إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
باخبر شدیم مادر بزرگ مداح و ذاکر اهل بیت حاج مهدی مقدم دار فانی را وداع گفت.
کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام
این مصیبت را به خانواده محترم مقدم و جلائی و کلیه بستگان آن مرحومه تسلیت عرض نموده
و برای آنان صبر و اجر و برای آن عزیز سفر کرده علو درجات مسئلت دارد .
شادی روحش صلوات و قرائت فاتحه .
هدایت شده از مسجدحضرت رسول اکرم (ص) خانی آباد نو
بسم الله الرحمن الرحیم
با عنایت و فضل الهی دوشنبه شب ها تفسیر سوره مبارکه واقعه در مسجد برگزار می شود.
🎤 حجت الاسلام میرحبیب الهی
مسجد حضرت رسول اکرم ص خانی آبادنو
🌺 @rasooleakram2
خلاصه تفسیر آیه ۱۰ سوره واقعه
در تاریخ ۲۶ آذر ماه
✅وَالسَّابِقُونَ السَّابِقُونَ ﴿١٠﴾
و پیشی گیرندگان [به اعمال نیک] که پیشی گیرندگان [به رحمت و آمرزش] اند،
: ﴿السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ﴾؛ يعني اينها کساني نيستند که ما با الفاظ بخواهيم آنهارا معرفي بکنيم. ما هيچ معرفي نداريم مگر خود اينها، زيرا هر چه بگوييم از اينها کمتر هستند، معرّف بايد يا اجلا باشد يا مساوي. هر چه غير اينهاست، از اينها کمتر است. پرسش: اين اصلاً برای ديگران ميسور نيست؟ پاسخ: بله، لذا فرمودند نميشناسيم مگر خودمان يکديگر را بشناسيم؛ لذا فرمود شما آن توقع را نداشته باشيد، اين نقص شما هم نيست
درباره انها فقط باید گفت :
فاطمه ، فاطمه است
محمد ، محمد است
علی ، علی است
شيخ طوسى در امالى خود به سندى كه از ابن عباس دارد از او روايت كرده كه گفت :
از رسول خدا (صلى اللّه عليه و آله و سلم) معناى آيه شريفه (و السابقون السابقون اولئك المـقـربـون فـى جـنـات النـعـيـم ) را پـرسـيـدم، فـرمـود: جبرئيل به من گفت : اينان عبارتند از على، و شيعيان او، آرى على و شيعيانش جلوتر از هر كس ديگر به بهشت در مى آيند و كرامت و احترامى كه نزد خدا دارند مقرب درگاه خدايند.
و در كـمال الدين به سند خود از خيثمه جعفى از امام ابى جعفر (عليه السلام) روايت كرده كه در ضمن حديثى فرمود: (السابقون السابقون ) ماييم، و آخرون هم كه درباره اش فرموده : (و قليل من الاخرين ) ما هستيم.
و در عيون در باب (ما جاء عن الرضا (عليه السلام) من الاخبار المجموعة ) به سند خود از عـلى (عليه السلام) روايـت آورده كـه فرمود: آيه شريفه (و السابقون السابقون اولئك المقربون ) درباره من نازل شده است .
و در مـجـمـع البـيـان در ذيـل هـمـيـن آيـه از عـلى (عليه السلام) نقل كرده كه فرمود: منظور سبقت گرفتن به انجام نمازهاى پنجگانه است.
فرمود: ﴿وَ السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ﴾، کجا رفتند چقدر بالا آمدند چقدر تلاش و کوشش کردند؟ خدا ميداند! شما نمونههاي اين را در سوره مبارکه «انسان» ميبينيد آن هم گوشهاي از کارهاست. در سوره «انسان» در بيست و پنجم ذيحجه که اين سوره نازل شد ميبينيد اينها کم آسيبي از مشرکين نديدند چه آن وقتي که در مکه بودند چه آن وقتي که از مکه به مدينه آمدند جنگهاي بدر و حنين و احزاب و اُحد را بر اينها تحميل کردند. در همان سوره مبارکه «انسان» دارد: ﴿وَ يُطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلي حُبِّهِ مِسْكيناً وَ يَتيماً وَ أَسيراً﴾؛اين قصّه را که فريقين نقل کردند اين ذوات قدسي روزه داشتند، وجود مبارک فاطمه و حضرت امير(سلام الله عليهما) هم به همراه حسنين روزه داشتند. سه شب هم متوالي بخشي از سهميه افطاريه خودشان را به اينها ميدادند. ببينيد وقتي قرآن ياد ميکند ميفرمايد: ﴿وَ يُطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلي حُبِّهِ مِسْكيناً وَ يَتيماً وَ أَسيراً﴾، ما در مدينه اسير نداشتيم. جنگهايي که اتفاق ميافتاد تحميل میشد بر مسلمانها؛ هم از ما اسير ميگرفتند هم مسلمين از آنها اسير ميگرفتند. اين اسير جزء کفار حربي بود که آمده براي کشتن مسلمانها. اين علي و اولاد علي(سلام الله عليهم أجمعين) بخشي از افطاريه خود را در آن شب سوم گرسنگي به اين اسير ميدهند. اينها را آدم نميتواند بشناسد. اينکه کافر بود، جنگجو هم که بود، آمده براي از بين بردن اسلام، ولي حضرت ميفرمايد مادامي که اين در دايره مسلمين است و در کشور اسلامي است نبايد گرسنه باشد. او را چه کسي ميتواند بشناسد؟! اين است که در اين گونه از موارد هيچ چارهاي نيست مگر تکرار همان مبتدا که اگر راهي باشد بخواهد آن مبتدا را معرفي بکند، آن راه را طي ميکند در جاهاي ديگر هم اين کار را ميکند، اما گاهي ميگويند که اينها را غير از خود اينها کسي نميتواند بشناسد، ﴿السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ﴾؛ نظير ﴿فَأَصْحابُ الْمَيْمَنَةِ مَا أَصْحَابُ الْمَيْمَنَةِ﴾ که کلمه «ما» را بياورد نيست؛ نه «ما أدراک» را ميآورند، نه کلمه «ما» را ميآورند، هيچ چارهاي ندارند مگر اينکه خود آن مبتدا را ذکر بکنند که اينها اين گونهاند؛ يعني کسي بخواهد با بحثهاي علم حصولي و اينها بشناسد اينها را، جا براي شناخت نيست. شما همين قصّه ﴿وَ يُطْعِمُونَ الطَّعامَ﴾، آن هم در شب سوم، روزهدار، آن هم نان جو که وام گرفتهاند، آن هم حسنين که بچهاند، بزرگ نبودند. سهميه اينها را به کسي بدهند که آمده اسلام را از بين ببرد. پيغمبر و اهل بيت و هر کسي آمد از دم شمشيرش بگذرد، فرمود امروز اسير هستند، امروز در کشور ما هستند و محتاج ما هستند، ﴿وَ يُطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلي حُبِّهِ مِسْكيناً وَ يَتيماً وَ أَسيراً﴾. لذا اينها را که آدم ميرسد هيچ چارهاي ندارد مگر اينکه بگويد: ﴿السَّابِقُونَ السَّابِقُونَ﴾، اينها اينها هستند!
🔻اگر میخواهید با صاحب الزمان (عجل الله فرجه الشریف) باشید که با آن حضرت بودن منتهی الآمال جمیع اولیاء خدا است.
🔻هر روز آنچه میسر است برای آن حضرت قرآن بخوانید.
🔻هر مقدار می توانید سوره( قل هوالله احد )را بخوانیدو هدیه کنید به صاحب الزمان علیه السلام در هر روز
مسجد حضرت رسول اکرم ص خانی آبادنو
🌺 @rasooleakram2
محفل قرآنی آموزش روخوانی و روانخوانی و تجوید و برای نوجوان حفظ سوره های جزء سی ام قرآن کریم
✅ چهارشنبه ها بعد از نماز عشاء
🎤 استاد شهیدی
مسجد حضرت رسول اکرم ص خانی آبادنو
🌺 @rasooleakram2
💚 السلام علیکِ یا فاطمه الزهرا
جشن ولادت ام الائمه حضرت زهرا علیهاالسلام
سخنران : حجت الاسلام شیخ علی نوری
مداح : حاج مهدی مقدم
🌴شنبه ۱ دی ماه از نماز مغرب و عشاء
مسجد حضرت رسول اکرم ص خانی آبادنو
🌺 @rasooleakram2
در طولانی ترین شب سال ازحضرت صاحب الزمان علیه السلام غافل نشوید.
در این شب مکررباخواندن سوره ((قل هوالله احد)) و هدیه به امام زمان علیه السلام به یاد غربت مهدی فاطمه باشید.
مسجد حضرت رسول اکرم ص خانی آبادنو
🌺 @rasooleakram2
#گزارش_تصویری
🏴السلام علیک یا ام البنین
مراسم وفات حضرت ام البنین علیها السلام
🎤سخنران : حجت الاسلام والمسلمین رفیعی
مداح : حاج مهدی مقدم
مسجد حضرت رسول اکرم ص خانی آبادنو
🌺 @rasooleakram2