فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نورافشانی مسجد مقدس جمکران در شب میلاد حضرت ولیعصر (عج)
این تصویر مربوط به آفریقا ، میانمار یا کشورهای فقیر و جنگ زده نیست. این تصویر یکی از هزاران کودک قحطی زده ایرانی در جنگ جهانی اول در زمان قاجار است. در اين قحطى گسترده كه دليل آن خشكسالى و دخالت و خيانت كشورهايى مانند انگليس بود، نزديك به 40 درصد جمعيت ايران جان باختند!
" یکی از راه های مهار ایرانیها ، مشغول کردن آنها با فقر است ..."
از یادداشتهای "هربرت چیک"، معاون کنسول بریتانیا در بوشهر در سال های جنگ جهانی اول
﷽
#قرآن_کریم🌸
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم
فَإِنْ آمَنُوا بِمِثْلِ ما آمَنْتُمْ بِهِ فَقَدِ اهْتَدَوْا وَ إِنْ تَوَلَّوْا فَإِنَّما هُمْ في شِقاقٍ فَسَيَكْفيكَهُمُ اللهُ وَ هُوَ السَّميعُ الْعَليمُ
اگر آنها به مانند آنچه شما به آن ايمان آوردهايد ايمان بياورند، هدايت يافته اند؛ و اگر سرپيچى كنند، از حقّ جدا شدهاند و خداوند، شَرّ آنها را از تو دفع مىكند؛ و اوست شنواى دانا.
📗سوره بقره آیه ۱۳۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠استوری قرآن: حکومت جهانی امام زمان(عج)
🔸 سوره انبیاء آیه 105
#موکبالحسین_شهدایانتظامی
#روز_امید
#موکب_کودکانه
#ThePromisedSoviour و
#DayOfHope و
#وردة_الامل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ زیبای ریسههای عشق به مناسبت برگزاری فراگیر «جشن محلهها»
#موکبالحسین_شهدایانتظامی
#روز_امید
#موکب_کودکانه
#ThePromisedSoviour و
#DayOfHope و
#وردة_الامل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غرفه فرهنگی موکب الحسین (ع)شهدای انتظامی در مسیر پیاده روی حرم تا حرم به سمت مسجد مقدس جمکران در روز نیمه شعبان
علی رضا:
قربانی:
🔴 «نیره» ها و ماجرای مسمومیت دانش آموزان ایرانی
👤 #امیرعلی_ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا
🔹در سال 1990 زمانی که جورج هربرت واکر بوش، رییس جمهوری وقت ایالات متحده در تدارک حمله به عراق به دلیل تجاوز این کشور به کویت بود، به ناگاه سرو کله نوجوانی 15 ساله که خود را با نام کوچک «نیره» معرفی می کرد، پیدا شد.
🔸️این دختر در مقابل نمایندگان کنگره آمریکا شهادت داد که در هنگام حمله ارتش صدام به کویت، شاهد بوده است که نظامیان عراقی، نوزادن نارس را از دستگاه های انکوباتور بیرون می آوردند و در حیاط بیمارستان پرت می کردند تا بمیرند.
✅شهادت این دختر نوجوان کویتی، موجی از انزجار و نفرت را نه فقط از صدام و حزب بعث که از کل ملت عراق به همراه آورد.
🔹در این فضای احساسی، بوش توانست صدها هزار سرباز را به منطقه خلیج فارس گسیل دارد تا با آزادسازی کویت، ارتش صدام را نابود نماید و تا پشت دروازه های بغداد پیشروی کند.
🔸️با پایان جنگ دوم خلیج فارس که اثرات آن تا سه دهه بعد و تاکنون نیز ادامه داشته است، مشخص شد «نیره» دختر سفیر وقت کویت در آمریکا بوده و اظهارات وی را یک شرکت روابط عمومی آمریکایی برای اثرگذاری بر ذهن افکار عمومی آمریکا و جهان طراحی کرده بود.
✅گرچه بعدها ثابت شد که «نیره» دروغ گفته بود، اما این نمایش احساسی، به قیمت نابودی یک کشور و مرگ صدها هزار انسان و آوارگی چند میلیون انسان دیگر تمام شد که ظهور داعش فقط یکی از پیامدهای ناخواسته حمله آمریکا به عراق در سال های بعد بود.
🔹مراقب باشیم از دل موضوع «مسمومیت دختران دانش آموز ایران» یا موضوعات مشابه که البته باید به جد از سوی مسوولین ایرانی پیگیری و با عوامل آن قویا برخورد شود، «نیره» هایی ظهور نکنند تا جاده صاف کن حمله نظامی به ایران شوند.
💢«نیره» ها بخشی از جنگ روایت ها هستند؛ جنگی که نه فیزیکی، بلکه روانی، طرف مقابل را هدف قرار می دهند. در جنگ روایت ها باید بیش از سربازان اسحله به دست، مراقب «نیره» ها بود.
🔰 #جهت_اطلاع
🔹افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان دستگاههای اجرایی
🔸نمایندگان در نشست علنی نوبت سوم یکشنبه با بند الف تبصره ۱۲ در مورد افزایش حقوق و دستمزد کارکنان دولت و دستگاههای اجرایی موافقت کردند که بر مبنای آن حقوق دریافتی گروههای مختلف از جمله کارکنان رسمی، قراردادی، بازنشستگان کشوری و لشکری و سایر صندوقهای بازنشستگی، مستمری بگیران و وظیفه بگیران سال ۱۴۰۲ به میزان ۲۰ درصد افزایش مییابد.
🔹سقف پاداش پایان خدمت کارکنان دولت ۵۲۰ میلیون تومان تعیین شد.
🔸مطابق با مصوبه مجلس شورای اسلامی، پاداش پایان خدمت کارکنان دولت و دستگاههای اجرایی در ازای هر سال خدمت حداکثر تا ۳۰ سال و تا سقف پنج میلیارد و دویست میلیون ریال در بودجه ۱۴۰۲ خواهد بود.
ن
🔹۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۲
🔸نمایندگان مجلس در مصوبهای حداقل حقوق سربازان در سال آینده را ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تعیین کردند.
🔴 پاداشی برای افتضاح!!
این فدراسیون فوتبالی که همیشه کاسه گدایی اش از دولت و بودجه #بیت_المال به راه است، پس از جام جهانی برای رئیس و دبیرکل و اعضای هیئت رئیسه فدراسیون ۲۰ هزار دلار پاداش تصویب کرده است!!
آن هم در این شرایط بد معیشتی مردم و برای همان بازی هایی که از آمریکا و انگلیس باختیم و بدترین باخت تاریخ تیم ملی در یک بازی رسمی را هم رقم زدیم!!
با آن نتایج، پاداش برای بازیکنان هم جای بحث دارد چه برسد به مسئولین فدراسیون!!
جالب اینکه همین آقایان در زمان پاسخگویی به نهادهای مختلف حکومتی، خود را یک نهاد کاملا غیر دولتی می دانند!!
#مطالبه
✍ "قاسم اکبری"
🖼 عکس نوشت/
♨️حفظ انقلاب اسلامی هزینه دارد
💢برای حفظ و تداوم #انقلاب و #رسیدن_به_اهداف آن #هزینههای زیادی انقلاب اسلامی داده است که نمونه بزرگ آن تقدیم ده ها هزار شهید از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون است و مثال بارز آن #شهدای_مظلوم_اغتشاشات_اخیر می باشد.
#پلیس_مجاهد
#اقتدار_امنیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز شاید یکی از عرصه های جهاد تبیینی ....
#پلیس_مجاهد
#پلیس_تراز_انقلاب_اسلامی
#حجت_الاسلام_والمسلمین_ادیانی
#اقتدار_امنیت
#دستاوردهای_انقلاب
#جهاد_تبیین
#فرهنگ_شهادت
﷽
#قرآن_کریم🌸
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم
وَ الرُّجْزَ فَاهْجُرْ
و از پليدى دورى كن.
📗سوره مدثر آیه ۵
پایان نشست شورای حکام بدون قطعنامه علیه ایران
🔹در این دوره به رغم تلاش برخی کشورهای غربی برای جنجالآفرینی علیه برنامه صلحآمیز هستهای ایران، نه تنها قطعنامهای صادر نشد که در واقع دستاورد سفر رافائل گروسی مدیرکلآژانس به تهران و رضایتمندی او از توافق بدست آمده با ایران در خصوص حلوفصل ادعاهای سیاسی پادمانی، بهانه را از دست طرفهای مقابل برای اهرمسازی از این نشست علیه ایران سلب کرد.
🔹غرب با محوریت سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان امیدوار بود که با مانور درباره گزارش تحریک آمیز و ادعایی نشریه آمریکایی بلومبرگ، مبنی بر کشف ذرات نزدیک به سطح مورد نیاز برای تولید سلاح اتمی در ایران، قطعنامه جدیدی را در این نشست علیه تهران صادر کند.
🔹سفر دو روزه رافائل گروسی به تهران و بیانیهای که به موجب آن برای رفعورجوع مسائل پادمانی منتشر شد، محاسبات غرب را برای جوسازی علیه ایران برهم زد و در واقع صحنه نشست شورای حکام را برخلاف انتظار آنها پیشبرد.
چگونه دموکراسی در دنیایی از تهدیدات ترکیبی دوام می آورد؟
به قلم ؛محمدحسین قربانی
▪️جنگ هیبریدی و اطلاعات نادرست، پایه های دموکراسی های غربی را تضعیف می کند و اصول و حقوقی را که بر اساس آن بنا شده اند را به شکلی کاملاً هوشمندانه نقض و یا حتی از بین می برد.در واقع نکته مهم این تاکتیک ها همین است. اما تهدیدها آنقدر پیچیده شده اند که یک سوال اساسی مطرح می شود: آیا دموکراسی به عنوان یک مفهوم نیاز به بازاندیشی امروزی دارد؟ به زبان ساده بایستی گفت: نه، اینطور نیست. با این حال، دموکراسی، نهادها و مقررات نیاز به بازنگری مجدد دارند تا همچنان در عصر دیجیتال مرتبط و همسو حرکت کنند.
▪️درست همانطور که متون دینی برای روزهای مدرن تفسیر می شوند، دموکراسی ها نیز باید تفسیر کاملا جدید شوند وسپس رشد کنند تا بتوانند به اندازه کافی در برابر تهدیدات قدرتمند باقی بمانند تا از کسانی که در درون آنها هستند محافظت کنند. وقتی، نوبت به تنظیم صنعت و فناوری، برای محافظت در برابر حملات اطلاعات نادرست می رسد، گام های متعددی وجود دارد که در حال حاضر به راحتی می توان برای ایجاد تغییر برداشت.
▪️تا سال ۲۰۱۴، شعار مارک زاکربرگ برای فیس بوک معروف، "حرکت سریع و شکستن همه چیز" بود. این جمله مهم، به معنای آن بود که به توسعه دهندگان و مدیران فیس بوک سلطنت آزاد برای تلاش کردن، ساختن و شکست را بدهد و البته در سراسر دره سیلیکون تخصیص یافت.بسیاری از شرکت های فناوری در سطح جهان مانند اوبر و ویورک سعی کردند چیزهایی مانند تاکسی و دفاتر را جایگزین کنند و نتایج در بهترین حالت نسبت به گذشته کاملا متفاوت بود.
▪️تلاشی که حرکت سریع و شکستن مولفه ها غالباً فاقد آن بوده، نظارت یا تفکر در مورد چگونگی سوء استفاده از راه حل های جدید است.حتی اگر شعار زاکربرگ به عنوان ذهنیتی برای صنعت فناوری امروزی به شمار می رفت، اما هرگز نمی توانست بیش از این، مخالف آرمان های آهسته، روش مند و مشورتی دموکراسی قرن ۲۱ باشد.مجموعه ای برای ترکیب کنترل ها و توازن ها به منظور تعدیل اقدامات آنها به منظور اتخاذ تصمیمات آگاهانه برای خدمت به مردم که البته هرگز قرار نبود این روند سریع و یا مخرب باشد. اکنون دموکراسی در مواجهه با رقابت صنعتی که می تواند در عرض چند روز فناوری های کاملاً جدید بسازد، خود را به طور نابرابر ضعیف و خرد می بیند.
▪️امروزه دموکراسی ها به همان اندازه که هزاران سال پیش اولین دموکراسی در آتن متولد شد، مرتبط و همسو هستند. اما بسیاری هنوز تحت قوانین سختگیرانه اسناد تأسیس خود قرار دارند و فکر نمی کنند خود را بایستی برای دنیایی کاملاً متفاوت به روز کنند.به عنوان مثال، ایالات متحده، کشوری با آنچه به عنوان "قانون اساسی زنده" شناخته می شود تأسیس شد، به این معنی که باید با تغییر جهان به روز شود و سایر ایالت ها نیز این ایده را در اسناد تاسیس خود گنجانیده اند. اما عمل ثابت کرده است که هم در ایالات متحده و هم در سایر کشورها موضوع متفاوت است.
▪️همانطور که در سال ۱۹۱۹ ، والتر لیپمن روزنامه نگار معروف نوشت، دموکراسی ها تحت تأثیر اطلاعات موجود قرار دارند و باید برای "کنترل محیط خود" تلاش کنند و این شاملِ محیط های اطلاعاتی جدید نیز می شود.
با این حال، حاکمیت های دموکراتیک تمایل دارند به جای فعال بودن، واکنشی عمل کنند و نزدیک به سه دهه طول کشید تا شاهد ایجاد مقررات قوی برای مهار این دنیای فناوری جدید باشیم.به طور کلی، دموکراسی ها زمانی وارد عمل می شوند که یک حوزه نفوذ جدید خطرناک می شود.بررسی ها نشان داده در ایالات متحده، هنگامی که صنعت خودروسازی بدون کنترل شروع به رشد کرد، اداره ملی ایمنی بزرگراه ها و ترافیک در سال 1970 ایجاد شد و زمانی که آلودگی بدون محدودیت در سراسر کشور به اوج رسید، با ایجاد آژانس حفاظت از محیط زیست در سال 1970،نسبت به آن اقدام کردند.حال، وقتی به گسترش اطلاعات نادرست نگاه می کنیم، واضح است که صنعت فناوری خطرناک شده و زمان آن فرا رسیده است که اقداماتی برای درک وضعیت انجام دهیم.
▪️امروزه، با توجه به ظرفیت مخرب اطلاعات نادرست، که توسط صنعت فناوری تقویت شده، زمان اتخاذ تدابیری برای مقابله با خطرات مهلک آن نیز فرا رسیده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️یک حبه انگور ...!
🎙#استاد_مسعود_عـــالے
أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ ۖ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ .
اگر سپاس گزاری کنید ، قطعاً نعمتِ خود را بر شما می افزایم ، و اگر ناسپاسی کنید ، بی تردید عذابم سخت است .
📙سوره ابراهیم ، آیه ۷
بدهکارانِ طلبکار!
🔹️یک دسته دیگر از صفات اهل دنیا، در ارتباط با خدا است. اهل دنیا نسبت به خدا یا در حالی هستند که خدای متعالی نعمت هایی به آنها داده و قاعده اش این است که شکرش را به جا بیاورند، ولی غفلت می کنند، اصلا یادشان هم نیست. [یا در حال سختی و مشکلات هستند که جزع و فزع می کنند.]
وقتی دیگران میگویند خدا این نعمتها را به شما داده، میگویند نه بابا، زحمت کشیدیم برای اینها! به قارون گفتند: شکر نعمتهای خدا را به جا بیاور! از این نعمتها برای آخرتت استفاده کن! به فقرا رسیدگی کن! گفت: «انما اوتیته علی علم عندی»(قصص، ۷۸) چه چیزی خدا به من داده؟! خودم علم داشتم، زحمت کشیدم، ثروت جمع کردم، مال خودم است، با علم خودم به دست آوردم. زور بازو، فکر و مدیریت خودم بوده که پولها را جمع کردم. شکر چه چیزی را به جا بیاورم؟ خودش را بدهکار خدا نمیداند.
🔸️آدمی زاد اینچنین است؛ اگر سختی به او برسد جزع و فزع میکند، آه و ناله میکند، وقتی هم که ثروت و خوشی داشته باشد یاد هیچ کس دیگری نیست. اگر از خویشان و بستگانش، از فقرا درخواستی از او بکنند، منع میکند، نمیدهد، بخل میورزد؛ «اذا مسه الخیر منوعا؛ و هنگاميكه خوبي به او رسد مانع ديگران ميشود [و بخل میورزد].»(معارج، ۱۹) اگر مردم خدمت زیادی به او بکنند، خدمتشان را به حساب نمیآورد، میگوید چیزی نبود که!
🔹️در این حدیث در مورد اهل دنیا میفرماید: دوست دارد مردم ستایشش کنند که چه کارهای خوبی کرده است، با این که کار او نبوده است. چیزی را ادعا میکنند که مربوط به آنها نیست. «وَ یَذْكُرُونَ مَسَاوِئَ النَّاسِ وَ یُخْفُونَ حَسَنَاتِهِمْ»(بحار الأنوار، ج74، ص: 28)؛ وقتی از دیگران صحبت میشود همیشه سعی میکنند عیبهای دیگران را بگویند اما وقتی باید خوبیهای دیگران را تشریح کنند، آنها را مخفی میکنند و نمیگذارند کار خیر دیگران ظاهر شود.
🔸️طبع آدمیزاد صرف نظر از ارتباط با خدا اینچنین است «الا المصلین» مگر آنها که ارتباط با خدا دارند که بینشِ متفاوتی دارند و اینچنین عمل نمیکنند.
🔺️اشاره شده در جلسه چهلوسوم از سلسله جلسات محبت خدا در تاریخ ۱۳۹۳/۰۴/۲۷ (کلیپ۱۰۱)
لینک صوت جلسه
لینک متن کامل جلسه
#اخلاقی
#محبت_خدا