهنگ اسلامی است و در بعد مسائل راهبردی هم اولویت حاکمیت در زمان حاضر اقتصاد است. راهبردها وسیله رسیدن به اهداف کلان هستند و ذبح اهداف کلان برای راهبرد نقض غرض است.
۳. کشف حجاب در حالت عادی و فارغ از دیگر مسائل، یک حرام اجتماعی است که میتواند آثار زیان باری بر فرهنگ جامعه بگذارد. اما در دوره معاصر در جنگ تمدنی غرب حجاب به یک نماد تمدنی تبدیل شده است که سدی در مقابل هجمه تمدنی ویرانگر غرب است که اگر در هم شکسته شود، فرهنگ دینستیز غرب که امروز به تقدیس اجباری همجنسبازی رسیده است با سرعت جامعه اسلامی را در خواهد نوردید.
4. رهبر انقلاب بیش از سه دهه است که خطر هجمه فرهنگی دشمن را هشدار میدهند و سیاست اصلی غرب را فروپاشی فرهنگی ایران از درون میدانند. ایشان می فرمایند: «سیاست امروز غرب آندلسی کردن جوامع اسلامی هست». لذا ابر پروژه غرب علیه ایران که همه اهداف ذیل آن موضوعیت پیدا میکند و قرار است آن را فراهم سازد، آندلیزاسیون ایران و هدم فرهنگ ایرانی اسلامی است.
🔸با جمع بندی موارد ذکر شده روشن است که فرهنگ بر اقتصاد تقدم ارزشی دارد و در نگاه کلان، این اقتصاد است که باید در خدمت فرهنگ باشد و اهمیت اقتصاد در دوره حاضر اهمیت راهبردی و تکنیکی است لذا نمیتوان با عنوان اولویت داشتن اقتصاد نسبت به خطرات جدی فرهنگی بیتفاوت بود و آنها را نادیده گرفت.
🔸مسئله حجاب با دو خصوصیتی که امروز پیدا کرده یعنی اولا سد اصلی هجمه فرهنگی دشمن شده و ثانیا وجه نمادین و برافراشته شدن پرچم دین را پیدا کرده، مهمترین تقابل فرهنگی امروز با جهان غرب را شکل می دهد.
🔸حاصل کلام آن که قطعا مسئله حجاب به جهت جایگاه و اهمیت بر مسئله اقتصاد تفوق دارد و نادیده گرفتن این اهمیت، خسارات جبران ناپذیر بر حاکمیت اسلامی خواهد داشت. هرچند که بر خلاف نگاه امام جمعه محترم شیراز، اولویت داشتن و اهمیت داشتن یک مسئله به معنای عدم توجه و کنار گذاشتن مسائل دیگر نیست و اداره یک حکومت با پیشبرد مسائل متعدد در کنار یکدیگر مقدر است و نگاه تک بعدی و تک ساحتی - هرچند منجر به موفقیت در آن مسئله شود - لاجرم کشور و حاکمیت را به پرتگاه سقوط خواهد برد.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
رسانههای غربی و هیأت حاکم جریان استکباری در حالی سیاست جایگزینی سگ را برای کشورهایی مثل ایران در پیش گرفته که نگران گسترش این پدیده در کشورهای خودشان هستند.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
مقام معظم رهبری(مدظله العالی) :
هر کس کوچکترین قدمی در راه جمعیت و فرزندآوری بردارد
شامل دعاهای نمازشب من میشود.
♻️ اگر فرزندآوری از سنتان گذشته و یا شرایط را برای فرزندآوری ندارید، در راه ترویج و تبلیغ فرزندآوری و یا همراهی با زوجهای جوان قدم بردارید.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
.
♻️ برخورد با حقوقهای نجومی، همچنان معطل یک اراده جدی!
🔹مصاحبه اخیر نایبرئیس کمیسیون برنامهوبودجه باز داغ دلمان را تازه کرد! آقای زنگنه میگوید: اگر ارگانی #حقوقها را در سامانه «پاکنا» درج نکند، حقوق کارکنانش پرداخت نخواهد شد.
🔸مجلسیها و دولتیها قبلاً هم از این حرفها زدهاند؛ برایش قانون و بخشنامه هم نوشتهاند. سامانههای مختلفی هم زدهاند. از قضا ضرب الاجل هم تعیین کردهاند. چند نمونهاش را ببینید:
➖ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه اسفند ۹۵: ارائه نکردن اسناد و اطلاعات حقوق و مزایا موجب انفصال موقت از خدمات دولتی و عمومی از سهماه تا یکسال میشود.
➖تبصره ۲۱ قانون بودجه سال ۹۹: دستگاههای اجرایی تا بیستم اردیبهشتماه سال ۱۳۹۹ موظف به ثبت اطلاعات کارکنان در سامانه کارمند ایران و سامانه ثبت حقوق و مزایا هستند./ از خردادماه هرگونه پرداخت به كاركنان دستگاههاي اجرايی، پس از اطمينان از ثبت اطلاعات كاركنان در سامانه كارمند ايران صورت میگیرد.
➖تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰: از خردادماه سال ۱۴۰۰ هرگونه پرداخت به كاركنان دستگاههای اجرایی صرفاً پس از ثبت اطلاعات آنان در سامانه پاكنا انجام میشود./ ذي حساب و بالاترين مقام اجرایی، مسئول اجرای اين موضوع است و در صورت خودداری از اجرای آن به يكی از مجازاتهای تعزيری درجه سه تا پنج موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی محكوم میشود.
➖میثم لطیفی رئیس سازمان اداری استخدامی دولت سیزدهم، ۲۷ آبان ۱۴۰۰: پرداخت حقوق آبان ماه کارکنان دستگاهها منوط به ثبت اطلاعات در سامانه پاکنا است.
➖بخشنامه سازمان اداری و استخدامی ۹ آذر ۱۴۰۰: از آذرماه ۱۴۰۰ پرداخت حقوق و مزایا صرفا بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه کارمند ایران انجام میگیرد.
➖تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱: پرداخت هرگونه حقوق و مزايا به كاركنان دستگاههاي اجرایی صرفاً بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه كارمند ايران انجام میگيرد./ ذی حساب، مدير امور مالي و بالاترين مقام اجرائی، مسئول اجراي اين موضوع است و در صورت خودداری از اجراي آن به يكي از مجازاتهای تعزيری درجه سه تا پنج موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی محكوم میشود.
➖محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، ۲۴ خرداد ۱۴۰۱: به مدیرانی که اطلاعات مربوطه را در سامانه ثبت نکردهاند، نباید مزایا پرداخت شود، اگر پرداختی صورت گیرد، طبیعتا ما در مجلس این موضوع را خلاف قانون و برداشت غیرقانونی می دانیم و به عنوان تخلف و دستبرد به اموال بیت المال محسوب می شود و حتما پیگیری قانونی خواهد شد تا مابقی این افراد نیز از قانون تبعیت کنند. تا ۳ ماه دیگر چنانچه دستگاهی قانون را اجرا نکند، گزارش تخلفات را به قوه قضائیه ارجاع خواهیم داد.
پ.ن: گوشها که پر از وعده است، یا به وعدههایتان عمل کنید یا علت خلف وعدهها و نقض قوانین را به مردم توضیح دهید.
🔹#رهبر_انقلاب: "وعدهای اگر به مردم دادید، طبق آن وعده اگر عمل کردید، مردم به شما اعتماد پیدا میکنند؛ اگر شما وعده کردید و عمل نشد یا گفتید فلان کار شده، مردم در واقعیّت دیدند نشده، اعتماد مردم سلب میشود."
✍ @Mostazafin_TV
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
.
♻️ با گذشت دوسال از تغییر دولت با رأی مردم، بسیاری از مدیران دولت روحانی بویژه در بخشهای مدیریت میانی تغییر نکردهاند... رییسی پیش از این چند بار این انتقاد از دولت را وارد دانسته بود ولی عملا ...
این یادداشت را بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/8704
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰رئیسی رئیس «جمهور» است؛ رئیس «دولت» هم باشد
🔸حسن روحانی رئیس «دولت» بود نه رئیس «جمهور»
🔸رئیسی خطر وجود مدیران روحانی در بدنه دولت سیزدهم را جدی بگیرد
🔹حسن روحانی اخیرا کنشگری رسانه ای خود را زیاد کرده و در جمع وزرای دولت خودش سخنرانی می کند؛ البته همچنان سخنان خلاف واقع و وارونه نمایی از واقعیتهایی که مردم با گوشت و پوست و استخوان درک کرده بودند، عادت بدی است که حسن روحانی نتوانسته آن را ترک کند. فارغ از انگیزه های سیاسی یا انتخاباتی روحانی از آفتابی شدن در فضای رسانه و سیاست، سخنان او حاوی نکته ای است که می تواند برای دولت سیزدهم زنگ خطر محسوب شود و رئیس جمهور باید به این نکته مهم توجه ویژه کند.
🔹روحانی به گونه ای سخن می گوید که مخاطب برداشت می کند او حس رئیس جمهور بودن را همچنان دارد؛ البته این حس غلط که از طرف روحانی القاء می شود، برگرفته از یک اتفاق واقعی در دولت سیزدهم است. از همان ابتدای آغاز به کار دولت، ۹دی و بسیاری از دلسوزان دولت و شخص آیت الله رئیسی، همواره یک انتقاد جدی مطرح می کردند و آن ابقای مدیران دولت قبل در پستهای مدیریتی و کندی تغییرات و انتصابات در دولت سیزدهم بود.
🔹به گونه ای که امروز و پس از نزدیک به دو سال از آغاز به کار دولت سیزدهم، همچنان برخی مدیران دولت روحانی نه تنها در پستهای مدیریتهای میانی وزارتخانه ها و نهادهای مهم دولتی مشغول به کار هستند بلکه در مواردی، مدیر انتصابی جدید هم از مدیران دولت روحانی است. مدیرانی در حد معاون وزیر و مدیر کل.
🔹 بنابراین طبیعی است از یک سو سیاستهای دولت رئیسی در مقام اجرا، همه جانبه و هماهنگ پیش نرود و از سوی دیگر شخصی مانند روحانی احساس کند همچنان رئیس دولت است!
🔹یک نکته مهم این است که آیت الله رئیسی نشان داده به معنای واقعی کلمه، رئیس «جمهور» و خادم مردم است؛ برای مردم کار می کند و روحیات و منش مردمی دارد؛ نیازها و مشکلات مردم برایش اولویت دارند و در این مسیر با هیچ کدام از مدیرانش هم تعارف ندارد. او مردم دوست است و مردم هم او را دوست دارند. حضور او در جمعهای مردمی و واکنشهای محبت آمیز مردم به او موید این ادعاست. مردم واقعا به رئیسی امید بسته اند.
🔹 در حالیکه حسن روحانی درست نقطه مقابل این ویژگیهای آیت الله رئیسی است. او بیش و پیش از آنکه رئیس «جمهور» باشد، رئیس «دولت» بود. سالهای آخر ریاست روحانی در دولت دوازدهم، او به بهانه کرونا در هیچ جمعی حاضر نمی شد و تنها به مدیریت مجازی دولت می پرداخت.
🔹 این ماجرا درمورد آیت الله رئیسی کمی متفاوت است؛ او یقینا رئیس «جمهور» است اما آیا توانسته است نقش رئیس دولت بودن را به خوبی ایفا کند یا نه؟ حضور مدیران دولت روحانی در بدنه مدیران میانی و سطح بالای دولت رئیسی اشاره به ضعف او در ریاست بر دولت دارد. نقطه ضعفی که سال گذشته خود رئیس جمهور چندین بار به طور علنی به آن اشاره و تاکید کرد باید رفع شود.
🔹مدیران میانی باقیمانده از دولت روحانی، بعضا همچنان با وزرای روحانی در ارتباطند و طبیعتا این ارتباطها، احساس رئیس دولت بودن را همچنان در روحانی تقویت میکند.
🔹اعتماد به نفس کاذب روحانی در مواضع اخیرش، به یک نکته مغفول مانده دیگر هم اشاره دارد؛ با حضور فعال دولت سیزدهم و اقدامات رئیسی، ترک فعل روحانی در موارد متعدد به اثبات رسید. اما متاسفانه قوه قضائیه تا کنون هیچ اقدامی در خصوص برخورد با ترک فعلهای روحانی انجام نداده است؛ که اگر اقدامی صورت می گرفت او این روزها با اعتماد به نفس کاذب دوباره ادعاهای خلاف واقع درباره کارهای نکرده خود را به اسم اقدام، جا نمی زد.
🔹فقط در یک نمونه، حجت الاسلام مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام می گوید: «روحانی در ۶ ماه آخر دولتش، ۱۳۵ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی استقراض کرد و معادل هزار هزار میلیارد تومن نقدینگی به اقتصاد تزریق شده؛ معلوم است تورمی که امروز در جامعه وجود دارد و نقطه به نقطه آن به هفتاد درصد رسید، محصول چه اقداماتی است!»
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ ناپلئونی رو بیار!
فیلم لو رفته از معامله زمینهای اسرائیل در یک املاکی لبنانی با حضور امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
.
سال مهار تورم، رشد تولید
♻️ جلوگیری از اجرای نسخههای بحرانزا، پیششرط مهار تورم
🔰 حمید رسایی: رهبر انقلاب فرمودهاند: «قضیّه تعدیل وقتی در دهه ۷۰ پیش آمد، مشکل عدالت اجتماعی در کشور ما بهمعنای واقعی کلمه ضربه خورد، شکاف طبقاتی به وجود آمد؛ ممکن است یک فوائدی داشت، امّا این ضررهای عمده را هم ما تحمّل کردیم.» (۱۳۹۷/۰۳/۰۲)
◀️ «تعدیل ساختاری» طرحی است که توسط سازمان آمریکایی صندوق بینالمللی پول در برخی از کشورها اجرا شد.
◀️ هستۀ اصلی این طرح، افزایش قیمتها -بویژه ارز و انرژی- توسط دولتهاست که با عناوینی همچون «واقعیسازی و آزادسازی قیمتها» و «مردمیسازی یارانهها» زینت داده میشود. اینکار با توهّم اینکه افزایش قیمتها منجر به پیشرفت میشود، انجام میگیرد.
◀️ تجربه تاریخی: اجرای تعدیل درکشورها با له شدن طبقات محروم به علت گرانیها، شورش مردم و جان باختن آنها همراه بوده است. (شیلی در دهه ۷۰م، ایران در ابتدای دهه ۷۰ش)
◀️ اکنون دولت سیزدهم نیز به امید دستیابی به جهش اقتصادی، درحال اجرای این طرح است که سرانجام روشنی ندارد.
◀️ این رویه، با شعارهای دولت سیزدهم همخوانی ندارد. «عدالت» و «به مسلخ بردن محرومان» با یکدیگر سنخیتی ندارند.
❌ گاهی برای بهبود وضعیت، درگام اول نیاز به اجرای برنامۀ پیچیده نیست؛ عدم اجرای برنامههای مخرّب و بازگشت از مسیر نادرست، اقدامی مهم در آرام شدن اوضاع است.
تعدیل ساختاری، تخریب ستونهای یک منزل است. با بازگشت از این نسخۀ خانمانسوز، از تخریب ستونها جلوگیری میشود.
#مهار_تورم
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
.
♻️ مشاوران اقتصادی بانک مرکزی دولت رییسی همان تیم روحانی هستند!
علاوه بر جلسات در این تارریخها، فردا هم همین افراد مجددا دور یو میز خواهند نشست. آقای رئیسی! باورش سخت است اما به دلیل حضور همین عناصر در دولت مردمی سیزدهم است که حسن روحانی همچنان، جلسات هیأت دولت خود را برگزار میکند.
به قول شهید حسن باقری، باید به خود جرأت داد که این نوع جنگیدن به درد نمیخورد و لازم است که استراتژی در این جنگ عوض شود. آقای فرزین با قول و تعهد به تغییر ریل، مسئولیت را قبول کردند، اما اکنون دنباله رو مسیر قبلی هستند. مسیری که افراد وابسته به آن، ارادت ویژهای به نسخه های صندوق بینالمللی پول (IMF) دارند.
این یادداشت را بخوانید:
https://eitaa.com/rasaee/8709
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
.
♻️ لایه مشاوران و تصمیمسازان دولت مردمی چه کسانیاند؟!
🔰 حمید رسایی: سخنگوی دولت. مردمی بارها از طرف خود یا به نقل از رئیسجمهور محترم بیان کرده که از بانیان وضع موجود استفاده نخواهد شد (۱۴۰۰/۰۹/۲۳ و ۱۴۰۱/۰۱/۳۰)، در حالی که سوگمندانه عملکرد دولتمردان بر خلاف توقع مردم و اظهارات مذکور است.
در این خصوص در حوزه بانک مرکزی میتوان به جلسات متواتر جناب آقای دکتر فرزین اشاره کرد که اغلب مدعوین آن، نقش پررنگی در اوضاع نابسامان اقتصادی دولتهای پیشین به ویژه دولت روحانی داشتهاند. افرادی همچون آقایان محمدحسین عادلی، فرهاد نیلی، علی سعدوندی، علی طیب نیا، سید علی مدنیزاده، ولیالله سیف، عبدالناصر همتی و محمود بهمنی از این دستهاند.
مدعوین مذکور هر یک دارای سابقهای در وضعیت نابسامان کنونی هستند که بازخوانی آن خالی از لطف نیست:
🔹مسئولانی که در قالب سیاستهای تعدیل ساختاری و جهش نرخ ارز، زمینه بروز آشوبهای مردمی در دهه ۷۰ شمسی را فراهم کردند و با تخصیصهای بیضابطه ۵ هزار دلاری به دلالان به بهانه کنترل بازار، میراث شوم برای جانشینان خلف در دولتهای بعد و دولت فعلی مهیا کردند.
🔹جانشینانی که به تأسی از اسلاف خود، به همان آشفتگی و بحران در مدیریت ارزی رسیدند و مجددا مشابه گذشته با هدر دادن منابع ارزی و طلای کشور، سعی بر پوشاندن ضعف خود داشتند و منابع ارز و طلای کشور در جنگ اقتصادی به تاراج رفت.
🔹نمایندگانی که اگر چه به طرفیت از ایران در بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بودند اما در منازعه خصمانه آمریکا با متهم ساختن ضمنی کشور، به جای پیگیری منافع ملی در دوران تحریم، همسو با سیاستهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بودند و منافع شخصی خود را دنبال میکردند. (از جمله خرید ملک معروف ۷۰۰ هزار دلاری در آمریکا توسط یک چهره مشهور)
🔹افرادی که در ایجاد معضل کنونی دولت در انتشار گسترده اوراق و بازپرداخت آن (میراث به جا مانده از حسن روحانی) نقش مؤثر داشته و مکررا در دوران تحریم، ایران را با کلید واژههایی شبیه ونزوئلایی شدن، دچار ترس و تحقیر کرده و میکنند.
🔹افرادی در دولت تدبیر و امید که با اقدامات فراقانونی که با عتاب رهبر همراه بود، نظام را در معرض تعهدات جدید قرار دادند و نهادهای کشور (مجمع تشخیص، مجلس، دولت و شورای امنیت ملی) را درگیر حل و فصل موضوعی خودساخته کردند.
🔹بانیان اصلی تصمیماتی که به آشوبهای بنزینی در دولت روحانی ختم شد وقتی با پیشنهاد نرخ ۵ هزار تومانی و تحقق نرخ ۳ هزار تومانی، باعث جان باختن هموطنان و ضربه به سرمایه اجتماعی نظام شدند.
🔹نسل جدید اقتصادخوانان طیف نیاوران که از مؤثرترین و مرتبطین ایران با خارج از کشور در تدوین لایحه اصلاح ساختار بودجه در دولت روحانی (سال ۱۳۹۸) بودند که محور اصلی آن گرانسازی اقلام اساسی، انرژی، دارو و نظایر آن بود.
🔹افرادی که با حضور در مراکز پژوهشی مهم، با تحلیلهای خود برای مسئولان در حذف ارز کالاهای اساسی و تورم تحمیلی ناشی از این سیاست تصمیمسازی کردند و تبعات تورمی فعلی را نادیده میگیرند.
❌ آقای رئیسی! باورش سخت است اما به دلیل حضور همین عناصر در دولت مردمی سیزدهم است که حسن روحانی همچنان، جلسات هیأت دولت خود را برگزار میکند.
به قول شهید حسن باقری، باید به خود جرأت داد که این نوع جنگیدن به درد نمیخورد و لازم است که استراتژی در این جنگ عوض شود. آقای فرزین با قول و تعهد به تغییر ریل، مسئولیت را قبول کردند، اما اکنون دنباله رو مسیر قبلی هستند. مسیری که افراد وابسته به آن، ارادت ویژهای به نسخه های صندوق بینالمللی پول (IMF) دارند.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee