5_6109381787882881502.mp3
9.83M
#رستگاران
🔆چرا ما عاشق خداییم❓
از بیانات استاد ارجمند آقا رضا🎤
@rastegaran_rezavoice96
4_5839238081655342313.mp3
2.85M
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
#تسبیحات_اربعه
دررکعت سوم نماز چرا ما تسبیحات اربعه را سه بارتکرارمیکنیم⁉️
#پاسخ_استاد_آقا_رضا
@rastegaran_rezavoice96🍃
🅾 ۴ گروهی که با "آرایش" به آنها لطمه میزنیم ....
🔹 ۱- در خیابان جوان عفیف نمی خواهد به چهره ی این خانم نگاه کند بنابراین به خودش فشار می آورد و سرش را پایین می اندازد. پس این فرد اذیت می شود و حقش ضایع می شود زیرا می توانست راحت در خیابان راه برود. مثل فردی که وقتی آلودگی هوا وجود دارد مجبور است که ماسک بزند.
🔹۲- به جوان بی بند و بار هم ظلم می شود زیرا این جوان وقتی خانم را در خیابان می بیند ازدواجش عقب می افتد چون مجانی دارد نیازش را برطرف می کند. فرد باید نیازش را با ازدواج تامین کند نه با هرزگی و چشم چرانی.
🔹۳-چنین خانم هایی به ما می گویند که چرا ازواج های مان عقب افتاده است. متاعی که باید گران بفروشند دارند مفت در خیابان حراج می کنند یعنی دارند به خودشان ظلم می کنند.
🔹۴- به متأهلها هم ظلم می شود زیرا آقایان متأهل چشم شان به این خانم می افتد که خیلی مرتب است ،وقتی به خانه می روند خانم را درآشپزخانه می بینند که خیلی مرتب نیست و بخاطر همین، قیافه ها را مقایسه می کند و شروع به بهانه گیری می کند و زندگی بهم می ریزد. پس بی حجابی حق الناس است و باید این خانم ها تغییر رویه بدهند.
@rastegaran_rezavoice96
5_6102759528133034450.mp3
4.45M
#ترک_واجبات
⁉️بخدا نمیدونم چراحوصله نماز خوندن ندارم
ولی میدونم چون نماز روسبک میشمارم همه کارای خوبم بی فایده هست و....ادامه سوال از زبان استاد
#پاسخ_استاد_آقا_رضا
@rastegaran_rezavoice96🍃
سلام خدمت همراهان محترم💐💐
از امروز انشاءالله حکمت های نهج ابلاغ رو شروع می کنیم
روزی دو حکمت در کانال گذاشته می شود
با تشکر از حضور گرم و سبزتان
حمکت اول نهج البلاغه🔰
روش برخورد با فتنه ها(اخلاقی،سیاسی)
درفتنه هاچونان شتر دوساله باش،نه پشتی دارد که سواری دهدنه پستانی تا اورا بدوشند
@rastegaran_rezavoice96