eitaa logo
رسول
3.4هزار دنبال‌کننده
33.8هزار عکس
31.9هزار ویدیو
1.3هزار فایل
رهروان سیره ولایت " جنگ‌‌نرم‌،برای‌‌شکار‌بصیرت‌است‌! "
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 پشت‌پرده کوچک‌نمایی واشنگتن؛ چرا شکار «نهنگ جاسوس»کابوس آمریکا شد؟ 🔹️برخلاف ادعای آمریکا مبنی بر «تک‌منظوره و ساده بودن»، معماری Dive-LD به‌گونه‌ای است که می‌تواند بسته به مأموریت، انواع حسگرها، تجهیزات جنگ مین و عملیات ضدزیردریایی (ASW) را حمل کند. 🔹️واشنگتن ممکن است با تمام توان رسانه‌ای خود تلاش کند تا این حادثه را «گم شدن یک ربات قدیمی و خراب» جلوه دهد. تهران نیز، به‌حق، آن را یک موفقیت بزرگ اطلاعاتی و عملیاتی می‌داند. اما در میانه این جنگ روایت‌ها، یک واقعیت فنی و میدانی غیرقابل‌انکار وجود دارد که با هیچ تبلیغاتی نمی‌توان آن را پاک کرد: 🔹️نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران توانسته‌اند یکی از پیشرفته‌ترین پلتفرم‌های زیرسطحی خودران ارتش آمریکا را در حساس‌ترین نقطه ژئوپلیتیک منطقه، شناسایی و به غنیمت بگیرند.
489.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰ارتش آمریکا در حال انتقال بالگردهای بلک‌هاوک از پایگاه هوایی موفق‌السلطی در اردن است؛ در میان آن‌ها چند بالگرد آسیب‌دیده نیز دیده می‌شود.
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ️شهید حاج‌حسین خرازی: سخنِ «بیهوده می‌جنگید» را خطاب به امام حسین هم می‌گفتند. ننگ‌ است برای ما که سرهای خود را به‌جای سجده در مقابل خدا، در برابر آمریکا کج کنیم!
🔰اسرائیل ۷۷۰۰ بار توافق با دولت لبنان را نقض کرده است 🔹ارتش لبنان: نظامیان صهیونیست از زمان امضای توافق آتش‌بس با دولت لبنان حدودا ۷۷۰۰ بار آن را نقض کرده‌اند. 🔹هدف نهایی اسرائیل، ضربه زدن به اعتبار ارتش در داخل لبنان و در برابر جامعۀ بین‌المللی است.
بیانیه مشترک ایران، چین و روسیه علیه سیاسی‌کاری غرب در شورای حکام 🔹جمهوری اسلامی ایران به همراه روسیه و چین با صدور بیانیه‌ای مشترک در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، رویکرد سیاسی کشورهای غربی نسبت به برنامه هسته‌ای ایران را به‌شدت محکوم و بی‌اساس خواندند. 🔹اقدامات غرب برای توسل به سازوکار «اسنپ‌بک» باطل و فاقد وجاهت قانونی است؛ چرا که تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ در اکتبر ۲۰۲۵ خاتمه یافته است. 🔹حملات نظامی به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان آژانس، نقض صریح منشور سازمان ملل است و این شرایط امنیتی، اجرای عادی پادمان‌ها را عملاً غیرممکن کرده است. 🔹برخلاف ادعای غرب، ایران با وجود فشارهای امنیتی، همچنان به تعامل سازنده با آژانس ادامه داده و پیش‌نویس قطعنامه جدید، صرفاً تلاشی برای تشدید تنش و تخریب همکاری‌های فنی است.
واکنش غریب‌آبادی به صدور قطعنامه در شورای حکام معاون وزیر خارجه: 🔹به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان ایران حمله می‌کنند، روند عادی راستی‌آزمایی را مختل می‌کنند و بعد همان اختلال را دستاویز صدور قطعنامه در شورای حکام قرار می‌دهند. 🔹با این فضاسازی‌ها نه می توانید شکست سیاست ها و اقدامات خود را جبران کنید و نه می‌توانید در شورای امنیت کاری از پیش ببرید.
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پناهیان: فقط یک نفر در دنیا گفته جنگ ۲۰ سال طول می‌کشد 🔹حجت‌الاسلام پناهیان: اغلب کارشناسان دنیا می‌گویند جنگ آمریکا با ایران طولانی نخواهد شد، اما تنها یک آدم در دنیا گفته که جنگ ۲۰ سال طول می‌کشد. 🔹این حرف که می‌گوید از مردم بپرسید راضی هستند جنگ ۲۰ سال بکشد، فریب است؛ طوری موضوع را مطرح می‌کند که جوابش از پیش مشخص باشد و بعد می‌گوید دربارۀ آن رفراندوم برگزار کنیم. خب معلوم است همه می‌گویند نه. 🔹طوری می‌گوید که انگار ما خودمان وارد جنگ شده‌ایم، نه اینکه به ما حمله شده باشد. شاید این فرد نمی‌داند که به ما حمله شده است.
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترامپ: [ایرانی‌ها] تمام تلاششان را می‌کنند تا روی نتیجه انتخابات ما اثر بگذارند، به این امید که یک گروه ضعیف روی کار بیاید تا کاری به کار آن‌ها نداشته باشد و بگذارد به سلاح هسته‌ای برسند.
🔰 پیام رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پی شهادت ماموستا محمد نزهتی و فرمانده حوزه بسیج شهید فدایی پارود 🔹شهادت مظلومانه ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه طلب کُردیِ در آذربایجان غربی و همچنین شهادت غرورآفرین برادر مجاهد «عبدالرئوف اسحاقی» فرمانده دلاور حوزه بسیج شهید فدایی پارود استان سیستان و بلوچستان، که در راه تأمین امنیت و خدمت به مردم شریف منطقه به دست اشرار و دشمنان کوردل به فیض عظیم شهادت نائل آمدند را تبریک و تسلیت می‌گویم. 🔹سوابق درخشان شهید ماموستا محمد نزهتی در بسیج از جمله همکاری طولانی با بسیج اساتید، طلاب و روحانیون، نشان از وجود شوق خدمتگذاری به مردم در این شهید عزیز بود. 🔹شهید اسحاقی نیز با مجاهدت خالصانه خود، راه شهدای مدافع امنیت را ادامه داد و امروز به کاروان آن سرداران آسمانی پیوست. 🔹شهادت ماموستا محمد نزهتی و شهید عبدالرئوف اسحاقی، جلوه‌ای از وحدت مثال‌زدنی شیعه و اهل‌سنت در ایران اسلامی است. دشمنان بدانند که اقدامات تروریستی هرگز نمی‌تواند این وحدت و انسجام ملی را از بین ببرد؛ بلکه خون شهیدان عزیزمان، پیوند ملت ایران را مستحکم‌تر و عزم آنان را برای ایستادگی راسخ‌تر خواهد کرد.
🔰روسیه تهدید به استفاده از سلاح اتمی کرد 🔹نایب‌رئیس شورای امنیت ملی روسیه گفت ممکن است سلاح‌های هسته‌ای در شرایط خاص، یعنی تهدید جدی علیه امنیت ملی روسیه، مورد استفاده قرار گیرند. 🔹او گفت مسکو می‌خواهد جنگ اوکراین هر چه سریع‌تر پایان یابد، اما فقط طبق شرایط خودش.
🔰یاوه‌گویی دوبارۀ ترامپ درباره تنگۀ هرمز 🔹رئیس‌جمهور تروریست و متوهم آمریکا با تکرار ادعای پیروزی در جنگ با ایران، مدعی شد که باید نام خودش را روی تنگۀ هرمز بگذارند! 🔹او گفت به‌نظر من باید آن را تنگۀ ترامپ بنامیم. ایران در حال فروپاشی است.
🔰وزارت امور خارجه حکومت طالبان درخواست دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای بازگرداندن تجهیزات و تسلیحات نظامی باقی‌مانده از زمان خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان را به صراحت رد کرد. 🔹به گزارش سی‌بی‌اس نیوز، عبدالقهار بلخی، سخنگوی وزارت خارجه طالبان، با تأکید بر اینکه این تسلیحات اکنون متعلق به دولت افغانستان است، اعلام کرد کابل درباره دارایی‌های کشور وارد معامله نخواهد شد. 🔹طبق آمارهای پنتاگون، پس از خروج نیروهای آمریکایی در سال ۲۰۲۱، حدود ۷ میلیارد دلار تجهیزات و تسلیحات نظامی در افغانستان باقی ماند که به دست طالبان افتاد؛ موضوعی که به یکی از محورهای اصلی انتقادهای ترامپ از نحوه مدیریت خروج توسط دولت بایدن تبدیل شده است.