eitaa logo
روابط عمومی انتظامی استان کرمان
452 دنبال‌کننده
13.2هزار عکس
7هزار ویدیو
137 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
☑️تعیین صندلی نامزدهای ریاست‌جمهوری در اولین مناظره 💢صندلی شماره ۱ : قاضی زاده 💢صندلی شماره ۲ : قالیباف 💢صندلی شماره ۳ : پزشکیان 💢صندلی شماره ۴ : جلیلی 💢صندلی شماره ۵ : زاکانی 💢صندلی شماره ۶ : پورمحمدی
☑️سوالات محور اول درباره برنامه هفتم و رشد اقتصادی است.
☑️مناظره ساعتی پیش رسماً آغاز شد/ قاضی‌زاده: مردم از وعده دادن خسته شدند 💢نامزد انتخابات ریاست جمهوری در اولین مناظره: 💢به عنوان یکی از اعضای تیم رئیس جمهور وظیفه خود دانستم پرچمی که شهید رئیسی عزیز به دست گرفته بود و مسیر و مدل جدیدی را در حکمرانی عرضه کرده بود را به نوبه خودم با قدرت و قوت پیش ببرم. 💢از مجری و ملت میخواهم اجازه بگیرم در شروع بحثمان عرضی نسبت به برادران عزیزم داشته باشم و تذکری به خودم. 💢بنده که جوان ترین این جمع هستم ۲۰ سال سابقه کار داشته ام در کشور. همه عزیزان سابقه طولانی خدمت دارند و اعلام مواضع؛ همکار با دولتهای مختلف بودند. جوری صحبت نکنیم که انگار امروز دولت شروع شده است و فقط نقد کنیم دولتها را و نقش خود را نبینیم. 💢همچنین در بحث وعده‌ها، مردم واقعاً‌ از وعده خسته شده‌اند؛ باید و نباید گفتن ساده است؛ باید بگوییم چگونه و توسط چه تیمی و با چه روشی می خواهیم کارها را انجام بدهیم؟ مثلا قانون برنامه هفتم را چگونه انجام دهیم؟ آیا در سابقه مان نشانه ای برای این که چطور میخواهیم انجام بدهیم یا خیر؟ 💢وقتی وعده به عمل نمی رسد ناامیدکننده است و مردم با صندوق قهر می کنند. وگرنه می گویند اینها هم مثل گذشته چیزی می گویند و عمل نمیکنند. 🔗
☑️قالیباف: رئیس‌جمهور باید حواسش به سفره مردم باشد 💢قالیباف در پاسخ به سوالات بخش اول:انتخابات فرصت بزرگی است در اختیار یکا یک مردم شریف ایران تا بتوانید برای خود و فرزندان و ایران عزیز تصمیم بگیرید. 💢رئیس جمهور بار سنگین این سمت را باید با کمک دیگران به دوش بکشد. رئیس جمهور یکی از مهمترین وظایفش در این شرایط سخت، توجه و تحول در حوزه اقتصاد است بویژه برای خانواده های محروم و کارگران و کارمندان و پرستاران و مددجویان و آنهایی که حقوق ثابتی دارند و با تورم آسیب می بینند. 💢رئیس جمهور باید به گونه ای انتخاب شود و عمل کند که ضامن حل این مشکلات شود البته با کمک خود مردم. 💢امروز بازنشستگان در بخش کشوری و لشگری و تامین اجتماعی و ایثارگران همه با این مشکلات روبرو هستند. 💢ما در دهه ۹۰ شرایط سختی گذراندیم. از جهت اقتصادی رشد متوسط سالانه یک درصد؛ نقدیندگی ما ۲۶ برابر بود. این توسعه مشکلات بود. ما دوره کرونا را گذراندیم. واقعا هم پدران و هم مادران خانواده، بخصوص زنان ایرانی ما هم کار تربیت و آموزش و حفظ بچه ها را دنبال کردند و هم مادرخرج خانه بودند و محور هزینه ها با مشکلات اقتصادی. 💢الان باید جبران شود. در برنامه هفتم که کار مشترک دولت سیزدهم و مجلس یازدهم است باید اجرا شود. رئیس جمهور هم با دقت باید حواسش به سفره مردم و رشد اقتصادی و پروژه های کلان باشد. 💢ما باید قفل این توقف را بشکنیم و کار دولت سیزدهم که شهید رئیسی شروع کرد را ادامه دهیم؛, نقاط قوتش را تقویت و ضعف هایش را برطرف کنیم. 💢ظرفیت های کشور اینقدر هست که فقط هدردادن مستقیم سرمایه ها سه و نیم برابر یارانه های امروز است. 💢کارمندان و کارگران و زحمتکشان و بازنشستگان و قشر محروم! در دولت خدمت و پیشرفت همه ما با حضور و مشارکت شما اقتصاد قوی را دنبال خواهیم کرد تا دولت بتواند حقوق عزیزان را متناسب با تورم پیش ببرد و قدرت خرید را حفظ کند. تورم بعلاوه رشد اقتصادی. که رشد اقتصادی طبیعتاً باید هم سرمایه گذار بهره ببرد و هم عموم مردم...
☑️ایرادات به سوالات کارشناسان مناظره 💢نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در اولین مناظره انتخاباتی: 💢مجموعه سوالاتی که مطرح شد دو ایراد دارد؛ ایراد اول این است که در اجرای قانون در چنین سطحی نباید تردید ایجاد شود 💢نکته دوم این است که در برنامه برای تحقق رشد 8 درصد فقط نباید رشد را به سرمایه محدود کنیم 💢مهمتر از سرمایه، مدیریت سرمایه، نیروی انسانی و فناوری است.
☑️ جلیلی: رشد ۸ درصدی یک ضرورت است چهارمین نامزد در مناظره: 💢رشد ۸ درصد میتواند انجام شود به شرطی که از فردای انتخابات شروع کنید. به شرطی که بدانید باید فرصتهای کشور را بشناسید. اینکه گفتیم یک جهان فرصت، این واقعی است شما باید اینها را بشناسید. کشور فرصتهای زیادی دارد که لازمه اش یک ایران جهش است و میتواند جهش داشت. 💢لازمه اش این است که فکر نکنید با چند جذب سرمایه انجام می شود. این اشتباه را قبل از انقلاب هم داشتند. از هاروارد آمدند بررسی کردند گفتند اینها فکر کردند فقط سرمایه می خواهد. 💢یکی از الزامات اصلی مشارکت دادن آحاد جامعه است. دولت باید بتواند هر یک از آحاد جامعه که استعداد و امکانی دارد بستر نقش آفرینی او را فراهم کند. 💢این کار ممکن است و با برنامه ریزی می شود اجرایی کرد. 🔗
☑️کنایه زاکانی به پزشکیان: بنده یک پزشک هستم، پزشک اگر تشخیص غلط دهد نسخه غلط هم میدهد!
☑️زاکانی : جناب پزشکیان مردم آمار دستشان است. ترکیه عضو ناتو است و فتف را هم پذیرفته و سرمایه گذاری خارجی هم داشته است. ۲۵۰ هزار میلیارد دلار صادرات داشته اما ۷۰ درصد تورم دارد و ارزش پولش هم به شدت کاهش داشته است. اینها را باید تحلیل اقتصادی کنید.
🎥 پورمحمدی: نظام ما کارهای بزرگی انجام داده اما نقاط ضعف را نباید نادیده گرفت 🔹برنامه‌های قبلی اجرا نشد، شاید مشکل برنامه‌ها است و رویاپردازی کرده‌ایم. 🔹کشور به ۸ درصد رشد نیاز دارد اما الزامات آن وجود دارد؟ در برنامه‌های قبلی هم ۸ درصد گفته شده بود. 🔹دولت قبل با شعاری متفاوت برنامه نوشته است و قرار است دولتی دیگر با شعارهای متفاوت آن را عمل کند این درست نیست. 🔹۶ هزار همت را از کجا می‌خواهیم تامین کنیم؟‌ مردم در بورس سرمایه‌شان از دست رفته و به ما اعتماد ندارند و پول‌های خود را به دلار تبدیل می‌کنند. 🔹با کارشناسان که مشورت کردم تعابیر تندی درباره این برنامه به کار بردند که نمی‌خواهم آن را بیان کنم. 🔹تحریم خیلی مهم است اما ما مهم‌تر هستیم.
♦️سوالات دور دوم مناظره اول نامزدهای ریاست جمهوری 🔹محمدجواد ایروانی: برای جهش تولید و سرمایه گذاری و مشارکت آحاد مردم چه الگوها و برنامه های مشخصی دارید؟ 🔹محمد خوشچهره: رویکرد رئیس جمهور برای تاکید روی طرحهای مردمی کردن اقتصاد چیست؟ 🔹فولادگر: سیاستهای اصل 44 برای تغییر ریل اقتصاد کشور و انتقال از اقتصاد دولتی به وضعیتی بود که دولت نقش خودش را نظارت و تنظیم گری داشته باشد. چه اتفاقاتی افتاد که سیاستها جامع و خوب اجرا نشد؟ چرا فقط سراغ واگذاری هایی رفتیم آنهم با نگاه درآمدی؟ و توانمندسازی بخش خصوصی و تعاونی و ایجاد رقابت و رفع انحصار و آماده کردن محیط کسب و کار برای حضور مردم انجام نشد؟ 🔹سیدحمید پورمحمدی: تدبیر شما برای اینکه دست بخش خصوصی باز شود و شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی غیردولتی در بازار رقابت محدود شود چیست؟ 🔹محمدرضا باهنر: خصولتیها نه دولتی اند و نه خصوصی؛ برای اینکه این بنگاه های خصولتی را از این چرخه اقتصاد هم بهره وری شان را بالا ببریم و هم به مردم واگذار شود چه برنامه ای دارید؟ 🔹دانش جعفری: نقش شبه دولتی ها پررنگ است و واگذاریها به جای اینکه به مردم و بخش خصوصی واقعی باشد به شبه دولتیها واگذار شده است. منابع اینها هم غیرمستقیم ربط به دولت یا بخش عمومی دارد. از نظر شما در صورتی که بخواهید برنامه اقتصادی در کشور پیاده کنید، نقش شبه دولتیها را در واگذاری ها چطور می بینید؟ سیاست شما برای استفاده از منابع مردم در اقتصاد چیست؟
☑️قاضی‌زاده: خودم را به اجرای برنامه هفتم ملزم می‌دانم 💢قاضی زاده هاشمی:ظاهراً برخی دوستان بنا ندارند بحث کارشناسی کنند در جلسه. 💢به احترام کارشناسان چند کلام بگویم. به عنوان یکی از افراد دولت آقای رئیسی، به برنامه های دولت ایشان و لایحه برنامه هفتم، خودم را ملزم می دانم و همه تعهدات را اجرا می کنیم. 💢مردم هم وقتی اعتماد را از دست می دهند که سیاستمداران اعتماد به نفس نداشته باشند و سیاه نمایی کنند. 💢در خصوصی سازی اشکالاتی داشتیم که علتش محل بحث است؛اختصاصی سازی کردیم، سهام عدالت کار خوبی بود ولی اشکالش این بود که مدیریتش را دولت حفظ کرد و مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار می شد نه اینکه حیاط خلوت سیاسیون شود. 💢حقوق کارگر حفظ نشد و دولت و قوه قضاییه مجبور به ورود شدند. 💢رقابتهای اقتصادی باید پشت اتاق شیشه ای باشد. ابزار این بورس است. بنگاه‌های ناکارامد باید بهره ور شوند و به بورس بروند و واگذار شوند آنوقت مجبور نیستیم خیلی سریع برگردانیم. 💢این معنیش این نیست که سهم دولت را در سرمایه گذاری کم کنیم. دولت تصدی گری نباید بکند. به جز امور حاکمیتی که امنیت و بهداشت و آموزش است که دولت باید اینها را تضمین کند، جاهای دیگری که دولت هست یا جایی باشد که مردم نمیخواهند یا نمیتوانند. 💢اگر تعرفه بزرگراه ها واقعی شود سرمایه گذاران می آیند و انجام میدهند. این کار بخش خصوصی است. 💢اما جاده روستایی را نمیتوان انتظار داشت که او انجام دهد. اینجا دولت باید سرمایه گذاری کند. 💢دولت نباید با بخش خصوصی رقابت کند؛ بخش خصوصی شریک راهبردی دولت است. دولت باید تلاش کند و لذت ببرد از توسعه بخش خصوصی. چون درآمد مالیاتی اش افزایش می یابد و درامدهای بخش عمومی و اشتغال بهتر می شود. یعنی هم درامدهای دولت بیشتر می شود و هم هزینه های دولت کاهش می یابد.
☑️قالیباف: انتخاب یک رئیس جمهور درست می تواند ظرفیت های کشور را مدیریت کند نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در اولین مناظره انتخاباتی: 💢 104 میلیارد دلار پرتی در حوزه بهره وری داریم 💢همه دستگاه های دولتی یک طرف و دستگاه دیپلماسی در طرف دیگر قرار دارد 💢برای حل مشکل تحریم برنامه داریم 💢قراردادهای ما با چین و روسیه همچنان باز مانده است.
☑️دکتر جلیلی: چرا باید سرمایهٔ ملت پِرتی داشته باشد 💢در همین برنامهٔ هفتم موضوع میترینگ را دنبال کردیم و مجلس هم زحمت کشیدند. می‌گفتند در درآمدهایی که دارید طبیعی است که ۳ تا ۴ درصد پرتی داشته باشد. چرا چند میلیارد دلار سرمایهٔ مردم پرتی داشته باشد. 💢اگر سازوکار درستی نداشته باشید صادرکننده و واردکننده دچار مشکل می‌شود. برای این موضوع ده‌ها ساعت جلسه گذاشتیم. 💢باید اولویت در موضوع اقتصاد داشته باشیم. ما ظرفیت دانشگاه‌ها را داریم اما چه ماموریتی برایشان ایجاد کرده‌ایم؟ اگر فرصت‌ها را نبینیم موفقیت به‌دست نخواهد آمد.
☑️پزشکیان: بدون FATF ، سرمایه نمی‌آید، بدون سرمایه هم رشد محقق نمی‌شود! 💢: می‌شود شما نمی‌توانید! سرمایه یک عامل است؛ مدیریت، فناوری و نیروی انسانی می‌خواهد.
☑️ پزشکیان: برنامه هفتم توسعه را نمی‌توان اجرا کرد، چون دولت باید ۲۶ برنامه بنویسند. 💢جلیلی: بله «شب امتحان» نمی‌شود ۴۷ برنامه نوشت، اجرای این برنامه ضرورت است و ما برای آن آماده‌ایم.
🕊 🌷 🌷 با وجودی که قرار بود خود را به سرزمین وحی و مراسم صحرای عرفات کنار همسرش برساند اما صبح عید قربان از خواب بودن دوستش، استفاده کرد و به جای او به ماموریت رفت.. همسرش می گوید: منتظر آمدنش بودم و او را کنار چادرهای عرفات دیدم... اما انگار زمان دیدنم با زمان شهادتش یکی بود او بعد از شهادت به وعده اش عمل کرد.... 🌷🌷🌷🕊🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ♨️ زاکانی: امام خمینی (ره) میگوید جایی که مردم می توانند کار کنند دولت حرام است که ورود کند؛ ما باید به اصول خود برگردیم نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری: 🔹امام میگوید جایی که مردم می توانند کار کنند دولت حرام است که ورود کند. 🔹ما باید به اصول خود برگردیم. 🔹الگوی ترکیه جلوی چشم ماست و آقای پزشکیان باید به این الگو به عنوان عبرت نگاه کند. 🔹آحاد مردم باید مشارکت داشته باشند و تعاونی ها باید به صورت جدی مشارکت کنند در امور اقتصادی. 🔹فناوری ها باید کارکرد جدی داشته باشند. 🔹برنامه ریزی در دولت روحانی وضعیتی را برای کشور رقم زد که با اصلاح آن در دولت شهید رئیسی افتخاری خلق شد. 🔹تحریم را باید در داخل خنثی کرد و با دیپلماسی باید آنها را رفع کرد.
. ♨️ پورمحمدی: هر روز تحریم داخلی خود را افزایش می‌دهیم پورمحمدی در پاسخ به سوالات دور سوم: 🔹با توان ملی و کارشناسی که داریم میتوانیم مشکلات را حل کنیم. تصمیمات باید با پشتوانه کارشناسی باشد. بلندپروازی بدون پشتوانه جواب نمیدهد. 🔹ثبات مالی رمز موفقیت اقتصادی است در هر جامعه ای. اولین گام در این زمینه کنترل تورم است.تورم پنجاه ساله ما ۲۰ درصد است(متوسط). تورم این سالهای اخیر بالای ۴۰ درصد است. در دریای مواج تورم میشود ثبات اقتصادی درست کرد؟ 🔹ناترازی بانکها را میتوان عبور کرد؟ بخش بزرگی از نقدینگی ها قفل شده. یا سیاستهای تکلیفی دولت است یا بنگاه داری اینهاست یا مسائل دیگر. باید از شوکهای ارزی جلوگیری کرد. بدون اینها نمیشود اقتصاد موفق و هشت درصدی را اجرا کرد. 🔹بهره وری را حتما قبول دارم اما با مدیرانی که شعار نمیدهند و پشتوانه تخصصی دارند. پیشینه شان این را باید نشان دهد. پروژه ها را گران تمام نکردند و حاشیه هایشان مشکل دار نشدند. باید مردم اعتماد کنند که میتوانیم کاری کنیم. 🔹بهره وری را با کدام کارشناس بیشتر کنیم؟ کارشناسی که زندگی اش گیر است و میخواهد مهاجرت کند؟ باید بدنه اجتماعی به ما اعتماد کند و همراهی کند و همدلی نشان دهد. 🔹با جهان خارج شوخی نکنیم؛ از قدرت دیپماسی با توان ملی مان استفاده کنیم. هر روز که تحریم داخلی خود را افزایش میدهیم میتوانیم تحریم خارجی را حل کنیم؟ نگاهمان به مسائل بین المللی را باید تغییر بدهیم.
⭕️قالیباف : به درستی اقای دکتر پزشکیان گفت ما خودروی دست دوم میاوریم و ارز نداریم اما من میگویم : 8 میلیارد دلار فقط در حوزه خودرو ارز داریم. اما این چه ماشینی هست تولید میکنیم؟ چرا سرمایه را میدهیم آنجا ؟ میشود این را جای دیگر کار کرد.... انتقاد خوب جلیلی به حسن روحانی که اصلا اعتقادی به برنامه نویسی نداشت !!! رویکرد ها خوب نباشه مشکل هم هست افرین اشاره خوب به دولت قوی که میتونه برنامه رو پیاده کنه مشکل از اجراست مثالهای خوبی میزنه از ناتوانی دولت روحانی زاکانی: نقدینگی تو دوران روحانی به ۱۰۱% رسید، در دوران رئیسی به ۲۳ % رسید و این یه افتخاره بدون سند و عدد و رقم حرف نزنید خواهشا..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما اصحاب ما می توانیم هستیم ... باید به میدان رفت! کاندیدای محترم سیاه نمایی ممنوع⛔️