🇮🇷🍁
🍁
🌀 یادداشت روز
💠ضرورت جمع شدن بدزبانی و بدگویی
✍️نویسنده: عزيز غضنفري
🔹🌺🔸
🔻در محکومیت و قبیح بودن شعارهای زننده عدهای در یکی دو نقطه کشور علیه رئیسجمهور کشورمان در مراسم 22 بهمنماه جای هیچ تردیدی نیست. درست همین چند روز پیش بود که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «بدگویی و بدزبانی در جامعه باید جمع شود». معظمله درگذشته هم بارها در این زمینه هشدار داده بودند.
❇️نکات تحلیلی:
🔸1-- چرا چنین حرکتهایی محکوم است: اولین دلیل برای اجتناب از چنین رفتارهایی، رعایت اخلاق اسلامی است؛ بدون اخلاق در جامعه، هویت فرهنگی و همه اصول زیست اجتماعی مناسب در معرض مخاطره قرار میگیرد. دوم، رایج شدن چنین اقداماتی دامن همه را میگیرد و همه، حتی انسانهای پاکطینت و درستکار هم مصون نخواهند بود. سوم، رواج ادبیات هتک و توهین سبب میشود حواشی بهجای متن بنشیند و مطالبات حقیقی مردم از اولویت خارج شود. چهارم، رئیسجمهور قابل نقد است، اما توهین به روسای جمهور با هر گرایش سیاسی از آن روی که مظهر انتخاب و اراده ملی هستند، صحیح نیست. پنجم، فراگیری ادبیات توهینآمیز، راه گفتگو، عقلانیت و انسجام ملی را مسدود میسازد. 2- جریانی که گویی تصمیم گرفته از حادثه 22 بهمن 99 برای ضربه زدن به جریان انقلابی و دینی بهره بگیرد، خوب است بداند که جریان ارزشی، چنین حوادثی را در همه سطوح و موقعیتها محکوم میکند. بااینحال مسئولی که امروز مورد بیاحترامی قرار گرفته در مقاطعی خود عنان از کف داده و منتقدین خود را کمسواد، بیشناسنامه، تازه به دوران رسیده، تخریبگر، افراطی، عقبمانده، متوهم، بیکار، بزدلهایی که بروند به جهنم، جیببر، مستضعف فکری و... لقب داده است!
💠نکته پایانی:
🔺 امروز اما مهمترین اقدام آن است که همه بکوشند باب چنین رفتارهایی بسته شود. طبیعتاً برخورد با عوامل چنین اقداماتی، کاری درست اما اولیه است. باید ذهنها متوجه راهکارهایی اساسیتر شود. توهین و بددهنی توسط هر کسی که باشد، محکوم است، لیکن توسط مسئول کشوری، محکومتر. مسئولین در تعاملات خود با یکدیگر باید از طرح کنایهها و تمسخر یکدیگر که نتیجه آن غیریتسازی و عصبانیت بخشهایی از جامعه است، دست بردارند و در برخورد با منتقدین خود نیز از در ادب و نذاکت وارد شوند. رسانهها و گروهها و عناصر سیاسی نیز در مواضع و کنشهای سیاسی خود بایستی ادبیات مناسب بهکار گیرند که نه هتک در آن باشد و نه در جامعه نفرت و خشم بپراکند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #رسول
#روشنگری
12.pdf
851.2K
💠🍁
🍁
🌀#یادداشت
🌐نسخه pdf
✅موضوع: بایدن یک فرصت یا یک تهدید نرم؟!
🔹🌺🔸
⛔️ ویژه هادیان سیاسی و سخنرانان
🇮🇷🍁
🍁
🌐 عکس_نوشت (1)
✅ موضوع: اهم ارکان یک تحلیل/ سخنرانی مطلوب
❌ منبع: کتاب روش و الگوی تحلیلی رهبر معظم انقلاب از پدیدههای سیاسی
✍️نویسنده: دکتر #عبدالله_گنجی
🔹🌺🔸
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#رسول
#ثامن
🇮🇷🍁
🍁
💠 یادداشت
✅ تحریف رسانهای⁉️
✍️ دکتر قاسم حبيب زاده
🔹🌺🔸
🔻تحریف رسانهای یکی از شیوه های قدیمی است که با برجسته سازی حواشی، متن موضوع تحت الشعاع قرار میگیرد و افکار عمومی از اصل موضوع غافل می شوند.
🔹این تاکتیک در برههای که یک جریان سیاسی به دنبال هدف خاصی است پر رنگ تر می شود، نگاهی به غافل کردن جامعه از هدف سفر رئیس مجلس به مسکو و تحت الشعاع قرار دادن تفاهم راهبردی ایران و مسکو در برابر فشار آمریکا، جنجال سازی گسترده پیرامون خبر حذف نام امام خمینی در قطعنامه پایانی راه پیمایی ۲۲ بهمن (که دروغ بود) یا برجستهسازی شعار توهین آمیز چند موتور سوار در یک خیابان (که البته کار غلطی بود) و موارد مشابه، همه برای پیگیری یک هدف خاصی است که جریان سیاسی حامی و فاعل این جنجال سازی ها دنبال می کند.
💯 مهم پی بردن به هدف انها است:
🔸جاده صاف کنی برای مذاکره با آمریکا؟
🔹زمینه سازی برای ایجاد دوقطبی های جدید؟
🔸اختلاف افکنی میان رقبای سیاسی خود؟
🔹و یا غوغاسالاری به منظور فرار از پاسخگویی به ملت بابت ضعف تدبیرها؟
🔺یا ...؟؟
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#رسول
💠 حدیث روز 💠
🌘 جایگاه ماه مبارک رجب
🔻 امام كاظم عليه السلام:
رَجَبٌ شَهرٌ عَظيمٌ ، يُضاعِفُ اللّهُ فيهِ الحَسَناتِ ويَمحو فيهِ السَّيِّئاتِ .
❇️ رجب ماه بزرگى است كه خداوند [پاداش] نيكیها را در آن دو چندان و گناهان را پاك میكند.
📚 كتاب من لايحضره الفقيه، ج ۲، ص ۹۲
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
چالش گام نخست و اقدامات موازنهساز‼️
✍ احمد بنافی
«جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید شامگاه پنجشنبه در کنفرانس خبری بار دیگر مدعی شد چنانچه ایران به رعایت کامل تعهداتش ذیل برجام برگردد، ایالات متحده همین کار را انجام خواهد داد. وی اضافه کرد: این مطمئناً نخستین گام مورد نیاز خواهد بود.در این خصوص بخوانید:
1⃣ مبنای منازعه راهبردی میان جمهوری اسلامی و آمریکا در دور جدید اصولا بر این اساس میباشد که هر طرف منازعه ابتدا بپذیرد که گام مقدماتی را بردارد، میبایست در طراحی طرف مقابل بر همین مبنا گامهای بعدی را نیز بردارد. به عبارتی گام نخست، گامی برای خارج کردن ابتکار عمل خواهد بود.
2⃣بیگمان چالش گام نخست بنیادین و تعیین کننده است. طرفی در این دور از منازعه پیروز خواهد شد که نگذارد اراده طرف مقابل او را به اقدام نخست وادارد و در این میان طرفی مغلوب خواهد شد که در موازنه فشار تاب نیاورد و مجبور شود گام ابتدایی را بردارد.
3⃣بخش مهم ماجرا این است که جمهوری اسلامی علاوه بر پیش شرط خود، در حال توازن بخشی راهبردی و تاثیر گذار از حیث درون برجامی و فرا فرجامی است. کاهش همکاری با آژانس در سطح پادمانی در ۲۱ فوریه( سوم اسفند) یا به عبارتی متوقف سازی اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی، به عنوان یک اقدام درون برجامی موازنهساز و پیام مهم رهبر انقلاب به آقای پوتین دقیقا در بخش موازنهساز فرابرجامی تعریف میشود. تازه این همه ماجرا نیست؛ اقدامات فرابرجامی ایران میتواند متنوع و در بردارنده طیف گوناگونی باشد و عملا موازنهسازی فشار را در آوردگاه راهبردی ایران و غرب هدف گذاری نماید که مجال پرداختن به آن در این موجز نیست.
4⃣آنچه مشخص است گردانندگان کنونی کاخ سفید میخواهند جمهوری اسلامی را در یک دالانی قرار داده که هر گام عملی ایران، مترادف با عقب نشینی در مولفههای امنیت ملی میباشد. تقریبا روشن است که برای الزام ایران در مسیر طراحی شده، میبایست معیشت مردم و اقتصاد را از طریق تحریم و فشار سیاسی کماکان در گروگان خود نگه دارند.
🔚دیدهبان انقلاب اکنون بخشهای نامرئی طراحی دشمن را که قرار است در صحنه منازعه عملیاتی گردد را مانند گذشته به خوبی شناخته و گام عملی ایران در بازگشت به تعهدات درون برجامی و موافقت برای بازگشت آمریکا به برجام را مشروط به لغو تحریمها کرده است. بیشک اگر در داخل منسجم باشیم و شیفتگان غرب در بزنگاه به خودی گل نزنند، مسیر طراحی شده میتواند مسیر عبور از همه سختیها باشد. کافیست نهراسیم و باور کنیم این مسیر قابل پیمودن است.
احمد بنافی
🇮🇷🍁
🍁
💠 سوال:
4️⃣2️⃣کم توجهی به برخی فعالیتهای مناسبتی همچون نماز جمعه و راهپيماييها که به نوعی مایه تحكيم بنیاد نظام محسوب می شوند، به لحاظ شرعی چه حکمی دارند؟
✅ پاسخ: درصورتیکه بی توجهی، موجب تضعیف نظام و ارزشهای اسلامی، انقلابی شود جایز نیست.
🔸🌹🔹
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #رسول
#روشنگری
🇮🇷🍁
🍁
🌀 یادداشت روز
💠 اخلال در پیام راهبردی!
✍️نویسنده: فتحالله پریشان
🔹🌺🔸
🔻در روزهای اخیر به بهانه سفر رئیس مجلس به مسکو و تحویل نامه رهبر معظم انقلاب به نماینده پوتین، شاهد اظهار نظراتی از سوی برخی از وزرای دولت و سایر چهرههای رسانهای و سیاسی جریان سیاسی خاص درباره روابط ایران و روسیه بودیم. طرح این موضوع دستمایه تحلیل و بررسی مناسبات تاریخی ایران و روسیه و یادآوری جنگهای روسیه و ایران و این نتیجهگیری شد که روسیه نیز به میزان آمریکا قابلاعتماد نیست و اگر میخواهیم به وصیت امام(ره) در سیاست خارجی عامل باشیم، لازم است به الزامات سیاست «نه شرقی، نه غربی» وفادار باشیم.
❇️نکات تحلیلی:
🔸1-قیاس دو موضوع و دو پدیده زمانی موجه و درست است که جنس آنها یکی باشد. آیا سیاستورزی روسیه امروز در مقابل جمهوری اسلامی همانند آمریکای خبیث یا حتی روسیه سابق است؟ آمریکا پس از مرور چهار دهه از عمر انقلاب و استحکام پایههای قدرت ایران اسلامی، هنوز هم به دنبال براندازی نظام و برگرداندن ایران به مدار غرب است؛ اما روسیه به دنبال شریکی راهبردی در منطقه در برابر آمریکاست و با همین انگیزه دعوت به همکاری مشترک ایران در برابر گروههای تروریستی غربگرا در سوریه را میپذیرد و در تغییر صحنه توازن نظامی منطقه در کنار ایران نقشآفرینی میکند.
🔹2- اساساً روابط ایران و روسیه در دو دهه گذشته، بهویژه با روی کار آمدن «ولادیمیر پوتین» از یکسو و بنبستهای مکرری که در روابط ایران و غرب به دلیل زیادهخواهیها و عدم پایبندیهای غرب به معاهدات هستهای پدید آمد، متفاوت بوده است. روسیه در روند مذاکرات هستهای همواره درصدد سایش خواسته غرب بوده و امروز روند تحولات منطقهای و جهانی بهگونهای است که ایران و روسیه با احساس داشتن دشمن مشترکی مثل آمریکا، خود را در یک جبهه میبینند.
🔸3- دشمنی مشترک آمریکا و اروپا با هر دو کشور نیز یکی دیگر از عوامل تقویت این روابط بهحساب میآید.
💠نکته راهبردی:
🔺 به نظر میرسد جریان غربگرای داخلی با طرح مجدد مذاکره با آمریکا و اروپا، حتی به قیمت قرار دادن مؤلفههای قدرت بازدارندهای همانند قدرت موشکی و نفوذ منطقهای روی میز مذاکره، نهتنها نگران به خطر افتادن سیاست «نه شرقی و نه غربی» نظام جمهوری اسلامی نیست، بلکه مأموریت دارد بسترهای فکری و سیاسی بازگشت ایران به مدار آمریکا و غرب را فراهم نماید. ایجاد اخلال در مسیر ارسال پیام اتحاد راهبردی با روسیه در برابر دشمن مشترک، یکی از این تدارک زمینههاست!
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #رسول
#روشنگری
43.pdf
223.5K
🇮🇷🍁
🍁
🌀#یادداشت
🌐نسخه pdf
✅موضوع: رئیسجمهور بیاختیار یا بااختیار؟
✍️دکتر عبدالله گنجی- مدیرمسئول روزنامه جوان
🔹🌺🔸
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
🇮🇷🍁
🍁
⭕️ پخش زنده جلسه گفتگوي تصويري با موضوع "تاثیر انقلاب اسلامی بر تقویت و تعمیق مولفههای قدرت ایران"
👤 با حضور: دکتر عبدالله گنجی- تحلیل گر مسائل سیاسی و مدیر مسئول روزنامه جوان-
📆 زمان: امروز- یکشنبه ۲۶بهمن ماه ۱۳۹۹ ساعت ۱۷
🔰 لینک ورود👇👇👇👇👇👇
https://www.skyroom.online/ch/nassrailam/enghlab3
🇮🇷🍁
🍁
🔴 تفاوت ره از کجاست تا به کجا!
✍️ #حسین_شریعتمداری
🔹 اوایل اسفند ماه ۱۳۹۷ دونالد ترامپ، رئیسجمهور وقت آمریکا که در «کنفرانس اقدام سیاسی محافظهکاران» سخنرانی میکرد، درحالی که سر خود را به نشانه تأسف تکان میداد گفت:
🔸 «ما هفت تریلیون دلار در خاورمیانه خرج کردهایم ولی نمیتوانیم با چراغهای روشن وارد این کشور[عراق] بشویم! ... ما در سفر سال نو به پایگاه نظامی آمریکا در عینالاسد به دلایل امنیتی مجبور شدیم تمامی چراغهای هواپیما را قبل از فرود خاموش کنیم! این چقدر بد است! خیلی بد است»!
✅ چند روز قبل آیتالله رئیسی، رئیس قوه قضائیه کشورمان به دعوت دولت عراق به این کشور سفر کرد. در این سفر تمامی مسئولان عراقی، رؤسای قبایل، علمای شیعه و سنی، گروهها و احزاب سیاسی و تودههای عظیم مردم عراق از سفر ایشان به گرمی و به گونهای کمنظیر استقبال کردند.
🔹 مسئولان عراقی علاوهبر اشتیاق به ملاقات با آقای رئیسی اصرار داشتند که حضور ایشان با ضیافت همراه باشد که در عرف سیاسی نشانه اوج احترام به میهمان است.
🔸 انبوهی از مردم عراق با برپایی تجمعات و برگزاری راهپیمایی به استقبال جناب رئیسی آمده بودند و آقای رئیسی بدون کمترین تکلف و بیرون از تشریفات مرسوم، به میان مردم رفت و همراه آنان راهپیمایی کرد و به خوشوبش با تودههای مردم پرداخت.
✅ توئیتها در استقبال از رئیس قوه قضائیه در همان ساعات اولیه ورود ایشان «ترند» شد. شعاری که آقای رئیسی در میان مردم عراق و به زبان عربی سر داد «ایران و العراق لا یمکن الفراق ... ایران و عراق از هم جداشدنی نیستند» با شور و استقبال بینظیری از سوی مردم پاسخ داده شد و...
🔹 یکی از اقدامات ماندگار و تحسینبرانگیز رئیس قوه قضائیه کشورمان در سفر به عراق، آغاز سفر از محل شهادت سرداران بزرگ مقاومت، حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس بود. حرکتی که میرود تا به اسوه و الگویی ماندگار تبدیل شود. اسوهای حسنه برای هر دو ملت ایران و عراق و همه دنیای مقاومت اسلامی.
💢 مرزهای جغرافیایی اگرچه ارزشمند و قابل احترامند ولی اسلام که جانمایه ملتهای مسلمان است، گسترهای به مراتب فراتر از مرزهای جغرافیایی دارد و برای عبور از مرزها به ویزا و روادید نیازی ندارد. انقلاب اسلامی قومیتها را به ملت و ملتها را به امت تبدیل کرده است.
✅ رسول
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @rasul313