eitaa logo
رسول
3.4هزار دنبال‌کننده
33.8هزار عکس
31.8هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 تصاویری از کشتی‌های متخلفی که اواخر شب گذشته به تحریک و اجبار ارتش کودک کش آمریکا قصد ورود و خروج از مسیر ناایمن و حادثه‌ساز جنوب تنگه هرمز را داشتند.
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 تصاویر ضربات سنگین دریادلان نیروی دریایی سپاه به ارتش کودک‌کش آمریکا با حمله همزمان در سه محور
47.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 فریاد هرمزگان در قلب آب‌های نیلگون خلیج فارس زنجیره‌ی فولادینِ مدافعان خلیج فارس» 🔹ده‌ها هزار نفر از مدافعان خلیج فارس و تنگه هرمز جانفدایان هرمزگانی در زنجیره انسانی دفاع از وطن در سواحل و جزایر در سراسر استان به میدان آمدند.
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 وعده‌ای که باید با صدای ناصر طهماسب شنید! 🔹️ما باشیم یا نباشیم؛ این مأموریت انجام خواهد شد
🔰ادعای رویترز درباره پیشنهاد آتش‌بس ۱۰ روزه 🔹رویترز به نقل از یک مقام ایرانی: میانجی‌ها پیشنهاد آتش‌بس ۱۰ روزه را برای گفت‌وگو درباره راه‌های احیای تفاهم‌نامه اسلام‌آباد ارائه کرده‌اند.
645.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویر ماهواره‌ای انهدام کامل چهار سربازخونه تو پایگاه موفق السلطی در اردن توسط شاهد۱۳۶ رو نشون میده
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰اعترافات بی‌سابقه خبرنگار اینترنشنال علیه اپوزیسیون فاندبگیر بویژه جریان پهلوی‌! 🔹اشکان صفایی خبرنگار شبکه موساد در حیفا؛ عمده اپوزیسیون خارج کشور، معتاد به به فاند و مسموم به پول‌گرفتن برای ایفای نقش اپوزیسیون‌گری شده‌اند. 🔸این جماعت می‌دانند که در آینده ایران، نه جایی برای حکومت و نه کاری برای فعالیت تخصصی دارند و لذا هیچ علاقه‌ای برای بازگشت به کشور ندارند.
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ️‌افشای عدد باورنکردنی از توان نظامی ایران توسط سیاستمدار ترک: 🔹ایران ۴۰۰ هزار پهپاد در اندازه‌ها و انواع مختلف دارد و دست‌کم ۵ سال برای جنگ آماده است!
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنگوی ارتش: 🔹هر کشوری که با آمریکایی‌ها همراهی کند، قطعاً کشتی‌هایش در عبور از تنگۀ هرمز با مشکل مواجه خواهد شد.
🔰سخنگوی ارتش: 🔹عقلانیت حکم می‌کند که جنگ تا نقطه‌ای ادامه پیدا کند که منجر به ایجاد بازدارندگی کامل برای ملت ایران شود/ در غیر این صورت، دشمن با محاسبات اشتباه، مجددا به خاک ایران، تجاوز خواهد کرد.