eitaa logo
رسول
3.4هزار دنبال‌کننده
33.7هزار عکس
31.8هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
📸هدیۀ آمریکایی‌ها به ایران در جنگ ۴۰ روزه! 🔹در میان بقایای جنگندۀ F-15 آمریکایی سرنگون‌شده در جنگ تحمیلی ۴۰ روزه، یک قبضه سلاح ویژۀ GAU-5A به‌دست آمده است. 🔹آمریکا این سلاح را برای یکی از سخت‌ترین لحظات زندگی خلبانانش طراحی کرده است؛ لحظه‌ای که جنگنده از دست رفته و خلبان باید پس از اجکت(خروج اضطراری)، در منطقۀ دشمن برای زنده ماندن منتظر رسیدن نیروهای نجات بماند. 🔹اکنون اما یکی از همین سلاح‌ها، به جای آنکه در دست خلبان آمریکایی پس از اجکت قرار بگیرد، از لاشۀ همان پرنده متجاوز به‌دست ایران رسیده است. 🔹ماجرای GAU-5A برای ایران فقط به غنیمت گرفتن یک قبضه سلاح آمریکایی ختم نمی‌شود؛ اهمیت واقعی آن از جایی آغاز می‌شود که یک غنیمت میدان نبرد می‌تواند به منبعی برای شناخت فناوری دشمن تبدیل شود.
💠‌هیچ طرح نظامی، سیاسی و امنیتی نمی‌تواند ثبات در بازار انرژی را تضمین کند 🔹️آخرین جمعبندی پنتاگون این است که درحال حاضر هیچ طرح نظامی، سیاسی و امنیتی نمی‌تواند باز بودن ایمن تنگه هرمز و ثبات در بازار انرژی را تضمین کند 🔹️ این بن بست ترامپ را کلافه کرده و تلاش او برای تسویه حساب و مقصرنمایی لایه نظامی و سیاسی اطراف خود را از یک سو و جنگ روانی علیه ج.ا.ا به ویژه در حوزه اقتصادی را از سوی دیگر افزایش داده است.
نسخه موبایلی- 57.pdf
حجم: 291.3K
💠 شماره ۵۷ «پرسمان هفته» منتشر شد. 🔹️ در این شماره، به پرسش‌های کلیدی زیر پاسخ داده شده است: 🔹️پرسش اول) چرا همچنان شاهد توضیح‌های متنوع و حتی متعارض با واقعیت درباره نظر رهبر معظم انقلاب پیرامون عبارت «علی‌الاصول نظر دیگری داشتم» هستیم؟ این عبارت از نظر فقهی و سیاسی چه معنایی دارد؟ 🔹️پرسش دوم) با توجه به تورم سالانه ۶۲ درصدی و افزایش ۱۳۴ درصدی قیمت مواد غذایی، برنامه مشخص دولت برای جلوگیری از انفجار تورمی چیست؟ 🔹️پرسش سوم) اهمیت اقتصادی تنگه هرمز برای طرفین جنگ چیست؟ 🔹️پرسش چهارم) برخی معتقدند از آنجا که روسیه و چین با اتخاذ رویکردی خنثی در جنگ اخیر، کمکی به ایران نکرده‌اند، تداوم ارتباط با آنها نیز موضوعیتی ندارد. آیا این نگاه تحلیلی درست است؟ ✍️ معاونت سیاسی سپاه
چمران: متأسفانه فعلا جای مناسبی پیدا نکرده‌ایم که به‌نام رهبر شهید نامگذاری شود. 🔹پیش‌تر بوستان ولایت و فرودگاه مهرآباد پیشنهاد شده بود اما باید معابر دیگر هم پیش‌بینی شود.
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درگیری ترامپ با خبرنگار سی‌ان‌ان؛ کاخ سفید ماجرا را خانوادگی کرد 🔹در ادامهٔ سلسله‌حملات ترامپ به خبرنگاران زن، این بار درگیری او با خبرنگار سی‌ان‌ان به حملهٔ شخصی کاخ سفید و فرزندان این خبرنگار کشیده شد. 🔹ماجرا از آنجا شروع شد که هولمز خواستار پاسخ ترامپ به انتقادات سناتور دموکرات شد و پرسید «جان اوساف گفته که شما ترجیح می‌دهید با دستیار خود، ناتالی هارپ، سفر کنید و سالن رقص بسازید تا اینکه به وظایف ریاست‌جمهوری خود عمل کنید». 🔹ترامپ به‌جای پاسخ به سؤال هولمز، به این سناتور آمریکایی حمله کرد و بعد حساب «واکنش سریع» کاخ سفید وارد این درگیری شد و با انتشار ویدئویی کوتاه از این مشاجره، هولمز را «مایهٔ ننگ و شرمساری برای حرفه‌ای که ادعا می‌کند در آن فعالیت دارد» توصیف کرد. 🔹کاخ سفید در پست دیگری، حمله‌ای شخصی‌تر را در پیش گرفت و نوشت «روزی فرزندان شما با سؤال نفرت‌انگیز و غیرانسانی‌تان مواجه خواهند شد. آن‌ها از اینکه یکی از والدینشان تا این حد سنگدل و کینه‌توز بوده، منزجر و شرمنده خواهند شد. این واقعاً نگران‌کننده است».
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هشدار دربارۀ خلأهای امنیتی کنوانسیون دریای خزر 🔹بهمن، کارشناس مسائل بین‌الملل: سکوت این کنوانسیون دربارۀ نحوۀ عبور و انتقال نیروهای نظامی و امکان حضور نیروهای بیگانه تحت پرچم کشورهای ساحلی می‌تواند زمینه‌ساز حضور نیروهای نظامی و اطلاعاتی بیگانه در فاصلۀ ۴۵ کیلومتری سواحل ایران شود و در آینده چالش‌های امنیتی برای کشور ایجاد کند.
دستگیری عامل ارسال اطلاعات حساس به دشمن در تهران 🔹مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که تصاویر و مختصات برخی نقاط راهبردی و امنیتی کشور را جمع‌آوری و برای گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی ارسال می‌کرد.
سرلشکر ایزدی: تنگهٔ هرمز کاملا در اختیار فرزندان ایران است 🔹جانشین فرمانده سپاه: دشمن به‌دنبال ایجاد براندازی و تجزیه در ایران بود و رئیس‌جمهور خبیث و شیطانی آنها بارها اعلام کرده بود می‌خواهم به نفت ایران تسلط پیدا کنم و تنگهٔ هرمز را در اختیار بگیرم. 🔹او حتی گفت تمدن، صنعت هسته‌ای و حتی غبار ایران را می‌خواهم از بین ببرم. 🔹نه‌تنها ایران اسلامی تجزیه نشد، بلکه قوی‌تر شده و فرماندهی امام شهید و رهبر حاضر ما شرایطی را به‌وجود آورده که دشمن مستاصل شده است. 🔹در دنیا اتفاقات جدیدی و عجیبی رخ داده است؛ دلدادگان انقلاب می‌گویند شما نمی‌دانید چه‌کار کرده‌اید و باعث شدید ابر قدرت جهان افول کند. 🔹دشمن نمی‌داند چه‌کار کند و تنگهٔ هرمزی که معادل یک انرژی هسته‌ای است و انرژی، کشاورزی، صنعت دنیا و.. را تحت تاثیر قرار داده، در اختیار فرزندان این مرزوبوم است. 🔹امروز باید با مجاهدت بیشتر به پیش برویم و به‌فرمایش امام شهید ثمرهٔ پایداری دستیابی به نصرت موعود الهی است.
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: تغییر شیوۀ‌ کالابرگ یا افزایش اعتبار آن ضروری است و باید هرچه سریع‌تر اجرایی شود 🔹هر فرد یا دستگاهی که با گفتار، رفتار یا تصمیمات خود، باعث نارضایتی مردم شود خواسته یا ناخواسته در زمین دشمن بازی می‌کند. 🔹مهم‌ترین وظیفه‌ای که ما مسئولین کشور خصوصاً مدیران اجرایی دولت به‌عهده داریم این است که وسط میدان حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم باشیم.
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: گلایه‌های اقتصادی مردم را به‌حق می‌دانم 🔹برای همۀ انتقادهای سیاسی و اجتماعی آنها احترام قائلم ولی این ایام زمانی است که باید شب‌های پرشور میادین بار دیگر برای دشمن خودنمایی کند. 🔹خیابان، محل میتینگ‌های انتخاباتی نیست بلکه میدان‌های اتحاد مقدسی است که باید هستۀ‌ سخت ۹۰ میلیونی را در خود جای دهد.
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: افزایش قیمت بنزین توسط دولت تدبیر حساب‌شده نیست 🔹کاهش مصرف باید با بیشترین عدالت و کمترین نارضایتی انجام شود.
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: ازخون قائد شهید و کودکان بی‌گناه میناب نمی‌گذریم 🔹تحت هدایت رهبر انقلاب و در برابر ملت ایران متعهد می شویم که تمام توان خود را برای احقاق حقوق مردم ایران، رفع تجاوز، تنبیه متجاوز و سربلندی کشور به کار گیریم.