پرسش و پاسخ معلمان شوشتر ی.mp3
19.16M
✅پرسش و پاسخ در جمع معلمان شهرستان شوشتر
🔸سوال نظام اسلامی کارآمدی ندارد باید برای تغییر فکری کند
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
❎رحلت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت عرض می کنم
ای که از نسل اهل بالایی
ای که در اوج حجب پیدایی
زینب حضرت رضایی تو
همه افتخار بابایی
دخت موسایی و ولی مریم
چون رقیه شبیه زهرایی
باب مشکلگشای امروزی
شافع مهربان فردایی
مثل اجداد و نسلتان بانو
آبرویی برای دنیایی
سرشکسته به محضرت آید
هر که دارد مدال آقایی
بینگاهت نمیشوم آدم
بار کج کی رسیده بر جایی
کاسهام را همیشه پرکردی
قبل آن که کنم تمنایی
من بدون قم و خراسانت
میرسیدم به مرز رسوایی
گله از هجر کربلا دارم
با دل من تو راه میآیی
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
31.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نقل خاطره از احترام ویژه آیت الله بهجت رحمه الله به خاک کفش زوار حضرت معصومه سلام الله علیها از زبان علامه مصباح رحمه الله
🔸 خاک کفش زوار حضرت معصومه رو دوست داشت
این و اگه بگن از چند سال نماز و روزه ثوابش بیشتره جای تعجب نداره چون این معامله نیست، چیزی نمیده چیزی بگیره، عشقه.
✍در این شب گرامی صلواتی هدیه کنیم به روح استادی که در لحظه لحظه ی عمرش به ما گدایی در خانه ی حضرت معصومه را آموخت.
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❎پيام خیزش ملت در سیزده آبان
🔸 بصیرت ملت عزیز و سربلند ایران، حادثه بزرگ و خیره کنندهای آفرید
🔸راهپیمایی سیزده آبان که از سالهای پیش پرجمعیتتر و پرشورتر بود، ضمن برهم زدن معادلات غلط دشمنان، قیامی برای برخورد با اشرار و تروریستهایی بود که در حال تقویت چرخه خشونت هستند.
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضرت آیت الله رئیسی!
لطفاً مواضع جناب دریادار شمخانی دبیر شورای عالی امنیت کشور در فتنه ۸۸ را ملاحظه کنید آیا چنین شخصی در این شرایط شایستگی این جایگاه مهم دارد؟! آیا زمان تغییر ایشان فرا نرسیده است؟!
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
چرا رفراندوم نمی شود؟.mp3
15.93M
✅پرسش و پاسخ در جمع دانشجویان اهواز
✍چرا جمهوری اسلامی ایران به اصلاح قانون اساسی و برگزاری رفراندوم قانون اساسی تن نمی دهد؟
✍این سوال یکی از شبهه های آقای قوچانی در مناظره شیوه هم بود که به دليل ضیق وقت فرصت نشد پاسخ داده شود.
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
جلسه پرسش و پاسخ در جمع اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اهواز.mp3
25.75M
✅جلسه پرسش و پاسخ در جمع اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اهواز
✍سؤالات صریح و بی پرده یک استاد دانشگاه و پاسخ های روشن روان بخش
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
🔴 صدور حکم اعدام نوجوان ۱۳ ساله
▪️ حکومت سعودی یک نوجوان ۱۳ ساله به نام عبدالله الحویطی را به اعدام محکوم کرد.
▪️ این حکم انتقاد شدید فعالان و مخالفان آل سعود را به دنبال داشته و یکی از فعالان تاکید کرده است زوال و نابودی رژیم سعودی با این اقدامات سرکوبگرانه نزدیک است.
✍جای بسی شگفتی است که چنین رژیمی از حقوق یک خانمی که در ایران به مرگ طبیعی از دنیا رفته است 50 روز است که از حقوق زنان ایران دفاع می کند!! و عجیب تر این که عبدالحمید از حقوق زن دفاع می کند و نسبت به جنایات آل سعود هیچ گونه محکومیتی دیده نمی شود!!
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
Abdolkarimielahirad.mp3
40.56M
❎صوت کامل مناظره آقایان حجتالاسلام والمسلمین دکتر دکتر الهیراد و دکتر بیژن عبدالکریمی با موضوع آزادی در جمهوری اسلامی 👆👆👆
(بخش اول)
🔹 دوشنبه ۹ آبان ماه
تالار آوینی، دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
Abdolkarimielahiradpart2.mp3
39.46M
❎ صوت کامل مناظره آقایان حجتالاسلام والمسلمین دکتر الهیراد و دکتر بیژن عبدالکریمی با موضوع آزادی در جمهوری اسلامی👆👆
(بخش دوم)
🔹 دوشنبه ۹ آبان ماه
تالار آوینی، دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران.
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
♦️کتک زدن طلبه ها توسط اراذل و جهال چرا؟
🔹اول اینکه یک عده بودند دائم میگفتن طلاب و حوزویان یک مشت آدمهای منزوی و بیفایده اند که هیچ اثر اجتماعی ندارن. به هیچ درد هیچ جایی نمیخورن.
🔸من سوالم اینه که اگر این جماعت اینقدر توی کشور بی تاثیرند، چرا میزنندشون؟
🔹نیروی نظامی و انتظامی و بسیجی و غیره خوب دلیلش روشنه، اینها میآیند به خاطر امنیت در شهرها و کل کشور با این جماعت رو در رو میشوند. اما طلاب را چرا میزنند؟
🔸اگر قبول کنیم کل ماجرا از طرف طاغوت جهانی رهبری میشه، سوال اینه که این هویت و این لباس و این جماعت دقیقا مگه چه اتفاقی رو دارند در دنیا رقم میزنند که هدف دشمن شده اند؟
بعضی ها میگن نزنید اینها اگر مسوولیتی داشتن دستتون بهشون نمیرسید. اینها خودشون بیش از همه زیر فشار اقتصادی اند، اینها چه گناهی دارند؟ اینها که اهل خدمت به سیل زده و زلزله زده اند و اهل خدمت در بیمارستانها و... واقعیت اینه که اصلا متوجه نیستند طلبه ها دقیقا به همین دلیل رو مخ دشمنند. چون اهل خاکند، اهل خدمتند، اهل دردند و مظلومیت و البته اهل ظهور عقاید دینی و الهی مردمند. به همین دلیل جلودارند چون جلودارند باید نباشند باید بمیرند باید بسوزند. مرور کنید ببینید این چند ساله چند طلبه فقط به جرم طلبه و ملبس بودن کشته شده اند. این مایه افتخار این صنف است که دشمن میزندشان و نشان دهنده حیات و زنده بودن حوزویان است. آنهایی که در دل حوزه هستند و تلاش جماعت زیادی از آخوندهای احمق یا وابسته را برای انزوا یا مرگ حوزه میبینند این نکته برایشان بسیار امید بخش است. این یعنی شکست همه این جریانها. شکستی سهمگین.
🔹اما نکته دوم که بانمک تر هم هست این است که اراذل و اوباش و جهال و امثالهم نمیپرسند تو چه جور آخوندی هستی؟ رفیق محقق داماد و علوی بروجردی و مرتضی جوادی و مهدی نصیری و صادق شیرازی و کوفت و زهر مار هستی یا اهل حکومت و انقلاب و نظام اسلامی و خط خمینی کبیر هستی. برایشان فرقی ندارد همین که آخوندی باید کتک بخوری. معنایش این است که چهره غالب حوزویان انقلابی بودن و اهل نظام و حکومت اسلامی بودن است و این هم ارزش و افتخار دیگری است برای حوزه و نمایشگر شکست این جریانات منحرف و جاهل حوزوی است.
اینها را میخواستیم برای خیلی ها که ذهنیتشان را به دست فضای مجازی طاغوتی داده اند، توضیح دهیم، به راحتی قبول نمیکردند اما به نظرم طرحهای دشمن بدجوری در حوزه شکست خورده است.
🔸این افتخار حوزه است که خون آرمان دهه هشتادی که واضح کننده حق و باطل شد، خون یک طلبه بود که به زمین ریخت. این افتخار حوزه است که مظهر اقتدار و مظلومیت ایران شد. مثل همیشه پیشرو و جلودار.
✏️علی مهدیان
✍البته یک پیام دیگر هم دارد و آن این است که امثال سروش محلاتی و مسیح مهاجری و مرتضی جوادی آملی که این روزها آتش بیار معرکه فتنه شده اند بدانند اگر امنیتی دارند به برکت خون شهدا و حرمت رهبر عزیز انقلاب است اگ امنیت به هم بریزد داعشیهای وطنی آن ها را هم از دم تیغ خواهند گذراند، چنانچه در سال 97 طلبه هایی که در قم چاقو خوردند همه شاگردان صانعی بودند!
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f