رواق ۲ (اطلاعرسانی ناحیه ۲)
#بخشنامه شماره: ۲۵۳۲/۳۲۹۸۶۲/۱۰۷ تاریخ: ۱۴۰۴/۰۷/۱۹ ⬅️ به: كلیه ی واحدهای آموزشی و پرورش
نكته مهم :
طبق بند 1 بخشنامه پیوست،لازم است مدیران محترم با تمهید مقدمات لازم وبرنامه ریزی مناسب، انتخابات آموزشگاه در سال تحصیلی 1405_1404 را به صورت الكترونیكی در پنجره واحد خدمات الكترونیك آموزش و پرورش my.medu.ir برگزار نمایند.
انتخابات در مدارسی كه به دلایل موجه امكان برگزاری انتخابات را به صورت الكترونیك ندارند با هماهنگی کارشناسی انجمن ناحیه به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
محدوده زمانی برگزاری انتخابات انجمن اولیاء و مربیان از تاریخ 1404/07/01 لغایت 1404/07/30 خواهد بود.
@ravagh2
🔰 بازدید رئیس آموزش و پرورش ناحیه دو از پروژه بازسازی آموزشگاه شهید مدنی
🔷 به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه صبح امروز شنبه ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۴ محمود مطهری رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه دو به همراه علیرضا صباحی، کارشناس مسئول حراست ناحیه از روند پروژه بازسازی آموزشگاه شهید مدنی واقع در خیابان ۱۶ متری شهید زنگارکی بازدید نمودند.
🔻 گفتنی است مرحله تخریب و آواربرداری سازه قدیمی آموزشگاه به پایان رسیده و پس از تعیین تکلیف چند اصله درخت موجود در حیات مدرسه،، که نیاز به هماهنگی با شهرداری دارد؛ عملیات ساخت و ساز آغاز خواهد شد.
@ravagh2
🔷 به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه دو، محمود مطهری، رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه دو به همراه علیرضا صباحی، کارشناس مسئول حراست ناحیه صبح امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۴ با حضور در آموزشگاه ابتدایی استقلال روند برگزاری کلاسها و فعالیتهای آموزشی بازدید نمودند.
🔻 در این بازدید ضمن دیدار و گفتگو با پرسنل آموزشگاه مسائل آموزشی و اجرایی مدرسه مورد بررسی قرار گرفت و بر تقویت کیفیت آموزشی و ایجاد محیطی پویا برای دانشآموزان تاکید شد.
@ravagh2
زمان تحویل فرم ارزشیابی کارکنان ۱۴۰۳_۱۴۰۴
✅✅✅ ارزشیابی از این تاریخ شروع وتا تاریخ ۲۴ آبانماه تمام
۳ لغایت ۸آبان: ابتدایی
۱۰ لغایت ۱۵ آبان:متوسطه اول
۱۷ لغایت ۲۲ آبان:متوسطه دوم
۲۴ آبان:کارکنان اداری،کانون ها،دارالقرآن و مجتمع های ورزشی
قبل و بعد از این تاریخ به هیچ عنوان فرمی پذیرفته نخواهد شد.
━━━━━━━━━━━━━━━
@ravagh2