eitaa logo
رسول
3.4هزار دنبال‌کننده
33.8هزار عکس
31.8هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: 🔹طرح امنیت تنگه هرمز؛ مدیریت انحصاری با ستاد کل نیروهای مسلح
📸قالیباف: در نظم جدید منطقه‌ای، مداخلهٔ قدرت‌های خارجی در معادلات میان کشورها با شتابی روزافزون رو به کاهش است 🔹آمریکا به‌دنبال خروجی آبرومندانه از منطقه می‌گردد و پروژهٔ «از نهر تا بحرِ» رژیم صهیونیستی نیز به خواب و خیالی باطل بدل شده است. 🔹ابومهدی و حاج قاسم عزیز! این همان ثمرهٔ جهاد و خون مبارک شماست. برادریمان قدرتمان است.
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کلیدواژهِ تنگه هرمز پرتکرار شد؛ کاربران پای این عبارت، به طعنه از تسلط مجازی آمریکایی‌ها بر تنگه هرمز می‌نویسند
📸رئیس الحشد الشعبی: ایران در برابر یک جنگ شبه‌جهانی ایستادگی کرد 🔹 فالح الفیاض در گفت‌وگو با شبکه «الشرقیه»: جمهوری اسلامی در معرض یک جنگ شبه‌جهانی قرار گرفت و توانست در برابر چالش‌ها ایستادگی کند.
📸دمشق: اسرائیل با وجود اطمینان از نبود پایگاه ترکیه، ابوالظهور را هدف قرار داد وزیر خارجه سوریه: 🔹هیچ برنامه‌ای برای ایجاد پایگاه نظامی ترکیه یا حضور دائمی نیروهای ترکیه در پایگاه ابوالظهور وجود ندارد. 🔹رژیم صهیونی مدعی است سوریه در حال فراهم‌کردن زمینه برای حضور نظامی ترکیه بوده و این موضوع را تهدیدی علیه امنیت خود می‌دانسته؛ بنابراین حمله را اقدامی پیشگیرانه توصیف کرده است. 🔹آنکارا ادعای اسرائیل را رد کرده و حمله به پایگاه سوریه را محکوم کرده است.
471.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حمله هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به منطقه تلّ الدبشه در شمال‌غرب تپه علی‌الطاهر، جنوب لبنان
📸خواهر رهبر کره شمالی: آمریکا و غرب مسئول بحران اوکراین هستند 🔹کیم یو جونگ خواهر رهبر کره شمالی در اظهاراتی ادعای ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین درباره احتمال اعزام ۵۰ هزار نیروی دیگر از سوی پیونگ‌یانگ به روسیه را بی‌اساس خواند و تاکید کرد که مسئولیت آغاز و تداوم بحران اوکراین به‌ طور کامل بر عهده آمریکا و کشورهای غربی است.
🔰 ترامپ تروریست، آغاز مرحله جدید جنگ اقتصادی علیه ایران را اعلام کرد 🔹ترامپ: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت بزرگی برای رسیدن به یک توافق نداده است. به‌طرزی فاجعه‌بار برای خودشان، نتوانستند از آن استفاده کنند. 🔹بنابراین، امروز اعلام می‌کنم که کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است، آغاز خواهد شد! این، جنگ اقتصادی و انزوا در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود. 🔹ادامه توییت ترامپ: نیروی دریایی‌شان از بین رفته، نیروی هوایی‌شان نابود شده، کارخانه‌های نظامی‌شان اکنون به تلی از آوار تبدیل شده، پولشان بی‌ارزش است و کشورشان به مویی بند است. 🔹امروز همچنین اعلام می‌کنم که هر کشوری که به مؤسسات مالی، کسب‌وکارها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع راه نجاتی برای ایران فراهم کنند، خود با پیامدهای اقتصادی عظیمی روبه‌رو خواهد شد. 🔹قاچاق نفت، خطوط سوآپ، انتقال پول نقد، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها، شرکت‌های پوششی — همه این‌ها باید همین حالا متوقف شوند. خودتان می‌دانید چه کسانی هستید. 🔹این یک روز اقتصادی (ECONOMIC D-DAY) خواهد بود و ما به همه متحدانمان نیاز داریم که در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند تا تهدید ایران را منزوی و شکست دهند. 🔹این دیوانه‌ها به آخر خط رسیده‌اند و این اقدامات تاریخی آنها و توانایی‌شان برای گسترش ترور در سراسر جهان را فلج خواهد کرد. 🔹ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. از توجه شما به این موضوع متشکرم
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 مادر سپهبد شهید پاکپور: بعد از جنگ ۱۲ روزه فقط ۳ بار فرزندم را دیدم
رادیو ثامنادعاهای ترامپ د.mp3
زمان: حجم: 8.2M
📻 ۴۳۵ جاه طلبی های ترامپ🥸 🔸️در سالهای اخیر بارها از تغییر مرزهای دنیا و آمریکا صحبت شده است + این تجاوزگری حتی به منافع متحدین اروپایی رحم نخواهد کرد‼️
انگلیس از احضار کاردار رژیم اسرائیل خبر داد 🔹 وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد که کاردار اسرائیل در لندن را احضار کرده است تا اعتراض این کشور به اقدام این رژیم برای برگزاری مناقصه پروژه شهرک‌سازی در منطقه E1 را اعلام کند. 🔹وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای گفت که از کاردار اسرائیل خواسته است کابینه بنیامین نتانیاهو فوراً از اجرای پروژه شهرک‌سازی E1 عقب‌نشینی کند و آن را غیرقابل قبول و مخرب توصیف کرده است. 🔸 منطقه E1 نام یک منطقه راهبردی در شرق بیت‌المقدس و طرح گسترده‌ای برای توسعه شهرک‌سازی در این منطقه است. اهمیت آن بیشتر از تعداد واحدهای مسکونی، به موقعیت جغرافیایی آن و تأثیری که بر پیوستگی سرزمینی کرانه باختری می‌گذارد مربوط است.
آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند 🔹در شرایطی که رسانه‌های دموکرات از کتمان آمار و سانسور تلفات واقعی ارتش آمریکا د رجنگ علیه ایران خبر می‌دهند؛ وزارت جنگ آمریکا تعداد زخمی‌های جنگ ایران را ۷۵۷ نفر اعلام کرد. 🔹وزارت جنگ آمریکا بامداد امروز (به وقت تهران) اطلاعات پایگاه داده تلفات جنگی را به‌روزرسانی کرد و بیش از ۵۰ مورد جدید از نیروهای زخمی را به آمار تلفات اضافه کرد. 🔹طبق ادعای این پایگاه داده؛ دست‌کم ۱۸ نیروی نظامی آمریکایی نیز در جنگ علیه ایران به هلاکت رسیده‌اند.