✍️ دست نوشته رهبر انقلاب بر قرآن اهدایی به خانواده شهید لندی
◻️ پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی در سفر به خوزستان با حضور در منزل شهید علی لندی نوجوان فداکار ایذهای، یاد و خاطره این نوجوان دلاور را گرامی داشت و به خانواده وی تسلیت گفت.
◻️ وی در این دیدار یک جلد کلامالله مجید با دست نوشته رهبر معظم انقلاب اسلامی که حامل پیامی برای خانواده شهید علی لندی بود را به آنها اهدا کرد.
🔻 در متن دست نوشته رهبر معظم انقلاب اسلامی آمده است:
اهداء به خانواده گرامی و صبور نوجوان شجاع و فداکار آقای علی لندی که توانست خود را در جایگاه الگوی جوانان و نوجوانان نسل خود به همه نشان دهد. رحمت خدا بر او و بر پدر و مادر و دیگر کسانش.
•┈┈••✾••┈┈•
@rasul313
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۶۶)
🌀 خبر: در ابتدای دولت سیزدهم و درحالیکه همگان منتظر هستند تا ببینند دولت جدید چگونه به حل مسائل مردم میپردازد، لازم است دولت آقای رئیسی ضمن اولویتبندی مشکلات، برخی مسائل را از همین آغاز در مسیر ساماندهی قرار دهد.
🍃🌹🍃
🔻نکات تحلیلی:
1⃣ دولت و سفرهای استانی: اینکه مردم در شرایط دشوار کنونی رئیسجمهور و اعضای کابینه را در کنار خود ببینند، امر قابلتحسینی به شمار میرود. درباره کارکرد اینگونه سفرها مهمترین نکتهای که میشود بیان کرد آن است که اعتماد تخریبشده بین دولت و مردم را بازسازی میکند. از دیگر سو مهمترین چالش سفرهای استانی آن است که بعد از گذشت یک دوره، مردم احساس کنند که این سفرها جنبه نمایشی دارد و نه ابزاری برای حل مسائلی که مردم در نقاط مختلف کشور با آنها دستبهگریبان هستند.
2⃣دولت و انتصاب مدیران: آنچه مربوط به گذشته است آن بوده که با آغاز کار دولت جدید، همه یا اکثریت مدیران دولتی جابجا میشدند. در مقطع کنونی و در خصوص مدیران، جدای از اینکه قضاوت قطعی صورت بگیرد و یا آنکه تجویزی ارائه شود، به نظر میرسد که مسئولان در شرایط بلاتکلیفی و تردید در ماندن و نماندن سرگردان هستند. نتیجه این ابهام نیز افتادن در وضعیت روزمرگی و حتی بیعملی است. ازاینرو لازم است دولت درباره اتمام یا تداوم همکاری با مدیران دولتی به جمعبندی نهایی برسد و سیاست خود را هر چه که هست، اعلام و اعمال کند.
3⃣ دولت و تسلط بر بازار و سیستم توزیع: در اینکه حل مسائل اقتصادی بهجای مانده از دولت قبل کار زمان بری است، تردیدی نیست؛ اما اصلاح برخی از امور محتاج گذشت زمان و اقدامات پیچیده نیست؛ مثلاً سیستم معیوب، فسادزا و ضدمردمی توزیع کالاها و خدمات که چندی پیش تذکر رهبر معظم انقلاب را نیز به همراه داشت، بیش از همهچیز به اقدامات قاطع و فوری اما دقیق و هوشمندانه نیاز دارد.
✍ #عزیز_غضنفری
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی
@rasul313
👤اولمرت نخستوزیر اسبق رژیم صهیونسیتی در « هاآرتص» گفت:
🔻به گفته فرماندهان نظامی رژیم صهیونیستی پس از جنگ اخیر غزه، اگر حماس و جهاد اسلامی اینگونه میتوانند اسرائیل را به زحمت بیاندازند، پس جنگ با حزبالله یا ایران چگونه خواهد بود.
#مقاومت
#ایران_مقتدر
#جهاد_اسلامی
@rasul313
✅برجام نقاب از واقعیت قدرت آمریکا برداشت!
🔻به گفته مقامات و رسانههای آمریکایی، قرار است در هفته جاری لایحهای ضد ایرانی از سوی نمایندگان کنگره آمریکا ارائه شود که با تصویب آن در برنامه دفاع ملی ۲۰۲۲، از رفع هرگونه تحریم علیه ایران ممانعت به عمل خواهد آمد. این لایحه که بهاحتمالزیاد تصویب خواهد شد، برملاکننده سیاست موش و گربه بازی هیئت حاکمه آمریکا در خصوص پروپاگاندای احیای برجام از یکسو و درستی سیاست دولت سیزدهم در گره نزدن ساماندهی وضعیت اقتصادی و حل مشکلات کشور به زلف احیای برجامی است که در شش سال گذشته بهرغم تمام اعتمادهای یکطرفه دولت گذشته به آن، بیخاصیتیاش به اثبات رسیده است.
نکات تحلیلی:
1⃣رئیسجمهور کنونی آمریکا باوجود اینکه یکی از وعدههای انتخاباتیاش در حوزه سیاست خارجی، احیای برجام بود، امروز چنان در چنبره بیعملی فرورفته و تردیدها نسبت به صداقت و تواناییاش افزایشیافته که کنگره با محوریت معدودی از سناتورهای مخالف همحزبیاش و قاطبه رقبای جمهوریخواه، با بازی در نقش پلیس بد، اصول سیاست خارجی آمریکا را رقم میزند.
2⃣ باوجوداینکه آمریکاییها تلاش میکنند سیاست رسمی خود را اینگونه جلوه دهند که این راهبردی تاکتیکی برای حداکثرسازی فشار به ایران باهدف بازگشت بدون رفع تحریمها و بهروزرسانی برجام بر اساس شروط موشکی و منطقهای ترامپ و پمپئو است، اما دم خروس واقعیات آمریکا در ناتوانی سامانبخشی امور داخلی ازجمله تاختوتاز کرونا در کشتار مردم آمریکا، وضعیت بد اشتغال و تأمین اقتصادی و اجتماعی و فرار خفتبار از افغانستان در ساحت سیاست خارجی بیرون زده است. مسئله ناتوانی بایدن آنقدرها جدی است که امروز در رسانههای آمریکا صحبت از احتمال جانشینی کاملا هریس بهجای وی مطرح است.
نکته پایانی:
امروز آمریکا با معضل فیصلهبخشی به روندها و رویدادهای مزاحم منافع واشنگتن ازجمله مسئله هستهای ایران، پس از حدود ربع قرن، دستوپنجه نرم میکند. این ناتوانی که نقطهضعف بزرگی برای پرستیژ جهانی و مدعی ابرقدرتی آمریکا محسوب میشود، در کنار خروج مفتضحانه از افغانستان و بهتبع آن کاهش نقشآفرینی در تحولات منطقه مهم غرب آسیا بهرغم تحمل تریلیونها دلار هزینه، بهشدت دولت آمریکا را در منظر افکار عمومی این کشور تضعیف کرده است. تعجیل توأم با نگرانی کاخ سفید برای پیگیری مصرانه آغاز دوره هفتم مذاکرات وین برای احیای برجام در همین راستا قابلتحلیل است. ازاینرو، اگر بگوییم برجام باوجود موفق نبودن در تحریمزدایی توانست نقاب از واقعیت قدرت آمریکا بردارد، گزاف نیست! و دیگر تجربه برجامی اینکه سیاست دولت در گره نزدن اقتصاد به مذاکره و تأکید بر مذاکرات نتیجهمحور، باید با قدرت ادامه یابد.
✍ #فتحالله_پریشان
@rasul313
📌 جهاد تبیین ادامه دفاع مقدس
🔹 با مناسبت ها می توان دو نوع مواجهه داشت، مواجهه تشریفاتی و مواجهه هوشمند.
🔻 در مواجهه تشریفاتی، مجموعه ای از اقدامات غالبا" کمّی، مد نظر قرار می گیرد که سر و صدا به پا می کند اما هدفی عالی را تعقیب نمی نماید و مهمترین هدفش نگهداشت نام و یاد همان مناسبت است.
🔻 اما در مواجهه هوشمند، مناسبت وسیله ای است برای اهداف عالی و به عبارتی حفظ و احیای فلسفه آن مناسبت.در مواجهه هوشمند، کیفیت بر کمیت غلبه دارد و برخورداری از پشتوانه تفکر و اندیشه، عنصر اساسی است.
💡 مهمترین مناسبتی که در هفته گذشته پشت سر گذاشتیم، "اربعین" بود و رهبر حکیم انقلاب در دیدار تصویری با دانشجویان، مثل همیشه، با این مناسبت هم مواجهه ای از نوع دوم داشتند.
🔹 آیت الله خامنه ای با الهام از حرکت امام سجاد(ع) وحضرت زینب و ام کلثوم سلام الله علیهما پس از واقعه عاشورا، مسأله مهم "جهاد تبیین " را مطرح کردند.
🔹 ایشان در این بیانات، مسئولیت خطیری را بر عهده جوانان و دانشجویان قرار دادند.《هر کدام از شما به عنوان یک وظیفه، مثل یک چراغی، مثل یک نوری پیرامون خودتان را روشن کنید.》
1⃣ نخستین نکته در این تبیین، جهت و رویکرد آن است. تشخیص نادرست این جهتگیری، تبیین را به بیراهه می برد و عاملی خواهد شد برای گمراهی!
🔹 جهاد تبیین، ملهًم از حرکت امام سجاد و حضرت زینب است و همانگونه که آن تبیین در دفاع از قیام عاشورا و علیه یزید و یزیدیان بود، جهاد تبیین امروز نیز باید دفاع از انقلابی باشد که ادامه راه عاشوراست و علیه دشمنان انقلاب.
🔹 کج کردن جهت تبیین به بخش ها و سلایق دیگری در جبهه انقلاب، نشناختن این مهم و بیراهه رفتن است.
یادمان باشد که امام راحل نیز به همه ما توصیه فرمود: هر چه فریاد دارید سر آمریکا بکشید!
2⃣ نکته دوم، محتوای تبیین است؛ چه چیزی را تبیین کنیم؟
🔸 رهبر انقلاب، پاسخ این پرسش را نیز در همین بیانات داده اند.《 خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود. در قبال این حرکت گمراهکنندهای که از صد طرف به سمت ملّت ایران سرازیر است و تأثیرگذاری بر افکار عمومی که یکی از هدفهای بزرگ دشمنان ایران و اسلام و انقلاب اسلامی است و دچار ابهام نگه داشتنِ افکار و رها کردن اذهان مردم و بخصوص جوانها》
🔸 بخش کنشی و یا ایجابی تبیین، تبیین حقایق است که ابتدا باید این حقایق را شناخت و آنگاه آنها را تبیین نمود.
🔸 بخش واکنش فعال تبیین هم به مقابله با اقدامات دشمنان و مخالفان انقلاب مربوط می شود که سالیان درازی است به شبهه افکنی، ابهام پراکنی و گمراه سازی افکار عمومی مشغولند و با پیشرفت ارتباطات بر حجم و تنوع فعالیت آنها افزوده شده و رو به فزونی بیشتر هم هست.
3⃣ سومین نکته در جهاد تبیین، چگونگی آن است.
🔹 جهادگران این عرصه به فرموده فرمانده این جهاد یعنی رهبر فرزانه انقلاب باید خود را تجهیز کنند.
🔹 «بایستی حقایق را با منطق قوی، سخن متین و عقلانیّت کامل، همراه با زینت عاطفه و عواطف انسانی، و بهکارگیری اخلاق منتشر کرد.»
و در جای دیگری از همین سخنان چنین فرمودند:《جوانهای ما امروز بحمدالله مجهّزند؛ مجهّز به فکر، مجهّز به عقلانیّت، مجهّز به آگاهیهای فراوان، و میتوانند در این زمینهها خیلی تلاش کنند. خودتان را آماده کنید، این تجهیزات را در خودتان افزایش بدهید و به معنای واقعی کلمه خودتان را مجهّز کنید و در این میدان وارد بشوید. در میدان تبیین و افشاگری》
4⃣ چهارمین و آخرین نکته در خصوص "جهاد تبیین" میدان جهاد و از منظری ابزار جهاد است.
🔸 امروز گسترده ترین و در دسترس ترین میدان یا ابزار برای انجام این جهاد، فضای مجازی است لذا مجاهدان امروز باید این عرصه را بشناسند، اقتضائاتش را بدانند و با ایمانی راسخ در آن فعال باشند.
@rasul313
رهبر انقلاب: امنیت زیرساخت پیشرفت است
🔹فرمانده کل قوا در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح: افتخار نیروهای مسلح ما این است که نیروهای مسلح در کشور عزیز ما حصار و قلعهی مستحکمی هستند برای کشور و ملت.
🔹امروز سازمانهای نیروهای مسلح، ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، بسیج به معنای واقعی کلمه سپر دفاعی در برابر تهدیدهای سخت دشمنان بیرونی و درونی هستند.
🔹امنیت یک کشور زیرساخت اساسی است برای همهی فعالیتهای در جهت پیشرفت. امنیت مهمترین مسالهای است که در نگاه به نیروهای مسلح باید مورد توجه قرار بگیرد.
@rasul313
☘
🔰 اهم محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری با مراسم دانشآموختگی دانشگاههای افسری نیروهای مسلح
🍃🌹🍃
❌ بخش دوم و پایانی
🔻یادآوری خروج آمریکا از افغانستان و تحویل حکومت به طالبان پس از بیست سال کشتار و جنایت در افغانستان
🔹شکست آمریکا در افغانستان علیرغم مجهز بودن به انواع تجهیزات گوناگون، متعارف و فوق متعارف
🔸افشای اقدامات آمریکا برای ترویج مواد مخدر در آمریکا
🔹تاکید بر لزوم حل حوادث اخیر در شمال غربی کشور بدون دخالت و حضور نظامی ارتش های بیگانه
🔸دعوت کشورهای منطقه شمال غرب ایران به رعایت اصل عقلانیت برای حل مسائل
🔹افشای غیرواقعی بودن تصاویر هالیوودی از ارتش آمریکا و تاکید بر وجود نداشتن عنصر اساسی و حیاتی معنوی، روحیه اخلاقی و توجه به خدال متعال و معنویات در ارتش ایالات متحده
🔺کنایه رهبر معظم انقلاب به ترکیه و جمهوری باکو مبنی بر اینکه کسانی که برای برادران خود چاه می کنند، اول خودشان در چاه میافتند
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
☘
🔰 اهم محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری با مراسم دانشآموختگی دانشگاههای افسری نیروهای مسلح
🍃🌹🍃
❌بخش اول
🔻 معرفی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به عنوان حصار مستحکم و سپر دفاعی کشور در برابر تهدیدهای سخت دشمنان بیرونی و درونی
🔹اشاره به حدیث حضرت امیرالمومنین (ع) برای توصیف نیروهای مسلح کشور مبنی بر اینکه: «فَالْجُنُودُ بِإِذْنِ اللَّهِ حُصُونُ الرَّعِيَّة»
🔸تاکید بر امنیت به عنوان زیرساخت اساسی پیشرفت کشور و لزوم تمرکز نیروهای مسلح بر این امنیت کشور
🔹هشدار در خصوص توهمات پیرامون امکان تامین امنیت با تکیه به دیگران و تاکید بر سیلی خوردن آن ها در آینده نزدیک
🔸سخن گفتن از اینکه صلاح منطقه ما، وجود کشورها و ارتش های مستقل، متکی به ملت ها و هم افزایی با همسایگان است
🔹مایهی ویرانی و جنگ افروزی بودن حضور ارتش آمریکا در منطقه
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
270-sedayeenghelab_ir.mp3
7.37M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 270
💠 بررسی رفتارهای آذربایجان در قبال ایران
1- رزمایش آذربایجان، ترکیه و رژیم صهیونیستی با چه هدفی برگزار میشود؟
2- دلیل سخنان الهام علیف علیه ایران چیست؟
3- آیا آذربایجان در آینده مشکل امنیتی جدید ایران خواهد بود؟
4- چه تدابیری برای مقابله با ناامن شدن مرز های ایران با آذربایجان وجود دارد؟
5-بسته شدن راه ترانزیتی ایران به ارمنستان به بهانه وعده پوچ قفقاز شمالی به ارمنستان توسط آذربایجان چه تبعاتی برای آینده ایران خواهد داشت؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسن هانی زاده کارشناس مسائل بین الملل
#ایران
#آذربایجان
#ترکیه
#پاکستان
#رئیسی
@rasul313
14000711_42627_1281k.mp3
6.12M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات فرمانده کل قوا در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح. ۱۴۰۰/۰۷/۱۱
@rasul313
28.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پهپاد اسرائیلی از طریق آذربایجان وارد ایران شده بود!
مصطفی خوشچشم، کارشناس مسائل بینالملل:
🔻صهیونیستها بارها از پایگاهشان در آذربایجان، پهپاد به ایران فرستادند که یک بار نوع هرمس را در داخل ایران زدیم!
🔻 عملیات سرقت اسناد هستهای هم از همین مسیر انجام شد ولی در عین حال ایران همیشه سعی کرده از طریق دیپلماسی مشکل را حل کند.
🆔 @rasul313
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان- ۱۰ مهر
🍃🌹🍃
1⃣ برانگیختن افکار عمومی علیه رهبرمعظم انقلاب و نظام با مشابهت سازی فرمان ممنوعیت واردات لوازم خانگی از کره جنوبی با دستور منع ورود واکسن های آمریکایی و انگلیسی و نیز موضع ایشان درباره افزایش بهای بنزین
2⃣ تنش آمیز و تهدیدانگاری رزمایش ارتش ج.ا.ا در شمال شرق و القاء نگرانی ایران از روابط استراتژیک رژیم صهیونیستی وجمهوری آذربایجان
3⃣ برجسته سازی هشدار وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اتمام زمان برای بازگشت به برجام و متهم کردن ج.ا.ا به وقت کشی برای دست یابی به اهرم های سیاسی
4⃣ ادعای پنهانکاری و بزرگ بودن انفجار در مرکز تحقیقات موشکی سپاه، القاء نفوذ پذیری ایران در برابر رژیم صهیونیستی و ادامه حوادثی از این دست
5⃣ بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا درباره نگرانی از اهداء نذورات به حرم امام رضا (علیه السلام)
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔rubika.ir/rasull313
🍀
☘
🌀 #پرسش_و_پاسخ(۱۸) چرا واکسنگریزی؟!
🍃🌹🍃
🔻 در حالی که بیش از ۴۳ میلیون نفر در کشور هنوز هر دو دوز واکسن را دریافت نکردهاند، گزارش ها از فروکش کردن تب واکسیناسیون در کشور حکایت دارد.
🔹 کارشناسانه میگویند: عدهای در انتظار واکسنهای خاص نشستهاند! گروهی به اشتباه معتقدند واکسنها بیاثرند!
🔸 بخشی با تکیه بر شایعه مرگ و بیماری از تزریق واکسن هراس دارند.
🔺 البته برخی والدین هم با واکسینهشدن فرزندانشان مخالفاند.
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
🆔 eitaa.com/rasul313
🆔rubika.ir/rasull313
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاطره مصباحی مقدم از غیبت آیت الله هاشمی رفسنجانی در مراسم تنفیذ احمدی نژاد در سال ۸۸
🔹عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: از دفتر آقا با هلیکوپتر به شمال رفتند تا آقای هاشمی را به مراسم تنفیذ بیاورند. دختر آقای هاشمی گفته بود به پدر دست پیدا نمیکنید.
🔹به آقای هاشمی گفتم شما دارای جایگاه رفیعی هستید. کاری کنید که احمدی نژاد را زیر بال بگیرید، به او تبریک بگویید؛ گفت من چنین کاری نمیکنم
@rasul313
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۶۷)
🌀 خبر: «سهیلا جلودارزاده» نماینده مجلس دهم مدعی شده است: «مهمترین چیزی که در حال حاضر موردنظر جامعه است، حفظ تمامیت ارضی کشور است و اگر هم تاکنون اعتراضات گسترده نداشتیم به خاطر این موضوعات است که البته این هم یک حدی دارد و مردم تا یکجایی میتوانند طاقت بیاورند و هنگامیکه مشاهده کنند چیزی برای از دست دادن ندارند، منتظر نمیمانند ما به آنها اجازه دهیم اعتراض کنند یا خیر!»
🍃🌹🍃
💢 گزارههای تحليلي: رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی، سه برابر شدنِ بدهیهای دولت از سال ۹۴، کسری بودجه ۴۵۰ هزارمیلیاردی، افزایش نابرابری توزیع درآمد به همراه شدیدترین افزایش شکاف طبقاتی، تبديل كردن بورس به قتلگاه سرمایههای مردم، تورم بیش از ۴۴ درصدي با صفهای طویل مرغ و کالاهای اساسی و تبديل نياز مسكن به آرزو، ناکامی در کنترل بیکاری، قطعیهای مکرر برق و خسارت به مردم، از دست رفتن تعداد بیشماری از هموطنان به دلیل نابساماني، ناكارآمدي و بیبرنامگی در کنترل شیوع کرونا ازجمله دستاوردهای بهجامانده از دولت روحانی به دولت سيزدهم است. اصلاحطلباني که امروز خود را دغدغهمند نشان میدهند، جزو ساکتین دوران ریاست جمهوری روحانی بودند. واقعیت صحنه سیاسی کشور این است که اين طیف تا زماني مسئولیت دارند، عملکرد نامطلوبي را ثبت میکنند، اما بعد از کنار گذاشته شدن دموکراتیک از مناصب مختلف، نقاب عوض کرده و از مسئول به منتقد تبدیل میشوند؛ این در حالی است که ابتدا باید خود پاسخگوی آنچه در این سالها انجام دادهاند، باشند.
🌐 نكته پاياني: در هشت سال دولت موردحمایت اصلاحطلبان، عباراتي چون «بیدین، حسود، کاسب تحریم، بی شناسنامه، بیسواد، عصر حجری، مزدور، ترسو، بیکار، دین نشناس، بزدل، فاسد، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، هوچی باز و ...» بدرقه راه كساني گرديد كه منتقد دولت بودند. اين گروه از اصلاحطلبان با علم به اینکه دولت سيزدهم کار بیوقفه و جهادي را از روزهای اولیه مسئولیت آغاز کرده و رئیس دولت کنونی بهجای اینکه همچون روحانی در روز جمعه متوجه گران شدن بنزین در کشور شود، در تعطیلات آخر هفتهای در حال سرکشی به استانها و مناطق محروم کشور است؛ رفتار فرصتطلبانه سیاسی خود را با عقدهگشایی از دولت جدید کلید زده و گویا قرار است منافع جناحی را بر همهچیز، حتی بر منافع ملی هم ترجيح دهد.
✍ حسين عباسيان
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
☘
✅ #یادداشت_کوتاه | تنش مرزی آذربایجان با ایران، نکتهها و راهکارها
🍃🌹🍃
🔻 اخیراً کشور آذربایجان، با تحریک آمریکا، رژیم صهیونیستی و ترکیه و ... ، مانع تردد خودروهای سنگین در مسیر اصلی ترانزیتی قاپان ـ گوریس در مرز ایران و ارمنستان شده و با واگذاری احتمالی استان ارمنی سیونیک به آذربایجان، مرز ترانزیتی ایرن- ارمنستان و بهتبع آن ایران- به قفقاز و اروپا قطع میگردد. گرچه ارمنستان، راه دیگری پیشنهاد کرده که آمادهسازی آن نیاز به هزینه کلان دارد.
🔸نکتهها:
1️⃣ آمریکا و اسرائیل، قدرت نظامی ایران را بهتر میدانند به همین خاطر از رویارویی مستقیم با آن پرهیزمی کنند.
2️⃣ در جنگ تحمیلی ۸ ساله دیدید آمریکا صدام را تحمیق و علیه ایران تحریک کرد ولی مردم ایران با حداقل امکانات، در مقابل دنیا ایستادگی نمودند.
3️⃣ آمریکا و رژیمصهیونیستی بهعنوان دشمن سرسخت جهان اسلام، ضمن اینکه قابلاعتماد نیستند؛ رفتنی هستند، ولی مشترکات مرزی، اعتقادی و... بین دو کشور همسایه تا ابد باقی خواهد ماند، منتها روسیاهی هم شامل سرانی میشود که به دشمن مسلمین، تکیه میکنند. چراکه هر کشوری که به آنان اعتماد کرده بیچاره شده است.
🔹 راهکار: گرچه ایران، دنبال جنگ با هیچ کشوری نیست، ولی مانورهای اخیر نشان داد که به هرگونه حماقت احتمالی، پاسخی سخت و پشیمان کننده خواهد داد.
لذا، انتظار میرود این مسئله با گفتگو حل شود که قدرتنمایی نظامی ایران بر پیشبرد این دیپلماسی نقش اساسی دارد.
🔺 موضع گیری منفعالانه علیاف و دیگران پس از رزمایش مقتدرانه ایران، موید این مدعاست.
✍️علی اکبر صیدی
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
🔻اختلاف در خانه ژنرالهای چهار ستاره
🔹حزب کارگزاران دچار اختلافات عمیق شده است. پس از استعفای فرزانه ترکان از شورای مرکزی، برخی رسانه های اصلاح طلب خبر داده اند که دو چهره قدیمی و استخوان دار این حزب لیبرال نیز آماده جدا شدن از کادر شورای مرکزی هستند.
🔸یدالله طاهرنژاد و حسین مرعشی دو عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی اعلام کرده اند که دیگر تمایلی برای کار سیاسی ندارند. البته خبر استعفای مرعشی خیلی زود توسط رسانه حزب کارگزاران تکذیب شد؛ اما بازهم به نوعی نیمی از خبر درست بود؛ به این معنی که گویا او نیز مانند طاهرنژاد از عضویت در حزب استعفا نداده بلکه استعفایش ناظر به ادامه عضویت در شورای مرکزی بوده است.
🔹روزنامه شرق در گزارشی به وضعیت این روزهای حزب کارگزاران پرداخته و از قول محمد عطریانفر می نویسد: آنها هیچگاه از عضویت حزب انصراف ندادهاند؛ آنها قصد دارند جای خود را در شورای مرکزی به جوانترها واگذار کنند. تدبیر احتمالی آنها متکی به شرایط جدیدی است که حزب تصمیم گرفته پوستاندازی کند.
🔸اگرچه عطریانفر در بخشی از گفتگوی خود خبر از جوان گرایی در حزب و تغییرات اساسی داده است؛ اما در بخشی دیگر حرف های خود را پس گرفته و ادعا کرده است که مخالف جدا شدن مرعشی از حزب کارگزاران است.
🔹 او گفته است که: «بههیچوجه استعفای آقای مرعشی تأثیری بر جایگاه او بهعنوان سخنگوی حزب ندارد و کماکان او سخنگوی حزب کارگزاران است. نکته دیگر آنکه استعفای آقای مرعشی باید در کنگره عمومی کارگزاران مورد بررسی قرار گیرد که من اطمینان میدهم ما در کنگره زیر بار استعفای او نمیرویم و اجازه نمیدهیم او از شورای مرکزی جدا شود.»
🔸پیش از این فرزانه ترکان در انتقاد نسبت به عملکرد حزب خانوادگی هاشمی گفته بود که پدرخواندههای اصلاح طلب جایشان را به جوانترها نمی دهند، ترکان ادامه داده بود:اگر قرار باشد که همیشه دبیر و رئیس ما و کمیسیون سیاسی ما همان افرادی باشند که ۱۵ و ۲۰ سال قبل بودند نمیتوان تغییری حس کرد چراکه این افراد هر کاری که بلد بودند و هرچه به ذهنشان رسیده تا امروز انجام دادهاند، باید اجازه بدهیم که ایدههای نو و جوانهایی که خلاق هستند بیایند و برنامه، کمک و راهکار ارائه بدهند.
🔹سطح اختلافات میان اصلاح طلبان پس از انتخابات بسیار عمیق شده است؛ ژنرال های چهار ستاره ستادی با مصائب بزرگ و عجیب روبرو شده اند؛ آنها از یک سو با بحران ناکارآمدی روبرو شده و بدنه سربازان میدانی و خیابانی خود را از دست داده اند، از سوی دیگر میان رهبران جبهه اصلاحات نیز شکاف های اساسی پیش آمده است. از چند ماه قبل از انتخابات میان کرباسچی و مرعشی بر سر شرکت یا عدم شرکت در انتخابات بحث های جدی درگرفته و حالا زخم ترکش های آن اختلافات حالا سرباز کرده است.
@rasul313
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان- ۱۱ مهر
🍃🌹🍃
1⃣ چالش زا و تهدیدآمیز القاء کردن قدرت نمایی نظامی و رزمایش ارتش در شمالغرب و منفعلانه جلوه دادن دیپلماسی ایران درجریان تنش های لفظی با آذربایجان، استیلای سیاسی و تفوق دیپلماتیک و نظامی ترکیه در منطقه و برجسته سازی چشم طمع همسایگان به تمامیت ارضی ایران
2⃣ توجیه نقض عهدهای برجامی آمریکا و اروپایی در قالب اعتمادزدایی از جمهوری اسلامی و برچسب زنی حمایت از تروریسم به ایران و متهم کردن تهران به وقت کشی
3⃣ هراس افکنی درباره موج ششم کرونا در پیوند با بازگشت زائران اربعین، القاء شکنندگی شیب نزولی کرونا در ایران و ناکافی القاء نمودن روند واکسیناسیون و تشکیک و غیرقابل اعتماد القاء کردن آمار اعلامی کرونا
4⃣ مخدوش سازی عملکرد نظام درقبال امور اهل سنت به بهانه ناکارآمد جلوه دادن رویکردهای مدیریت بحران کشور در مواجهه با طوفان شاهین در سیستان و بلوچستان، تشریح هدفمند خسارت های وارده در این رخداد و ارتباط دهی آن با ملاحظات قومیتی و سیاسی
5⃣ بازتاب احتمال قطع کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان ایرانی در کره جنوبی به دلیل بسته شدن حسابهای بانکی آنها
6⃣ برجسته سازی اعتصاب غذای تعدادی از زندانیان سیاسی به بهانه ادعای فشارهای امنیتی بر آنها و خانواده هایشان
7⃣ بازتاب گفتگوی چالشی زهرا مشتاق با سخنگوی طالبان
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@rasul313
🚨🚨🚨پیام پاشینیان نخست وزیر ارمنستان به ایران:
▫️نیکول پاشینیان امروز در اظهاراتی گفت:
«ارمنستان هرگز کمک های ایران در دهه نود میلادی را فراموش نمیکند. کمک هایی که به نجات ارمنستان از محاصره منجر شد.
▫️من مطمئن هستم که شرکای ما در ایران می دانند که ارمنستان هرگز در توطئه ای علیه ایران دخیل نبوده و نخواهد بود زیرا این روابط برای ما بسیار مهم است.
▫️روابط اقتصادی با ایران به دلیل تحریم ها مختل شده است ما به دنبال برقراری روابط بیشتری با ایران هستیم.
@rasul313
🤼♂ تشک کشتی در عمق جبهه ...
روزی که روحیه پهلوانی در شلمچه معنا شد
شلمچه ۱۳۶۶ ، مرز ایران و عراق
نزدیکترین نقطه به بصره
ناصر فروتن داور این مسابقات می گوید
یکیاز اتفاقاتی که من هیچگاه از آن روز
به یادماندنی فـراموش نمی کنم این بود
که بسیـاری از رزمنده هـا بعد از پوشیدن
دوبنـدهی کشتی و ورود به روی تشـک و
سرشاخ شـدن با یکدیـگر ، حـاضر نبودند
حریف را شکست دهـند و به نوعی قصد
داشتند با مغلوبشدن مقابل حریف باعث
خوشحالی و روحیه دادن به رقیب شوند.
پینوشت :
بسیاری از رزمنده هایی که روی خاکریز
نشستهاند، بهفاصله کوتاهی جانشان را
فـدای وطـن کـردند. یعنی این آخـرین
رقابت ورزشی بوده که در زندگیِ
کوتاهشان به تماشا نشسته اند.
@rasul313
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیسی: دفعه بعد خودم پشت فرمان مینشینم!
تصاویر ویژه از سفر رئیسجمهور به کهگیلویه و بویراحمد
@rasul313