eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
33.4هزار عکس
31.4هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
📸سردار نقدی: اگر روزی ایران هیچ موشکی نداشته باشد، خطرناک‌تر خواهد شد 🔹مشاور فرمانده کل سپاه در گفتگو با شبکه پی‌بی‌اس‌ آمریکا: 🔹در ۴۳ سال گذشته برخلاف روسای جمهور ایران، هیچ‌یک از رؤسای جمهور آمریکا حاضر نشده‌اند با یک خبرنگار ایرانی مصاحبه کنند. 🔹ما ۷۳ سال زیر ضربه آمریکا بودیم؛ ایران در برابر این فشارها ایستاده است، وحدت‌مان را حفظ کردیم، تمامیت ارضی‌مان را حفظ کردیم و نگذاشتیم دشمن به هدفش برسد. 🔹در جنگ تحمیلی سوم یاد گرفتیم چگونه باید با آمریکا جنگید و ارتش آمریکا ضعیف‌تر از تصور بوده است. 🔹اگر روزی ایران هیچ موشکی نداشته باشد، خطرناک‌تر خواهد شد و در آن صورت «نیرویی که اراده جنگ و دفاع از حیثیت خود را دارد» برای آمریکا بسیار تهدیدآمیزتر خواهد بود. 🔹سران ارتش آمریکا و فرماندهان ارشد این کشور نبض جنگ را بر اساس منافع شخصی خود تنظیم می‌کنند و کنگره آمریکا باید درباره افزایش دارایی‌های ترامپ و اطرافیانش در زمان جنگ تحقیق کند. 🔹ملت ایران با مردم آمریکا دشمنی ندارد و دشمنی این ملت با حاکمیت آمریکاست.
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فعال انگلیسی: به مردم قهرمان ایران به‌خاطر ایستادگی آنها در برابر امپریالیسم درود می‌فرستم
🔰رویترز: گفت‌وگویی میان ایران و آمریکا در جریان نیست 🔹خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه به نقل از «یک منبع ارشد ایرانی» نوشت که هیچ گفت‌وگویی برای تمدید آتش‌بس میان ایالات متحده و ایران انجام نشده است، زیرا هیچ توافقی وجود نداشته و در نتیجه چیزی برای تمدید وجود ندارد. 🔹خبرگزاری آناتولی ترکیه روز سه‌شنبه به نقل از منابع دولتی پاکستان مدعی شده‌ بود دو طرف با تمدید آتش‌بس ۶۰ روزه‌ای موافقت کرده‌اند که پیش‌تر به عنوان بخشی از یادداشت تفاهم امضا شده در ماه ژوئن مطرح شده بود. 🔹این منبع به رویترز گفت: «هیچ صحبت یا گفت‌وگویی درباره تمدید وجود ندارد، زیرا از دیدگاه ایران، هیچ بازه زمانی آغاز نشده است و بنابراین چیزی برای تمدید وجود ندارد. ایالات متحده ۴۸ ساعت پس از دست‌یابی به توافق موقت، آن را نقض کرد و چند روز بعد از آن خارج شد.» 🔹این منبع افزود: «یکی از موضوعاتی که از طریق میانجی‌ها در حال بحث است، بازگشت ایالات متحده به توافق موقت و تعیین یک چارچوب زمانی برای اجرای تعهدات است. در این موضوع مطلقاً هیچ پیشرفتی حاصل نشده است.»
📸 سخنگوی جنبش النجبا: سلاح خود را تحویل نخواهیم داد. 🔹توافق‌های اقتصادی با واشنگتن، عراق را از اشغال نظامی به اشغال اقتصادی منتقل کرده است.
🔰شبکه ۱۱ رژیم صهیونیستی: با کمک ماهواره‌های روسی، حملات یمن به عربستان سعودی در حال افزایش است.
📸نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: 🔹ادعاهای مکرر و اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر اینکه تنگه هرمز دیگر مسدود نیست، تغییری در واقعیت ایجاد نمی‌کند. 🔹تنگه هرمز همچنان مسدود است و تا زمانی که شرایط ایران پذیرفته نشود، باز نخواهد شد.
🔰بقایی: ترمیم زیست‌بوم دریایی خلیج فارس و دریای عمان، باید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی تنگه هرمز باشد 🔹 سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تشدید آلودگی‌ دریایی در خلیج فارس و تنگه هرمز در نتیجه حضور نظامی آمریکا و تجاوزات نظامی چندماه اخیر علیه ایران و نیز تردد نفت‌کش‌ها طی چند دهه اخیر، نوشت: 🔹 چرا باید رسیدگی به وضعیت زیست‌محیطی تنگه هرمز و دو سوی آن بخش لاینفک مدیریت آتی تنگه هرمز باشد؟ 🔹 در چند روز گذشته، ویدئوهایی از آلودگی نفتی سواحل جزیره قشم منتشر شده است. این آلودگی از خلیج فارس به سمت ساحل آمده و شواهد اولیه نشان می‌دهد که منشأ آن یک کشتی فله‌بر خارجی است. آلودگی در سه نقطه ساحلی و بخش‌هایی از سطح دریا گزارش شده است. 🔹 این آلودگی تنها یک نمونه از آلودگی‌های گسترده پیدا و پنهانی است که طی چند دهه گذشته آب‌های خلیج فارس و دریای عمان و زیست‌بوم دریایی منطقه را تخریب کرده و موجب آسیب‌ها و صدمات تریلیون دلاری به مناطق ساحلی ایران شده است. 🔹 چه کسی مسئول جبران خسارات و آسیب‌های وارده است؟ آیا کشورهای مصرف‌کننده انرژی ارزان صادراتی از منطقه ما؟ یا شرکت‌های بیمه کشتیرانی؟ یا طرف‌های متجاوز و شرکای آنها که خلیج فارس و دریای عمان را جولانگاه عملیات‌های نظامی و آزمایش مخرب‌ترین تسلیحات کرده‌اند؟ 🔹 ایران به عنوان دارنده طولانی‌ترین ساحل در خلیج فارس و دریای عمان نمی‌تواند نسبت به این وضعیت بی‌تفاوت باشد. همه طرف‌های منتفع شونده از کشتیرانی تجاری در تنگه هرمز برای ترمیم آسیب‌های زیست‌‌محیطی وارده بر خلیج فارس و دریای عمان مسئولیت قانونی و اخلاقی دارند.
🔰حماس از مواضع سرلشکر محسن رضایی تقدیر کرد رئیس دفتر روابط عربی و اسلامی جنبش حماس: 🔹 حماس اظهارات سرلشکر محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، درباره ضرورت پایان دادن به جنگ در سراسر منطقه، از جمله در لبنان و غزه، را بسیار ارزشمند می‌داند. 🔹 توقف این جنگ‌ها منافع عالی منطقه، ملت‌های آن و آینده آنها را تأمین می‌کند و ادامه این جنگ‌ها تنها در خدمت طرح‌های دشمن صهیونیستی است.
🔰از اپستین تا فیفا؛ افشای ارتباط جنجالی مدیر ارشد جی‌پی مورگان 🔹مری اردوس، مدیر بخش مدیریت دارایی و ثروت جی‌پی مورگان، که یکی از چهره‌های پشت‌پرده طرح جنجالی فروش ۲۰ درصد از سهام فیفا بود، به دلیل ارتباطات پیشین خود با جفری اپستین، سرمایه‌دار محکوم به جرائم جنسی، با انتقاد و پرسش‌های تازه‌ای روبه‌رو شده است. 🔹اردوس ۵۸ ساله در تلاش‌های جی‌پی مورگان برای یافتن سرمایه‌گذارانی نقش داشت که قرار بود در خرید ۲۰ درصد از سهام فیفا، به ارزش ۴.۲ میلیارد دلار، مشارکت کنند؛ طرحی که از سوی جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، دنبال می‌شد و در نهایت کنار گذاشته شد. 🔹اسناد منتشرشده از سوی مقام‌های آمریکایی نشان می‌دهد ارتباط اردوس با اپستین سال‌ها ادامه داشته است. بر اساس این اسناد، جی‌پی مورگان تنها در سال ۲۰۱۳ به رابطه خود با اپستین پایان داده؛ یعنی ۵ سال پس از آنکه او در فلوریدا به اتهام فراهم‌کردن یک فرد زیر سن قانونی برای فحشا محکوم شده بود.
🔰گاردین: خدمه ناو آبراهام لینکلن به فکر خودکشی افتاده‌اند 🔹 روزنامه گاردین گزارش داد که ادامه مأموریت طولانی و بی‌سابقه ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» در ارتباط با جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، به تشدید بحران سلامت روان در میان حدود ۵ هزار ملوان و تفنگدار دریایی این ناو منجر شده است؛ به‌گونه‌ای که بر اساس گزارش‌های منتشرشده، چندین ملوان تلاش کرده‌اند خود را به دریا بیندازند. 🔹 به نوشته این روزنامه، ناو آبراهام لینکلن اکنون وارد نهمین ماه مأموریت خود شده و خدمه آن بیش از ۲۵۰ روز متوالی را بدون حضور در خشکی سپری کرده‌اند؛ شرایطی که آن‌ها را به مرز فروپاشی روانی رسانده است. 🔹 گاردین با استناد به گزارش‌های «نِیوی تایمز» و «استارز اند استرایپس» نوشت که طولانی شدن مأموریت، فشارهای روانی و وخامت شرایط زندگی در ناو، نگرانی خانواده‌های نظامیان و برخی اعضای کنگره آمریکا را برانگیخته است.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا 🖤 شهادت غریبانه ی امام رئوف آقا علی ابن موسی الرضا علیه السلام را تسلیت عرض مینمایم.