eitaa logo
روابط عمومی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد
286 دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
7.5هزار ویدیو
144 فایل
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
مشاهده در ایتا
دانلود
بدانید که❗️ «فرزندان شما هیچ‌وقت شجاع نمیشوند، اگر صدمه نبینند، هیچ‌وقت یاد نمیگیرند، اگر اشتباه نکنند و هیچ‌گاه موفق نمیشوند اگر شکست نخورند.»
دیدار فقهاء و حقوقدانان  شورای نگهبان با رهبر انقلاب 🔹حضرت ایت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار فقهاء و حقوقدانان  شورای نگهبان ،ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش های این شورا،نکاتی را درخصوص وظایف قانونی شورای نگهبان بیان و تاکید کردند: همه وظیفه دارند زمینه برگزاری انتخاباتی پرشور را در اسفند ماه امسال،فراهم کنند.
📣 KHAMENEI.IR ✏️ رهبر انقلاب در دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان ✏️همه وظیفه دارند زمینه برگزاری انتخاباتی پرشور را در اسفند ماه امسال فراهم کنند 💻 Farsi.Khamenei.ir
عملیات شکست حصر سوسنگرد این عملیات قرار بود با مشاركت پاسداران و تیپ ۲ لشكر ۹۲ زرهی خوزستان و نیروهای ستاد جنگ‌های نامنظم انجام شود. كلیه هماهنگی‌ها برای انجام عملیات و نجات مدافعان توسط حضرت آیت‌الله خامنه‌ای-شهید چمران انجام گرفته بود و قرار بود فردا صبح نیروی اصلی عملیات كه همان تیپ ۲ زرهی ۹۲ بود حمله خود را به سوسنگرد آغاز كنند كه شب ساعت حدود ۱۲ شب فرمانده لشكر ۹۲ زرهی امیر سرتیپ غلامرضا قاسمی‌نو در تماس تلفنی با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اظهار داشت كه فرمانده نیروی زمینی ارتش تیمسار ظهیرنژاد اظهار داشته كه تیپ ۲ نباید در عملیات شركت كند وچون احتمال انهدام تیپ وجود دارد به دستور بنی‌صدر از شركت در این عملیات خودداری كند. با این دستور عملاً عملیات لغو می‌شد و سوسنگرد نیز سوقوط می‌كرد و تمام مدافعان به شهادت می‌رسیدند. بلافاصله حضرت آقا در تماس تلفنی این مسأله را با حضرت امام در میان می‌گذارند و امام هم می‌فرمایند تیپ باید شركت كند و نیازی به اجازه بنی‌صدر نیست حضرت آقا هم فوراً نامه‌ای به فرماندهی لشكر۲ زرهی می‌نویسند كه تیپ باید در عملیات شركت كند و هركس از این دستور سرپیچی كند مسئول است، شهید چمران نیز در زیر نامه متنی را اضافه می‌كند با این مضمون كه اگر تیپ فردا عمل نكند ۵۰۰ نفر از مدافعان فردا به شهادت می‌رسند و اگر من زنده باشم با مسئول متخلف برخورد خواهم كرد «منظور بنی‌صدر می‌باشد» از آن طرف فرماندهی متعهد لشگر ۲ هم كه علاقه خاصی به رهبر معظم انقلاب داشتند تیپ را در حالت آماده‌باش قرار می‌دهند و فردا صبح عملیات به فرماندهی شهید چمران و امیر قاسمی‌نو در مورخه ۲۶/۸/۵۹ آغاز می‌شود و با حمایت چند فروند بالگرد توپدار كبری محاصره سوسنگرد شكسته می‌شود.
پیام قرآن کریم از زیر آوار در غزه وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبيلِ اللّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْيَاء وَلَكِن لاَّ تَشْعُرُونَ(۱۵۴) و به آنها كه در راه خدا كشته مى شوند مرده نگوئيد، بلكه آنان زنده اند، ولى شما نمى فهميد. وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوفْ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ (۱۵۵) وقطعاً شما را با چيزى از ترس، گرسنگى، زيان مالى وجانى وكمبود محصولات، آزمايش مى كنيم وصابران (در اين حوادث وبلاها را) بشارت بده. # طوفان الاقصی # غزه _ فلسطین # ع س یگان ویژه فراجا
کارکنان غیور فرماندهی انتظامی استان خراسان شمالی ۲۱ میلیون تومان به مردم مظلوم غزه کمک کردند .
حجت الاسلام ادیانی نماینده ولی فقیه در فراجا : امنیت مشعلی است که به برکت جانفشانی شهدای انتظامی، شعله آن هیچ گاه خاموش شدنی نیست.
حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی) : یکی از برکات حضور مردم همین است که وقتی دشمنان نگاه می کنند و می بینند که مردم پشت سر نظام هستند ، احساس می کنند که نمی شود با این نظام معارضه کرد ؛ چون با یک ملت نمی شود معارضه کرد .
وضعیت اتصال به اینترنت همراه در ۲۰۲۳ + 🔹 روندها، زیرساخت، نحوه استفاده کاربران و موانع توسعه اینترنت همراه 🔻 انجمن سامانه جهانی ارتباطات سیار، اخیرا طی گزارشی مفصل به بررسی وضعیت اینترنت همراه جهان در سال ۲۰۲۳ پرداخته است. در متن این گزارش، وضعیت روندها، زیرساخت، نحوه استفاده کاربران و موانع توسعه اینترنت همراه، مورد بررسی قرار گرفته است. در این نوشتار به بررسی یافته‌های کلیدی این گزارش می‌پردازیم. برخی از محورهای این گزارش به شرح زیر است. 🔹 اتصال: ۵۷ درصد از جمعیت جهان (۴,۶ میلیارد نفر) از اینترنت همراه استفاده می‌کنند / نرخ پذیرش این اتصال نسبت به سال گذشته کاهش یافته است. 🔹 شکاف اتصال: ۵ درصد از جمعیت جهان (معادل ۴۰۰ میلیون) تحت پوشش پهنای باند تلفن همراه قرار نگرفته‌اند. 🔹 شکاف استفاده: ۳۸ درصد از جمعیت جهان (معادل ۳ میلیارد نفر) با وجود قرار گرفتن تحت پوشش شبکه پهن باند موبایلی، از آن استفاده نمی‌کنند. / دو سوم این افراد تلفن همراه ندارند.
اگر کسی بدون رضایت صاحب عکس، اقدام به انتشار تصاویر خصوصی وی کند، از نظر قانون مجرم شناخته می شود و باید در انتظار مجازات باشد. لذا به شهروندان توصیه میشود  از انتشار اطلاعات خصوصی دیگران بدون رضایت وی در فضای مجازی پرهیز نمایید چراکه این اقدام از نظر قانون جرم بوده و مرتکب، به حبس و پرداخت جزای نقدی محکوم خواهد شد.