📸 #بهروایتتصویر
﴿۲۲۷شب حماسه حضور﴾
۱۴٠۵/٠۷/۲۱
«بعثت معلمان و مدرسه، در امتداد بعثت مردم؛ تجلی شکوه خانوادهای به وسعت ایران» 🇮🇷
🚩 پیوند بعثت و بصیرت؛
امروز در تبلور شکوه این خانواده بزرگ، روح حماسهای جاری است که ارکان غرور مستکبران را به لرزه درمیآورد. اینجا، «امید صادق» و «بصیرت علوی» در نگاه فرزندان این دیار میتپد؛ حقیقتی که نویدبخش فردایی روشن است.
🚩 بیعت نهایی ما با مسیر عزت است. گرامیداشتِ یاد «قائد امت، رهبر شهید» و تمامی شهدای سرافراز، چراغ راه ماست و باور داریم: ایران حـسین(ع) تا ابد پیروز است.
#خیابان_با_ما #رهبر_شهیدم
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔹روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه دو
@ravagh2
🇮🇷 پنجمین افتخار
🔰مدیر کل آموزش و پرورش استان خبر داد:
فرهنگیان و دانش آموزان قمی، جهش بیش از 250 درصدی از اهداف برنامه هفتم توسعه در رشد میانگین معدل پایه دوازدهم ریاضی فیزیک را رقم زدند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی محمد جواد محمدی سعید، مدیر کل آموزش و پرورش استان قم با اعلام خبر رشد میانگین معدل دانش آموزان پایه دوازدهم ریاضی فیزیک استان خاطر نشان کرد: بر اساس احکام برنامه هفتم پیشرفت ( فصل ۱۹، ماده ۸۷ ) و پیرو تفاهمنامه منعقدشده میان اداره کل استان و وزارت آموزش و پرورش، ارتقای سالانه میانگین نمرات امتحانات نهایی به میزان ۰.۵ نمره هدفگذاری شده است.
وی افزود: با همت والای دانش آموزان، معلمان پرتلاش، اهتمام مدیران و کادر اجرایی و پرورشی مدارس، و همچنین پشتکار ستودنی والدین؛ میانگین نمرات نهایی دانشآموزان پایه دوازدهم رشته ریاضی فیزیک استان با جهش کم نظیر از ۱۲.۶۹ به ۱۳.۹۷ افزایش یافت.
محمدی سعید گفت: این افزایش ۱.۲۸ نمرهای، تحقق بیش از 250 درصدی هدفگذاری سالانه را رقم زده که دستاوردی کمنظیر در ارتقای کیفیت آموزشی استان به شمار میرود.
------------------------------------
🌐کانال اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان قم
🆔در پیام رسان شاد: https://shad.ir/qom_edu
🆔در پیام رسان ایتا
#مهم
#مهم
#مهم
نومیدان رو ساده بگو بفهمیم چی میگی خدا وکیلی!
1️⃣این لینک http://nomaydan.ir
رو برسونید به همه دانش آموزای عزیز کشورمون که برن توی نومیدان و دوره های آموزشی رو ببینند و آزمون رو بدن.
ابتدایی ها آزمون امداد و نجات
متوسطه اول و دوم آزمون های امداد و نجات، سلاح و سواد رسانه.
2️⃣عضو کانال نومیدان در ایتا یا بله هم بشن
https://eitaa.com/nomaydan
بخش رقابت مدرسه ای رو مدیران مدرسه دنبال می کنند و اون موقع از شماها هم کمک می گیرن.
همین.
بسم الله بگید و تا می تونید منتشر کنید.
⭕️آموزش ثبت نام و استفاده از سامانه نو+میدان
🎥ویدئویی
🔴نحوه ثبت نام و آموزش استفاده از سامانه توسط دانش آموز در رویداد نو+میدان
🔴نحوه ثبت نام و آموزش استفاده از سامانه توسط مدیر مدرسه در رویداد نو+میدان
🔴 نحوه ثبت نام و آموزش استفاده از سامانه توسط مسئول شهرستانی رویداد نو+میدان
🔴نحوه ثبت نام و آموزش استفاده از سامانه توسط مسئول استانی رویداد نو+میدان
•┈••••✾•🍀🌷🍀•✾••••┈•
معــــــاونت پرورشــی و فرهنگی
اداره کل آموزش و پرورش استان قم
🆔 @qomparvareshi
⚫️ إنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ
🔰 کلُّ مَنْ عَلیها فَان وَ یبقَی وَجْهُ رَبَّک ذوالجلالِ و الاکرام.
همکار گرامی بازنشسته جناب آقای عادلی
با نهایت تاسف و تاثر درگذشت پدر محترمتان را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان علو درجات و برای بازماندگان به ویژه جنابعالی؛ صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت داریم.
روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه دو
🔰موفقیت دانش آموزان و همکاران پرورشی در کسب رتبه های برتر کشوری پانزدهمین جشنواره یاریگران زندگی
🌺نوجوان سالم🌺
🔸 کسب عناوین برگزیده کشوری را به فرهنگیان گرامی و اولیای ارجمند و دانش آموزان عزیز صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.
🔸اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی
•┈••••✾•🍀🌷🍀•✾••••┈•
معــــــاونت پرورشــی و فرهنگی
اداره کل آموزش و پرورش استان قم
🆔 @qomparvareshi
✨✨✨✨
رسول خدا (صلی الله عليه واله) می فرمایند :
بدانيد هر كس قرآن را بياموزد و به ديگران آموزش دهد و به آنچه در قرآن است عمل كند، من جلودار و راهنماى او به سوى بهشت هستم .
〰〰〰
💠جلسه تودیع و معارفه مدیران محترم دارالقرآن ریحانه النبی ناحیه با حضور معاونت های پرورشی و ابتدایی و کارشناس مسئول قرآن،عترت و نماز و آقای فرمانی راهبر آموزشی ناحیه انجام گرديد.
💠طی این جلسه و ضمن صحبت های همکاران و بیان دغدغه ها از مدیریت سابق سرکار خانم شعبانی به جهت تلاش های یکساله در مجموعه دارالقرآن تقدیر به عمل آمده و سرکار خانم بهلولی مدیر جدید الانتصاب این مجموعه معرفی گردیدند.
💠در پایان تاکید گردید که با همکاری و مشارکت مدیران دو مجموعه آموزشگاه آیت الله خامنه ای و دارالقرآن شاهد رشد و پیشرفت کیفیت برنامه های قرآنی در سطح ناحیه، استان و کشوری باشیم.
مهرماه ۱۴۰۵
‼️پژوهش سرای خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می کند!
🔬دوره چهار جلسه ای تشریح اعضای بدن (قلب، مغز و ...) و تشخیص گروه خونی زیر نظر اساتید پژوهش سرا
🔹جهت ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر به پژوهش سرا مراجعه شود.
👤 ارتباط با پژوهش سرا: @Kh_nasir
📍نشانی: شهر مقدس قم، توحید ۹، پلاک ۳۷
📞 شماره تماس: ۳۸۸۱۹۷۰۰
📢کانال پژوهش سرا خواجه نصیرالدین طوسی🔗 https://eitaa.com/Pajoheshsara_qom
💻سایت پژوهش سرای خواجه نصیرالدین طوسی : https://kntup.ir/