eitaa logo
رسول
3.3هزار دنبال‌کننده
33.6هزار عکس
31.6هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 اذعان رژیم صهیونیستی به ناتوانی در مهار حملات پهپادی حزب‌الله 🔹 ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اذعان کرد که حملات پهپادی حزب‌الله به نیروهای این رژیم همچنان ادامه دارد. 🔹 سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با انتشار یک بیانیه اعتراف کرد حملات حزب‌الله در نزدیکی نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی همچنان پابرجاست و فعالیت پهپادی همچنان نظامیان اسرائیلی را درگیر کرده است.
🔰 پنتاگون از ترس ایران ردیاب‌های تبلیغاتی دستگاه‌های نظامیان را غیرفعال کرد 🔹 پنتاگون در بحبوحۀ نگرانی‌ها از حملات تلافی‌جویانۀ ایران، ردیاب‌های تبلیغاتی تلفن‌ها و رایانه‌های نیروهای آمریکایی را غیرفعال کرده است. 🔹 بر اساس گزارش‌های منتشر شده، شاخه‌های مختلف ارتش آمریکا شناسه‌های تبلیغاتی دستگاه‌های الکترونیکی را غیرفعال کرده‌اند، زیرا نگران هستند داده‌های مربوط به موقعیت مکانی بتواند محل استقرار نیروهای آمریکایی را در اختیار ایران قرار دهد. 🔹 پنتاگون همچنین از نیروهای نظامی آمریکا در غرب آسیا خواسته است استفاده از خدمات موقعیت‌یابی جغرافیایی را در تلفن‌های شخصی و دستگاه‌های دولتی، فوراً متوقف کنند.
🔰 گزارش المیادین/ هشدار ایران به کره جنوبی؛ اعتبار خود را فدای آمریکا نکنید 🔹 شبکه خبری المیادین شامگاه امروز جمعه به نقل از یک مسئول بلندپایه امنیتی-سیاسی ایران گزارش داد که کره‌جنوبی نباید منافع و اعتبار خود را فدای سیاست‌های تجاوزکارانه آمریکا کند. 🔹 این مقام که اشاره‌ای به نامش نشده است، گفت: به کره‌جنوبی هشدار می‌دهیم که تهران هرگونه مشارکت این کشور علیه ایران در تنگه هرمز را به منزله مشارکت نظامی در جنگ تلقی خواهد کرد.
🔰استفادۀ پنتاگون از دروغ‌سنج برای یافتن عوامل افشای کمبود مهمات 🔹روزنامۀ نیویورک‌تایمز گزارش داده وزارت جنگ آمریکا تلاش‌های گسترده‌ای را برای یافتن کسانی که اطلاعات مربوط به کاهش ذخائر تسلیحاتی آن کشور را به رسانه‌ها درز داده‌اند آغاز کرده است. 🔹طبق این گزارش پنتاگون حدود ۵۰ نفر از اعضای ستاد مشترک ارتش را در ارتباط با افشای اطلاعات محرمانه به خبرنگاران، از جمله اطلاعات مربوط به کاهش ذخایر مهمات حیاتی در نتیجۀ جنگ با ایران، تحت آزمایش دروغ‌سنج قرار داده است.
🔰شکست نیمه‌شبی اسکورت آمریکا در تنگۀ هرمز 🔹نفتکش حامل گاز طبیعی مایع الغشامیه که در کریدور جنوبی تحت حمایت آمریکا در حال حرکت بود، از ادامۀ عبور از تنگۀ هرمز انصراف داد. 🔹براساس داده‌های رهگیری کشتی‌ها از شرکت تحلیل کپلر که در اواخر مرداد ماه منتشر شد، کشتی الغشامیه به‌همراه چهار نفتکش دیگر حامل محموله‌های LNG از تأسیسات صادراتی رأس‌لفان قطر، به سمت شرق و تنگۀ هرمز در حرکت بودند. 🔹این نفتکش حالا به جای بندر رأس‌لفان در قطر، راهی بندر فجیره در امارات شده است.
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰رئیس‌جمهور: دشمنان با جنگ، محاصره و تحریم، به دنبال ایجاد اختلاف، شکاف و آشوب در داخل کشور هستند و ما نیز با تکیه بر وحدت، همدلی، هم‌افزایی و انسجام ملی، این نقشه‌ها را خنثی خواهیم کرد.
🔰رسانه عبری: هر عضو توافق مکه اهداف خاص خود را دنبال می‌کند 🔹یک رسانه عبری اعلام کرد که هر یک از سه کشوری که توافق مکه را امضا کرده‌اند، اهداف خاص خود را دنبال می‌کنند. 🔹مایکل میلشتاین تحلیلگر اسرائیلی در مقاله‌ای که امروز در روزنامه یدیعوت آحارانوت منتشر شد، به بررسی آخرین پیمان امضا شده در منطقه یعنی ائتلاف مکه پرداخت و از نبود همسویی در اهداف بین سه ضلع این پیمان سخن گفت.
نبرد نفتکش‌ها، آغاز معادله جدید در هرمز اقدام آمریکا علیه نفتکش‌های ایرانی را باید در چارچوب واکنش به حمله پیش‌دستانه روز گذشته ایران ارزیابی کرد. حمله‌ای که از یک‌سو در سطح موشکی، پایگاه امریکایی را هدف قرار داد و از سوی دیگر، در سطح پهپادی، در تنگه هرمز انجام شد. بنده "احتمال" می‌دهم آمریکایی‌ها عملیات علیه نفتکش‌ها را ادامه ندهند. حتی همین عملیات اخیر نیز در روز تعطیلی بازارها انجام شد‌. موضوعی که می‌تواند نشان‌دهنده تلاش برای محدود نگه‌داشتن اثر روانی و قیمتی این اقدامات بر بازار نفت باشد. اما چرا معتقدم امکان تداوم این عملیات برای آمریکا محدود است؟ چون هرگونه حمله به نفتکش‌ها، ناامنی در مسیرهای کشتیرانی و اختلال در عرضه، ریسک بازار را افزایش داده و به رشد قیمت نفت منجر می‌شود. این دقیقاً برخلاف چیزی است که ترامپ در شرایط فعلی به آن نیاز دارد. یعنی کنترل قیمت نفت و جلوگیری از شکل‌گیری یک روند صعودی پایدار. ترامپ با این گاردی که گرفته می خواهد خود را بی نیاز از این مسائل معرفی کند‌. اما واقعیت اینگونه نیست. در واقع، هرچه عملیات علیه نفتکش‌ها گسترده‌تر و مستمرتر شود، بازار آن را به‌عنوان نشانه‌ای از تشدید اختلال در عرضه تلقی می‌کند و این مسئله می‌تواند قیمت‌ها را بیشتر افزایش دهد. بنابراین، از منظر اقتصادی و سیاسی، ادامه حملات به نفتکش‌ها می‌تواند برای آمریکا هزینه‌ای فراتر از فایده نظامی آن داشته باشد. به‌ویژه در شرایطی که افزایش قیمت انرژی مستقیماً فشار بیشتری بر مصرف‌کنندگان آمریکایی وارد می‌کند. از سوی دیگر، حملات علیه نفتکش‌های ایرانی لزوماً مانع اقدامات ایران در تنگه هرمز نمی‌شود. به بیان دیگر، آمریکا نمی‌تواند صرفاً با هدف قرار دادن نفتکش‌های ایرانی، معادله هرمز را از میان بردارد. حتی ممکن است این اقدامات، ایران را به سمت استفاده از ابزارهای دیگری برای اعمال فشار سوق دهد. نیروی دریایی سپاه با اشرافیت مطلق و اراده ای کامل، تنگه هرمز را رصد می کند و هیچ ابزاری او را از تحقق اوامر رهبر انقلاب و خواسته مردم برحذر نخواهد داشت. حتی احتمال دارد ایران در ساعات آینده معادله‌ای متفاوت در تنگه هرمز اجرا کند. معادله‌ای که می‌تواند تاثیری مضاعف بر جریان انرژی و منافع اقتصادی طرف مقابل داشته باشد و حتی در صورت تشدید، منافع مستقیم انرژی آمریکا در منطقه را هدف قرار دهد. بنابراین، برای واشنگتن مسئله فقط حفاظت یا حمله به چند نفتکش نیست. بلکه باید هزینه‌های زنجیره‌ای هرگونه تشدید تقابل در هرمز و واکنش احتمالی ایران را نیز محاسبه کند.
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🇮🇷قدرت پهپادی ارتش بدون هیچ بودجه مصوبه ایجاد شد. 🔹توصیف شهید سپهبد عبدالرحیم موسوی از چگونگی بوجود اومدن قدرت پهپادی ارتش جهوری اسلامی ایران
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این کارزار حسینی ادامه دارد...
📸منابع امنیتی عراقی: پایگاه هوایی الحریر آمریکا در حال تخلیه کامل است 🔹خبرگزاری المعلومه: منابع امنیتی اعلام کردند روند خروج نیروهای آمریکایی از پایگاه هوایی الحریر در اقلیم کردستان ادامه دارد و انتظار می‌رود این پایگاه تا پیش از هشتم مهر ماه آینده بطور کامل تخلیه شود.
📸کشف ۱۱ هزار و ۲۰۰ فشنگ جنگی غیرمجاز در ماهشهر 🔹فرمانده مرزبانی خوزستان: یک محموله شامل ۱۱ هزار و ۲۰۰ فشنگ جنگی غیرمجاز که در یک شناور فاقد مدارک جاساز شده بود، پیش‌از ورود به کشور در ماهشهر کشف شد.