📸حادثۀ دریایی در تنگۀ هرمز
🔹 سازمان عملیات دریایی انگلیس از دریافت گزارشهایی دربارۀ حادثۀ امنیتی برای یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان خبر داد.
🔰فاکس نیوز درباره ادعای ونس: آیا در مورد ایران، بین شما و ترامپ اختلاف نظری وجود دارد؟ ونس: نه
🔹ونس: قیمتهای انرژی کاهش خواهد یافت و ایران به سلاح هستهای دست نخواهد یافت/ ایالات متحده در موضع قدرتمندتری قرار خواهد گرفت
🔹ونس: هیچگونه اختلافی با رئیسجمهور ترامپ در خصوص موضوع ایران وجود ندارد و ما در تلاش برای اجرای تصمیمات او هستیم
یورش شهرکنشینان صهیونیست به فلسطینیها در کرانۀ باختری
🔹منابع محلی از یورش وحشیانۀ شهرکنشینان صهیونیست به روستاهای فلسطینیان در کرانۀ باختری خبر دادند. در این حملات حداقل ۸ نفر زخمی شدند.
792.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
🔹شبکۀ المیادین گزارش داد که چند منطقه در جنوب لبنان هدف حملات نظامیان صهیونیست قرار گرفته و این حملات همچنان ادامه دارد.
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ونس: ایرانیها مذاکرهکنندگان سرسختی هستند
🔹معاون رئیسجمهور آمریکا در مصاحبه با شبکۀ «فاکسنیوز» مدعی شد که از تمام ابزارها شامل نظامی، اقتصادی و دیپلماتیک برای رسیدن به راهکاری برای ایران استفاده میکنند.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هواشناسی: به نظر نمیرسد تهران دیگر رنگ دمای ۴۰ درجه را به خودش ببیند.
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازداشت ۱۰۰ نفر در سالگرد حبس عمرانخان
🔹بیش از ۱۰۰ تن از هواداران عمرانخان، نخستوزیر پیشین زندانی پاکستان، همزمان با برگزاری راهپیماییهای اعتراضی در سراسر این کشور بهمناسبت سومین سالگرد زندانی شدن او، بازداشت شدند.
🔹دبیرکل حزب تحریک انصاف در ایالت پنجاب گفته ۵ نمایندۀ مجلس این حزب نیز در میان ۲۵ نفری هستند که در لاهور بازداشت شدهاند.
🔹برخی گزارشها حاکی از آن است که تعدادی از خبرنگارانی که این تجمع را پوشش میدادند نیز توسط پلیس مورد ضربوشتم قرار گرفتند.
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کمدی ترامپ در لاسوگاس: کودکی که طعمۀ سیاسی شد!
🔹دونالد ترامپ این هفته در لاسوگاس یک نمایش انتخاباتی دیگر به راه انداخت؛ اینبار با یک بازیگر خردسال که هنوز درست حرف زدن بلد نیست.
🔹او هنگامی که کودک ظاهراً قصد خروج از صحنه را داشت، بهسرعت دستش را دراز کرد و مانع شد و بعد با کنایهای به رئیسجمهور سابق، گفت «نمیخواهم مثل بایدن از روی سن بیفتد» که با خنده و تشویق حامیانش همراه شد.
دستگیری ۸ نفر از اشرار مسلح شاخص و مرتبطین گروهکهای تروریستی
🔹روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه: ۸ نفر از اشرار و مرتبطین گروهکهای تروریستی منطقه که با تشکیل تیم های مسلح اقدام به ایجاد ناامنی و اجرای اقدامات مختلف ضد امنیتی، گروگان گیری نیروها و مهندسین فعال در حوزه زیر ساخت های استان سیستان و بلوچستان، حمله به گشت ها و مقرهای نظامی و انتظامی، سرقت های مسلحانه و ایجاد رعب و وحشت در مناطق مرکزی استان می نمودند، با تلاش های مجاهدانه جامعه اطلاعاتی شناسایی و طی چند عملیات ویژه دستگیر شدند.
🔹از این اشرار مقادیری مهمات و تعدادی سلاح کشف گردید. لازم به ذکر است از اهداف این اشرار شناسایی مقرها و اماکن نظامی و انتظامی و همچنین شرکت ها و نیروهای فعال در حوزه توسعه و آبادانی استان بوده است.
🔹این اشرار با هماهنگی گروهک های تروریستی اقدام به ربایش افراد شاخص و مهندسین طرح های عمرانی و زیر ساختی منطقه نموده و سپس افراد به گروگانگرفته شده را تحویل گروهکهای تروریستی مستقر در آن سوی مرزها می نمودند.
از هر تصمیم رهبران فلسطینی در روند مذاکرات حمایت میکنیم
▪️گفتوگوی تلفنی پزشکیان با رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس
پزشکیان:
🔹فلسطین هرگز از اولویت سیاست خارجی ایران خارج نخواهد شد و همچنان مسئله نخست جهان اسلام است.
🔹از هر تصمیم رهبران فلسطینی در روند مذاکرات حمایت میکنیم.
🔹وحدت کشورهای اسلامی، زمینهساز غلبه حق بر باطل است.
خلیل الحیه:
🔹قدردان حمایتهای ایران از ملت فلسطین هستیم.
🔹ملت فلسطین بر آرمانهای خود پایبند خواهد ماند.