📌یادداشت روزنامهها 16 فروردین ماه
🔸ایران قوی؛ انتخابات 1400 و درسهای دهه 90
🔸بهترین اقدام دولت در ماههای پایانی
🔸هیاهو برای گسترش دیپلماسی؟
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/329268
✅ رسول
عباس عبدی: ارزیابی دولت از روابط با چین اشتباه بود.
🔸عباس عبدی از تحلیلگران اصلاحطلب درباره توافق ایران و چین گفتوگویی با روزنامه شرق داشته و در پاسخ به این سوال که: گفته میشد ایران بعد از برجام نسبت به استمرار روابط اقتصادی با شرق آسیا بیتوجه بود و بههمیندلیل چینیها از سطح روابط خود کاستند. آیا این نظر درست است؟ گفته است: این سخن تا حد زیادی درست است؛ اما وقتی میگوییم روابط با شرق آسیا، باید به طور مشخص بگوییم منظورمان روابط با چین است؛ زیرا کره و ژاپن در بلوک غرب شناسایی میشوند؛ اما بله، این بیتوجهی وجود داشت؛ هرچند چین روابط خود را با ایران کم نکرد؛ چنانکه رئیسجمهور چین بعد از برجام به ایران آمد. ارزیابی دولت از روابط با چین اشتباه بود. در حقیقت دولت باید ارتباط با چین را فارغ از ارتباط مساعد یا نامساعدش با اروپا و آمریکا در نظر میگرفت و تنظیم میکرد. اکنون نیز همینطور باید باشد و بهبود ارتباط ایران با چین به منزله نفی دیگران نباشد و به همان میزان ارتباط با اروپا نیز مهم و بااهمیت دانسته شود؛ زیرا روابط با چین تحت تأثیر میزان و کیفیت ارتباط ایران با کشورهای غربی نباید باشد.
عبدی در ادامه میگوید: باید توجه داشته باشیم که قراردادی با چین منعقد نشده است؛ زیرا اگر قراردادی در کار بود، طرفین باید تعهداتی روشن به یکدیگر میدادند و جزئیات قرارداد هم منتشر میشد. از سوی دیگر همه کشورها حواسشان به قانون اساسی کشورهای دیگر هست تا سرشان کلاه نرود؛ به این معنی که آنها میدانند براساس قانون اساسی ایران قراردادهای بینالمللی باید به تصویب مجلس برسد و در غیراینصورت فاقد وجه قانونی است؛ بنابراین اگر میان ایران و چین قراردادی در کار بود، باید در مجلس به تصویب میرسید تا کشورهای دیگر تکلیف خود را در مواجهه با ایران بدانند.
وی میافزاید: به نظرم این سند بیش از آنکه یک قرارداد با جزئیات کامل باشد، تفاهمی کلی بر سر یک نقشه راه است و توافقهای جزئی و قراردادها یکییکی بعد از آن میان دو کشور منعقد میشود و مورد بحث قرار میگیرد.
✅ رسول
📌نشریه اخبار و تحلیلهای دوشنبه، ۱۶ فروردین ماه
🔸مصاحبه معاون سیاسی سپاه؛ آنچه بود و آنچه نیست!
🔸حکمرانی رهاشده!
🔸ویروس تناقض در جان ستاد ملی مقابله با کرونا
🔸سهم 3 درصدی ایران از تجارت کشورهای منطقه با چین
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/329288
✅ رسول
📌مصاحبه معاون سیاسی سپاه؛ آنچه بود و آنچه نیست!
🔸مصاحبه معاون سیاسی سپاه و تشریح سیاستهای سپاه در قبال انتخابات همچنان بهعنوان یکی از رخدادهای بحثبرانگیز حوزه سیاسی به شمار میرود. فضاسازیها و تحلیلهای گوناگون ارائهشده حولوحوش این واقعه نباید نقطه روشن و متعالی این مصاحبه مهم را که متن ماجرا به شمار میرود به حاشیه ببرد.
🔸نکات تحلیلی:
🔹آنچه در مصاحبه سردار جوانی بود، توجه دادن افکار عمومی به سندی مهم در عرصه کنشگری سیاسی سپاه تحت عنوان دکترین رفتار سیاسی سپاه بود که بر این اساس معیاری عمومی برای قضاوت افکار عمومی نسبت به عملکرد سپاه به دست میآید. آنچه در اظهارات سردار جوانی بود و درخشندگی داشت، این است که سپاه بیشتر از پیش مصمم است به الزامات عدم ورود مصداقی در انتخابات پایبند باشد و بر این اساس سلامت و صیانت از حرکت سیاسی سپاه را تضمین کند. آنچه که در مصاحبه معاون سیاسی سپاه بود و برجستگی داشت این بود که سپاه در صیانت از اهداف متعالی خود، در برابر افراد هرگز دچار تردید نمیشود. آنچه در سخنان سردار جوانی بود نشان دادن و نشاندن سپاه در موقعیتی فراتر از احزاب و اشخاص است و نظر سپاه در این زمینه قطعی، منسجم و هماهنگ است که سپاه در زمینه تخلفات انتخاباتی هیچ خط قرمزی ندارد. نکته متمایز در گفتگوی سردار جوانی، واقعیتنمایی این موضوع به افکار عمومی و خاصه عناصر انقلابی جامعه بود که هیچ فردی کاندیدای سپاه نیست و سپاه نیز از هیچ فردی حمایت نخواهد کرد.
اما از دیگر سو آنچه در مصاحبه معاون سیاسی نبود و برخی با تحلیلهای غرض آلود به دنبال آناند تا این حواشی را به متن تحولات بکشانند، رقابتها و اختلافات درونی سپاه است. القای ناتوانی سپاه در حل مسائل داخلی خود که برخی میخواهند در این روزها به آن ضریب دهند، هیچ وجهی ندارد. سپاه پاسداران در مسیر عزتمندانه خود با فراز و نشیبهای گوناگون همراه بوده است، اما درنهایت از همه مسائل و چالشها عبور کرده است. سپاه در حرکت بیش از چهلساله خود در کدام موضوع متوقف شده و از حل کدامین مسئله عاجز مانده که برخی از دوستان بخواهند مضطرب شوند و برخی دشمنان تصور کنند هماینک فرصتی برای اقدام علیه سپاه یافته اند.
🔸نکته نهایی:
🔹سیاست سپاه در عرصه سیاست و خاصه انتخابات، همان است که معاون سیاسی سپاه ترسیم کردند، سیاستی که مورد تأیید و حمایت همه جانبه همه پاسداران در همه سطوح است.
✅ رسول
رئیسی: اصحاب #ما_میتوانیم باید کار را در دست بگیرند
رئیس قوه قضائیه:
🔹اگر انقدری که برخی آقایان جلسه گذاشتند که از غربیها امتیاز بگیرند، اگر برای رفع موانع تولید وقت میگذاشتند خیلی از مشکلات حل شده بود و بسیاری از کارخانجات تعطیل فعال شده بود.
🔹ما اصحاب «ما میتوانیم» هستیم و میدانیم این فرهنگ بر فرهنگ «ما نمیتوانیم» فائق خواهد آمد.
🔹اصحاب «ما میتوانیم» باید بر بستر گام دوم انقلاب کار را در دست بگیرند.
📌تهیهکننده «نون خ ۳»: سعی کردیم به توصیه رهبر انقلاب مؤدبانه شوخی کنیم
🔹توصیه رهبر انقلاب در مستند «غیر رسمی» این بود که شوخی بشود اما مؤدب باشد و «نونخ» سعی کرده است از همین ظرفیت کمدی استفاده کند و شوخیهایش هم مؤدبانه است.
🔹این روزها در حال بررسی ساخت فصل چهارم «نون خ» هستیم و بسیار امیدواریم هر چه سریعتر فصل چهارم به تولید برسد.
#شوخی_مودبانه
✅ رسول
3237007619.pdf
644.6K
🇮🇷🌸
🍀
🌀#یادداشت
✅موضوع: تحریم، رفع تحریم و پیروز انتخابات
✍️ دکتر عبدالله گنجی
🍃🌻🍃
📛 ویژه هادیان و سخنرانان
اصرار بر برداشتن تحر یم ها؟
دولت و منتقدان او هر دو بر برداشتن تحریم ها اتفاق نظر دارند و تروریست های اقتصادی نیز بر تداوم تحریم ها اصرار دارند.
برای برداشتن تحریم ها نیز دو نظر وجود دارد:
🔸اول مذاکره، بعد برداشتن تحریم ها
🔸اول رفع تحریم ها، بعد مذاکره
مذاکره با امریکا یعنی تداوم تحریم ها، این را تجربه ادوار گذشته به ما یاد داده است.
عقب نشینی های نسبی آمریکا به خاطر ایستادگی ایران بر موضع محکم خود است، اول رفع تحریم ها، بعد راستی آزمایی و بعد مذاکره برای اجرای تعهدات ایران.
دام مذاکرات غیرمستقیم امریکا برای ایران.pdf
279.2K
🔴 دام مذاکرات مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در چهارچوب برجام pdf
📌 گزارش جالب از مرکز پژوهش های مجلس
#رسول
🆔 https://eitaa.com/rasul313
عباس سليمي نمين:فقط قالیباف و رئیسی میتوانند در جریان اصولگرا اجماع ایجاد کنند
مثلث نوشت:
🔹آقای رئیسی و قالیباف از بزرگان جریان اصولگرایی هستند که توانایی ایجاد وحدت و اجماع را دارند.
🔹 قالیباف حتما توانایی ایجاد اجماع را دارد و علیرغم تخریب سنگینی که برخی طیفها علیه او انجام میدهند، همه میدانند که چه توانایی بالایی در امور اجرایی دارد.
🔹 احمدینژادیها و تندروهای اصلاحطلبان با انواع تهمتها سعی میکنند چهرهای مخدوش از قالیباف نزد مردم ایجاد کنند
🔹 از هجمههای گسترده به قالیباف میتوان نتیجه گرفت که او هم توانایی ایجاد اجماع را دارد هم توان تغییر در عرصه اجرایی کشور را داراست؛ به همین دلیل طیفهایی مانند جبهه پایداری، احمدینژادیها و اصلاحطلبان رادیکال به او حمله میکنند.
🔹 مشخصا احمدینژاد میداند که اگر قالیباف رئیسجمهور شود تمام کارنامه دولتش به حاشیه میرود.
🔹آقای قالیباف در حوزه اجرایی و آقای رئیسی در حوزه قضایی کارنامه درخشانی از خود به جای گذاشتهاند تا حدی که حتی اصلاحطلبان منصف هم اذعان دارند که عملکرد قالیباف در دوره شهرداریاش بینظیر بوده است
🔹 پایداریها در ایجاد اجماع بر قالیباف اخلال ایجاد نکنند هرچند اگر بخواهند اخلال هم ایجاد کنند تأثیر چندانی ندارند.
#رسول
@rasul313
جلیلی در صدر نمودار توییتر | محمد در صدر نمودار تلگرام | رییسی در صدر نمودار اینستاگرام
#انتخابات_1400
#رسول
@rasul313