#بخشنامه
شماره: ۲۵۳۲/۳۳۸۰۰۹/۵۴۰
تاریخ: ۱۴۰۵/۰۱/۲۳
⬅️ به: كلیه ی واحد های آموزشی، پرورشی و دوایر داخلی
✅ موضوع: پویش ملی كاشت نهال امید
📄سلام علیكم
با احترام، صلوات بر حضرت محمد و آل محمد و تسلیت اربعین شهادت قائد امت حضرت آیه الله العظمی امام شهید سید علی خامنه ای (قدس سره) و شهدای جنگ تحمیلی سوم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش آموزان مظلوم مدرسه شجره طیبه میناب، به پیوست بخشنامه شماره 2500/271866/540 مورخ 1405/01/19 اداره كل محترم متبوع منضم به دستورالعمل پویش ملی كاشت نهال امید جهت اطلاع و اقدام در واحدهای آموزشی و پرورشی ارسال می گردد.
@ravagh2
#بخشنامه(اطلاعیه مجدد)
شماره: ۲۵۳۲/۳۳۵۸۰۳/۱۰۷
تاریخ: ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
⬅️ به: كلیه واحد های اموزشی و پرورشی
✅ موضوع: تكمیل سامانه برنامه ریزی
📄 با سلام و احترام و با صلوات بر حضرت محمّد و آل محمّد ، با توجه به درخواست اداره كل محترم متبوع در خصوص « تكمیل شاخص های سامانه برنامه ریزی مرتبط با انجمن اولیاء و مربیان » مقتضی است مدیران گرانقدر مدارس با ورود به سامانه https://barnamerizi.medu.ir نسبت به تكمیل شاخص های آموزشگاه تا تاریخ 1405/01/31 اقدام نمایند.
* تذكر: مدارسی که قبلاً در بهمن ماه یا اسفند تکمیل کرده آمد نیازی به تکمیل مجدد نیست.
نام كاربری : كد آموزشگاه _ رمز عبور : كد آموزشگاه
نوع ورود : مدیران مدارس _ گزینه نظام برنامه ریزی_ گزینه برنامه ها و فعالیت های وزارت آموزش و پرورش سال 1404
برگزاری دوره های آموزش خانواده
#بخشنامه
شماره: ۲۵۳۲/۳۳۸۰۱۰/۵۵۰
تاریخ: ۱۴۰۵/۰۱/۲۳
⬅️ به: كلیه واحدهای آموزشی و پرورشی
✅ موضوع: فعالیت های پرورشی دوران دفاع مقدس (جنگ رمضان)
📄سلام علیكم
با احترام و صلوات بر حضرت محمد مصطفی و خاندان مطهرش و عرض تسلیت شهادت امام شهید حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای و جمعی از فرماندهان و مردم مقاوم ایران، به پیوست بخشنامه شماره ی 2500/271857/550 مورخه 1405/01/19 اداره كل محترم متبوع، با موضوع فعالیت های پرورشی دوران دفاع مقدس (جنگ رمضان)، جهت اطلاع و اقدام مقتضی ارسال می گردد.
* نكته قابل توجه: پیوست بخشنامه با دقت ملاحظه گردد.
@ravagh2
💠 اطلاعیه سنجش بدو ورود به دبستان
به اطلاع می رساند فرایند نوبت گیری سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان (متولدین ۱۳۹۸/۰۷/۰۱ لغایت ۱۳۹۹/۰۷/۰۱) در سامانه سیرت۲ به آدرس زیر فعال می باشد.
sirat2.medu.ir
والدین محترم می توانند با مراجعه به آدرس فوق، از طریق "درگاه دولت من" نسبت به رزرو نوبت خود اقدام نمایند.
🔸 لازم به ذکر است نوبت نوآموزانی که در اسفندماه با توجه به شرایط جنگی، انجام نگردیده، محفوظ بوده و جهت هماهنگی و حضور در مرکز با آنان تماس گرفته خواهد شد.
-------------------------------------
🔷 روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه دو
@ravagh2
بیتاب میناب_۱
گرامیداشت چهلمین روز فقدان رهبر شهید امت و دانشآموزان شجره طیبه میناب
🔰به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش، مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت رهبر شهید امت، حضرت آیت الله امام سید علی حسینی خامنهای و شهدای دانش آموز و فرهنگی مدرسه شجره طیبه میناب، امروز با حضور حسین محمودی سرپرست معاونت فرهنگی و زیارات استانداری، محمد جواد محمدی سعید مدیرکل آموزش و پرورش استان قم، ابوالفضل هندویان سخنگوی مجمع خیرین مدرسهساز کشور، رؤسای ادارات آموزش و پرورش نواحی و مناطق، فرهنگیان، اولیا و دانش آموزان در مدرسه انقلاب اسلامی شهرک پردیسان برگزار شد.
🔻دانشآموزان مدرسه انقلاب اسلامی شهرک پردیسان قم که چندی پیش مورد تجاوز دشمن صهیونیستی_آمریکایی قرار گرفته بود با حضور دواطلبانه در اسن مدرسه و برگزاری این مراسم، به سوگواری و عذاداری پرداختند.
-------------------------------------
🌐کانال اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان قم
🆔در پیام رسان شاد: https://shad.ir/qom_edu
🆔در پیام رسان ایتا: @eduqom