💥💥مرگ ۳ نفر بعلت مسمومیت ناشی از مصرف مشروبات الکلی در تنکابن
🔻🔻🔻
فرماندهی انتظامی شهرستان تنکابن معاونت فرهنگی اجتماعی
#اخبار_روز
@akhbarrooz1
♦️همایش بزرگ
" پای خانواده ایستاده ایم"
به مناسبت هفته عفاف و حجاب
🇮🇷ستاد گرامیداشت هفته عفاف و حجاب شهرستان تنکابن
🇮🇷کمیته فرهنگی و رسانه
#اخبار_روز
@akhbarrooz1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️چرا نگاه به نامحرم به «تیری از تیرهای شیطان» تشبیه شده است؟
سخنران:شهید مرتضی مطهری🌹
🔸هفته عفاف و حجاب گرامی باد
(۱۷ لی ۲۳ تیر )
#هفته_عفاف_حجاب
#پای_خانواده_ایستاده_ایم
🇮🇷ستاد گرامیداشت هفته عفاف و حجاب شهرستان تنکابن
کمیته فرهنگی و رسانه
@akhbarrooz1
#اخبار_روز
📌دولت مردمي و انقلابي درجهت توانمندسازی خانوارها و حمايت از مردم در بخش مربوط به خريد، طرح كالا برگ الكترونيكي را اجرایی نمود.
🔰ظهر سه شنبه جلسه آموزش کالابرگ الکترونیک با حضور بخشدار خرم آباد، ریاست و کارشناس محترم اداره کار ،تعاون و رفاه اجتماعی با جمعی از دهیاران بخش خرم آباد در جهت اجرایی نمودن این طرح ملی و تبیین این امر در سطح محلات و کمک به اقتصاد خانوارها برگزار شد.
🔰در این جلسه؛ مهندس آزادبر با تاکید بر استفاده مستمر مردم از كالاهاي مورد نياز و ضروري گفت : اگر سرپرست خانوار نخواهد از اعتبار فوق در زمان مقرر استفاده كند، مبلغ يارانه به حساب سرپرست خانوار واريز ميشود و ميتواند اين مبلغ را نقدي دريافت كند.
🔰وی افزود: طرح كالابرگ الكترونيكي يكي از طرح هاي است كه ميتواند در شرايط كنوني اقتصاد كشور به داد مردم برسد و اين مهم جز با تلاش و همت دولت مردمي و انقلابي سيزدهم ميسر نيست و دهیاران محترم بعنوان مدیر روستا و حلقه آخر بین دولت و مردم وظیفه تبیین این ماموریت را دارند.
@Akhbarrooz1
#اخبار_روز
با حکم وزير راه و شهرسازي
رضا نخجواني سرپرست شرکت فرودگاه ها و ناوبري هوايي ايران شد
مهرداد بذرپاش در حکم خود خطاب به رضا نخجوانی تصریح کرد: بروز رسانی تجهیزات و فناوری های ارتباطی، ناوبری و نظارتی با پیگیری مجدانه و همکاری تنگاتنگ با مراکز علمی و دانش بنیان، ارتقای رقابت پذیری و سهم شرکت در بازار ناوبری منطقه ای از طریق افزایش ترافیک هوایی و نوآوری در خدمات از اقدامات مورد درخواست است.
وزیر راه و شهرسازی در ادامه حکم خود از سرپرست شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران درخواست ترغیب و تشویق بخش خصوصی و غیر دولتی در توسعه فرودگاه ها از طریق تسهیل سرمایه گذاری و ارائه مشوق ها و امتیازهای قانونی و بهره گیری از حداکثر توان علمی و حرفه ای موجود در کشور را کرده است.
گفتنی است؛ عصر امروز و با حضور افندی زاده معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، مراسم تودیع و معارفه برگزار شد.
@Akhbarrooz1
#اخبار_روز
تماشاخانه سیار
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تنکابن
@Akhbarrooz1
#اخبار_روز
✅ اقدامات دولت سیزدهم در آزادسازی و ساماندهی سواحل
🔻امشب سه شنبه ۲۰ تیرماه ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه تبرستان
🔸اخبار و رویدادهای استانداری مازندران را در صفحات رسمی ما دنبال کنید:
@Akhbarrooz1
#اخبار_روز
✅معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران در جمع مدیران دارالقرآن کریم
💢 توسل به قرآن، راه برون رفت از مشکلات است
🔸علی شمس ناتری در گردهمایی و دوره توانمندسازی مدیران و مراکز دارالقرآن کریم و کارشناس مسئولان و کارشناسان قرآن، عترت و نماز شهرستان ها و مناطق، راه نجات و برون رفت از مشکلات و تنگناهایی که وجود دارد را توسل به قرآن کریم دانست و افزود؛ اگر بتوانیم در فعالیت های قرآن، عترت و نماز برنامه داشته باشیم، نیازی به حوزه آسیب های اجتماعی نداریم.
🔸به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان تنکابن، این گردهمایی و دوره توانمندسازی با حضور معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان، خلعتبری معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان تنکابن و مدیران دارالقرآن کریم و کارشناس مسئولان قرآن، عترت و نماز شهرستان ها و مناطق در تنکابن برگزار گردید.
🔸معاون پرورشی اداره کل در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات صورت گرفته توسط مدیران محترم دارالقرآن ها از جمله دارالقرآن بلاغ تنکابن، خواستار ایجاد فضای رسانه ای با استفاده از ظرفیت خبرگزاری پانا جهت ترویج فرهنگ قرآنی و علاقه مندی دانش آموزان در راستای برنامه های حوزه پرورشی در شهرستان ها و مناطق شد.
🔸شمس ناتری در ادامه با تاکید بر این نکته که دارالقرآن ها خط مقدم ترویج فرهنگ قرآن، عترت و نماز هستند و باید در حوزه قرآن علاوه بر برنامه های سالانه، برنامه محوری داشته باشند تصریح نمود: رویکرد های ما در سال جدید باید به سمت طرح حفظ جزء ۳۰ قرآن کریم، استماع قرآنی و کرسی های تلاوت قرآن برویم
#اخبار_روز
@Akhbarrooz1