eitaa logo
روابط عمومی پلیس نیشابور
1هزار دنبال‌کننده
7.2هزار عکس
2.7هزار ویدیو
26 فایل
💠﷽💠 🇮🇷كونوا قَوّامينَ لِلَّهِ شُهَداءَ بِالقِسطِ🇮🇷 . 👈کانال روابط عمومی پلیس نیشابور . 👈مرجع رسمی اخبار انتظامی، پلیسی و اجتماعی . 👈باما اخبار را بروز، سریع و دقیق دریافت کنید! . 👈وبسايت خبری فراجا: news.police.ir . 👈ارتباط با پلیس: @sardarmz
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴آخرین اخبار کشته ها از ایران 🔹در پی حملات اسقاطیل به ایران ۵ ایرانی از شدت خنده کشته شدن ۱۰ تا دیگه هم زخمی شدن از بس خندیدن😂😂
💢 شکست عملیات دو مرحله‌ای رژیم اسرائیل 🔹️از قرائن پیداست که صهیونیست‌ها یک عملیات دو مرحله‌ای تدارک دیده بودند: 🔸مرحله اول: از کار انداختن سایت پدافندی S300 در اصفهان با استفاده از ریزپرنده‌های انتحاری 🔹️مرحله دوم: عملیات هوایی از آسمان عراق و هدف قراردادن اهدافی در محدوده‌ی اصفهان با استفاده از جنگنده و موشک‌های دورایستا 🔸الحمدلله با هوشیاری و اقدام به موقع پدافند هوایی، کوادکوپترها منهدم شدند و حمله به سایت راداری ناکام ماند و عملیات صهیونیست‌ها تا اینجای کار شکست خورد.
🔻حکمت شماره ۱۱ 🔻 إِذَا قَدَرْتَ عَلَى عَدُوِّكَ، فَاجْعَلِ الْعَفْوَ عَنْهُ شُكْراً لِلْقُدْرَةِ عَلَيْهِ. امام علی عليه السلام:اگر بر دشمنت دست یافتی،بخشیدن او را شکرانه پیروزی قرار ده
⭕️به نظر می‌رسد عملیات اخیر در ایران با سه هدف صورت گرفته است: 1️⃣سنجش آمادگی پدافندی سایت‌ها و مکان‌های حساس در ایران و همچنین بررسی رینگ‌های پدافندی در صورت عبور کوادکوپترها. 2️⃣کاهش فشار روانی بر جامعه اسرائیل با استفاده از بزرگ‌نمایی حمله و پوشش گسترده رسانه‌ای حادثه در ایران! 3️⃣ایجاد التهاب در جامعه ایران از طریق ضریب دادن به اخبار حمله توسط مزدوران رژیم صهیونیستی در داخل و خارج از کشور.
⭕️ حمایت حجت الاسلام از سردار رادان در خصوص اجرای طرح نور پلیس در برخورد قاطع با کشف حجاب.
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعلام تشکر و حمایت مردم مومن و متدین نیشابور از نیروی انتظامی بخاطر اجرای طرح نور (عفاف و حجاب) در شهرستان و کشور
نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران پس از خنثی سازی عملیات خرابکاری در اصفهان، به دنبال جستجو و دستگیری نیروهای نیابتی رژیم صهیونیستی هستند.
🚨 فوری.. اولین تصاویر از F35 هایی که به تاسیسات نظامی ایران حمله کردند.. 😱 بزن دریادل
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلاخره کار خودشو کرد ناقلا 😂 همون موقع که این ورپریده مثل پهباد بالا پایین میپرید و مارو تهدید به حمله می کرد باید می‌فهمیدم با چی میخان حمله کنن این قوی ها 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خلدی، تحلیلگر بی‌بی‌سی و اینترنشنال: هرگز فکر نمی‌کردیم آقای خامنه‌ای دستور چنین حملهٔ برق‌آسایی را به اسرائیل بدهد! 🔹آن‌ها برای ۴ ساعت تمام، کل منطقه را تعطیل کردند. جمهوری اسلامی به هدف خودش رسید و با این عملیات، فصل نوینی را در جنگ روانی باز کرد.