eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
33.4هزار عکس
31.5هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها: استقرار موشک‌های کره شمالی در روسیه، درخواست اوکراین برای استفاده از استارلینک را فوری‌تر کرده است ❇️ بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها در گزارشی مدعی شد کره شمالی یک یگان موشکی حدوداً ۹۰ نفره را به همراه موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد «KN-23» و «KN-24» به روسیه اعزام کرده تا در عملیات موشکی علیه اوکراین مشارکت کند؛ یگانی که بنا بر اطلاعات اوکراین در منطقه ورونژ مستقر شده است. ❇️ این اندیشکده معتقد است ورود موشک‌های کره شمالی در شرایطی اهمیت بیشتری پیدا کرده که اوکراین با کمبود سامانه‌های پاتریوت و به‌ویژه موشک‌های رهگیر PAC-3 مواجه است؛ در ماه ژوئیه تنها ۲۹ فروند از ۱۹۵ موشک بالستیک روسیه رهگیری شد و در ماه اوت نیز تقریباً هیچ‌یک از بیش از ۵۰ موشک شلیک‌شده منهدم نشده‌اند. ❇️ در نهایت نتیجه گیری می‌کند که اوکراین برای جبران ضعف دفاع هوایی، از آمریکا و شرکت اسپیس‌ایکس خواسته محدودیت استفاده از استارلینک در داخل خاک روسیه برداشته شود تا پهپادهای مجهز به استارلینک بتوانند محل پرتابگرهای موشکی روسیه را شناسایی و هدف قرار دهند؛ با این حال، ایلان ماسک تاکنون با این درخواست موافقت نکرده و حل این مسئله احتمالاً به مداخله کاخ سفید نیاز دارد.
🔰 گاردین: مداخله آمریکا در سیاست داخلی انگلیس؛ اختصاص کمک ۵۰۰ هزار دلاری برای ترویج «ارزش‌های مشترک» ❇️ سفارت آمریکا در لندن با انتشار فراخوانی برای اعطای کمک‌هزینه‌های تا سقف ۵۰۰ هزار دلار به سازمان‌های بریتانیایی، برنامه‌هایی با محوریت «آموزش عمومی»، آزادی بیان، دولت محدود و حاکمیت قانون را دنبال کرده که منتقدان آن را تلاشی برای انتقال روایت‌های جنبش MAGA و دخالت در فضای سیاسی و دموکراتیک انگلیس می‌دانند. ❇️ منتقدان همچنین به بخش دیگری از برنامه‌های سفارت آمریکا اشاره کرده‌اند که هدف آن تقویت حمایت انگلیس از سیاست‌های واشنگتن، از جمله حمایت از «حق دفاع اسرائیل» و مقابله با نفوذ چین عنوان شده است. یک مقام سابق وزارت خارجه آمریکا این رویکرد را تغییر محسوسی از «افزایش شناخت از سیاست آمریکا» به سمت ترغیب مردم کشورهای دیگر به پذیرش سیاست‌های واشنگتن توصیف کرده؛ در مقابل، سفارت آمریکا ادعاهای مداخله‌گری را رد و هدف برنامه را تقویت روابط آمریکا و انگلیس و ترویج اصول قانون اساسی و حاکمیت قانون دو کشور اعلام کرده است.
🔰 معاریو: حزب‌الله با تداوم جنگ چریکی در حال به چالش کشیدن و تغییر قواعد درگیری با ارتش اسرائیل است ❇️ آوی اشکنازی، خبرنگار نظامی روزنامه عبری معاریو، اعلام کرد حزب‌الله به اقدامات خود برای پیشبرد یک جنگ چریکی علیه ارتش اسرائیل ادامه می‌دهد؛ راهبردی که با هدف فرسایش و به چالش کشیدن توان عملیاتی این رژیم دنبال می‌شود. ❇️ وی همچنین با اشاره به وضعیت غزه تأکید کرد که ارتش اسرائیل در این جبهه تلاش می‌کند با احتیاط و حفظ تعادل عمل کند تا از گسترش دامنه درگیری‌ها جلوگیری شود. ✍️ تداوم الگوی جنگ نامتقارن از سوی حزب‌الله نشان‌دهنده حرکت مقاومت به سمت تغییر قواعد بازدارندگی در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی است؛ مسیری که می‌تواند ابتکار عمل میدانی را از ارتش رژیم صهیونیستی سلب کرده و آن را در چند جبهه به حالت تدافعی بکشاند.
📝 توصیه‌ام به رسانه‌های داخلی کشورمان با همه تفاوتهای فکری، سیاسی و فرهنگی که ممکن است داشته باشند این است که از پرداختن به نقاط ضعف بطور جدی خودداری کنند. ✍️🏼 بخشی از پیام رهبر معظّم انقلاب به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۵ شمسی | ۲۹/اسفند/۱۴۰۴ 💻 Rahbar.ir | 📲 @Rahbar_ir
پزشکیان: رهبری هر تصمیمی بگیرد ما تا اخر ایستاده‌ایم 🔹اینکه ما بجنگیم یا نه، بهتر از من و شما، فرماندهان جنگ می‌دانند. آنها قدرت خودشان را می‌دانند. رهبری تصمیم می‌گیرد و هر تصمیمی ایشان بگیرد، ما تا آخر ایستاده‌ایم. 🔹تکلیف جنگ با دولت نیست؛ هم در قانون با دولت نیست و هم در ادامه با دولت نیست. دولت جایی است که باید تدارکات را فراهم کند. 🔹ما تا پای جان ایستاده‌ایم. شهادت شیرین‌ترین چیزی است که الان بنده آرزویش را دارم. از جنگیدن و ماندن نمی‌ترسم؛ نه‌تنها نمی‌ترسم، بلکه خیلی وقت‌ها با این کار خودمان را در معرض خطر قرار می‌دهیم. 🔹من که نمی‌توانم مثلاً خودم را از کار کنار بکشم، جلسه نگذارم و پیگیری نکنم. حالا ممکن است یک روز ما را ترور کنند؛ خب، بکنند.
📸تأیید ربایش و قتل حمیدرضا رجب‌زاده 🔹 در پی انتشار اخباری درباره ناپدیدشدن فردی به نام حمیدرضا رجب‌زاده و ارسال ویدئویی برای خانواده وی، پیگیری موضوع از مقامات مطلع در دستور کار خبرنگار تسنیم قرار گرفت. 🔹 یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با تأیید وقوع این حادثه، اظهار کرد: ربایش و قتل حمیدرضا رجب‌زاده صحت دارد و تحقیقات پلیسی و قضایی برای شناسایی و دستگیری عوامل این جنایت آغاز شده است. 🔹 بر اساس اطلاعات اولیه، رجب‌زاده چند روز پیش ناپدید شده بود و پس از آن ویدئویی از لحظه قتل او برای خانواده‌اش ارسال شده است؛ با این حال جزئیات بیشتر درباره نحوه ربایش و قتل و هویت عاملان، پس از تکمیل تحقیقات پلیس اعلام خواهد شد. 🔹 پیگیری‌های خبرنگار تسنیم برای کسب جزئیات بیشتر از این پرونده ادامه دارد.
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اژدهایی، خبرنگار خبرگزاری صداوسیما: در نخستین شبی که جنوب زیر حملات دشمن رفت، دوربین را به لب دریا بردم و از امید و سبک زندگی در جنوب گفتم
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥راویان آرامش از دل طوفان 🔹پنج ماه است که قاب دوربین های ما، همنشینِ شوره زار دریا ُو تلاطم موج هاست و از میان همین طوفان ها، خبرنگاران راویانِ حقیقت تنگه هرمز بوده اند.
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قصه دلتنگی یک ایران 🔹در حرم مطهر رضوی، هر قدمی که به سویِ رواقِ دارالذکر برداشته می شود، قصه ای از دلتنگی یک ایرانیست. مردمی که از گوشه و کنار این خاک، خود را به مشهدالرضا رساندند تا عهدِ دوباره ای با آقای شهید ایران ببندند.
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🇮🇶حشد الشعبی: قسم می‌خوریم، پرچم ما سقوط نخواهد کرد☝️
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرنوشت تجمعات شبانه بعد از ماه صفر چیست؟ 🔹قائم مقام سازمان تبلیغات: «ادعای تعطیلی تجمعات بعد از ماه صفر صحت ندارد.» 🔹همه ساعت‌مان را با ولی‌فقیه تنظیم‌ کنیم.
🔰تسنیم خبر داد: ۴ متهم قتل حمیدرضا رجب‌زاده دستگیر شدند تسنیم: طی پیگیری‌های تجسسی صورت گرفته، خودرویی که رجب‌زاده برای آخرین بار سوار شده بود، شناسایی و مالک آن دستگیر شده است 🔹این فرد که در ابتدا منکر هرگونه ارتباط با این ماجرا بود، نهایتا اعتراف کرد که با تحریک شبکه‌ای تروریستی در خارج از کشور، به همراه ۴نفر دیگر اقدام به ربودن حمیدرضا رجب‌زاده کرده است. 🔹به گفته این متهم، آن‌ها با وعده دریافت چند هزار دلار، اقدام به ربودن و قتل رجب‌زاده کرده‌اند.