eitaa logo
رسول
3.4هزار دنبال‌کننده
33.7هزار عکس
31.7هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰فعالیت‌های گسترده قایق‌های تندرو متعلق به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در نزدیکی تنگه هرمز.
🔰نیویورک تایمز: 🔹ایالات متحده، هواپیماهای جنگی بیشتری را به خاورمیانه اعزام می‌کند.
🔹هواپیماهای جنگنده F-16 متعلق به نیروی هوایی آمریکا و هواپیماهای پنهان‌کار F-35 متعلق به بریتانیا، به خاورمیانه اعزام می‌شوند. همچنین، هواپیماهای بیشتری برای سوخت‌گیری هوایی نیز در حال اعزام هستند.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ 🇮🇷🇵🇸 🎥 روزمان را با آغاز کنیم | ترتیل صفحه ۴۳۵ قرآن کریم آیات ۴ تا ۱۱ سوره مبارکه فاطر 🍃🌹🍃 🌺 پیامبر (ص) می‌فرمایند: «لا یُعَذِّبُ اللهُ قَلبًا وَعَی القُرآنَ» خداوند قلبی را که قرآن را در خود جای داده باشد، عذاب نمی‌کند. (امالی طوسی ۱/۶) 🎙استاد: پرهیزگار
77.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 این اشیانه اف 15 و اف 16 است که در اردن منهدم شده است 🔹️ همه چیز در اطراف منهدم شده است‌.
💠 به‌روزرسانی سنتکام درباره نظامیان آمریکایی جان‌باخته اخیر 🔹️تامپا، فلوریدا — فرماندهی مرکزی ایالات متحده (CENTCOM) روز گذشته از جان‌باختن دو نظامی آمریکایی و مفقود شدن یک نظامی دیگر در اردن، در پی حمله ایران در تاریخ ۱۷ ژوئیه، خبر داد. 🔹️پس از جست‌وجویی گسترده، نیروهای ارتش آمریکا امروز بقایای انسانیِ شناسایی‌نشده‌ای را در محل پیدا کردند. روند بررسی و آزمایش برای تأیید هویت این بقایا همچنان ادامه دارد. 🔹️به‌طور جداگانه، یک نظامی آمریکایی در شمال عراق در تاریخ ۱۸ ژوئیه، هنگام عملیات انفجار کنترل‌شده مهمات منفجرنشده باقی‌مانده از یک پهپاد انتحاری یک‌طرفه ایرانی که سرنگون شده بود، در جریان عملیات کشته شد. 🔹️ یک نظامی دیگر نیز زخمی شده و به دلیل جراحتی جزئی همچنان تحت درمان پزشکی قرار دارد. 🔹️سنتکام برای احترام به خانواده‌های این نظامیان و تا زمان تکمیل روند اطلاع‌رسانی به خانواده‌ها، از ارائه اطلاعات بیشتر، از جمله هویت نظامیان مفقودشده و جان‌باخته، خودداری می‌کند. 🔗 نحوه اطلاع رسانی امریکا: سنتکام آمار کشته های خود را کم کم اعلام می‌کند تا خانواده نظامیان و مردم آمریکا معترض نشوند.
💠زنجیره بزرگ انسانی برای پاسداری از خلیج فارس در بندرعباس برگزار می‌شود
💠 اطلاعیه شماره ۳۰/ دو نفتکش که قصد تردد در مسیر ناایمن تنگه هرمز را داشتند منفجر شدند ✍️ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب: بسم الله قاصم الجبارین إِنْ نَکَثُوا أَیْمانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَ طَعَنُوا فی دینِکُمْ فَقاتِلُوا أَئِمَّةَ الْکُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَیْمانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَنْتَهُونَ 🔹️ملت قهرمان و بپاخاسته ایران اسلامی؛ اواخر شب گذشته دو فروند نفتکش متخلف که به تحریک و اجبار ارتش کودک کوش آمریکا قصد ورود و خروج از مسیر ناایمن و حادثه‌ساز جنوب تنگه هرمز را داشتند منفجر شده و از حرکت باز ماندند. 🔹️اینجا سرزمین ماست و دخالت ارتش تروریستی آمریکا از هزاران کیلومتر آن طرف‌تر هیچ وجاهت قانونی ندارد و با قطعیت با آن برخورد خواهد شد و تا زمانی که شرارت های آمریکا در منطقه ادامه یابد این معبر برای عبور کود شیمیایی و حتی یک قطر نفت و گاز امنیت ندارد. 🔹️ارتش متجاوز، آماده عملیات تنبیه ما به خاطر این تخلف غیرقانونی باشد. و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم
💠 اطلاعیه شماره ۳۱/ قدردانی سپاه از اطلاعات مردم اردن؛ هواپیماهای بزرگ ترابری C17 و هواپیماهای فرمانده کنترل P8 ارتش متجاوز امریکا در فرودگاه عقبه هدف موشک بالستیک قرار گرفتند ✍️ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: بسم الله قاصم الجبارین إِنْ نَکَثُوا أَیْمانَهُمْ مِنْ بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَ طَعَنُوا فی دینِکُمْ فَقاتِلُوا أَئِمَّةَ الْکُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَیْمانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ یَنْتَهُونَ 🔹️مردم شریف و ارتشیان مجاهد اردن، با تشکر از همکاری صمیمانه و اطلاعات دقیق شما که موجب هدفگیری دقیق رزمندگان اسلام و انهدام ۲۰ سوله محل استقرار نیروهای ارتش کودک کش آمریکا در منطقه الازرق و کشته شدن ده‌ها نیروی تروریست آمریکایی شد. 🔹️رزمندگان نیروی هوافضای سپاه در موج ۲۱ عملیات نصر ۲ با رمز مبارک یا رقیه (س) و تقدیم به دختر بچه های شهید جنگ تحمیلی سوم، با کمک شما، هواپیماهای بزرگ ترابری C17 و هواپیماهای فرمانده کنترل P8 ارتش متجاوز امریکا در فرودگاه عقبه را هدف حمله موشک های بالستیک قرار داده و به تعدادی از آنهاخسارت سنگین وارد کردند. 🔹️نظامیان متجاوز آمریکا که طی چند دهه اخیر به بیش از ده کشور اسلامی حمله کرده و میلیون ها مسلمان را کشته اند و حامی اصلی رژیم کودکش صهیونیستی در کشتار عظیم مردم غزه و ویران کردن کرانه باختری هستند، از لحاظ شرعی مهدور الدم هستند و هر مسلمانی، هرجا دستش رسید باید این قاتلان وحشی را بکشد. 🔹️با تشکر مجدد از تلاش‌ها و همکاری‌های شما که با انجام تکلیف شرعی راه را برای آزادی قدس شریف هموار می‌کنید.  «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ»
💠 ترامپ از ترس، پشت شیشه ضدگلوله مخفی شد
⭕️ ماریو نوفل: ذخیره استراتژیک نفت آمریکا رو به پایان است ماریو نوفل، نویسنده و تحلیلگر استراتژیک: 🔹اگر کنجکاوید که چرا فکر میکنم این تنش‌های رفت‌وبرگشتی بین ترامپ و ایران به زودی تمام میشود و به یک جنگ تمام عیار تبدیل نخواهد شد، نگاهی به ذخیره‌ی استراتژیک نفت آمریکا بیندازید. 🔸همچنین بسیاری از مهمات حیاتی، ۵۰ درصد کاهش یافته (یا خالی شده) است. هر انسان عاقلی هرچه سریعتر به این جنگ احمقانه پایان خواهد داد.
📣توجیه تازه ترامپ برای کشته‌های جنگ علیه ایران 🔺رئیس‌ دولت تروریستی آمریکا در مصاحبه‌ای با روزنامه نیویورک‌پست، با مقایسه تلفات جنگ علیه ایران با ویتنام و افغانستان، هلاکت نظامیان آمریکایی را توجیه کرد. 🔺ترامپ با طرح سئوال برابر سئوال گفت: آیا تا به حال فکر کرده‌اید چند نفر در ویتنام جان باختند؟ یا در یک روز در افغانستان زیر نظر بایدن؟ 🔺او سپس افزود که این تلفات «شرم‌آور» است اما برای جلوگیری از هسته‌ای شدن ایران و نابودی خاورمیانه ضروری است.
🔰سنتکام از آغاز دور جدید حملات تجاوزکارانه علیه ایران خبر داد