8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید |
از ادعای قانون مداری تا حمله به شورای نگهبان 🔹عضو هیات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی موسسه امام خمینی(ره) با اشاره به نهاد های مشابه شورای نگهبان در سایر کشور ها به ابعاد مختلف شورای نگهبان در ایران اسلامی می پردازد. 🆔 @rasanewsagency
🔸نوک پیکان هجمه ها در همه ادوار به سوی شورای نگهبان قرار داشته است
حجت الاسلام پژمانفر رییس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی:
🔹در موضوع تایید و رد صلاحیت افراد یا به نوعی احراز صلاحیت ها همواره نوک پیکان برخی هجمه ها به سوی شورای نگهبان بوده و هست و آنچه امروز اتفاق افتاده چیز جدیدی نیست.
🔹برخی جریانات در طول انقلاب اسلامی نشان دادهاند که اگر کاندیدای مورد نظرشان از سوی شورای نگهبان تایید شود نسبت به عملکرد این شورا انتقادی ندارند اما اگر کاندیدای مورد نظرشان از سوی این شورا رد صلاحیت شود نسبت به عملکرد آن معترض شده و به آن هجمه می کنند و در مقام حق خواهی برآمده و می گویند در حق ما ظلم شده است.
🆔 @rasanewsagency
📸اطلاع نگاشت | دولت انقلابی از منظر رهبر معظم انقلاب
در این اطلاع نگاشت به شاخصههای دولت انقلابی از منظر رهبر معظم انقلاب میپردازیم.
#اطلاع_نگاشت #دولت_انقلابی #انتخابات1400 #رهبر_معظم_انقلاب
🆔 @rasanewsagency
🔸نقش مهم حوزه انقلابی در حمایت از شورای نگهبان و دعوت به حضور حداکثری
حجت الاسلام والمسلمین سید صادق محمدی استاد خارج فقه و اصول حوزه در گفتوگو با رسا:
🔹تضعیف #شورای_نگهبان و تبلیغات منفی در جهت حضور مردم و تشویق به عدم حضور پای صندوق های رأی، یک تاکتیک، روش قدیمی و شکست خورده است.
🔹#دو_قطبی کردن جامعه میان رأی دادن و عدم حضور مردم در #انتخابات قطعا سبب خوشحالی دشمنان قسم خورده انقلاب خواهد شد.
🔹تبلیغ و تشویق مردم در جهت حضور پرشور و مشارکت حداکثری در انتخابات از وظایف شرعی، قانونی و عقلایی حوزه های علمیه و روحانیت است.
🔹حوزه انقلابی در برابر هجمه های کم نظیر داخلی و خارجی به نهاد انقلابی شورای نگهبان و دعوت مردم به عدم حضور در انتخابات، وظیفه سنگینی دارد که توصیه های به هنگام به کاندیداهای ریاست جمهوری، آگاهی سازی مردم و جلوگیری از افراط دلسوزان انقلاب نمونه هایی از این وظایف است.
🆔 @rasanewsagency
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ | انتخاب مردم، مدیر قوی و کارآمد
🆔 @rasanewsagency
🔸سیدحسن طعم اندیشههای امام را نچشیده و از رموز گفتههای ایشان چیزی نمیداند
حجت الاسلام جهان بزرگی در گفتوگو با رسا:
🔹زمانی صاحب جواهر در مورد کسانی که ولایت فقیه را قبول نداشتند فرمود: «گوئی طعم فقه را نچشیده و از رموز ائمه معصومین چیزی نمی دانند»، ما هم باید نسبت به سید حسن بگوییم ظاهرا ایشان طعم اندیشههای امام را نچشیده، از رموز گفتههای امام چیزی نمیداند ولی مسئول حفظ و نشر آثار آن بزرگوار است.
🔹سید حسن در یک حرکت کاملا بر خلاف تاکیدات صریح حضرت امام رضوان الله تعالی علیه و نیز فرمایشات ولی فقیه، افراد تأیید صلاحیت شده را ترغیب به انصراف نمود و گفت: «من اگر جای آنها بودم، انصراف می دادم». او در عین حال با یک قضاوت پیشاپیش دولت آینده را ناکارآمد نامید.
🔹سید حسن در خصوص عدم احراز صلاحیتها، به اشتباه آن را رد صلاحیت نامیده و گفته است: «عامل اصلی چنین ردصلاحیت هایی توجه نداشتن به عنصر زمان و مکان در اجتهاد ... است». متأسفانه ایشان توجه نکرده که در شورای نگهبان شش نفر آنها مجتهد نیستند و حق اجتهاد ندارند و در مجموع، هر دوازده نفر نباید اجتهاد کنند بلکه بر اساس تأکید امام بایستی بر اساس «مُرّ قانون » رفتار نمایند وگرنه از مشروعیت ساقط میشوند.
🆔 @rasanewsagency
May 11
قهر کردن با صندوق، رقیب اصلی ما در انتخابات است
حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان؛
بیتعهدی و بیانگیزگی رقیب اصلی ما در این انتخابات است و رقیب افرادی که دلسوزانه وارد انتخابات شدهاند اغواگری دشمنان نظام است که میگویند انگیزهای برای شرکت در انتخابات وجود ندارد و در نقطه مقابل ما وظیفه داریم به توصیف زیباییهای انجام مسئولیت سیاسی بپردازیم.
اکنون رقابت میان دو قطبیهای کاذب نیست و جناحهایی که تهمتهای نادرست را به نظام نسبت میدهند دیگر جایی ندارند؛ ما همیشه نسبت به انتخاباتی که در آن رقابت میان دلسوزان و غیردلسوزان کشور باشد معترض بودیم.
اگر یک جایی دعوا و کتککاری باشد مردم بیشتر جمع میشوند اما اگر یک نفر حرف حساب بزند و دوستی باشد کسی جمع نمیشود و همه بدون تفاوت رد میشوند.
@rasanewsagency
🔸نابودی توطئه دشمنان با مشارکت حداکثری در انتخابات
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا صفایی بوشهری؛
اصل انتخابات و آنچه در اطراف آن میگذرد جهت اعتلای اسلام و پیاده نمودن احکام الهی در زندگی فردی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مردم این کشور است لذا نامزدها بایستی دارای اخلاق انتخاباتی با محوریت اخلاق الهی باشند.
اخلاق انتخاباتی چه از جانب مردم و چه از جانب نامزدها بدون اعمال سلیقه شخصی، جناحی و حزبی بایستی رعایت گردد تا اصلح انتخاب شود زیرا هادی و دلسوز و حامی طرفین ذات اقدس خداوند متعال است که به امور روحی، قلبی و آنچه به دنیای او چه به ضرر و نفع بندگانش است علم دارد پس در اخلاق انتخاباتی محوریت با چنین خدایی است که به همه امور آگاه و خبیر است.
متأسفانه در دنیای امروز، اخلاق انتخاباتی با محوریت انسان و علایق شخصی و حزبی روبهرو است نه با محوریت خدا و آنچنان با مسئولیت اخروی عجین است که قصور و جهالت در این امر از جانب مردم و نامزدهای انتخاباتی آنها را از صراط مستقیم منحرف و دچار عقوبت آخرتی مینماید. پس بر آگاهان متعهد و دلسوزان لازم است با بصیرت افزایی برای مردم و نامزدها راهی را فراهم سازند تا با بینش درست و آگاه پای بر عرصه انتخاب و انتخابات سالم بگذارند و در راستای تحصیل اخلاق انتخاباتی کوشا باشند.
🆔 @rasanewsagency
🔸8 سال کشور و مردم را معطل برجام کردند/ حل مشکلات در گرو تشکیل دولت انقلابی
حجت الاسلام والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم، نماینده مردم استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری ؛
مأموریت اقامه دین در جامعه تنها به معنای استباط احکام شرعی نبوده، بلکه مسأله برپایی دین نیز را در بر می گیرد که این وظیفه بر عهده علمای دینی قرار داده شده است.
انتخاب فردی شجاع، متواضع، تابع رهبر انقلاب برای ریاست جمهوی می تواند اقامه دین در عرصه های مختلف را تحقق بخشد.
هشت سال دولت دست افرادی بود که حل تمام مشکلات کشور را در گرو مذاکرات با استکبار جهانی گره زده بودند و چون برجام بی نتیجه ماند، مشکلات اقتصادی کشور و معضلات معیشتی مردم دوچندان شد.
🆔 @rasanewsagency
🔸دولت آینده باید رشد جمعیت را در اولویت قرار دهند
حجتالاسلام محمد قمی؛
دانشجوی تشکلی و مکتبی میتواند سرنوشت کشور را بسیار قدرتمندانه متحول کند. در این میان دختران دانشجو میتواند عملکرد موثرتری داشته باشد تا جایی که آثارش در جامعه ماندگار شود. البته آقایان دانشجو هم باید با حفظ شئونات اسلامی همراه خواهران باشند و در ایجاد تحولات سیاسی و اجتماعی کشور که منجر به سازندگی و توسعه شود نقشآفرینی کنند.
مسئلهای که شورای نگهبان درباره صلاحیتها و ردصلاحیتها مطرح کرده است اجرای قانون است. من هم فکر میکنم برهمین اساس تصمیم گرفته است. در تقسیم کارها شورای نگهبان مسئول احراز صلاحیت است. در این باره معیارهای متفاوتی وجود دارد. یعنی ممکن است فردی پرونده مفتوح حقوقی داشته باشد و همین موضوع باعث میشود طبق قاعدههای موجود صلاحیتش رد شود. اما ممکن است در دوره بعد آن فرد به دلیل اینکه از پرونده مفتوح قبلی تبرئه شده، صلاحیتش تأیید شود. اینکه این رویه درست است یا غلط انتقادات بسیاری دارم. اما صلاحیت در یک مجلس ۱۲ نفری مورد بررسی قرار میگیرد و بررسی صلاحیتها براساس یک قاعده و قانون پیش میرود. بدون شک باید از قانون تمکین کرد.
حتماً دولت آینده یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار دهد همین مسئله رشد جمعیت است. اگر معضل جمعیت حل نشود فردای کشور یک جامعه ضعیفی خواهد بود. حتماً موضوع اقتصادی در مسئله جمعیت مطرح هست ولی ریشه رشد جمعیت ما فرهنگی است.
🆔 @rasanewsagency