ارجمند حاج آقا:
نرخ زاد و ولد در سال ۹۸ به کمترین حد خود طی ۵۰ سال گذشته رسیده است
🔹شورای عالی انقلاب فرهنگی در گزارشی آورده است که تخمین زده میشود در سال ۱۳۹۸ نرخ زاد و ولد با ۱۴.۵ تولد به ازای هر هزار نفر جمعیت به کمترین حد خود طی ۵۰ سال گذشته رسیده باشد.
🔹تخمین زده میشود در پایان امسال میزان تولد کشور به رقم ۱.۲۰۵.۹۵۴ تولد برسد که کاهش بی-سابقهای نسبت به سالهای گذشته داشته است.
🔹بر مبنای نتایج سرشماری، جمعیت ایران در پایان نیمه اول سال جاری برابر ۸۲.۷۷۶.۲۷۰ نفر رسیده است.
fna.ir/ddoz39
@Farsna
آنفولانزای پولساز
اگر چه آنفولانزا یک بیماری است و برای پیشگیری و درمان آن باید اطلاع رسانی کرد، ولی باید توجه داشت که تیم رسانه ای شرکت های دارویی، با ایجاد التهاب کاذب در افکار عمومی به دنبال بهره برداری حداکثری از بازار پر رونق فروش واکسن، سرم و آمپول های تولیدی خود هستند!!
ما ضمن تقبیح بزرگنمایی و ایجاد جو رعب و وحشت در مورد این بیماری به بیان راهکارهای طب ایرانی اسلامی برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا می پردازیم 👇👇👇
#آنفلوانزا
#سرماخوردگی
@rasatabib
@matabmontazer
#معرفی_بیمار
#چاقی
#سودا
خانمی ۴۳ ساله به خاطر اضافه وزن (وزن: ۸۲ کیلوگرم) مراجعه کرد.
با مشاهده فرم مزاج شناسی او متوجه شدم از استرس زیاد، غصه و درگیری فکری رنج می برد.
هم چنین دچار مشکلات گوارشی متعدد و درد مفاصل است. و در شبانه روز بیش از ده ساعت می خوابد.
با تجربه ای که از مشاهده این قبیل بیماران دارم داستان برایم واضح بود:
مشکلات روحی این بیماران موجب می شود برای رسیدن به آرامش به غرایز خود پناه ببرند لذا زیاد می خورند (اشتهای عصبی) و زیاد می خوابند (چون خواب برایشان بهتر از بیداری است) در نتیجه افزایش وزن و به تبع آن درد مفاصل پیدا می کنند. سیستم گوارش هم که کاملا از وضعیت روحی فرد تبعیت می کند لذا مشکلات متعدد گوارشی هم ایجاد می شود.
در چنین شرایطی برخی همکاران یکسری دارو برای مشکلات گوارشی تجویز می کنند و یکسری دارو و یا رژیم غذایی برای کاهش وزن و یکسری درمان هم برای درد مفاصل ولی تجربه نشان داده علیرغم صرف هزینه زیاد نتیجه چندانی عاید نمی شود و باید در کنار سایر درمان ها به ریشه اصلی مشکل که ناآرامی است پرداخته شود.
@rasatabib
@matabmontazer
این خانم که فردی مذهبی است، گفت ۱۷ جزء از قرآن را حفظ است و قصد دارد حافظ کل قرآن شود!
به او گفتم چرا این ۱۷ جزء قرآن که حفظ کردی در تو ایجاد آرامش نکرده؟
گفت نمی دانم تازه بر استرس من افزوده شده چون حافظه ام هم ضعیف شده و نگرانم که نتوانم ۱۳ جزء باقیمانده را حفظ کنم (غلبه سودا موجب کاهش حواس از جمله حافظه می شود)
گفتم حفظ قرآن خیلی خوبه ولی پروردگار عالم قرآن را فرستاده که آن را حفظ کنیم یا از آن سبک زندگی بیاموزیم؟
نمیخواد الان به حفظ کردن ادامه دهی. شبی یک صفحه بخوان و در معانی و معارف آن دقت کن.
گفت استاد منم همین را به من گفته
چند قلم دارو براش تجویز کرده و توصیه های لازم و خوراک فکری مناسب را به او معرفی کردم البته اگر جدی بگیره.
نکته مهم اینه که:
اولا رفتارهای مذهبی (قرآن/ نماز/ زیارت/ مداحی و ...) اگر از روی عادت باشه و تبدیل به معرفت نشود و به عمق جان ننشیند تاثیر مثبتی در سلامت جسم و جان نخواهند داشت.
ثانیا فردی که دچار غلبه سوداست اصلا نباید اطلاعات و بار ذهنی خود را افزایش دهد وگرنه وضعیت او بدتر خواهد شد.
@rasatabib
@matabmontazer
آیا وزارت بهداشت مقصر اصلی حذف "سبوس از نانها" و گسترش دیابت است؟
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/11/02/2186586/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%B3%D8%A8%D9%88%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
بسم اﷲ الرحمن الرحیم
و اذا قلتم فاعدلوا ... انعام -152
و هنگامی که سخن می رانید عدالت پیشه کنید ...
آتش زدن کتاب هاریسون (کتاب منبع پزشکی رایج) توسط آقاي تبریزیان، سوژه خبری این روزها است. از نگاه ما این قضیه دارای ابعاد متعددی است:
1. کتابسوزي
کتابسوزي اقدامی نابخردانه، غیراسلامی و ضدعلمی است. چه کتاب مذهبی باشد، چه کتاب علمی، چه به دست آقای تبریزیان باشد چه به دست امثال کسروي.
متاسفانه ایشان در توجیه این رفتار خود گفته است که اروپائیان هم در قرن 16 کتاب قانون ابن سینا را آتش زده اند.
از آقاي تبریزیان که معتقد به پیروي از سیره پیامبر و ائمه علیهم السلام است باید پرسید: آیا ما در سیره و روش اهل بیت، کتابسوزي داشته ایم؟
مقارن با زندگی امامان ما، مکاتب طبی مختلف از جمله طب یونانی وجود داشته، لیکن برخورد پیشوایان دین با آنها و حتی افرادي که خدا را قبول نداشتند، در قالب مناظره و مباحثه و روشنگري و نقد عالمانه بوده است.
2. فتنه جویی
قرائن و شواهد نشان می دهد که در پس اشتباه مسلم آقای تبریزیان، دستهایی با اغراضی خاص فعال شده اند:
الف. فیلم کتابسوزي مربوط به دو سال قبل بوده و در یک محفل خصوصی انجام شده است. در انتهاي آن جلسه فردي کتاب هاریسون را به آقاي تبریزیان داده و اصرار نموده که آن را آتش بزنند. پزشکان و روحانیون حاضر در مجلس با این کار مخالفت کرده اند لیکن این فرد، پافشاري کرده تا مقصودش برآورده و از آن فیلم برداري شود. اکنون باید دید چه افرادي با چه نیتی بعد از چند سال این فیلم را در این مقطع زمانی منتشر کرده اند؟
ب. عده ای نیز در این داستان عقده های فروخفته خود را بروز داده و خطای یک نفر را به تمام روحانیت تعمیم بخشیده و حتی از جسارت به آیات و روایات معتبر اسلامی نیز خودداری نکرده اند.
ج. در این چند روز تلاش زیادي شده تا با انتشار وسیع فیلم کتابسوزي، چنین القاء شود که هدف آقاي تبریزیان از این کار توهین به علم پزشکی و پزشکان بوده است تا بدین وسیله حساسیت و اعتراض جامعه پزشکی برانگیخته گردد در حالی که نامبرده اذعان کرده که اولا چنین منظوري نداشته و این اقدام وي، صرفا حرکتی نمادین در پاسخ به سوزاندن کتاب قانون ابن سینا در اروپا بوده است و ثانیا اعتراض وي به مافیاي دارویی و استعمارگرانی است که علم پزشکی را ابزاري براي رسیدن به اهداف سلطه جویانه خود قرار داده اند.
ما بر این باوریم که سخن نامبرده در این مورد صحیح ولی روش وي اشتباه است.
البته همه ما به نقش مافیاي جهانی داروهاي شیمیایی و نفوذ آنها در دانشگاهها و مراکز علمی واقفیم از جمله مستندات زیادي وجود دارد که نشان می دهد کارتلهاي دارویی در نگارش منابع پزشکی رایج از جمله همین کتاب هاریسون دست دارند. بنابراین باید مشخص شود که چرا برخی مسئولان وزارت بهداشت و نظام پزشکی و نیز برخی اصحاب رسانه پیاز داغ قضیه را اضافه کرده و بیدریغ نفرت پراکنی می کنند؟
3. سخنی با برخی اساتید محترم حوزه هاي علمیه
طب اسلامی در آقاي تبریزیان خلاصه نمی شود. اندیشمندان فراوانی قائل به طب اسلامی بوده و هستند که به روش آقاي تبریزیان بیش از دیگران و به صورت اصولی اشکال دارند.
کسانی که این روزها مرتب در محکومیت اقدام ایشان بیانیه می دهند، در بروز این وضعیت بی تقصیر نیستند زیرا در همه این سالها به جاي حمایت از پزشکان و پژوهشگرانی که بر روي روایات طبی تحقیق بالینی و آزمایشگاهی کرده و در این زمینه صاحب تالیفات و مقالات علمی متعدد (بعضا مقالات ISI) هستند، یکسره به نفی طب اسلامی پرداخته و به جاي ایجاد بستر مناسب برای برپایی کرسی هاي آزاداندیشی و شنیدن سخن پزشکان محقق، به فضاي زنده باد و مرده باد دامن زده اند و به جاي روشنگري در برابر مصادیق انحرافی و متحجرانه، آن مصادیق را برابر اصل گرفته و طب اسلامی را از اساس منکر شدند.
بزرگان حوزه بستر لازم را براي شنیدن سخن پزشکان اندیشمند در موضوع نظام سلامت در اسلام را ایجاد نکردند که اگر چنین بستري ایجاد می شد و ادعاهاي امثال آقاي تبریزیان در چنین فضایی ارزیابی می شد، امروز شاهد این وقایع نبودیم.
البته همین طب اسلامی ناقص و پر خطاي آقاي تبریزیان به اقرار مخالفان ایشان، برخی نتایج درمانی موفق هم داشته است که ناشی از تمسک به روایات معتبر طبی است.
آیا نباید پرسید چه کسی در حوزه ها می بایست فضاي لازم براي تشخیص سره از ناسره را در کلام مدعیان طب اسلامی ایجاد می کرد؟
4. سخنی با برخی از متولیان نظام سلامت
شما نیز مانند اهل حوزه در ایجاد این وضعیت مقصرید. شما نیز در ایجاد فضاي آزاداندیشی در دانشگاهها کوتاهی کردید.
جان کلام؛ شما هم در همه این سالها "زنده باد طب غربی و مرده باد طب اسلامی" بوده است. کجا و کی کرسی هاي آزاداندیشی که مورد تاکید چندباره رهبري بوده است را در فضاي دانشگاهی بر پا کردید؟
به نظر می رسد در این میان عده اي قصد دارند از اشتباهات تبریزیان موج ایجاد کنند تا اولا با تحریک مراجع و علماي حوزه و با مستمسک قرار دادن سخنان آنان، طب اسلامی را قلع و قمع کرده و به تصور خام خود این عنوان را براي همیشه محو کنند.
و ثانیا اذهان عمومی را در شرایط حساس کنونی به سمت مسائل فرعی متوجه کنند.
5. سخنی با مردم
آقای تبریزیان در سخنان چند روز قبل خود ضمن دفاع از خبطی که انجام داده است، آن را در تداوم حرکت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبري دانسته! همچنین خود را با سردار شهید قاسم سلیمانی مقایسه کرده گفته است حرکت این شهید عزیز ضربه سخت افزاري و حرکت وی ضربه نرم افزاري به آمریکا بوده است!
اولا کسی که مدعی پیروی از امام و رهبری است، باید خود را سپر امام و رهبر خود کند نه این که پشت سر آنها مخفی شده، اشتباهاتش را به حساب آنها گذاشته، آنان را سپر بلاي خود نماید. ثانیا این حرکت ایشان نه تنها به نفع جبهه انقلاب تمام نشده بلکه برعکس رسانه هاي بیگانه را فعال نموده تا جبهه اسلام و انقلاب را متحجر و داعشی مسلک معرفی کنند.
در پایان باید اذعان نمود که در قضیه کتاب سوزي، مسئولان وزارت بهداشت و برخی از اساتید حوزه و آقاي تبریزیان، همگی عامدانه یا جاهلانه به مانند دو تیغه یک قیچی عمل کرده اند و آنچه در این میان قربانی شده آموزه های معتبر اسلامی در حوزه سلامت است که می تواند برکات بی شماری را برای جامعه اسلامی به ارمغان آورد.
والسلام علی من اتبع الهدی
دکتر سید سعید اسماعیلی (متخصص Phd طب سنتی)
دکتر مرتضی ترابی میرآبادی (پزشک طب ایراتی)
دکتر سید احمد ثاقبی (متخصص داخلی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد)
دکتر سید علی جوادی (پژوهشگر طب ایرانی اسلامی)
دکتر محمد خداشناس (متخصص داخلی هیات علمی علوم پزشکی بیرجند و محقق طب اسلامی ایرانی)
دکتر منصور خرمی زاده (متخصص Phd طب سنتی)
سید محسن دعایی (مسئول موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی)
محمد حسین ساعی فرد (پژوهشگر علوم اسلامی)
روح الله سلحشور (روحانی پژوهشگر در طب ایرانی اسلامی)
دکتر علیرضا سلطان محمدی (پزشک داروساز)
دکتر سید محمد سیادتی (دکترای علوم آزمایشگاهی و پژوهشگر طب ایرانی اسلامی)
دکتر افشین سیف برقی (پزشک طب ایرانی)
دکتر ابوالفضل شیردل (پزشک طب ایرانی)
دکتر حمیدرضا ضیایی (پزشک پژوهشگر در طب اسلامی)
دکتر سید وحید فرزادفرد (پزشک طب ایرانی اسلامی)
دکتر محمد فصیحی دستجردی (متخصص بیماریهای عفونی و پژوهشگر طب ایرانی اسلامی)
دکتر اکرم فلاح (پژوهشگر طب ایرانی اسلامی و طب چینی)
دکتر عبدالله کردی (پزشک طب ایرانی)
دکتر محمدرضا گدازی (پزشک طب ایرانی اسلامی)
دکتر رحیم گرزین (پزشک طب ایرانی اسلامی)
دکتر محسن مردانی (دانشیار ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و پژوهشگر طب ایرانی اسلامی)
محمود مقدمی روحانی و رئیس شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزه)
دکتر رضامنتظر (پزشک پژوهشگر در طب ایرانی اسلامی)
دکتر میر سید محمد مواظب (پزشک مرکز طب سنتی کاشان)
سید احمد موسوی خراسانی (روحانی پژوهشگر در طب و تغذیه سالم)
سید امان الله میرزایی (روحانی پژوهشگر در طب اسلامی)
دکتر محسن نصر (پزشک طب ایرانی)
دکتر غلامرضا نورمحمدی (روحانی و پزشک عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و پژوهشگر طب اسلامی)
دکتر بشری هاتف (عضو هیات علمی مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه بقیه الله)
شرکت رهپویان سلامت آسمانی (رسا)
@rasatabib
👇👇👇👇👇👇
توصیه های طب سنتی برای پیشگیری از بیماری کرونا:
۱. شربت عسل و آب لیمو
۲. خوردن روزانه سه لقمه عسل
۳. پاشیدن کمی سیاهدانه روی غذاها
۴. مصرف روزانه یک تا سه قاشق مرباخوری مربای زنجبیل یا دم کرده زنجبیل
۵.چرب کردن بینی با روغن سیاهدانه یا بنفشه
۶. مصرف روزانه دم نوش دارچین یا آویشن روزی دو تا سه استکان
۷.مصرف روزانه سیر و پیاز (خام یا پخته در غذاها )
۸. غرغره آب نمک
بیانیه جمعی از اساتید طب سنتی در مورد ویروس کرونا
https://www.farsnews.ir/news/13981208000751/بیانیه-جمعی-از-اساتید-طب-سنتی-درباره-ویروس-کرونا
✅ #دومین بیانیه جمعی از اساتید و معتقدان به طب اسلامی ایرانی در مورد شیوع #ویروس_کرونا
بسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
💠 ملت غیور ایران
🔸 در این ایام که شاهد ابتلاء هموطنان خود به یک بیماری ویروسی وارداتی هستیم؛ لازم میدانیم نگاهی وسیعتر و دقیقتر به ابعاد پیدا و پنهان این ماجرا انداخته و با تحلیلی همه جانبه موجبات روشنگری اذهان عمومی را فراهم نماییم.
1⃣ تمامی شواهد و قرائن حاکی از این است که دشمنان ملت ما و ایادی آنان در داخل کشور در حال بزرگنمایی این داستان هستند تا از یکسو با ایجاد جو رعب و وحشت آرامش جامعه را بر هم زده، تمامی مراکز و فعالیتهای علمی و مذهبی را به تعطیلی کشانند، و از سوی دیگر با قطع ارتباط ایران با سایر کشورها ضربات اقتصادی بیشتری بر ما وارد کنند. بدیهی است در چنین شرایطی مردم باید با حفظ آرامش خود اخبار را از مجاری مطمئن و صحیح دنبال کنند.
2⃣ در مورد بیماری ویروسی منتشر شده در ایران ابهاماتی وجود دارد که شایسته است مسئولان وزارت بهداشت هر چه سریعتر بررسی و شفاف سازی کنند که:
🔹 اولاً؛ چرا درصد تلفات بیماری در ایران از سایر کشورها بیشتر است؟ (در سایر کشورها این آمار حدود ۲ درصد ولی در ایران حدود ۴ درصد میباشد. طبق آخرین آمار تعداد مبتلایان در ایران ۱۵۰۰ و فوت شدگان ۶۶ نفر بودهاند). آیا ویروسی که در ایران شایع شده متفاوت از نوع چینی است؟
🔹 ثانیاً؛ آمار ابتلاء به آنفلوانزا و مرگ و میر ناشی از آن در ماههای گذشته و سال قبل چقدر بوده است؟ اگر آنفلوانزا خطرناکتر و کشندهتر است، چرا الان مراکز علمی و مذهبی به این وسعت تعطیل میشود؟ و چرا آن موقع چنین اقدامی انجام نشده است؟ نکند ما هم تحت تاثیر موج رسانهای دشمن قرار گرفتهایم؟ آیا بین دعوت مردم به آرامش و تعطیلی بسیاری از فعالیتهای آنان تضادی وجود ندارد؟
🔹 ثالثاً؛ چرا از ظرفیتهای طب سنتی و تجارب اساتید آن استفاده نمیکنید؟ چرا برای این مهم یک اتاق فکر از اصحاب طب سنتی تشکیل نمیدهید؟
3⃣ ما ادعا نمیکنیم تهدیدی وجود ندارد. بدیهی است که این بیماری آسیبها و تلفاتی را به دنبال داشته و خواهد داشت. منتهی همان طور که قبلاً هم گفتیم با تدابیر سادهای که اساتید طب سنتی معرفی کردهاند به راحتی میشود با این ویروس مقابله کرد. (بیانیه شماره یک را بخوانید)
4⃣ بر اساس روایات طبی منسوب به حضرات اهل بیت علیهم السلام و طبق کلام حکمای طب سنتی و بر اساس مقالات پزشکی معتبر حجامت نقش بسیار مهمی در افزایش سطح ایمنی بدن و پیشگیری از انواع بیماریهای عفونی دارد. لذا اکیداً توصیه میشود هرکس بیش از 6 ماه است حجامت نکرده است، زیر نظر پزشک طب سنتی اقدام به انجام حجامت با خونگیری یا بدون خونگیری (بادکش) نماید.
5⃣ بسیار محتمل است که در روزهای آینده مافیای جهانی دارو، مدعی تولید فرآوردهای شود که موجب پیشگیری و درمان ویروس کرونا میشود.
سپس دلالان دارو به واردات گسترده آن، و تشویق همه مردم به مصرف آن بپردازند، که طبیعتاً با خروج مقدار زیادی ارز از کشور همراه خواهد بود و جیب آنها را پر خواهد کرد.
مضافاً بر این که همین داروی وارداتی میتواند حاوی مواد سرطانزا یا عامل ایجاد ناباروری باشد.
لذا مجدداً به مردم عزیز تاکید می شود، شما در صورت رعایت توصیههای بهداشتی و انجام تدابیر طب سنتی از جمله حجامت پیشگیرانه، هیچ نیازی به واکسن و داروهای وارداتی نخواهید داشت و قویاً توصیه میکنیم اسیر تبلیغات منفی و هراس افکنی دشمن نشده و داروهای تازه وارد و ناشناخته را مصرف نکنید.
🔸 انشاءالله با توجهات حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و با هوشیاری مردم و مسئولین این مرحله را نیز با موفقیت پشت سر میگذاریم.
والسلام
🗓 1398/12/13
▪️دکتر محمدحسن طریقت منفرد (وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)
▪️دکتر رضا منتظر (نویسنده، محقق و پژوهشگر)
▪️دکتر حمیدرضا ضیائی (محقق و پژوهشگر)
▪️دکتر سید سعید اسماعیلی صابر (متخصص طب سنتی)
▪️دکتر محمد فصیحی (متخصص بیماریهای عفونی)
▪️دکتر سید محمد سیادتی
▪️دکتر حسین روازاده
▪️دکتر میر سید محمد مواظب
▪️دکتر محمدحسن آزما
▪️دکتر ابوالفضل شیردل
▪️دکتر محمدرضا گدازی
▪️دکتر عبدالرحیم گرزین
▪️دکتر محمد حسین ساعی فرد
▪️دکتر سید علی جوادی
▪️دکتر علی اصغر زنده دل
▪️دکتر سید وحید فرزادفرد
▪️سرکار خانم دکتر عالیه خامنه
▪️حجت الاسلام والمسلمین دکتر صمد حسین تبار (نویسنده، محقق و پژوهشگر)
▪️حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد سعیدی مهر
▪️حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسن آیت (نویسنده، محقق و پژوهشگر)
▪️حجت الاسلام والمسلمین محمد علی اخوان (نویسنده، محقق و پژوهشگر)
▪️استاد تاجبخش
▪️استاد ابراهیم نیکمنش
@rasatabib
درمان بیمار مبتلا به علائم کرونا در طب ایرانی اسلامی.pdf
70.9K
سلام
در زمان جنگ نیز عده ای اصرار به حذف ارتش و عده ای اصرار به حذف سپاه از جنگ داشتند!
اما آنچه باعث پیروزی و نصرت الهی است اتحاد است
و هر آدم عاقلی می داند حمله به دشمن با دو ارتش و از دو جهت بهتر از یک ارتش است
اینکه وزارت بهداشت اصرار به درمان بیماران فقط از طریق طب کلاسیک و بدون در نظر گرفتن توصیه های مکاتب دیگر درمانی خصوصاً طب ایرانی اسلامی دارد باعث تاسف است!
گرچه به مدیریت واحد در جنگ اعتقاد کامل دارم
من به عنوان یک متخصص عفونی که مانند یک سرباز در خط مقدم جبهه در حال انجام وظیفه هستم از همه آحاد مردم میخواهم که
علاوه بر رعایت مسائل بهداشتی و توصیه های پزشکان خویش؛ توصیه های طب ایرانی اسلامی را هم دست به دست به تمام مردم ایران برسانند
تا هر کس در خانه بیماری که این روزها دو یا بیشتر از علائم بیماری کرونا را دارد این موارد را اجرا کند
حتی اگر بیماری غیر از کرونا هم باشد در بهبود علائم ریوی و سرماخوردگی مفید است
انشاالله
دکتر محمد فصیحی دستجردی متخصص بیماریهای عفونی و نوپدید
@dfasihi
درمان کرونا در بیماران قرنطینه در منزل
@dfasihi