eitaa logo
روابط عمومی پلیس آذربایجان غربی
2.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
7.7هزار ویدیو
55 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اول فکر کردم این سرکاریه بعد فهمیدم نه، خیلی هم جدیه ایشون پدر حسین رونقی هستند ببینید پیرمرد رو با اراجیفشون به چه وضعی انداختند
33.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وَمَكَرُواْ وَمَكَرَ ٱللَّهُۖ وَٱللَّهُ خَيۡرُ ٱلۡمَٰكِرِينَ آن ها مکر و حیله کردند و خداوند مکرشان را به خودشان برگرداند وخداوند بهترین مکر کنندگان است.
🎥 وقتی مادر داغدار ناخواسته تایید می‌کند که اغتشاشاگران پسرش را شهید کردند! 🔸️ ساعاتی پیش فیلمی از صحبت‌های زینب مولایی‌راد، مادر شهید کیان پیرفلک منتشر شده است که روایتی از آنچه که اتفاق افتاد ارائه می‌دهد. 🔸️ در این روایت زینب مولایی‌راد مدعی می‌شود که فرزندش توسط نیروهای امنیتی کشته شده است! اما این سخنان این مادر داغ‌دیده درست برعکس این ادعا را تایید می‌کند. 🔸️ زینب مولایی‌راد در ابتدای صحبت‌ش می‌گوید که «گفتم میثم بیا زود بریم، ساعت شش تیراندازی شروع می‌شود!». سوال اینجاست که وی از کجا می‌دانسته است که ساعت شش قرار است تیراندازی بشود؟! 🔸️ در ادامه مادر کیان پیرفلک می‌گوید که از جلوی نیروهای انتظامی رد شدیم، جلوتر که رفتیم یکی از نیروها گفت برگردید. ما برگشتیم و بعد ما را به رگبار بستند! 🔸️ آنچه که از روایت زینب مولایی‌فرد بنظر می‌رسد این است که نیروهای انتظامی باتوجه به شرایط پرالتهاب و خطر حمله اغتشاشگران به خانواده پیرفلک، از آن‌ها می‌خواهند که از مسیر دیگر به مقصد خود بروند. 🔸️ اغتشاشگران هم وقتی می‌بینند که یک ماشین با شیشه‌های دودی و با هشدار پلیس در حال بازگشت به سمت نیروهای انتظامی است، تصور می‌کنند که این ماشین از نیروهای انتظامی-امنیتی است که کار شناسایی انجام می‌دهد و بعد اقدام به تیراندازی و به شهادت رساندن کیان و چهار نفر دیگر می‌کنند. 🔸️ بررسی واکنش رسانه‌های اغتشاشاگران در اینستاگرام هم این روایت را تایید می‌کند. این رسانه‌ها در ابتدا گفتند که دو موتور با نزدیک شدن به نیروهای پلیس آن‌ها را به رگبار بستند و از این اقدام تروریستی ابراز خوشحالی نیز کردند. همچنین باتوجه به اینکه ماشین خانواده پیرفلک از طرف راننده در معرض شلیک قرار گرفته، مادر کیان تروریست‌ها را اصلا ندیده است! 🔸️ فارغ از همه این مسائل آنچه که در روایت زینب مولایی‌راد غایب است پاسخ به این سوال است که چگونه نیروهای انتظامی این خانواده را به رگبار بستند که خودشان دو شهید و چندین مجروح می‌دهند؟! 🔸️ یک نکته دیگر این است که تاکنون چندین فیلم از تروریست‌های موتور سوار همراه با اسلحه منتشر شده است و تعدادی از آن‌ها نیز بازداشت شده‌اند. 🔸️ همچنین باید توجه داشت که نیروهای انتظامی اصلا مسلح به سلاح گرم و جنگی نیستند. در تایید این گزاره همین بس که تاکنون اغتشاشگرانی که در شهرهای مختلف نیروهای حافظ امنیت را مظلومانه به شهادت رساندند، حتی یک قبضه سلاح گرم هم از نیروهای پلیس به دست نیاورده‌اند!
🌐 متلاشی شدن یک تیم تروریستی در آذربایجان غربی 🔸 اعضای یک تیم تروریستی مرتبط با اغتشاشات که قصد داشتند با انتقال اسلحه و مهمات به داخل کشور و بکارگیری آن ها در اغتشاشات ، شهر‌ها را ناامن کنند با هوشیاری پاسداران گمنام امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف در آذربایجان غربی شناسایی و تمامی اعضای آن دستگیر شدند. 🔸️ از این تیم تروریستی ، ۲۰ عدد نارنجک جنگی کشف و ضبط شد.
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گـــرگی در لباس میــش ♨️ دستگیری خانمی کارمند با وضعیت مالی خوب اما با خلق و خوی داعش...
مطالبه عمومی مردم برای برخورد با داعشی های وطنی
به کدامین گناه.... شهادت یه مدافع وطن و امنیت دیگه ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت پدربزگ و دایی کیان پیرفلک از دروغ بی‌بی‌سی و ادعای دروغ مادر کیان |صدای ایران،صدای ملت بیدار| 🎙@VOINEWS|@VOINEWS
1⃣ تصویر بالایی مربوط است به اوضاع اینستاگرامی مادر کیان دقایقی پس از حادثه ایذه که همه یا ضدانقلابند یا و 2⃣ فیلم مربوط به صحبت های مادر کیان در مراسم تدفین پسرش می باشد. ➖ آثار که مادر کیان دچارش هست را می توان در صحبت هایش مشاهده کرد، او "در واقع" یادش هست که ماموران به او هشدار داده بودند و خواسته اند از آنها محافظت کنند، تصاویر دوربین ها هم همین را تایید می کنند اما آن پیج ها و افراد به او می فهمانند که حواست کجاست، بچه ات را همان مامور ها کشته اند و او در میانه آن واقعیت و این دیتاهای مجازی در رفت و آمد و سرگیجه است، برای دل داغدیده اش آرزوی صبر داریم... ❓مادر کیان می گوید به پسرم گفتم ساعت ۶ تیراندازی شروع می شود؛ دقت کنید نمی گوید تجمع یا اعتراضات شروع می شود؛ او از کجا مطلع بوده تیراندازی در پیش است؟ یک مادر چرا باید فرزندش را با خود به جایی ببرد که می داند قرار است تیراندازی شود؟!! 🆔 @sedayehowzeh
🔸️تصویری از شهید وزارت اطلاعات که در اغتشاشات بوکان شب گذشته به شهادت رسید تصویر شهید مدافع امنیت مهدی اثنی‌عشری از سربازان گمنام امام زمان(عج) وزارت اطلاعات که شب گذشته در بوکان به شهادت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این وحوش داعشی حتی به بچه‌ها هم رحم نمیکنند. اسلحه دستشان میدهند و آن‌ها رو در شلوغی‌ها میبرند اگر هم بچه آسیب ببیند میندازن گردن جمهوری اسلامی!