eitaa logo
روابط عمومی عقیدتی سیاسی پلیس البرز
325 دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
5.9هزار ویدیو
41 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلاصه همه دعاها در ۴ عبارت روزی شخصی خدمت حضرت امیرالمؤمنین عليه السلام می رود و می‌گوید: یا امیر بنده به علت مشغله زیاد نمی توانم همه دعاها را بخوانم، چه کنم؟ حضرت امیرالمؤمنین عليه السلام فرمودند: خلاصه تمام ادعیه را به تو می گویم، هر صبح که بخوانی، گویی تمام دعاها را خواندی. استاد فرحزاد
🎙بسم الله الرحمن الرحیم 📖روزمان را با قرآن آغاز کنیم، هر روز قرائت یک صفحه از قرآن کریم 💌صفحه ۱۰۷ قرآن کریم به نیت نابودی رژیم‌صهیونیستی
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خطاب شهروند عرب به حکام کشورهای عربی: شما هم مثل ایران شجاع باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان حماسی سید حسن نصرالله درباره حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ✅با کانال روابط عمومی انتظامی استان البرز همراه شوید. 🔗سروش: https://splus.ir/ravabetomomi.alborz 🔗ایتا: https://eitaa.com/baaraan6130
شهید حسین تالانه 🔸 تاریخ شهادت :1388/07/27 🔸 محل شهادت : ایرانشهر 🔸 علت شهادت :مبارزه با قاچاق کالا و ارز 🔹شهید حسين تالانه 1388/07/27 درحین مبارزه با قاچاق کالا و ارزدر ایرانشهر به شهادت رسید.
💢امام باقر عليه السلام : ما مِن شَى ءٍ يُعبَدُ اللّه ُ بِهِ يَومَ الجُمُعَةِ أحَبَّ إلَىَّ مِنَ الصَّلاةِ عَلى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ ؛ [ وسائل الشيعه ، ج 7 ، ص 388 .] امام باقر عليه السلام :هيچ عبادتى در روز جمعه نزد من دوست داشتنى تر از صلوات بر پيامبر و آل او نيست.
سردار شهید حسن طهرانی مقدم تعریف می‌کرد: رفته بودیم روسیه یک موشک فوق پیشرفته ای را از روس ها تحویل بگیریم. به افسر روسی گفتم فناوری ساخت این موشک را هم در اختیارمان بگذارید. خندید و گفت این تکنولوژی فقط در اختیار روسیه است شما ۵۰سال بعد هم به آن نمیرسید. وقتی برگشتیم ایران هر چه در توان داشتیم گذاشتیم اما به در بسته خوردیم. دست به دامن امام رضا شدم. سه روز در حرم برای پیدا کردن راهی متوسل حضرت شدم تا اینکه روز سوم در حرم طرحی در ذهنم جرقه زد سریع آن را در دفتر نقاشی دخترم کشیدم. وقتی برگشتم عملیاتی اش کردیم و موشکی بهتر از موشک های روسی شد.
✳️ مروری کوتاه برخيانتهای محمدرضا پهلوی درحق ملت ایران ✅ کاپیتولاسیون : شاه لايحه ی مصونیت سیاسی اجتماعی و معافیت های مستشاران نظامی امریکا را به مجلس فرستاد و به عوامل خود در مجلس دستور داد لایحه ی مذکور را فورا به تصویب برساند. ✅ حراج خاک ایران پدیده ی جدا شدن بخش هایی از خاک ایران بدون هیچ گونه جنگ و بر اساس اراده بیگانه در تاریخ ایران بی مانند است اما در دوران پهلوی این پدیده بارها تکرار میشود و خود آنان به این خیانت اذعان داشتند. ✅مخالفت با اسلام تغییر تاریخ اسلامی شاهنشاهی جشن های سلطنتی پرهزینه ابکار گیری بهائیان و صیهونست ها در پست های کلیدی دولتی ابزار هایی برای از بین بردن ارزش های مذهبی بود. ✅ ترویج فساد میان جوانان در حالی که تعداد کتابخانه ها و ورزشگاه ها در کشور بسیار محدود بود در هر شهر و خیابان مركز فحشا قمار خانه و مشروب فروشی به وفور ایجاد شده بود. ✅ ترویج فساد و فحشا در بانوان: ارزش زن در دوره یا حکومت شاه تا حد یک کلا تنزل پیدا کرده بود ارواج فرهنگ برهنگی بی بند و باری زنان و تنزل کرامت آنان
تحلیلگر چینی: میلیاردرهای صهیونیست دهه ها را صرف ساختن فیلم کردند تا به همه بگویند هیتلر چقدر شرور بود. اما ارتش اسرائیل به طور زنده به جهان نشان می‌دهد که چگونه از نازی‌ها بدتر هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: دولت‌های اسلامی نباید در مقابل جنایتکاران منفعل شوند. پیروزی قطعاً برای فلسطین است.
ثبت‌نام قطعی ٥٩٧ نفر از داوطلبان نمایندگی مجلس شوراى اسلامى در استان البرز رييس ستاد انتخابات استان البرز از ثبت نام قطعی ٥٩٧ نفر داوطلب حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز پايانى مهلت ثبت نام، خبر داد. به گزارش اداره كل روابط عمومى و امور بين الملل استاندارى البرز، مرتضی ولی پوری با اشاره به اينكه در ۲ حوزه انتخابیه استان البرز ٥٩٧ نفر از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در پایان روز هفتم تا ساعت ۱۸ روز چهارشنبه مورخ ١٤٠٢/٠٨/٠٣، ثبت‌نام خود را قطعی کردند گفت: از این تعداد ٤٨٣ نفر در حوزه انتخابیه کرج، فردیس و اشتهارد و ١١٤ نفر در حوزه انتخابیه ساوجبلاغ،نظرآباد، طالقان و چهارباغ ثبت نام نهایی كرده اند.