eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
33.5هزار عکس
31.6هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 طرح آمریکا برای فرار از موشک و پهپادهای ایرانی
21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰بزرگترین پیروزی ترامپ، خروج از خاورمیانه است 🔺«تج گیل»تحلیلگر آمریکایی در گفتگو با استیو بنن: 🔹اگر به درگیری با ایران ادامه دهیم، تا ابد طول می‌کشد. این جنگ دیگری خواهد شد که پایانی ندارد. 🔹بزرگترین پیروزی که ترامپ الان می‌تواند کسب کند، این است که از درگیری خارج شود و از خاورمیانه بیرون بیاید، و ما باید الان روی داخل کشور تمرکز کنیم. 🔹تنها در این بهار، بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار برای این درگیری هزینه شده است. 🔹ذخایر راهبردی نفت تقریباً به صفر رسیده است. 🔹اتحاد جماهیر شوروی به خاطر درگیری‌هایش در افغانستان در دههٔ هشتاد میلادی فروپاشید، همین اتفاق برای ما هم خواهد افتاد.
🔰نبیه بری: تنها راه اخراج اسرائیل، اجرای تفاهمنامه ایران و آمریکاست 🔹رئیس مجلس لبنان: مذاکرات لبنان و اسرائیل سلسله‌مراتب اولویت‌ها را به‌هم زد و باعث شد عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان به شروط سیاسی و امنیتی گره بخورد که اجرای آن‌ها ممکن است سال‌ها طول بکشد، آن هم بدون هیچ تضمینی که رژیم را ملزم به اجرای تعهداتش کند. 🔹یادداشت تفاهم ایران و آمریکا تنها چهارچوب قادر به ایجاد موازنه‌هایی است که صهیونیست‌ها را به اجرای تعهداتشان وادار می‌کند. 🔹هرگونه تلاش برای جداسازی پروندهٔ لبنان از این مسیر یا حرکت به‌سمت مذاکرهٔ مستقیم با اسرائیل براساس شروط آمریکایی و اسرائیلی، تنها به طولانی‌شدن اشغالگری و دادن زمان به دشمن برای تحمیل واقعیت‌های جدید در زمین خواهد شد و هیچ تضمین واقعی برای لبنان نخواهد داشت.
🔰فردا؛ آغاز ثبت نام زائران اربعین در سامانۀ سماح 🔹ستاد مرکزی اربعین: نام‌نویسی متقاضیان سفر اربعین حسینی از روز سه‌شنبه ۹ تیرماه در سامانۀ سماح آغاز می‌شود. 🔹زائران باید گذرنامه‌ای با حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشند. 🔹با اعلام بانک مرکزی، به هر متقاضی ۲۰۰ هزار دینار عراق به‌عنوان ارز اربعین اختصاص خواهد یافت.
💢عملیات زمینی و هوایی ارتش پاکستان در امتداد مرز افغانستان 🔹پاکستان از عملیات زمینی و هوایی ارتش این کشور در مناطق مرزی با افغانستان و کشته‌شدن حداقل ۲۹ شبه‌نظامی خبر داد.
1405.04.08نسخه موبایلی.pdf
حجم: 588.4K
📰 نشریه اخبار و تحلیل‌های دوشنبه 8 تیر ۱۴۰۵
💢رئیس مجلس لبنان: اجازه اجرای توافق اسرائیل و لبنان را نخواهیم داد 🔹نبیه بری: مذاکرات باعث شد عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان به شروط سیاسی و امنیتی گره بخورد که اجرای آن‌ها ممکن است سال‌ها طول بکشد، آن هم بدون هیچ تضمینی که رژیم را ملزم به اجرای تعهداتش کند. 🔹وزرای جنبش «امل» در تمام جلسات هیئت دولت که درباره بررسی این توافق باشد، شرکت خواهند کرد تا در آنجا با آن مقابله می‌کنیم و موضع خود را خواهیم داشت. لذا این توافق اجرا نخواهد شد و راه به جایی نخواهد برد. 🔹یادداشت تفاهم ایران و آمریکا تنها چارچوبی است که قادر به ایجاد موازنه‌هایی است که صهیونیستها را به اجرای تعهداتشان وادار می‌کند.
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درگیری مردم محلی سوریه با نظامیان صهیونیست | اهالی درعا با سنگ به استقبال نیروهای اشغالگر رفتند
💢جزئیات مراسم وداع وتشییع رهبر شهید درتهران 🔹استاندار تهران: مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب از ساعت ۶ صبح روز شنبه ۱۳ تیر در مصلای تهران آغاز می‌شود و تا روز بعد ادامه خواهد داشت 🔹پیش‌بینی شده است نماز در ساعات ابتدایی روز دوم اقامه شود و پس از آن، مراسم وداع تا ساعت ۱۴ روز یکشنبه ۱۴ تیر ماه ادامه پیدا می‌کند 🔹برنامه روز ۱۵ تیر ماه نیز از ساعت ۶ صبح آغاز خواهد داشت. 🔹مسیر اصلی از خیابان دماوند آغاز می‌شود و از میدان امام حسین(ع)، خیابان انقلاب و خیابان آزادی تا خیابان شهید لشکری امتداد پیدا می‌کند. 🔹هیچ موکبی در مسیرهای اصلی مستقر نخواهد شد تا رفت‌وآمد مردم با مشکل مواجه نشود. 🔹بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در کشور عراق برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید ثبت‌نام کرده‌اند.
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 برادر همسر رهبر شهید انقلاب: هنوز دلم نمی‌آید طرف خانه آقا بروم! برادر همسر رهبر شهید ایران: 🔹️مردم برای دختر دوم آقا خیلی دعا کنند، در آن شرایط جنگ خیلی سخت بود که کسی بتواند به ایشان تسلی بدهند.
Veda-Habib khazaeefar.mp3
زمان: حجم: 12.8M
💠 موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی منتشر شد 📢قطعه «وداع» با رهبر شهید انقلاب 🎙️آهنگساز حبیب خزایی‌فر 🔹️تولیدشده در مرکز موسیقی مأوا ⏳️مدت زمان: 0:05:07
💠 آیت‌الله شبیری زنجانی خطاب به پزشکیان: طرح سخنان ناصحیح و بی‌انصافی‌ها گذراست 🔹️شنیدن برخی سخنان ناصحیح و بی‌انصافی‌ها بسیار سنگین است. 🔹️گاهی حق را زیر پا می‌گذارند، اما این بی‌انصافی‌ها گذراست. 🔹️خدا یاری‌گر کسانی است که در مسیر خدمت گام برمی‌دارند. 🔹️تصور دشمنان این بود ظرف چند روز کار ایران را تمام خواهند کرد، اما ایران همچنان مقتدرانه ایستاده است.