eitaa logo
روابط عمومی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد
285 دنبال‌کننده
24هزار عکس
7.5هزار ویدیو
144 فایل
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
مشاهده در ایتا
دانلود
عوامل پشتیبانی جنایت تروریستیِ کرمان چگونه شناسایی و ردیابی شد
نفتکش آمریکایی با تغییر نام به نیکولاس ST در حال حمل نفت در دریای عمان بود که صبح امروز با حکم قضائی و تأیید سازمان بنادر و کشتیرانی توسط نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، به تلافی سرقت نفت توسط رژیم آمریکا توقیف شد و در حال انتقال به بنادر جمهوری اسلامی جهت تحویل به مقامات قضایی می‌باشد.
❌️توقیف نفتکش آمریکایی با حکم قضایی توسط نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران 📌امیر دریادار ایرانی: نیروی دریایی ارتش، در مأموریت های بین‌المللی، ضربه های محکمی به دشمنان وارد کرده وقطعا درآینده سیلی های شدیدتری بر پیکره آنان وارد خواهد ساخت.
۲سوال درباره حمله قریب الوقوع آمریکا به یمن شورای امنیت بلافاصله بعد از حمله گسترده ارتش یمن به۲ناو آمریکا و انگلیس، قطعنامه صادر کرد. نوع قطعنامه نشان می دهد ضربه ارتش یمن کاری بوده و غربی ها بنا دارندبه زودی یمن را بمباران کنند. اما کجای یمن بمباران شود واین که بمباران چه تاثیری بر عزم یمنی ها خواهد داشت،سوالاتی مهم اند. 👤 علیرضا تقوی نیا روابط عمومی انتظامی
📖 عوامل سایش در جبهه خودی 🌹مقام معظم رهبری مدظله العالی 🔷 یکی از عوامل سایش در جبهه خودی، این است که مسئولین خودی فرهنگ، مانند وزارت ارشاد و بعضی دستگاه‌های دیگر، به آن کم‌توجهی کردند. از ابتدا که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شد، بایستی به سراغ کسانی که اهل نویسندگی، شعر، فیلم‌سازی و ...بودند، می‌رفت. مسلماً وقتی یک مرکزِ دارای قدرت و امکانات، به جذب استعداد‌ها نپردازد، استعدادهای سرگردان و یا حتی غیر‌سرگردان، دچار ضعف‌هایی خواهند شد که آن ضعف‌ها به سایش و ریزش منتهی می‌شود.
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 ۹ هزار ارتشی صهیونیست را روانی کرد 🍃🌹🍃 🔻«۹ هزار سرباز اسرائیلی از آغاز جنگ تاکنون درخواست مشاورهٔ روانی داشته‌اند که یک‌چهارم این تعداد به نبرد غزه برنگشتند.» این مهم‌ترین بخش گزارش روزنامهٔ اسرائیلی یدیعوت بود که دربارهٔ وضعیت نظامیان صهیونیست منتشر شد. 🔺رسانه‌های اسرائیلی گزارش داده بودند که «۱۶۰۰ سرباز از علائم شوک پس از حادثه رنج می‌برند و ارتش مجبور شده تا ۲۵۰ نفر را از خدمت معاف کند».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا: ⭕️تضعیف انتخابات تضعیف امنیت است تضعیف انتخابات و نا امید کردن مردم از آینده کشور به طور مستقیم در امنیت کشور تاثیر منفی دارد.
32.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹🔸برگزاری نهمين مرحله رزمایش همدلی مومنانه با جمع آوری کمک های کارکنان و فراگیران به مبلغ ۱/۱۹۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال و توزیع بسته های تهیه شده بین نیازمندان در مرکز آموزش علوم و فنون مرزبانی ثامن الائمه علیه السلام فراجا 🔸🌹
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅️ رئیس پلیس راه استان کردستان در بازدید از گردنه تیتور مریوان کاپشن خود را به افسر تیم گشتی که فاقد کاپشن بود، اهدا کرد.
توقیف نفتکش حامل نفت آمریکا توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران این نفتکش در آب های بین المللی توقیف و به آب های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در دریای عمان منتقل شده است.
🔹نفتکش متخلف سوئز راجان در سال جاری محمولۀ نفت متعلق به ایران را با هدایت آمریکا سرقت و‌ به بنادر آن کشور منتقل کرده و در اختیار آمریکا قرار داده بود. 🔹این نفتکش با تغییرنام به نیکولاس ST در حال حمل نفت در دریای عمان بود که صبح امروز با حکم قضایی و تایید سازمان بنادر و کشتیرانی توسط نیروی دریای راهبردی ارتش ایران، به تلافی سرقت نفت توسط رژیم آمریکا توقیف شد و در حال انتقال به بنادر داخلی جهت تحویل به مقامات قضایی است‌.