⭕️ استراتژی ثابت رژیم صهیونیستی در منطقه، کانتون سازی در خاورمیانه است. کردستان عراق نمونهای از این راهبرد است.
🔹اکنون رژیم در راستای "کرانه باختریسازی" به دنبال توسعه و بسط نفوذ خود در سوریه به مثابه کرانه است بطوریکه هر گاه خواستند در هر نقطه از سوریه عملیات کنند.
🔸همچنین، رژیم به دنبال تبدیل جنوب سوریه، جبلالشیخ و ارتفاعات هرمون به کردستان عراق دوم است. لذا انتظار میرود پس از تثبیت مواضع، کار استقرار و راهاندازی سایتهای راداری، جاسوسی و شنود پیشرفته بردبلند با هدف کسب اشراف اطلاعاتی در سوریه، عراق، لبنان، مصر، اردن و حتی غرب ایران آغاز میشود. علیالخصوص با پاکسازی نسبی کردستان عراق، اهمیت این طرح برای رژیم بیشتر شده است.
⭕️اتهام به ایران برای انحراف اعتراضات علوی ها علیه تحریرالشام
🔹مقام معظم رهبری در بیانات اخیرشان فرمودند: جبههی مقاومت ، یک سختافزار نیست که بشکند یا از هم فرو بریزد یا نابود بشود. «مقاومت» یک ایمان است، یک تفکّر است، یک تصمیم قلبی و قطعی است؛ مقاومت یک مکتب است، یک مکتب اعتقادی است.
🔸ایشان همچنین در چند روز بعد ، پیشبینی کردند:« مجموعهای قوی و شرافتمند در سوریه نیز سربرآورد چرا که امروز جوانان سوری چیزی برای از دست دادن ندارند و مدرسه، دانشگاه، خانه و خیابان آنها ناامن است بنابراین باید با قوت اراده در مقابل طراحان و مجریان ناامنی بایستند و بر آنها فائق آیند.»
🔹بعد از این سخنان، رسانه های عبری ضد ایرانی و در رأس آن اردوغان به عنوان حامی منطقه ای گروهک های تکفیری، با تحریف منظور اصلی رهبر معظم انقلاب تلاش نمودند که هرگونه اعتراض مردم سوریه به تحریر الشام را کار جمهوری اسلامی جلوه دهند! در آخرین تلاش ها ، اردوغان در نطقی مدعی شد:« متحدان بشار اسد در "عزای" از دست دادن او و در پی "انتقام" هستند!»
🔸 این در حالیست که از زمان حضور تروریستهای تکفیری و فتح دمشق ، کلیه ارتباطات جمهوری اسلامی با داخل سوریه قطع گردیده است و هیچ دسترسی وجود ندارد.
🔹به نظر می رسد در روزهای آتی و در پی تشدید برخوردهای خشن تحریرالشام با مردم ، برای انحراف افکار عمومی هم که شده ، این اتهام زنی به جمهوری اسلامی ایران بیشتر هم بشود.
🔴شیوخ علوی رسما به اعتراضات پیوسته و از پیروانشان خواستند تا جانانه علیه رژیم جولانی مبارزه کنند.
تکذیب خبر اختلاس چند هزار میلیاردی در گل گهر سیرجان / دادگستری استان کرمان: عتیقی از مهندسان جوان، خوشنام و پاکدست کرمان است
حجتالاسلام ابراهیم حمیدی، رئیس کل دادگستری استان کرمان:
🔹️خبر پخش شده در شبکههای معاند و برخی کانالهای فضای مجازی مبنی بر اختلاس و تحت تعقیب قضایی قرار گرفتن مدیرعامل گلگهر، منصوبان وی و اعضای هیات مدیره شرکت معدنی و صنعتی گل گهر سیرجان کذب می باشد.
🔹️ایمان عتیقی، مدیر عامل شرکت گل گهر سیرجان از مدیران جهادی استان میباشد و تاکنون از سوی دستگاههای نظارتی هیچ گزارش سویی از عملکرد وی گزارش نشده است.
🔹️عدلیه در برخورد با مفاسد اقتصادی هیچ خط قرمزی ندارد.
🔹️در مقابل در شرایطی که کشور درگیر یک جنگ اقتصادی با استعمارگران و معاندین قرار دارد، دستگاه قضایی وظیفه دارد از مدیران دلسوز و پاکدست در حوزه تولید و صنعت حمایت نماید.
رئیس الحشد الشعبی: به جمهوری اسلامی ایران وفاداریم
🔹«فالح الفیاض» رئیس سازمان الحشد الشعبی در مراسمی به مناسبت ایام شهادت شهید «حاج قاسم سلیمانی» و شهید «ابومهدی المهندس گفت: سازمان حشد الشعبی به فرماندهان خود، مرجعیت دینی و تمام کسانی که از ما حمایت کردند، بهویژه برادران در جمهوری اسلامی ایران و شهید قاسم سلیمانی که در تمام نبردها حضور داشتند، وفادار است».
🔹او در ادامه تأکید کرد: «الحشد الشعبی به افتراء و یاوههای برخی اهمیت نمیدهد، الحشد تحت فرماندهی عملیات مشترک و فرماندهی کل نیروهای مسلح قرار دارد».
🔹فالح الفیاض با یادآوری نقش بزرگ شهید ابومهدی المهندس گفت که شهید المهندس، نماد الحشد الشعبی بود که تمام وجود خود را وقف این سازمان کرد.
جمعبندی کمیسیون انرژی از دلیل قطعی برق پاییز
🔹سخنگوی کمیسیون انرژی: کمیسیون انرژی در روزهای گذشته چندین جلسه مفصل با مسئولان از دستگاههای مختلف داشت و نتایج این جلسات مشخص شده است.
🔹تامین سوخت نیروگاهی از شهریور دلیل قطعی برق است و از طرفی اجرانکردن مصوبات شورایعالی امنیت ملی پس از روی کارآمدن دولت چهاردهم از جمله مصوبۀ مهر و آبان زمینۀ تشدید قطعیها را فراهم کرد.
🔹آنچه عامل قطعی برق است، مصرفنکردن مازوت در آبان و آذر با وجود مصوبات شورایعالی امنیت ملی با قید فک پلمپ و مدیریتنکردن سوخت نیروگاهی پس از شهریور است.
🔹علت قطعیهای پاییزه روشن است و نباید با دلایل واهی آن را به گردن دولت قبل انداخت.
🔸رسانه وزارت نفت بهتازگی مصاحبهای از سخنگوی کمیسیون انرژی منتشر کرده که در آن قید شده بود مصرفنکردن مازوت طبق مصوبۀ شعام در تابستان عامل قطعی برق است.
ولید فارس، مشاور سابق سیاست خارجی دونالد ترامپ:
🔹چهار جامعه در سوریه در حال شورش علیه "رژیم" جهادی هیات تحریرالشام هستند که به عنوان "دولت انتقالی" در دمشق عمل می کند.
🔹1. کردها در شمال شرق.
🔹2. علویان در ساحل
🔹3. دروزی ها در جنوب شرقی.
🔹4. مسیحیان در مناطق مختلف.
🔹اگر قدرت مرکزی در ایجاد یک دولت کثرت گرا شکست بخورد، ممکن است دو نیروی دیگر به شورش بپیوندند.
پاسخ تلآویو به خوشرقصی حاکمان سوریه: آنها باند تروریست هستند
🔹«گیدعون سعر»، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی امروز به خوشرقصیهای شورشیهای حاکم بر سوریه پاسخ داد و آنها را «باند تروریست» توصیف کرد.
🔹طبق گزارش «عاروتص شوع» ادعا کرده که دولت جدید سوریه همان گروهی هستند که بایستی خواب را از چشمان حاکمان اسرائیل بربایند.
🔹طبق این گزارش، سعر در جریان یک جلسه کاری در وزارت خارجه درباره ثبات حکومت جدید سوریه ابراز تردید کرد و گفته حاکمان جدید باندی از تروریستها هستند نه یک دولت باثبات.
🔹وزیر خارجه اسرائیل همچنین گفته است: «در دنیا از تغییر رژیم سازمانیافته در سوریه سخن به میان میآید اما اینطور نیست که یک دولت جدید به صورتی دموکراتیک انتخاب شده باشد و بر تمام سوریه حکومت کند.»
🔹وی اضافه کرد: «آنها باندی از تروریستها هستند که ابتدا در ادلب بودند و بعد شهر دمشق و نقاط دیگر را به تصرف خود درآوردند.»
🔹سعر تصریح کرد: «دنیا میخواهد شاهد حضور آنها در یک رژیم جدید و باثبات باشد چون همه کشورها میخواهند پناهجویایی که میزبانشان هستند به سوریه برگردند. اما وضع از این قرار نیست.»
🔹وی گفت: «در نزدیکی ساحل درگیریهایی با علویها در جریان است. اردوغان به صراحت تهدید میکند که میخواهد خودمختاری کردها را نابود کند و جامعه مسیحیها تحت ازار قرار دارند.»
رستگار:
🔴 #رمز_عبور | مثلث شوم از تهران تا شام
🔻۹ دی ماه در تقویم جمهوری اسلامی با نام روز بصیرت و میثاق امت باولایت نامگذاری شده است. گرچه علت این نامگذاری خلق حماسه مردمی در ۹ دی ۱۳۸۸ بود اما آنچه که میتواند در حرکت مستمر انقلاب این نامگذاری را به غایت اصلی و نهایی برساند بازخوانی درس ها و عبرت های حماسه ۹ دی ناظر به اقتضائات زمانی و به فراخور تحولات جدید می باشد. فلذا این روزها که اخبار حوادث عبرت آموز سوریه همچنان در صدر اخبار است و از یکسو رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با مداحان اهلبیت در یک هندسه مثلثی از
سه گانه «هراسافکنی، اختلافافکنی و یأسآفرینی» دشمنان گفتند میتوان با تکیه و تاکید بر راهبرد مشترک دشمنان در حوادث ۱۳۸۸ تهران و آذر۱۴۰۳ از زاویه ای جدید به تبیین موضوع پرداخت، چرا که تاملی در این سه گانه و تحولات سوریه حکایت از مخرج مشترک در حوادث پساانتخابات ۸۸ و آذر ماه ۱۴۰۳ سوریه است که در ادامه به اختصار بیان خواهد شد.
1⃣ هراس افکنی: در حوادث۱۳۸۸ یکی از برحسته ترین محورهای اتاق فکر دشمن در حوادث ۸۸ القاء ترس برای خطای محاسباتی ملت و مسئولین بود. برجسته سازی اغتشاشات خیابانی، ضریب دادن به اقدامات و بیانیه های سران فتنه، نمایش مکرر آتش سوزی اموال عمومی، کشته سازی، شب نامه نویسی های سریالی و حمایت های توئیتری از فتنه گران به موازات باج خواهی ، تهدیدات و حمایت های رسمی کاخ سفید که هیلاری کلینتون وزیرخارجه وقت آمریکا در کتاب «انتخاب های دشوار» صراحتاً به آن اشاره داشته است نمونه های عینی از هراس افکنی دشمن در فتنه ۱۳۸۸ بود.
🔹اما تحولات سریع آذرماه در سوریه که نهایتا موجب دولت بشار اسد شد گرچه با یک تحلیل و رویکرد واقع گرایانه تابع عوامل دور و نزدیک و متغیرهای فراوانی بود لیکن نمی توان نقش هراس افکنی و القاء ترس به عنوان یکی از محورهای اصلی بازوی رسانه ای هیئت تحریر الشام نادیده گرفت. البته رهبران اصلی تحریر الشام که در حوادث قبلی سوریه (۲۰۱۱ _ ۲۰۱۶) تیر تهدید و رعب آفرینی های وحشیانه شان ذیل پرچم داعش و النصره علیه ملت و دولت سوریه به سنگ خورده بود این بار با یک سفیدشویی هوشمندانه نوک پیکان ارعاب شان را به سمت نیروهای ارتش و امنیتی هدایت کردند و با انتشار ویدئوهایی علاوه بر عقب راندن نیروهای ارتش، راه رسیدن شان به قدرت با کمترین شلیک نظامی هموار ساختند.
2⃣ اختلاف افکنی: وحدت ملی در هر نظام سیاسی از عوامل موثر بر قدرت ملی است. البته اختلاف نظر در جوامع متکثر یک امر طبیعی به نظر میرسد ولی وحدت یعنی در مسائل اساسی کشور، آنجایی که پای منافع ملّت در میان است، اختلافات مذهبی، سیاسی،گروهی، قومی کنار گذاشته بشود، همه باید در کنار هم باشند.
رهبر انقلاب ۱۹ دی ۸۸ در تبیین راهبرد دشمن در فتنه ۸۸ اینگونه فرمودند که «مهمترین هدف از حوادث دوران فتنه این بود که بین آحاد ملت شکاف بیندازند». مرور حوادث ۸۸ موید این نکته است که دشمن در هشت ماه جنگ نرم از خرداد تا دی ۸۸ برای بر هم زدن امنیت ملی به هر شایعه، دروغ و تکنیک رسانه ای برای فعال سازی گسل های اختلاف افکن و دوقطبی ساز بین ملت و بین حاکمیت_ملت متوسل شده بود. پروژه اختلاف افکنی که با کلیدواژه تقلب کلیدخورده بود آنچنان ایران عزتمند که در انتخابات ۱۳۸۸ با رکوردشکنی در میزان مشارکت بر پشت بام دموکراسی صعود کرده بود تا لبه پرتگاه رساند که برخی تحلیل گران غربی همچون توماس فریدمن و فرید زکریا از آن حوادث به عنوان «بزرگترین چالش داخلی جمهوری اسلامی در سه دهه گذشته انقلاب» یاد کردند. یکی از ارکان عظمت حماسه ۹ دی خلق قاب ماندگار از وحدت ملی ایرانیان بود که مصادره آن توسط هر گرایش سیاسی خطاست.
🔹اما پروژه اختلاف افکنی در سوریه با یک جنجال خبری آغاز شد. در ۱۶ فوریه سال ۲۰۱۱ عدهای از دانشآموزان مدرسه «بَنی» در محله عَرَبِین درعا در سوریه، شعارهایی را بر ضد بشار اسد، روی دیوارهای مدرسه نوشتند و بلافاصله پس از آن خبری مبنی بر دستگیری و شکنجه این دانشآموزان در شبکه الجزیره منتشر شد. خبری که بعدها مورد تشکیک واقع شد، بهطوری که حتی عزمی بشاره، یکی از مخالفان جدی نظام سوریه و از سیاستگذاران شبکه الجزیره نیز در کتاب خود فاش کرد که اخبار شکنجه این کودکان صحت نداشته و درباره این ماجرا اغراق شدهاست.
🔹یکی از نکات درس و عبرت آموز سوریه این بود گاهی یک اتفاق کوچک اگر با شیطنت رسانه ای و حمایت اطلاعاتی بدخواهان همراه شود می تواند چنان دامنه اختلافات را وسیع و سرعت تحولات را تسریع کند که یک نظام سیاسی سقوط کند و در خلاء قدرت فرصت تعرض، اشغال و تجزیه به دشمنان بیرونی بدهد. چیزی که امروز در جنوب سوریه با تجاوز رژیم صهیونیستی و حمله به تاسیسات حیاتی آن شاهد هستیم.