eitaa logo
روابط عمومی انتظامی زنجان
449 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
3.6هزار ویدیو
39 فایل
﷽وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ شهادت یعنی،متفاوت به آخر برسیم و گرنه،مرگ پایان همه قصه‌هاست . ✅ امام خامنه‌ای: حوزه فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد ارتباط با ادمین کانال @Admin_R_O_E_Zanjan
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 رییس قوه قضاییه: افراد بی‌حجاب مجازات می‌شوند ♦️حجه الاسلام محسنی اژه ای با اشاره به اینکه کشف حجاب به مثابه دشمنی با نظام و ارزش‌های آن است و افرادی که اقدام به این ناهنجاری کنند، مجازات‌ خواهند شد، افزود: کشف حجاب مصداق خلاف عفت عمومی و مبانی شرع و قانون است و دشمن از آن حمایت می‌کند. ♦️همه مسوولان در تلاش هستند تا با حمایت قوه قضاییه و مُجریه از همه امکانات استفاده کنند تا با افرادی که برای همراهی با دشمن و اقدام به این گناهی که عفت و نظم‌عمومی را خدشه دار می کند برخورد کنند.
🛑 رییس جامعه مدرسین قم جایگزین «رئیسی» در دبیرخانه مجلس خبرگان شد 🔹آیت الله جنتی در حکمی آیت الله حسینی بوشهری را به عنوان رئیس جدید دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری منصوب کرد 🔹خاطرنشان می شود پیش از این حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی، سمت ریاست دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری را برعهده داشت.
⛔️ تاریخ، جفایتان به خون شهدا را فراموش نمی کند! ♨️ اسدالله بیات زنجانی مُهرۀ سیاسی اصلاح طلبان، به بهانۀ ماجرای مسمومیت دانش‌آموزان دوباره ادعا کرده که؛ برخورد با آشوبگرانِ فتنۀ اخیر از مصادیق "اخافةالناس نبوده است"! ‼️ بیات ناجوانمردانه و بدون در نظر گرفتن خدمات بی شمار جمهوری اسلامی به بانوان ایرانی و بدون اشاره به مواضعش در جریان فتنۀ اخیر، به کنایه فاجعۀ مسمومیت را مظهر زن ستیزی و نشانۀ تجدید حیات تحجر فکری معرفی کرده است! ‼️ بیات که گویی می خواهد فراموش کند؛ فقط در بیانیۀ سرشار از خباثت هم حزبی هایش(مجمع محققین)، گروه های دینی متهم به دست داشتن در این وقایع شده اند، به طعنه می گوید: این اتفاق هیچ ربطی به اسلام ندارد! ‼️ زنجانی بدون اشاره به فتنۀ اخیر که آتشش با بیانیه های امثال خودش به پا شد و بدون آنکه چیزی از شهادت ده ها عزیز در آن فتنه بگوید، تکرار می کند که؛ برخورد با اغتشاشگران، آشوب طلبان و قاتلان شهدای فتنۀ اخیر از مصادیق "اخافه الناس" نبوده است! ♨️ زنجانی چیزی از بانیانِ بیانیه نویسِ فتنۀ اخیر نمی گوید اما برخورد جدی با بانیان فاجعۀ مسمومیت را، مطابق با تفاسیر حزبی اش فریاد می کشد! ♨️ و البته که شیطنت آلود کُد می دهد و می گوید: دستگاه های امنیتی، نظامی و انتظامی چیزی از این ماجرا را نباید از مردم پنهان کنند!
اتصال ‌کابل برق ‌در ساختمان اداری فرودگاه شیراز ‌مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس: 🔹‌اتصال جزئی در کابل برق دبیرخانه ساختمان اداری فرودگاه شیراز منجر به ایجاد دود شد که‌ خسارت نداشته و در حال حاضر تخلیه دود صورت گرفته است. 🔹‌هیچ خللی در فعالیت‌های فرودگاهی و خدمت‌رسانی به مسافران و پروازها وارد نشده است.
🔴 حکم قاطع قاضی انقلابی برای یک زن بی‌حجاب در قم ♦️حکم یک قاضی انقلابی در دفاع از آمر به معروف و ناهی از منکر و مجازات متهمین به دلیل جریحه دار نمودن عفت و اخلاق عمومی ♦️ متهمین، علاوه بر پرداخت دیه، به پرداخت جزای نقدی به مبلغ بیست و چهار میلیون تومان محکوم و همچنین فرد مذکور به محرومیت از رانندگی به مدت دو سال محکوم شد . ♦️ نکته جالب توجه در این حکم، استناد بجای قاضی به آیات قرآن و مواد مختلف قانونی در حکم صادره است . ♦️البته مقدمه ای باشد برای برخورد با دانه درشت های از مفسدین فرهنگی... (نظیر زینب موسوی دختر کمدین ساکن قم که هربار با اظهارهای وقیحانه اش به شعله ور کردن آتش فتنه ها میدمد.) ♦️همانطور که در مفاسد اقتصادی نیز فقط نباید قالپاق دزد و خرده دزد محاکمه شود...مفسدین درشت اقتصادی نیز باید محاکمه شوند.
هدایت شده از پ.ب
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید🌱 🔹امام زمان (عج): خداوند ايمان را مايه پاكيزگى شما از شرك و نماز را مايه دورشدن شما از تكبر و زكات را بخاطر پاكيزگى جان و روان و افزايش روزى واجب كرد. ⏳امروز سه‌شنبه ۱۶ اسفند ماه ۱۴۰۱ ۱۴ شعبان ۱۴۴۴ ۷ ‌‌مارس ۲۰۲۳