🚨🚨🚨🚨فوری /اسرائیل رسما مسئولیت ترور شهید فخری زاده را بر عهده گرفت
رییس موساد : آنها می دانند آنچه در این هفته رخ داده است ( ترور شهید فخری زاده ) می تواند با هر یک از آنها اتفاق بیفتد.
#تکمیلی
کوهین رئیس اطلاعات:
ما فخری زاده را می شناختیم ، وی را ردیابی می کردیم و می دانستیم که وی در حال کار بر روی پروژه ای است که خاورمیانه و کل جهان را به خطر می اندازد.
https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed
♨️بایدن کدام پروژه را علیه ایران تدارک دیده است♨️
✍احمد بنافی
🔸یک غلط مصطلح است که میپندارند آمریکا میتواند بدون تشریفات و اذن ایران به برجام باز گردد. اگر این بازگشت به این مقدار ساده بود که ترامپ این همه تلاش نمیکرد تا خارج از برجام اسنپبک را فعال کند، به برجام بر میگشت و بدون زحمت آنرا فعال میکرد. اما آنچه بایدن از بازگشت به برجام تعریف میکند، مقدمه یک پروژه است.
🔹بایدن اگر بخواهد به برجام بازگردد به اجماع نیاز دارد، اجماع میان اعضای کنونی برجام. بعبارتی موافقت ۴+۱ و ایران به طور خاص را میخواهد. این گریزناپذیر است، اما مهم این است که بازگشت آمریکا به برجام قرار است چه هدفی را دنبال کند و در مقابل ایران چگونه به موضوع نگاه میکند. بیشک اکنون نگاه طرفین به برجام متفاوت است، شاید این مهمترین بخش موضوع باشد. ایران برجام را از اساس توافقی غیرقابل توسعه اما در حال حاضر یک طرفه قلمداد میکند و در پی تعهدپذیر کردن طرف مقابل و همزمان رفع خلل و فرج آن است و به همین منظور برای بازگشت آمریکا شروطی دارد.
🔸از طرفی آمریکا نیز به برجام به عنوان یک توافق ناقص نگاه میکند که تکمیل آن به مذاکرات مجدد نیاز دارد و برای آن پروژهای را تعریف نموده که مقدمهاش با شروطی آغاز میشود. تحمیل این شروط توسط هر طرف به دیگری مسیر پیشرو را مشخص خواهد کرد. اگر قرار است مذاکراتی در آتی رخ دهد که هر کدام از طرفین بخواهند اهداف خود را در بستر آن دنبال کنند، این مقطع تعیین کننده است؛ چراکه هر کدام ایران یا آمریکا تعریف متفاوتی از موضوع مذاکره دارند و اکنون هر طرف میخواهد طرف مقابل را برای غلبه در مذاکرات خلع سلاح کند.
🔹 تقریبا روشن است که آمریکا میخواهد با همین وضع وارد برجام شود، قبول هزینه نکند، به تعهد ناپذیری گذشته استمرار دهد، فشار را در سقف کماکان نگه دارد، و اسنپبک را ابزاری برای فشار حفظ کند، تا در یک پروسه زمانی برجام را از حیث قلمرویی توسعه داده و به سایر حوزههای امنیت ملی ایران تعمیم دهد. نکته حائز اهمیت اینست که بایدن برای اینکه در مقدمه پروژه به ایران امتیاز ندهد به همان شیوه اوباما متوسل خواهد شد. سعی خواهد کرد با همدستی اروپا و آژانس اجماع سیاسی حقوقی ایجاد کرده و یک جماعتی را در داخل بلندگوی خود کند تا منافع آنها را در داخل جار بزنند. اینکار برای ساخت مجدد دوگانه مذاکره/مقاومت طراحی شده است. نباید فراموش کرد که فشار بعنوان نقطه ثقل این پروژه تعریف شده است تا ایران بدون پیششرط پذیرای آمریکا در برجام شده، به میز مذاکره برگردد و در مسیری قرار گیرد که متر به متر آن تلهگذاری شده است.
🔚 یقینا نگرانیها در خصوص آینده برطرف میشود وقتی به این داشتهها توجه کنیم. اولاً تجربه اندوخته شده از بدعهدیهای غرب که اکنون پیشروی ملت ایران قرار دارد، دوماً جریان وادادهای که برجام سیمای آنان را حقیقی ساخته و دیگر به آسانی نمیتوانند کلاه مردم را بردارند و سوماً حضور آن عارف سالک که از ابتدا برای تجربه امروز فرسنگها دورتر این مسیر را دید و عواقب آن را به همه گوشزد کرد. بیشک همه اینها سرمایه ما هستند برای آینده بدون واهمه.
https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed
♦️فوت ۳۲۱ بیمار کووید۱۹ در کشور/ عبور مجموع قربانیان کرونا در کشور از مرز ۵۰ هزار نفر
https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed
🔴 #قانون_مجلس|حمله به هندسه ذهنی دشمن
🔻 #زمانـــه| قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران» در چهارچوب یک نقشه راه محاسبه شده از حیث فنی، حقوقی و سیاسی طراحی گردیده تا با ایجاد هزینه برای دشمن نسبت به بدعهدیهای آنان پاسخ درون برجامی معتبر و واقعی داده شود. در این خصوص:
1⃣ این قانون در راستای تامین منافع ملی جمهوری اسلامی مبتنی بر شروط ۹ گانه مقام معظم رهبری در مواجهه با توافق هستهای تنظیم شده است.
2⃣ این اقدام پاسخی عملیاتی و واقعی به برآورد دشمن است که میپندارد به دلیل چسبندگی بیش از حد بخشی از تصمیمگیران نظام نسبت به برجام، جمهوری اسلامی حاضر نیست یا از اساس توان پاسخگویی بیشتری را در مقابل تعهدناپذیری آنان ندارد.
3⃣ این طرح آشکار منتقل کننده این پیام به طرف بدعهد است که جمهوری اسلامی برجام را نه بعنوان یک توافق یک طرفه، بلکه یک توافق متوازن میخواهد و اگر قرار است طرف مقابل همچنان به بدعهدی خود ادامه دهد و فشار را در سقف نگه دارد، راهبرد جمهوری اسلامی متوازن سازی برجام از طریق کاهش تعهدات خود است. این قانون عملاً با هدف وادار کردن غرب به انجام تعهدات خود برای برداشتن تحریم های پیش روی ملت ایران صورت گرفته است.
4⃣ این طرح با حمله به هندسه ذهنی دشمن، محاسبات آنان برای پروژه «نرمالیزه کردن ایران» را کاملاً دگرگون میکند؛ چراکه میان اروپا و آمریکا توافق شده است که ایران را در یک مسیر کانالیزه شده با شدیدترین فشارهای بیسابقه قرار دهند تا در انتها جمهوری اسلامی وادار به مذاکره بر سر مولفههای امنیت ملی خود آنهم در موقعیت ضعف شود.
🔻اکنون غرب باید تصمیم بگیرد یا به تعهدات درون برجامی خود عمل کند یا در غیر این صورت جمهوری اسلامی مسیری را انتخاب کرده که منافع خود را از برنامه صلحآمیز هستهای در پس کاهش تعهدات برجامی و توسعه بخشهای فنی در این حوزه دنبال خواهد کرد. بیشک یک موضوع دیگر هم برای دشمن خسارت بار خواهد بود و اینکه جمهوری اسلامی به خوبی میداند که فشارهای دشمن به سقف رسیده و ابزاری برای فشار مضاعف بر ایران دیگر باقی نمانده است؛ به عبارتی در انتهای این طرح راهبردی وضع از این بدتر نخواهد شد، بلکه بهتر نیز میگردد.
🖌 #احمد_بنافے【ڪارشناس زمانه】
https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed
#مهــم
🔴 #تایید_اقدام_مجلس| شورای عالی امنیت ملی حرف اول را آخر زد‼️
🔻 #زمانـــه| بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی : دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با انتشار بیانیهای، توضیحاتی را پیرامون حاشیهسازیهایی که طی روزهای اخیر پیرامون تصویب قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق مردم» ایجاد شده است ارائه کرد.
در بخشی از این بیانیه آمده است:
🔹 حدود دو ماه قبل کلیات طرح مجلس که مراحلی از آن طی شده بود توسط ریاست محترم مجلس به شورای عالی امنیت ملی ارائه و شورا نیزضمن استقبال از اصل موضوع،ملاحظاتی را نسبت به جوانبی ازآن ارائه و جمع بندی کرد
🔹 جمع بندی شورای عالی در مورد این طرح مورد تصویب قرار گرفت و پس از طی مراحل به عنوان مصوبه شورا ابلاغ گردید.
در مصوبه شورا از مجلس خواسته شده بود در بررسی و تدوین نهایی طرح با دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و وزارت امور خارجه نیز تعامل و همفکری شود.
🔹 در چارچوب اجرای مصوبه شورای عالی، نمایندگان ریاست محترم مجلس و کمیسیون امنیت ملی نهاد قانونگذاری کشور در چند مرحله رایزنیها و ارجاعاتی به دبیرخانه داشتند که ملاحظات دبیرخانه را دریافت و در اغلب موارد، مورد توجه قرار دادند.
🔹 برخی نگرانیهای طبیعی و متعارف در مورد این طرح برای دبیرخانه مطرح بود که با پیگیری از مراجع ذیربط مرتفع گردید.
🔹 کلیه مراحل مختلف تدوین طرح تا تصویب نهایی آن بر اساس روال و مقررات متعارف و قانونی مجلس انجام شده و دبیرخانه دخالتی در آن نداشته است.
🔹 مجلس محترم الزامی برای اخذ موافقت دبیرخانه و دستگاههای دیگر نداشته مگر آنچه در چارچوب قانون اساسی و شرع مقدس، رعایت آن توصیه گردیده و توسط شورای محترم نگهبان مورد نظارت قرار میگیرد.
🔹 نظر کارشناسی دبیرخانه در خصوص مراحل شکلگیری، تکمیل و تصویب قانون «اقدام راهبردی برای رفع تحریمها و صیانت از حقوق مردم» این است که قانون فوق مسئله خاصی به زیان مصالح ملی ایجاد نمیکند و بر عکس، آنچه بر خلاف مصالح ملی بوده و مورد نگرانی میباشد، همین جنجالهایی است که شأن و جایگاه نهادهای قانونی کشور را مورد خدشه قرار داده و به وحدت و انسجام ملی خسارت وارد میکند.
🔹 اظهارنظرها و رفتارهایی که طی روزهای اخیر شاهد آن بودیم، مصالح و منافع ملی را قربانی اغراض و منافع گروهی و جناحی نموده و ضمن آن که هیچگونه نفعی برای کشور ندارد، پیام و آدرس غلط به دشمنان منتقل میکند.
🔹 دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با آگاهی نسبت به رویکرد برخی طرفهایی که به دنبال گسترش و تداوم هیاهو و ایجاد خدشه در نقش، جایگاه و عملکرد دبیرخانه هستند، قصد پاسخگویی به آنان را ندارد لیکن ضمن اعتقاد راسخ و توصیه اکید به همه طرفها در خصوص ضرورت پایان دادن به مجادلات بیحاصل، هشدار میدهیم که اجازه نخواهیم داد منافع و مصالح کشور دستمایه سیاستبازان قرار بگیرد.
https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقطه استارت ترور دانشمندان هستهای ایران کجا بود؟
مستند «موساد، ماشین ترور دانش» درباره آغاز پروژه ترور دانشمندان ایرانی است و حقایق تازهای را از تلاش سرویسهای اطلاعاتی صهیونیستی برای کسب اطلاعات راجع به شهید فخریزاده مطرح میکند
ساعت ۱۹:۴۰ از شبکه افق
https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed
#سرخط
🔴 #هیجان_سیاسی| فاصله "خنک کردن جگر" تا "انتقاد دلسوزانه"‼️
🖌 #محسن_مهدیان
🔻 #زمانـــه| "هیجان سیاسی" چیست؟ وقتی مثلا با یک خبر بد مواجه می شوید اول احساسات تان درگیر می شود. بعد هم متناسب با این احساسات به یک شناختی می رسید و در نهایت یک رفتارهیجان زده از خود نشان می دهید. البته هیجان سیاسی همیشه هم بد نیست.
🔹حالا؛ "هوش هیجان سیاسی" چیست؟ نوعی مهارت برای کنترل هیجان ها در برخورد با رویداد های سیاسی.
این روزها که عصر شهروند رسانه است، فاصله "تحریک پذیری سیاسی" تا "رفتار رسانه ای" به اندازه نوشتن یک توئیت است.
به این "هوش هیجانی" رسیدگی نکنیم اول به خودمان ضرر می زنیم و بعد هم به دیگران. یک روز به خودمان می آئیم، می بینیم تبدیل به یک ربات "هورا کش" و "هوار کش" شدیم.
🔻ثمره اش چیست؟
🔹مهمترین عارضه اینست که "ائمه خبائث و پلیدی" روی این هیجان ما "حساب ویژه" باز کرده اند و اگر مراقبت نکنیم ناخواسته به "شبکه توزیع اهریمن" تبدیل می شویم. ببخشید اگر صریح نوشتم؛ اما مهم است. چون اغلب هم هیجان را با اسم آرمانخواهی به خوردمان می دهند.
🔻چه کنیم؟
1⃣ اول تلاش و تمرین کنیم هیجانی شدنمان را ببینیم. "خودآگاهی هیجانی" نیازداریم تا متوجه شویم چه وقت هیجانی شدیم.
2⃣ به محض اینکه متوجه هیجان شدیم توقف کنیم. شنیدید در دعوا می گویند صلوات ختم کن. همان. مختصری تامل کنیم تا فرصت تمرکز پیدا کنید.
3⃣ ببینیم می شود هیجان مان را با استدلال توضیح دهیم؟ اگر نتوانستیم و دیدیم هنوز به فحش دادن نیاز داریم، یعنی زود است. بازهم صبر.
4⃣ حالا به اصل موضوع مراجعه کنیم ببینیم ماجرا را درست دیدیم یا تحریف شده. این مرحله یعنی هیجان شناختی.
🔹اولا روایت را باید از منابع دست اول بگیریم. روایت اکثریت و روایت سلبریتی های اینوری و آنوری نمی شود منبع معتبر.
🔹 دوم. برای اینکه جو گیر نشویم باید مغالطات دشمن را بشناسیم. مثلا مراقبت کنید در دام مغالطه استقرایی "تعمیم جز به کل" نیافتیم.
امان از "تعمیم شتاب زده"؛ دراین باره انشالله بیشتر خواهم نوشت.
5⃣ مرحله پنجم هیجان رفتاری است.
این مرحله هم مهم است. چند نکته:
اولا هیچ چیز انقدر حیثیتی نیست که نتوان درباره اش استدلال کرد.
دوم اینکه هیچ چیز صفر و صد نیست. ما با مسائل خاکستری اغلب مواجهیم.
سوم اینکه در کنار هر بلا و مصیبتی، نعمت ها را هم ببینیم.
چهارم اینکه حق تنها نزد من و شما نیست.
پنجم وزن کشی. وزن مسائل فرعی را باید در کنار مسائل اصلی ببینیم.
ششم اینکه آرمان بدون دیدن واقعیت ها، توهم و خاک بازی کودکانه است.
🔻درنهایت:
تلاش کنیم بجای فریاد محوری غلیانی، مساله محور باشیم. مساله محوری یعنی توجه به علت ها و فکر کردن برای راه حل ها.
فاصله "خنک کردن جگر" تا "انتقاد دلسوزانه" همین هوش هیجانی است.
https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed
هدایت شده از معیار
ترور.doc
33.8K
🌀#یادداشت
🌐نسخه word
✅موضوع: از ترور آبسرد تا ترور نهادهای امنیتی
✍️سعید نادری اصل، پژوهشگر مطالعاتامنیت و افکارعمومی
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🔻دشمن به دنبال هزینهزایی برای نظام اسلامی
🔹سابقه درخشان دستگاه های امنیتی در مقابله با اقدام تروریستها
🔸تروری پیچیده و نو
🔺تلاش رسانه ای دشمن
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#آبسرد
#ترور
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
22222.pdf
42.4K
🌀#یادداشت
🌐نسخه word
✅موضوع: تفاوت بایدن و ترامپ
✍️دکتر عبدالله گنجی- مدیرمسئول روزنامه جوان
🔸🌹🔹
🔻هر دو نسبت به ایران در عرصه راهبردی نگاه واحدی دارند
🔹مسئله امریکا با ایران مسئله وجود و ماهیت است نه حدود و مصادیق رفتاری ایران
🔸بایدن میداند چطور با قواعد و عرف بینالملل به ما لگد بزند اما ترامپ پرچمدار مبارزه با حقوق و عرف بینالملل بود
🔺ترامپ دنبال «شرطی کردن کلاسیک» ایران بود؛ اما بایدن روش «شرطی کردن کنشگر» را به کار میگیرد
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠دکتر #مجتبی_رحماندوست، نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی:
📺 طرح هستهای #مجلس، روح امید را در میان انقلابیون و جبهه مقاومت دمیده است و میتواند کشور را از انسداد هستهای نجات بخشد.
📺 انسداد هستهای، نتیجه عبور از اصول چهارگانه رهبر انقلاب و اعطای امتیازات فراوان به #غرب است که هیچ ارمغان اقتصادی نداشت.
📺 دولت غربگرا، نهتنها در برابر عهدشکنیها، #برجام را لغو نکرد، بلکه جرئت خروج از پروتکل الحاقی که داوطلبانه بود را هم ندارد.
📺 اکنون، با این طرح مجلس، میتوان در مسیر رفع موانع #انسداد_هستهای، ایجاد راکتور جدید، فراهمسازی ۱۹۰هزار سو و غنیسازی ۲۰درصد گام نهاد.
https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed
⛔ مشکلات اقتصادی با همت و شجاعت و جدیت حل می شود نه مذاکره
☑ بعد از اقدام انقلابی مجلس در تصویب قانون "اقدام راهبردی برای لغو تحریمها"، رئیس جمهور و سایر مقامات دولتی و چهره های شاخص اصلاح طلب، به جای همراه شدن با مجلس و استقبال از قانونی که می تواند اقتدار آفرین باشد برای کشور و ملت، به مخالفت با آن پرداخته و تلاش دارند، مجلس و نیروهای انقلابی موافق این قانون را، مخالف بهبود اوضاع معیشتی مردم معرفی کنند.
حسن روحانی و دولت اعتدال، بعد از بیش از هفت سال مذاکره که به بهانه رفع تحریم ها و بهبود اوضاع اقتصادی مردم انجام شد ولی هیچ نتیجهای به دست نیامد، به جای عبرت گرفتن از گذشته، بازهم به دنبال گدایی مذاکره برای ماندن بیشتر در قدرت بوده و برای این گدایی نیز، چه بهانه ای بهتر از مشکلات معیشتی مردم که همیشه وجه المصالحه دولت اعتدال بوده اند.
دولتی ها و صلاح طلبان، به جای تکیه بر توان داخلی، برای رفع مشکلات موجود، بازهم چشم به دستان بیگانه دوخته و امید دارند با تغییر در کاخ سفید نشینان آمریکایی، مشکلات چندین ساله کشور مرتفع شود. در این نوشته، نگاهی اجمالی می کنیم به راههایی که کاسبان مذاکره، تحقق آنها راه حل مشکلات اقتصادی می دانند.
۱- لغو تحریمها.
باید به این نکته توجه بشود که تحریم هایی که علیه ایران وضع شده است یک شبه و با تصمیم شخصی یک رئیس جمهور نبوده، بلکه بر اساس سیاست و دشمنی نظام استکباری، به سرکردگی آمریکا انجام شده و زمان زیادی هم از آن گذشته و خیلی از این تحریم ها تبدیل به قوانین پایه ای شده اند و لغو آنها اگر اراده ای هم برای لغوشان باشد، در کوتاه مدت امکان پذیر نیست و نمی توان روی آن حساب باز کرد.
۲-آزاد کردن پولهای بلوکه شده.
طرفداران تئوری مذاکره، راه دیگر رفع مشکلات اقتصادی کشور را آزادکردن پول های بلوکه شده ایران در آمریکا می دانند ولی تجربه بیش از چهل ساله، نشان می دهد که بعید است این امر عملی شود. زیرا از زمان دولت سازندگی (هاشمی رفسنجانی) ایران به دنبال این امر است اما علی رغم امتیازاتی که به آمریکایی ها داده شد، آنها پول را برنگرداندند.
۳- رفع محدودیتهای فروش نفت.
اولاً، با توجه به تحریم های موجود، بعید است که از دامنه این محدودیتها کاسته شود و ثانیاً، اگر هم محدودیتها برداشته شود، هرچند ممکن است در کوتاه مدت اقتصاد بهبود پیدا کند، اما وابستگی بودجه به فروش نفت همچنان اقتصاد ایران را آسیب پذیر نگه می دارد.
۴- دریافت وام از صندوق بین المللی پول.
امیدواری دیگر کاسبان مذاکره برای رفع مشکلات اقتصادی، امکان دریافت وام از صندوق بین المللی پول است که شاید خطرناک ترین راهکار برای اقتصاد کشور باشد. اقدامی که اگر محقق شود، اقتصاد ایران را به شدت وابسته می کند و ایران مجبور به اجرای سیاست های صندوق بین المللی پول در زمینه های مالی ، حقوق بشر (غربی) و... می شود که برای کشور و انقلاب، چیزی جز فاجعه نخواهد بود.
👇یادآوری چند نکته مهم:
الف) تنها راه حل مشکلات اقتصادی کشور، حرکت به سوی اقتصاد بدون نفت و حمایت از تولید داخل است.
باز کردن درهای واردات بی رویه موجب می شود تمامی تلاش های ایام گذشته از بین برود و تولید ایرانی ضربه جدی بخورد.
ب) در بحث توسعه صادرات نیز، بهترین بازار موجود، همسایگان ما هستند که بدون دلار آمریکا هم می تواند صورت بگیرد. ۱۵ کشور همسایه ما بیش از ۱۰۰۰میلیارد دلار واردات دارند اما سهم ایران در تأمین نیاز های این بازار کم ریسک، تنها ۲درصد است.
متاسفانه ما به دلیل سیاست تکیه به غرب، هنوز نتوانسته ایم از ظرفیت ۶۰۰میلیون نفری همسایگان خودمان استفاده کنیم.
ج) ایران بازار ۸۰ میلیونی در اختیار دارد که اگر در اختیار کشورهای غربی قرار بگیرد، سود کلانی روانه بازارهای آنها خواهد شد. ضمن اینکه در بازار کشور های همسایه هم می تواند بسیار اثر گذار باشد. مسلما چیزی که برای آمریکا و اروپا از نظر اقتصادی ارزش دارد، بدست آوردن این بازار عظیم برای کالاهای خود است نه توانمند کردن اقتصاد ایران.
در) مذاکره با آمریکا و طرفهای غربی تا زمانی که ایران ظرفیت های غیر فعال اقتصادی خود را فعال نکند، سم مهلک است.
ضمن اینکه برای آمریکا و اروپائیان، مذاکره به موضوعات اقتصادی ختم نمی شود و براساس تجربیات گذشته، آنها با بهانه اینگونه مذاکرات، به دنبال اهداف سیاسی و تحمیل شرایط خود در زمینه های دفاعی و امنیتی، حقوق بشر غربی، فعالیتهای منطقه ای و... می باشند
رهبر معظم انقلاب می فرمایند: "مشکل اقتصاد کشور نداشتن راهکار یا ندانستن راهکار نیست؛ آنچه ما نیاز داریم، یک همّت و شجاعت و اهتمام جدّی و پیگیری است."
https://eitaa.com/joinchat/4148166665Cc24ea4b1ed