eitaa logo
رسول
3.4هزار دنبال‌کننده
33.6هزار عکس
31.6هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 رهبر انقلاب: زیارت اربعین امسال با خاطره تشییع قائد عظیم‌الشّأن شهید درآمیخته است 🔹 به زودی بار دیگر آغوشِ گشوده‌ی ملّت کریم عراق و عشایر و طوائف خون‌گرم و با محبّت آن به روی زائران مشتاق زیارت اربعین و از جمله انبوهی که به نیابت از آقای شهید ایران زیارت می‌کنند، با خاطره‌ی این تشییع شکوهمند و بزرگ‌مردی که شاید سالها آرزوی تشرّف به اعتاب مقدّسه را در دل می‌پروراند، درآمیخته و شعار پر از حقیقت حُبُّ‌ الحسین یَجمَعُنا را به رخ همگان خواهد کشید و ان‌شاءالله دعای سرورمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشّریف برای امنیّت و برکت و پیشرفت ملّت عراق را در پی خواهد داشت؛ بِمَنِّهِ و کَرَمِه.
🔰وال استریت ژورنال: مقامات آمریکایی می‌گویند ایران با استفاده از موشک‌های فوق‌سریع و مانورپذیر که رهگیری آن‌ها دشوارتر است، خود را با پدافند هوایی آمریکا سازگار کرده است
📸ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا: مردم آمریکا طاقت دیدن جنازه نظامیان خود را ندارند
مارک کیمیت، ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا، به الجزیره:
 
🔹وقتی نظامیان آمریکایی در کیسه‌های حمل جنازه به خانه بازمی‌گردند، این موضوع خوش آمد ترامپ نخواهد شد.
 
🔹مردم آمریکا کشته شدن 
هموطنانشان را نمی‌پذیرند.
📸به کشورهای حاشیه خلیج فارس هشدار می‌دهیم
آیت الله اراکی‌ عضو مجلس خبرگان رهبری:
🔹کشورهای حاشیه خلیج فارس طی دهه‌های گذشته در جنگ تحمیلی، فشارهای اقتصادی، جنگ رسانه‌ای و دیگر اقدامات علیه جمهوری اسلامی نقش داشته‌اند و باید در رفتار خود تجدیدنظر کنند.

🔹جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت تاکنون با سعه صدر رفتار کرده‌اند اما ادامه حمایت از دشمنان اسلام و ملت‌های منطقه، پیامدهای سنگینی در پی خواهد داشت./مهر
🔰فرماندهی مرکزی ایالات متحده (CENTCOM) از آغاز موج هشتم حملات در ایران، به دستور ترامپ، خبر داد.
🔰حملۀ دشمن آمریکایی به حوالی سیریک
🔹استانداری هرمزگان: در ساعت ۱:۳۰ نقطه‌ای در حوالی سیریک هدف حملۀ نظامی دشمن آمریکایی قرار گرفت.

🔹سنتکام دقایقی پیش از آغاز حملات آمریکا علیه خاک ایران خبر داده است.
394.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جزغاله شدن تجزیه طلب‌ها در عراق 🔹 تصاویری تازه از عظمت آتش‌سوزی در مقر گروهک‌های تجزیه‌طلب اربیل
🔰منابع عراقی: حملۀ پهپادی به کنسولگری آمریکا در اربیل ادامه دارد. کنسولگری آمریکا مورد حملۀ گستردۀ پهپادی قرار گرفت.
🔰گروه تروریستی موسوم به ارتش ملی کردستان اعلام کرد مقرهایش در اربیل و سلیمانیه هدف حمله گسترده قرار گرفته است.
🔰مقام‌های آمریکایی: ایران تاکتیک‌های موشکی خود را ارتقا داده است 🔹️مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که توانمندی‌های موشکی ایران شاهد پیشرفت چشمگیری بوده که به این کشور قابلیت عبور از سامانه‌های رهگیر آمریکا در منطقه را داده است.
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در پی تشدید درگیری‌ها، کاروان‌های نظامی عظیم «گروه‌های جولانی» به سمت شهر اعزاز در استان حلب سوریه در حرکت هستند.
🔰۴ ضربه تا خاموشی هاب امارات
🔹هرگاه سخن از قدرت اقتصادی امارات به میان می‌آید، معمولاً نگاه‌ها سمت برج‌های بلند دبی، مراکز مالی بین‌المللی و درآمدهای نفتی ابوظبی معطوف می‌شود؛ اما پشت این تصویر، شبکه‌ای از زیرساخت‌های حیاتی قرار دارد که ستون اصلی نقش جهانی امارات را شکل داده است؛ بنادر عظیم، فرودگاه‌های بین‌المللی، مناطق آزاد تجاری و مراکز لجستیکی که این کشور را به یکی از مهم‌ترین گره‌های تجارت، انرژی و حمل‌ونقل جهان تبدیل کرده‌اند.

🔹از همین رو، پس از هشدار یک مقام نیروهای مسلح دربارۀ ضرورت تخلیۀ فرودگاه‌های دبی و ابوظبی و بنادر فجیره و جبل‌علی در صورت گسترش درگیری، توجه‌ها به اهمیت راهبردی این چهار نقطه جلب شد.

🔹اختلال گسترده در این مراکز می‌تواند نه‌تنها تجارت و اقتصاد داخلی امارات، بلکه شبکه‌های لجستیکی منطقه، مسیرهای حمل‌ونقل، بازار انرژی و بخشی از زنجیره تأمین جهانی را تحت تأثیر قرار دهد.