فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❎پاسخ عددهای 10 خوزستان به همتی
🔹کنایه مردم اهواز به جریان غربگرا در حمایت از آیت الله #رئیسی در واکنش به عدد 10 رئیس بانک مرکزی حسن روحانی
#دولت_جوان_انقلابی
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
13.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اگر این ویدیو را بتوانید به دیگر گروها ارسال کنید و انجام ندهید شاید در فریبی که رسانه های معاند برای افکار عمومی در نظر گرفتند ما به لحاظ کم کاری سهیم باشیم و این گناهی است در حق مردم درمانده.
لطفا این ویدیو را تا روز رای گیری برای هر چند روز در میان، نشر دهید . حتی در گروه که قبلا فرستادید دوباره هم بفرستید.
مانند طرف مقابل که یک مطلب نادرست(مدرک رئیسی) را برای چندین بار در مناظره مطرح می کند تا مردم به باور برسند
دولت مردمی؛ ایران قوی 🇮🇷
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
✅ يادتون می آید که در مراسم مهمانی آیتالله رئیسی، که چلو خورشت قیمه و جوجه کباب به حسن روحاني و علی لاريجانی داده بود به تمسخر گفته بودند اطعام مساکین بود!
🔸اگر این غذای ساده دیشب اهواز بهشون می داد چه می گفتند؟!
✍انشاالله دولتی علی گونه تشکیل خواهیم داد
💢 تصویر فوق، شام ساده آیتالله ابراهیم رئیسی در سفر به اهواز است.
#دولت_جوان_انقلابی
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
🔴 مجوز برگزاری همایش انتخاباتی آیتالله رئیسی در ورزشگاه تختی اهواز
🔹از دیروز که خروش با شکوه مردم خوزستان در استقبال از #آیت_الله_رئیسی را شاهد بودیم برخی از سر دلسوزی و برخی هم برای تخریب نسبت به برگزاری این همایش بزرگ اظهار نگرانی کردند.
🔸واقعیت این است که هم ستاد ملی کرونا و هم وزارت کشور برای برگزاری میتینگها مجوز صادر کرده است و روند قانونی دیدار مردم خوزستان با رئیسی بطور کامل طی شده. این شرایط برای عموم نامزدها مهیاست و نباید فضای سرد بر انتخابات حاکم باشد.
🔹برخی که از سر دلسوزی تذکر میدهند را باید بر چشم نهاد ولی برخی که بدنبال تخریب آرای جناب رئیسی هستند همان کسانیاند که بدنبال تشکیل #دولت_سوم_روحانی هستند!
🔸 چندین انتخابات ریاست جمهوری طی همین یکسال گذشته در جهان برگزار شده. نمونه آن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا. هر کدام از نامزدها، ترامپ و بایدن چندین میتینگ بزرگ داشتند و بیبیسی و VOA و ایران اینترنشنال حرفی نزدند بلکه آن را شور انتخاباتی معرفی میکردند! حالا به انتخابات ایران که رسیده، دلسوز جان ملت ایران شدند! همانهایی که در جنگ حامی صدام بودند و حملات تروریستی به ایران را حمایت میکردند!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f